ροή ειδήσεων

Ασυνείδητοι εμποδίζουν την κυκλοφορία των λεωφορείων στο κέντρο της πόλης

"Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ Mac Donalds ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΑΗΔΙΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!! ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙ... ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ!!! ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?? ΑΣ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!! ΜΑΛΛΟΝ ΡΟΛΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΕΙΧΕ ΕΚΕΙ!!! ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΚΛΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!!!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/12/10 10:30

    Αγαπητέ αναγνώστη καλή σου μέρα. Μόνο η Ελληνική Αστυνομία θα μπορέσει να δώσει μια ανακούφιση στην κατάσταση και ο μόνος λόγος είναι οτι δεν είναι εύκολο να παραγραφούν οι κλήσεις της τροχαίας.
    Τα παιδία της κάθε Δημοτικής συλλέγουν έμμεσα ψήφους και "πελάτες" για τον κάθε αρμόδιο Αντιδήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/10 10:54

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ 10.30 ΟΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ...... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/10 14:42

    άντε και έφαγε κλήση...και τί έγινε; πάλι το λεωφορείο κολλημένο θα είναι , θα τελειώσει σε κανένα μισάωρο η κυρία τα γρήγορα ψώνια , μετά θα λέει μα 5 λεπτά εκανα, θα πάει την κληση στο γνωστο απο την δημοτική αρχή, θα σβήσει η κλήση γιατι ηταν ασχετος ο δημοτικός αστυνομικός και καλά και πάλι ο φαύλος κύκλος...αντα αυτού θα πρότεινα να γεμίζαμε το παμπριζ με τα ειδικα αυτοκολλητα -με το σημα- είμαι γαιδαρος παρκαρω οπου θελω...- τα οποια δεν βγαινουν ευκολα..αντε καλεσε μετα 10 αντιδημαρχους να στα βγαλουν! αφου η κοινη λογικη το λέει ρε παιδια, αστυνομια θελουμε και σε αυτα;;; ελεος ..και μετα μιλάμε και παραπονιομαστε ολοι για την αστυνομια και που μας βαραει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/12/10 15:16

    Εσένα αυτό σε πείραξε? Έχεις περάσει μεσημέρι από την ακαδημία να δεις τι γινετε που όλοι σταματάνε για να περιμένουν τα παιδιά τους? Για να περάσεις από εκεί πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/12/10 21:15

    τροχαία, δήμος, κτέο, η προεδρία της βουλής, εθελοντές και λοιποί δεν υπάρχει ένας γερανός να πα να το σηκώσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/12/10 00:43

    Η ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ . ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΗΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/12/10 01:26

    και ΑΝ άαααααααν ποτέ, πάρει μια υπηρεσία απ όλες αυτές γερανό, πάλι με τρύπια λάστιχα ή τεχνικό πρόβλημα θα καταντήσει και θα το ψάχνουν οι δημοσιογράφοι..

    όταν δεν υπάρχει πολιτισμός, δεν υπάρχει λύση

    πάρκαρε αλλού ρε το αμάξι σου θες να πάς στο μαγαζί εκείνο θα σε βλάψει απ περπατήσει λίγο? πάρκαρε το λίγο πιο κάτω και πήγαινε με τα πόδια δηλαδή ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/12/10 02:45

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΦΙΛΟΣ",ΑΛΛΑ "ΦΙΛΗ".ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ (29/12/2010 00:43) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ! ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΠΕΞΩ ΣΤΑ MAC,ΜΕ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΑΛΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ.ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ(ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ?) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο "ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ" ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ,ΠΑΛΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΑΥΤΗ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΜΕ "ΤΑΜΠΕΛΕΣ" ΣΕ ΑΥΤΑ! ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΟΥ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑ 2 ΑΜΑΞΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ(Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?) ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ!! ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/12/10 02:48

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ POST ΑΡΧΙΚΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΕΣΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ/Α ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ! ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ(ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΟΛΟΙ)! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΚΑΜΙΑ!! ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/12/10 13:54

    Η Ελλαδα θελει μια χουντα ελαφριας μορφης για να προκοψει.
    Αλλιως ο καθενας θα συνεχιζει να κανει οτι γουσταρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/12/10 19:16

    σαν να λές ότι θέλουμε ένα κακό δάσκαλο με βέργα να μας βαράει για να μάθουμε το μάθημα μας αυτό κι αν είναι παραφροσύνη !

    εξάλλου αυτοί που παρκέρνουν έτσι είχαν ακριβώς τέτοιους ανάξιους δασκάλους, στα σχολεία και τη ζωή.

    ο δάσκαλος με τη βέργα, η χούντα, η τιμωρία, η ΔΙΑΦΘΟΡΑ που λέγαν και οι αρχαίοι Έλληνες είναι οι αιτίες που καθιστούν ένα πολίτη να παρκέρνει όπου γουστάρει

    ..και φυσικά ο δάσκαλος με τη βέργα, η χούντα, η τιμωρία και η διαφθορά δεν είναι η λύση για κανένα άνθρωπο και για καμία κοινωνία, μυαλό θέλει, παιδεία, αγάπη και αλληλοσυνενόηση .

    ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *