ροή ειδήσεων

Σχετικά με την "Απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου του Αεροδρομίου Ρόδου"

Αυτό το κόμπλεξ που έχετε κάποιοι, όλη σας τη δημιουργικότητα να την στριμώχνεται στο πως μπορείτε να αναδείξετε το γεγονός ότι δεν έχετε τίποτα σοβαρό στη ζωή σας παρά να κάνετε τους έξυπνους σε κάθε λογής άμοιρο υπάλληλο που συναναστρέφεται με κοινό.
Σε καμία περίπτωση δεν...


δικαιολογείται η συμπεριφορά του υπαλλήλου αλλά ούτε και του κομπλεξικού παντελονά με ζώνη. Γιατί ρε άνθρωπε θα σου έπεφτε το παντελόνι ή ο εγωισμός αν την έβγαζες?. Κ μένα κάθε φορά πρέπει να ανοίγω την τσάντα, να βγάζω το λάπτοπ, να το ανοίγω να το κοιτάνε και το σηκώνουν να δουν αν έχει κάτι περίεργο μέσα. ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΤΙΝΑ. και ισχύει για όλους. Τόσο πολύ είσαι μεγάλος κ τρανός κ δεν μπορείς να βγάλεις κ μια ζώνη. Δε σου πα να βγαλεις παπούτσια όπως στην Αμερική αλλά όλοι ξέρουμε ότι η αγκράφα είναι μεταλλική κ χτυπάει. κ εν προκειμένου να πρέπει να την βγάλεις αφού χτυπήσει κ καθυστερείς τον υπόλοιπο κόσμο σου είπαν να την βγάλεις κατευθείαν. ΝΑΙ είναι πολύ παράλογο κ θίχτηκες. Αλλά αν εγώ για την καθυστέρηση που προκάλεσες έστω και για λίγα δευτερόλεπτα χάσω την πτήση μου θα μου το πληρώσεις εσύ το εισιτήριο σωστά?.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------
Αν είναι δυνατόν!!!
Στην Αμερική οι φύλακες των αεροδρομίων σε σημαδεύουν με όπλα σε περίπτωση αντίστασης ή αντιμιλίας.

Και μην αναφέρω και σε τι άλλους ελέγχους μπορούν να σε αναγκάσουν στις παραπάνω περιπτώσεις...!
Αυτοί κάνουν την δουλειά τους για την ασφάλεια όλων μας...
Αν εσένα δεν σ'αρέσει να περνάς ελέγχους ασφαλείας, υπάρχουν και εναλλακτικά μέσα μεταφοράς.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------
Τα τελευταια 8 χρονια εχω ταξιδεψει δεκαδες φορες και σε μεγαλα ταξιδια και εχω να σου πω οτι σε ΟΛΑ τα αεροδρομια μου ζητησαν να βγαλω τη ζωνη, Νεα Υορκη, Ουοσιντγκτον,Χιουστον, Λος Αντζελες, Σαν Φρανσισκο, Σινγκαπουρη, Χονγκ Κονγκ, Ντουμπαι, Συδνευ, Ρωμη και πολλα αλλα! Μαλιστα 2-3 φορες, στο Χιθροου και στη Μπανκογκ μου ζητησαν να βγαλω και τα παπουτσια!
Συμφωνω στο οτι ο υπαλληλος θα πρεπει να σου φερεται ευγενικα, αλλα πρεπει κι εσυ να καταλαβεις οτι αυτος κανει απλα τη δουλεια του και οτι εσυ του την κανεις δυσκολη με την αρνηση και τα καπριτσια σου! Η ασφαλεια των πτησεων δεν ειναι αστειο πραγμα, εδω ταλαιπωρουν ανθρωπους αναπηρους με μεταλλικες λαμες , προσθετικεσ κλπ κι εσυ κανεις ετσι για τι ζωνη σου? Ελεος!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/12/10 08:42

    Εσυ ρε Καραγκιοζη φαφλατα που εκανες σχολιο...μονο και μονο για να μας πεις οτι εισαι πολυταξιδεμενος..(Νεα Υορκη, Ουοσιντγκτον,Χιουστον, Λος Αντζελες, Σαν Φρανσισκο, Σινγκαπουρη, Χονγκ Κονγκ, Ντουμπαι, Συδνευ, Ρωμη και πολλα αλλα!)νεοπλουτε φαφλατα...το ξερουμε οτι πρεπει να βγαλει την ζωνη του οπως επισης ξερουμε οτι ο υπαλληλακος θα πρεπει να μαθει τροπους!! και να μην κανει καταχρηση εξουσιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/10 08:47

    Απορία τώρα εγώ η χαζή, αυτό το παράπονο πως επιρεάζει τη Ρόδο μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/12/10 09:59

    xaxaxaxax!! o allos ekane sxolio gia na mas pei oti ekane polla taksidia xaxaxxaaxa!! neoploytoi noymera!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/12/10 10:20

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!! ΠΩ ΠΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ!!! ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΟΥ? ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/12/10 10:34

    Aκομη και αν ηθελε να καυχηθει ο τυπος για τα ταξιδια που εκανε,γιατι δε μενετε στην ουσια των οσων λεει και κολλατε στα υπολοιπα? Το οτι ακομη και ανθρωπος με προβλημα υγειας και αναπηριας με λαμες κτλ,υπομενει τον ελεγχο δεν σας λεει κατι? Και στη κυρια που λεει πως επηρεαζει τη Ροδο αυτο το θεμα,νομιζω οτι απλα το blog περιλαμβανει περιστατικα που γινονται στη Ροδο,ή αφορουν τη Ροδο γενικοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/11 10:58

    αγαπητοι τσαμπικοι... ο νεοτσαμπικισμος ζει και βασιλευει..... δεν κοιτατε ο καθενας τα χαλια του που εχετε διωξει ολο το τουρισμο και σε λιγο θα πεινατε...παρα μονο παρακαλατε να καει η ιαπωνια, η αιγυπτος , η λιβυη , η τουρκια κλπ κλπ μπας και με το ζορι ερθει τουρισμος...... Και φυσικα κερδισμενη βγαινει η Ροδος απο το συμβαν αυτο... Ενας τσαμπουκας δεν θα σπασει το κοντρολ γιατι ετσι γουσταρει ενας μαγκας....Και να ευχηθω καλα ταξιδια στον πολυταξιδεμενο και αν μπορει να μας στειλει και καμια φωτογραφια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/11/11 17:15

    ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΝΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΙΝΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΨΙΧΟΛΟΓΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *