ροή ειδήσεων

"ΚΥΡΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ"

Της ηθικής κρίσεως αξιών συνέπεια είναι η Οικονομική Κρίση και Πτώχευση.
Αυτά είναι τα ιστορικά λόγια του Χαρίλαου Τρικούπη (1832-1896) ,ενός ικανού και ακέραιου πολιτικού και Πρωθυπουργού.Αλλά τότε είχαν προηγηθεί όπως και επακολούθησαν...
Εθνικοί Αγώνες για την απελευθέρωση υπόδουλων ακόμη τμημάτων της Πατρίδας μας .Δεν ήταν συνέπεια και αποτέλεσμα η τότε οικονομική κρίση της πανθολογούμενης τελευταίας διαφθοράς και φαυλοκρατίας με συμμετοχή δυστυχώς και ευθύνη των ανέκαθεν εξωτερικών άσπονδων "φίλων" μας .
Και είναι οι ίδιοι που από την λεγόμενη "μεταπολίτευση" μέχρι και σήμερα κάνουν κουμάντο τις υποχείριες Ελληνικές Κυβερνήσεις ,ώστε να οδηγήσουν την Πατρίδα μας σε πρωτοφανήΠΤΩΧΕΥΣΗ!!
Είδατε στα "μάυρα"μνημόνια- μνημόσυνα που μας έχουν επιβάλλει να παίρνονται μέτρα για τους "μεγάλους" πχ τους βολεμένους -βουλευτές ;;;;; ;; Όχι βέβαια γιατί ως γνωστόν "το ψάρι βρωμάειαπό το κεφάλι".Γιατί αν τα "φάγαμε μαζί" να πληρώσουμε και μαζί ,έτσι θα ήταν δίκαιο νομίζω.
Που είναι οι παλιοί -ήρωες -πολιτικοί- Έλληνες να πάρουν στα χέρια τους την κατάσταση της πατρίδας μας και σαν καλοί "καπεταναίοι" να κρατήσουν καλά το τιμόνι ή να πέσουν τελευταίοι στον "αγώνα" αυτόν ;;;;
Που είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης που αν και μειοψηφία έπεισε την Βουλή να μειώσει τον αριθμό των βουλευτών απο 240 σε 150 ;;;;
Που είναι ο Καποδίστριας που στην Δ' Εθνόσυνέλευση του Άργους είπε "....Αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα ,ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν" !!!
Και όσο εμείς "παραμιλάμε" για την κρίση , τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το ποιός φταίει ,όσο κάθε 3 δευτερόλεπτα ένα παιδί πεθαίνει από την πείνα...όσο το 50% του παγκόσμιου πλυθυσμού έχει ετήσιο κατάκεφαλήν εισόδημα που δεν υπερβαίνει τα 500 δολλάρια!!!

Το σύνολο των ετησίων δαπανών για εξοπλισμούς είναι 800 δισ δολλάρια....

Το 20% του παγκόσμιου πλυθύσμου που ζει στις λεγόμενες αναπτυγμένες χώρες καταναλώνει το 86% των αγαθών που παράγονται σε παγκόσμια κλίμακα !!!

Ο ετήσιος τζίρος αγοράς ναρκωτικών στην Ευρώπη είναι 400 δις δολάρια ,για ποτά 100 δις δολλάρια και για κάπνισμα.....ανυπολόγιστα!!!

Και ύστερα μιλάμε και γράφουμε για οικονομική κρίση , που είναι υπόκριση-υποκρισία γνωστών -αγνώστων κλεπτών , κερδοσκόπων, τοκογλύφων κ.α, αλλά ωστόσο μας την ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!!!!!!!!

Μήπως η επερχόμενη Πτώχευση είναι ένα τρόπος επιβολής πάνω μας ;;;
Για να μπορούν να μας κρατάνε φιμωμένους;;;;;
Μήπως το μεταναστευτικό είναι ένας τρόπος "αφανισμού" των ανυπότακτων Ελλήνων ;;;

Δε γνωρίζουν όλοι όμως αυτά τα κοράκια ότι τζάμπα περιμένουν να πεθάνουμε για να φάνε τα κουφάρια μας γιατί όπως είπε και ο Τρικούπης :"Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ"

"Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει,
δεν την σκιάζει φοβέρα καμμιά,
μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει,
και ξανά προς την δόξα τραβά"
Και όπως είπε και ο επίκαιρος όσο άλλοτε Γ.ΣΟΥΡΗΣ

"Δυστυχία σου Ελλάς
με τα τέκνα που γεννάς !!

Ω Ελλάς ηρώων χώρα ,

Τι γαιδάρους βγάζεις τώρα !!!"

Ειρήνη

ΠΗΓΗ: pentapostagma.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *