ροή ειδήσεων

Απάντηση Κατσαμπά Μαρίας για το ΑΤ Ρόδου

Ονομάζομαι Μαρία Κατσαμπά και θα ήθελα να απαντήσω στην ιστοσελίδα σας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, στην καταγγελία που έχει κάνει ο Γεώργιος  Ζαννετής στο ΑΤ Ρόδου και ειδικότερα στο πρόσωπο του Διοικητή κ.Νικολόπουλου και της συζύγου του...
κ. Ειρήνης Χατζηγεωργίου , διευθύντριας του Γ΄ προσχολικού κέντρου δήμου Ρόδου.

Όσα έχουν λεχθεί από τον κ. Ζαννετή είναι ψευδή και ανυπόστατα. Τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Το μόνο εύκολο πράγμα όταν δεν μας συμφέρει μια κατάσταση είναι να σπιλώνουμε την τιμή, και την υπόληψη κάποιου άλλου.  Δεν είναι όμως και το πιο δίκαιο.

Ξέχασε προφανώς ο κ. Ζαννετής να σας ενημερώσει ότι όταν εγώ με δικαστική απόφαση έπρεπε να επικοινωνώ με τον γιο μου, ο συγκεκριμένος κύριος έφευγε από το σπίτι του με το παιδί μας κάθε φορά δείχνοντας προκλητική ασέβεια και εδώ και δύο χρόνια δεν μου παρέδωσε ΠΟΤΕ το παιδί μου παρά τα όσα επέβαλλαν οι δικαστικές αποφάσεις. Εκκρεμούν να δικαστούν γύρω στις 48 μηνύσεις εναντίον του κ Ζαννετή για ασέβεια διατακτικού απόφασης , όλες υποβληθείσες στα πλαίσια του αυτοφώρου από εμένα , για τις οποίες όμως αυτός ο κύριος που διαμαρτύρεται σήμερα, ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Τι θα έπρεπε λοιπόν να κάνω εγώ ? Να βγαίνω στα blogs και να αρχίζω να κατηγορώ τον καθένα ?

Αντίθετα, παρά τα όσα έκανε αυτός,  εγώ σεβάστηκα την επικοινωνία που είχε ορίσει το δικαστήριο και του παρέδιδα κανονικά το άλλο μου παιδί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Ο ίδιος ο Γεώργιος Ζαννετής που καταγγέλλει άδικα ευθύνεται για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί . Την  στάση της κόρης μου, που ο ίδιος προκάλεσε και προκαλεί με την κακή του συμπεριφορά ,  όχι απλά δεν θέλει να την σεβαστεί και να προσπαθήσει να βελτιώσει τη συμπεριφορά του, αλλά επιμένει και προσπαθεί με  κάθε ανάρμοστο- αντιπαιδαγωγικό τρόπο να πάρει το παιδί   –σαν να πρόκειται για «πακέτο» -!

Μεταβαίνει λοιπόν καθημερινά στο ΑΤ Ρόδου προκειμένου να μου υποβάλλει μηνύσεις για να συλληφθώ και να καταδικαστώ για δήθεν παραβίαση της απόφασης, ότι δηλαδή δεν του παραδίδω την κόρη μας τις ορισθείσες ημέρες και ώρες. Ωστόσο « η παράδοση» του παιδιού δεν είναι επι του παρόντος εφικτή για λόγους για τους οποίους ευθύνεται αποκλειστικά ο ίδιος ο πατέρας και όχι εγώ. 
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχω συλληφθεί πάνω από 10 φορές για την ίδια αιτία.   Αλλά ο κ. Ζαννετής ξέχασε μάλλον να τα αναφέρει.  Πως με καλύπτει λοιπόν  η Αστυνομία ?  Από πού προκύπτει αυτό; Με το να με συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί , να κρατούμαι στο αστυνομικό τμήμα και να δίνω κάθε φορά απολογία για τα δικά του ψέματα? Υπάρχουν όλα τα ανάλογα έγγραφα των συλλήψεων.
Υπάρχουν δημόσια έγγραφα και δικαστικές αποφάσεις για όλα τα παραπάνω αφού παραπέμφθηκα σε δίκη τέσσερις φορές το τελευταίο διάστημα κατόπιν μηνύσεων του παραπάνω. Συνελήφθηκα, κρατήθηκα, ταλαιπωρήθηκα, απολογήθηκα,  έδωσα εξηγήσεις  και αιτήθηκα εγώ η ίδια την παρέμβαση ειδικών, ώστε να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα,  κάτι που αυτός δεν έκανε ποτέ. Τι άλλο θέλει δηλαδή να υποστώ ; Δημόσιο λιθοβολισμό για να ικανοποιηθεί;  

Τα παιδιά μας έχουν τον δικό τους τρόπο να εκφράζουν την διαμαρτυρία τους ή τις επιθυμίες τους αλλά ο καταγγέλων Γεώργιος Ζαννετής δεν εννοεί να το καταλάβει αυτό . Αντίθετα εννοεί να επιβάλει με αυταρχικό τρόπο τα «θέλω» και τα «πρέπει» του .

Εγώ λοιπόν ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ αντίθετα το μόνο που κάνω δύο χρόνια τώρα είναι μόνο  να σέβομαι αυτά που επιτάσσουν τα Ελληνικά Δικαστήρια . Αλίμονο αν ο κάθε ένας από εμάς κάνει αυτό που κρίνει εκείνος σωστό.

Αυτά ο κ. Ζαννετής δεν έχει το θάρρος να τα αναφέρει. Έχει μόνο θράσος να κατηγορεί.

Η παραπάνω  κατάσταση έχει «ενοχλήσει» τον κ. Ζαννετή  και τον έχει κάνει να βλέπει παντού μεροληπτικούς  υπέρ εμού ανθρώπους.

Αντί να κοιτάξει την συμπεριφορά του, του φταίει όλο το «σύστημα».

Ουδεμία προσωπική ανάμειξη είχα ή έχω με το ΑΤ Ρόδου, ή με συγκεκριμένα άτομα τα οποία αναφέρει  ο Γεώργιος  Ζαννετής.

Με το αστυνομικό τμήμα Ρόδου ουδεμία σχέση ή επαφή έχω και ποτέ δεν με  αντιμετώπισαν εκεί ευνοικά ή μεροληπτικά. Η συμπεριφορά των υπαλλήλων εκεί είναι καθαρά υπηρεσιακή και τυπική . Ποτέ δεν μου έχει «χαριστεί» οτιδήποτε από τους εκεί υπαλλήλους ούτε έτυχα ιδιαίτερης αντιμετώπισης . 

Ισχυρίζεται ο Ζαννετής ότι δήθεν με ενημερώνουν αστυνομικοί υπάλληλοι και φεύγω για να αποφύγω τα αυτόφωρα … Δεν είναι αλήθεια . Έχω συλληφθεί τόσες φορές… Απομακρύνομαι και φεύγω τρέχοντας κάθε φορά που βλέπω τον συγκεκριμένο άνθρωπο να με πλησιάζει γιατί πια τον φοβάμαι. 

Εδώ πρέπει  να σημειώσω ότι η κόρη μου εδώ και 2 ολόκληρα χρόνια φοιτά στα Προσχολικά Κέντρα του Δήμου Ροδίων. Εκεί Προϊσταμένη είναι η κ. Ειρήνη Χατζηγεωργίου. Ο  κ. Νικολόπουλος,  Διοικητής στο ΑΤ Ρόδου είναι σύζυγος της κ. Χατζηγεωργίου . Αυτό εγώ δεν το γνώριζα , γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά κανέναν από τους ως άνω ανθρώπους. Το πληροφορήθηκα από τις «καταγγελίες» του κ Ζαννετή.

Με την κ. Ειρήνη αυτά τα 2 χρόνια που φοιτά η κόρη μου στα Προσχολικά κέντρα, είναι ζήτημα αν έχω συναντηθεί τυπικά 2-3 φορές.  Με το άτομο το οποίο συναντώ και συνομιλώ καθημερινά φυσικά είναι η δασκάλα της κόρης μου, η οποία και με ενημερώνει καθημερινά για την πορεία του παιδιού μου. Ουδεμία σχέση ή προσωπική επαφή έχω ή είχα ποτέ με την κ Χατζηγεωργίου ή με τον σύζυγο αυτής κ Νικολόπουλο .

Αντίθετα, ο Γεώργιος Ζαννετής φαντάζεται συνομωσίες…. Τι σημασία έχει το παραπάνω γεγονός άραγε και πως βοηθήθηκα εγώ από τα παραπάνω πρόσωπα όταν συλλαμβάνομαι και δικάζομαι με όλους τους τύπους και με κάθε αυστηρότητα όπως όλοι ; 

Οι δύο αυτοί άνθρωποι σπιλώνονται με τρόπο ασυνείδητο από τον παραπάνω αναφερθέντα .

Είναι ΑΔΙΚΟ και ΝΤΡΟΠΗ να σπιλώνεται η τιμή και η υπόληψη τόσο του Διοικητή του ΑΤ Ρόδου καθώς και της συζύγου του, τόσο από τον ίδιο τον κ. Ζαννετή τόσο και από όλους εσάς στο blog που σπεύσατε όλοι να τους κατηγορήσετε αμέσως χωρίς να γνωρίζετε.

Κάτι μάλιστα που πρέπει να γνωρίσετε όλοι είναι ότι εξ’ αιτίας του «σάλου» που προκάλεσε αθέμιτα ο Ζαννετής , θα αναγκαστώ να βγάλω το παιδί μου από το σχολείο της - όπου πραγματικά γίνεται πολύ καλή δουλειά με εμφανή σημάδια προόδου στο παιδί μου.  Να ξεριζωθεί δηλαδή και από εκεί … Για μια ακόμα φορά ο κ. Ζαννετής με την συμπεριφορά του , απειλώντας και συκοφαντώντας προκαλεί προβλήματα στο ίδιο του το παιδί.

Ας κοιτάξει λοιπόν ο κύριος αυτός να ρίξει τις ευθύνες στον ίδιο του τον εαυτό και όχι να κατηγορεί και να εμπλέκει άλλους ανθρώπους άδικα. Αντί να ευχαριστεί τις δασκάλες του παιδιού του κατηγορεί….

Εγώ από την πλευρά μου, ζητάω δημόσια συγνώμη, μολονότι δεν φταίω η ίδια προσωπικά, αφού εξ’ αιτίας της δικής μου υπόθεσης κατηγορήθηκαν και σπιλώθηκαν ο Διοικητής του ΑT Ρόδου κ. Νικολόπουλος και η σύζυγος του κ. Ειρήνη Χατζηγεωργίου για το ότι δήθεν τυγχάνω μεροληπτικής στάσης των αστυνομικών υπαλλήλων.

Τα όσα αναφέρω παραπάνω είναι αληθή. Για όλα υπάρχουν στοιχεία και επίσημα έγγραφα.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Μαρία Κατσαμπά (τηλ 6956 539495)

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/12/10 04:35

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ...ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ!! ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΗΣΙΑ ΣΟΥ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΣΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ!
    ΕΦΟΣΟΝ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ? ΑΡΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ! ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο Κ. ΖΑΝΝΕΤΗΣ... ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ?
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΣ!!!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/12/10 07:16

    Το καλυτερο που έχετε να κάνετε ειναι να μειώσετε τον αριθμό των αμοιβαίων σας μηνύσεων .Να καθίσετε κάτω και να βρείτε διόδους επικοινωνίας. Θα έρθει κάποια στιγμη που κανείς εκ των δυο γονεών δεν θα διαφυγει τις ευθύνες του.Τουτο όταν τα παιδιά μεγαλλωσουν .
    Μην γράφετε και μην δημοσιοποιείτε τα οικογενειακά σας προβλήματα .Τα μεγενθύνετε δυσανάλογα χωρίς λύση .Προσοχή μεγαλύτερη και ιδίως σύνεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/10 07:53

    οταν μεγαλωσει το παιδι σας και καποιος του πει πως οι γονεις του εγραφαν σε μπλοκ στο ιντερνετ τα προσωπικα τους με κεντρικο προσωπο το ιδιο το παιδι να ξερετε οτι δεν θα ειναι περηφανο καθολου και για τους δυο σας ,γιαυτο κοψτε αυτην την παρωδια εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/12/10 08:28

    Θα συμφωνησω και με τα τρια σχολια που εγιναν παραπανω! Το παιδι ανηκει και στους δυο και εχετε τα ιδια δικαιωματα! Κυρια μου κανεις κακο που δεν αφηνεις τον πατερα να βλεπει το παιδι!
    Ακομη δεν εχετε καταλαβει οτι τα δικα σας λαθη τα πληρωνει το παιδι! αφηστε κατα μερος τους εγωισμους γιατι στο τελος θα χασετε και οι δυο το παιδι...δεν θα θελει να δει κανεναν σας!
    Το παιδι σας χρειαζεται και τους δυο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/12/10 09:48

    ---Αμαρτίες γονέων, παιδεύουσι τέκνα---

    Μπράβο σας, ένας ακόμα άνθρωπος κατεστραμμένος. Ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/12/10 09:48

    krima re pedia mikri koinonia imaste ena megalo xwrio na ksekatiniazeste etsi!
    den sas kserame k mpikate sta spitia mas!
    esi k to provlima sas taftoxrona spilonodas 2 anthropous to dioikiti eksereto anthropo k ti sizigo tou pou den exei dosi pote dikeoma!
    vriteta k an den mporite meso tin dikigoron sas! einai krima gia ta pedia sas!
    filika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/12/10 10:05

    opou yparxei kapnos yparxei kai fotia!!!einai oloi emplekomenoi!!pistevo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/12/10 10:43

    Καλημέρα σε όλους που είχαν το κουράγιο να διαβάσουν τις μέρες αυτές την " ΖΑΝΝΕΤΗΚΑΤΣΑΜΠΑΔΑ".
    Το συμπέρασμα μου είναι οτι τα παιδιά παίζουν αλλά δεν ειναί παιχνίδια. Έκτος απο την επίσκεψη σε ενα οικογενειακό σύμβουλο, ρωτήστε και το ζεύγος Νικολόπουλου- Χατζηγεωργίου τώρα που γνωριστήκατε να σας επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι απο την επαγγελματική τους εμπειρία τις ψυχολόγικές , κατα κύριο λόγο συνέπειες,των πράξεών σας για τα παιδιά σας.
    Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/12/10 13:11

    Το ατύχημα είναι ότι για να γίνεις γονέας δεν παίρνεις μια στοιχειώδη εκπαίδευση.Να τα αποτελέσματα.Μπερδευουν την αγάπη με τον εγωισμό ,λιγο εκδικηση και να τα αποτελέσματα.
    Καλα δικηγόρους ,συμβουλους δεν έχετε.; Κανεις δεν σας δινει συμβουλές τι να κανετε.Κυρια ,με τόσες εγκλήσεις ουτε ο Παλαιοκώστας δεν είχε ! <ελεος πιά ,αφήστε τα δικαστήρια και μεγαλώστε σωστά τα παιδιά σας .Αρκετά προβλήματα έχουν και έχετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/12/10 13:12

    Ενα πραγμα θα σας πω...Θυσιαζεται το παιδι σας για τον εγωισμο σας!!! Ντροπη και στους δυο!!

    Καλη Χρονια και καλα μυαλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/12/10 13:41

    Απ'ότι κατάλαβα ο πατέρας έχει πάρει το ένα παιδί χρόνια πρίν μακριά απο τη ΜΑΜΑ ΤΟΥ....Είναι δυνατόν??? Και απορούμε γιατί το δεύτερο παιδί δεν θέλει να τον ακολουθήσει? Οι αρμόδιοι τι κάνουν τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/12/10 15:22

    κατ αρχήν καλύτερη ανάγνωση και κατανόηση των όσων διαβάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/12/10 17:54

    κυρια ΚΑΤΣΑΜΠΑ..που ειστε αυτην την στιγμη..μηπως διαφευγετε απο τις 22 δεκεμβριου..αληθευει οτι για 10 μερες των εορτων των χριστουγεννων η μικρη επρεπε βαση δικαστικης αποφασης να ειναι μαζι με τον πατερα και τον αδελφο της αλλα αυτο δεν κατεστει δυνατον γιατι εχετε εξαφανιστει..???? μηπως το παιδι αντι με την οικογενεια του περναει γιορτες με τονν τελευταιο εραστη σας..οσο για τον νικολοπουλο που αναφερετε εισασταν παρον στο περιστατικο ..??οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια..δεν μας πειθετε ..γιατι λοιπον δεν δινετε την δινατοτητα στην μικρη να επιλεξει αν θελει να παει με τον πατερα της και τον αδελφο της..οπως την περνατε και εσεις..μηπως δεν αληθευει οτι οταν ερχοταν ο πατερας να παρει την κορη του εσεις ειχατε μια κλειστη πορτα και ενα ραδιοφωνο στην διαπασον για να μην ακουει την φωνη του. μηπως οταν σας συναντουσε στο δρομο δημιουργουσατε σκηνες εντασεις και κλεινατε τα ματια της για να μην δει τον πατερα της ..ολα αυτα που καταγγελει ο ΖΑΝΝΕΤΗΣ εχει καταθεσει στοιχεια ..εσεις εχετε τιποτα απο αυτα..με την επιστολη σας ξεπληρωσατε τα γραμματια... νομιζω..τα γραμματια των παιδιων σας οταν ερθει ο καιρος να τα ξεπληρωσετε θα εχετε την ιδια ευφραδια..θα τους κοιτατε στα ματια..ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΘΗΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΠΩς ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΘΥΛΗΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙς ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΗΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ..ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ..ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕς ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/12/10 18:10

    ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΖΑΝΝΕΤΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕς ΦΟΡΕς ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥς ΠΑΡΑΛΙΕς ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ..ΕΣΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩς ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΝΑ ΧΩΡΕΥΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥς ..ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ..ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ..ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟς Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΑΠΟ ΤΟΥς ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥς ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟς ΧΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ..ΜΗΠΩς ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙς ...ΒΓΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚς ..ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΘΕΘΗΤΕ..ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥς ΚΟΣΜΟς ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ..ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙς..ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟς ΣΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑς ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟς ΣΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΡΑ ΣΑς ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΡΙΞΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΓΩΝΕΙς.. ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙς ΠΙΣΤΙΚΕς..ΞΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΕΥΤΟΚΛΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΑΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΛΩΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΑ..ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/12/10 18:26

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ...ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ!! ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ!! ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/12/10 18:36

    ΚΑΤΣΑΜΠΟΥΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ,ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΓΙΑ 11 ΜΗΝΕΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ,ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ(ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ) ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ''ΠΕΤΑΤΕ'' ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ/ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΦΕΡΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΙ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ;;;; ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΕΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΔΩ.''ΤΕΛΟΣ''.ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΤΑ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΑ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/12/10 19:38

    ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΘΕΕ ΜΟΥ .. ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΖΑΝΝΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΣΑΜΠΑ .
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/12/10 20:07

    Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω!!! Ο Ζαννετής το έχει ξεφτιλίσει το θέμα. Τουλάχιστον η Κατσαμπά δεν εξέθεσε στα παιδιά της στο blog, μίλησε γενικά. Ντροπή του Ζαννετή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/12/10 20:08

    Αίσχος κ. Γιώργο να συμπεριφέρεστε έτσι στην μάνα που γέννησε τα παιδιά σου. Σε ξέρω και απο την Courier. Δεν σε περίμενα έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/12/10 20:32

    αυτος ο ζαννετης ρεζιλι εγινε ακου να βγαζει τα παιδια του στα BLOG τι κανεις ρε δεν πας καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/12/10 20:40

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ INTERNET ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/12/10 20:44

    καλα αυτον τον ξερω απο το ποδοσφαιρο οταν επαιζε καταβια αν θυμαμαι καλα βλακας ηταν βλακας παρεμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/12/10 20:50

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Courier ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/12/10 22:26

    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ;ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ.ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ;ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/12/10 22:28

    http://www.alter.gr/html/eisodos_eleftheri.html mono gia ekei eiste re noumera e noumera !!!!!!!! mas ta exete prhxei reeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος29/12/10 05:50

    Εχετε χασει τη μπαλα κ.Κατσαμπα και κ.Ζαννετη...
    Αν εχετε καταλαβει καλα...δεν κανετε κακο στον εαυτο σας αλλα στα παιδια σας!!
    Βαζεται πανω απο τα παιδια σας τον εγωισμο σας αγνοωντας τις ψυχουλες που κανατε!! Να σταματησει εδω αυτη η παρωδια προτου ειναι πολυ αργα...αν δεν ειναι ηδη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/12/10 10:37

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΝΝΕΤΗ-ΚΑΤΣΑΜΠΑ????? ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΝΕΙ 10 ΩΡΕΣ...
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/12/10 11:04

    aman re,,,aftin tin xero mia konti ena sourgelo,ta eixe to pasxa me enan filo moy kai taytoxrona me enan periptera,toys douleve kai toys 2 kanonika.exei kai paidia pote den tin eida na ta exei mazi.alla kai aytos poy pige kai tin pantreftike kalos lalakas tha einai..alla na moy peis edo doyleve ton filo moy poy nomize oti einai o pio exipnos anthropos toy kosmou. anisos i psihi tis ginaikas..lipame pragmatika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος29/12/10 11:59

    Με την καινούργια τη χρονιά, μόνο χαρές να’ ρθούνε κι όλες οι δύσκολες στιγμές με μιας να ξεχαστούνε!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/12/10 13:41

    Επειδι ειμε ενας ανθρωπος (πατερας) που εχει περασει παρομοια περιστατικα.Αυτο που εχω να πω οτι ο μονος υπευθυνος ειναι η ανυπαρξια της πολιτειας (δικαστηρια και αρμοδιοι φορεις) οι οποιοι σε βαζουν σε ενα τρυπακι και στα περνουν κανονικα χωρις αποτελεσμα..ευχομε αυτος ο αμοιρος πατερας να μην εχει καταστραφει οικονομικα.σε αυτες τισ περιπτωσεις υπαρχουν 2 πλευρες .πατεραδες που αγωνηζοντε και εχουν το αποτελεσμα του φιλου μας. και πατεραδες που αγανακτουν τα παρατουν και κανουν αλλες οικογενειες.το 99% αυτων.αποξενωνοντε απο τα παιδια τους γιατι ετσι τους οδηγει το συστημα.δειξτε λοιπον ανεγκεφαλοι σχολιαστες ανδρες λιγο κατανοηση σε αυτον τον πατερα γιατι κανενας σας δεν ξερει εαν καποια στιγμη στην ζωη του ερθει στην θεση αυτου του ανθρωπου,και τοτε θα καταλαβει ποσο σκληρο ειναι.καλη χρονια σε ολους και καλο κουραγιο στον φιλο που του βγαζω το καπελο γιατι συνεχιζει ακομα και αγωνιζετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος29/12/10 14:00

    Σιγα ρε φίλε. μονο πατεραδες υπαρχουν; οι μάνες που τα γεννουν δεν υπαρχουν; Ντροπη σου. ανεγκεφαλε. τετοιοι σαν και σενα θα πρεπει να εξαφανιστουν απο το συμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/12/10 15:38

    Η ουσια ειναι τα παιδια...Η προσωπικη ζωη του κ.Ζαννετη και της κ.Κατσαμπη δεν ενδιαφερει κανεναν!! Πρεπει επιγοντως να επεμβει ο εισαγγελεας!! Αυτη την στιγμη και οι δυο γονεις καταστρεφουν τα παιδια τους θα τους δημιουργησουν τετοια τραυματα...που δεν φανταζονται και οι ιδιοι!! Και κατι ακομα..Εφοσον το δικαστηριο εδωσε το πρωτο παιδι στον κ.Ζαννετη γιατι δεν εδωσε και το δευτερο παιδι? Για να δωσει το πρωτο παιδι θα πει οτι η μητερα δεν ηταν σε θεση να θρεψει παιδια...Αρα πολλα παιζουν απο πισω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/12/10 17:11

    kala auti h kopela den evlepe ti soi anthropos htan autos htan pantremenos me paidia kai etrexe stin tailandi kala ekane kai ton afise h kopela giati ksero ti anthropos einai eutixos pou ton afise alios tha htan mayri h zoi tis ( tous ksero kai tous 2 prosopika)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/12/10 17:18

    ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟΥ ΡΕ ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑ....ΣΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΕΡΕΙΞΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΡΝΕ ΚΡΙΜΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος29/12/10 18:41

    29/12/10 17:11 kai 29/12/10 17:18 eisai o idios!!
    xaxaxaxaxaxa! pw pw pseytis!!
    oute mia me endiaferei oute o allos...alla esy re pseuti mipos eisai o gkomenos tis? xaxaxaxaxaaxa arxipseyti!!! Rentikolo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος29/12/10 18:45

    Μα φαινεται οτι ειναι ο ιδιος...Πρεπει να εισαι μεγαλος Καραγκιοζης!! Επειδη σε γνωριζω ποιος εισαι ενα θα σου πω...την κοπελα σου την τσακωσες με τον αλβανο και ηρθες σε μενα για να τον κανονισουμε!! Μην λες για τους αλλους σε ξερουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος29/12/10 18:51

    ΤΣΑΚΩΣΕ Ο 29/12/10 17:18 ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ? ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ!!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ...ΡΕ ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΙΝΙΕΣ ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος29/12/10 19:38

    ρε παιδιά αυτος ο Ζαννετης δεν εχει αλλη δουλειά να κάνει? Ολη μερα στο ιντερνετ ειναι και γραφει ο ιδιος ολα τα παραπανω σχολια ( δεν πιστευω να νομιζει κανεις οτι δεν ειναι ο ιδιος ). κανε και καμια δουλεια ρε Ζαννετη (εκτος ιντερνετ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος29/12/10 19:40

    ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ 29/12/10 18:51 ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΕΣΤΕΙ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος29/12/10 19:41

    aston file 29/12/10 19:40 einai blakas etsi fenete min toy milas kai min toy dinis simasia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος29/12/10 19:43

    autos o zannetis poli vlakas vre paidia gelio exei xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος29/12/10 19:49

    μπρε καντι αντε μπρε να μαζεψεις καμια πατατα κατταβενη που μου θελεις και ιντερνετ παλιο τραγι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος29/12/10 20:34

    29/12/10 19:38... 29/12/10 19:40
    29/12/10 19:41...29/12/10 19:43
    29/12/10 19:49 .... GIA NA KATALABEI O KOSMOS OTI EINAI O IDIOS KARAGKIOZIS FILOS TIS KATSAMPA POY GRAFEI! MPOREI NA EINAI KAI H IDIA!! DEITE TIS WRES...BLAKA TOULAXISTON PERIMEME LIGAKI.... KOPRO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος29/12/10 20:44

    a vre vlaka kai pou na kseres pios eimai vodi se olla mesa epeses xaxaxaxa vodi e vodi oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος29/12/10 20:49

    EKEI POU EPESA MESA EINAI OTI SIGOURA EISAI KARAGKIOZHS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος29/12/10 20:50

    fenete pios einai karagkiozhs xesth oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος29/12/10 20:52

    XAXAXAXAXA! EIDES POU ePeSA MESA XAXAXAXA KARAGKIOZAKO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος29/12/10 20:52

    elpizw na min se kleidose i aderfi soy pali mesa sto domatio xaxaxaxa vgale ena antiklidi na vgeneis tin epomeni fora oust karagkiozi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος29/12/10 20:53

    ME TIN MANA SOU EIMAI TORA...EXEIS XERETISMATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος29/12/10 20:54

    a ksexasa afini kai to klidi piso apo tin porta gia na min mporis na aniksis signomi den to iksera xaxaxa oust karagkiozh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος29/12/10 20:56

    RE H MANA SOU MOU EIPE NA SOU PW MIN ER8eis norIS STO SPITI...8A ARGHSW LIGAKI e...XeXeXex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος29/12/10 20:57

    to ksero einai edo i dikia sou i mana kai mou to eipe twra tha figi leei giati prepei na erthi na se kleidosi mesa min tis figis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος29/12/10 21:07

    κλειδαρας 696969696969

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος30/12/10 07:21

    Ειστε ολοι για δεσιμο....Εδικα το...... ΖαννετοΚατσαμπε'ικο! Ρεζιληδες ολοι! Εκτος απο 3-4 σχολια που λενε καποια σωστα πραγματα..ολα τα αλλα πραγματικα προκαλουν εμετο!! Ασε που οι περισσοτεροι ειστε αγραμματοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος30/12/10 12:42

    krima,lypamai ta paidia,fantasteite filoi moy ti trabane,einai isos apo tis monadikes periptwseis poy pisteyw pws i steirosh stoys anthropoys tha bohthoyse pragmatika,gia ton kainoyrgio xrono h eyxh moy einai ,ta paidia na broyn goneis na ta agapane(kai agaph einai na dineis kai oxi na perneis)
    enas stenaxwrimenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος30/12/10 12:44

    epishs osoi brizete anonyma eiste aksioi tis moiras sas,anthropakia toy koyba!!!!!!!!
    enas stenaxwrimenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος30/12/10 12:47

    pedia ,,aste ton ton periptera to noumero ,,keratas itan me tin proigoumeni ..3 fores keratas einai me autin tora..xaxa a re kakomoiri kai poy na xeres ..kikloforoyn kati videakia pou ama ta deis tha figeis sfera gia tin ialiso toy kronou..xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος30/12/10 12:52

    kostas..giorgos ... hristoforos..gia rota tin re kerata triantene ..xaxax ti ua sou pei..xaxaxxa..o proin tis vlaka kikloforise polla kai tin exei kanei sourgelo..kala re noumero tin patises tin proti fora tin deuteri re den ixeres den rotages???? xereis posoi gelane mazi sou ..akoma kai gnostoi sou prosehe vlaka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος30/12/10 14:22

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙΣ ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ . ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ...ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ. ΑΡΡΩΣΤΟΙ Ε ΑΡΡΩΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος30/12/10 16:03

    Οντας η ίδια παιδί χωρισμενων γονιών, που εζησα ομηρικούς καυγάδες μέσα στο σπίτι και πραγματικα ανακουφίστηκα οταν χωρισαν οι γονείς μου (με τους οποίους έχω αριστες σχεσεις φυσικά σημερα), θελω να πω ενα πραγμα:
    Καταλαβαίνω το θυμό, την πικρα κ όλα τα συναισθήματα που νιωθετε σαν πρώην ζευγαρι.
    Είναι ομως ντροπή να στελνετε σε blogs και ΜΜΕ τα προβλήματα σας και να ξεκατινιάζεστε έτσι, προσπαθώντας να αποδείξει ο καθένας τα δίκια του.
    Ντροπή για το παιδί που ίσως τα διαβάσει αυτά κάποια μέρα....

    Μεγάλο λάθος η δημοσιοποίηση αυτών κ θεωρώ ότι σε τόσο λεπτα ζητήματα το blog δεν θα επρεπε να δεχτεί τη δημοσιευση ουτε αυτης της απαντησης, ουτε της καταγγελια του αντρα.

    Καλή χρονιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος31/12/10 11:50

    Ποσα λιγα πραγματα ξερετε ολοι σας για αυτην την υποθεση..σχολιαζετε κατακρινετε βριζετε.. εσεις οι ιδιοι δινετε τροφη σε αυτην την γυναικα που εχει χασει καθε ενοια ηθικης ,αξιοπρεπειας και αυτοσεβασμου.ΛΑΘΟΣ στον πατερα οχι που καταγγειλε αλλα επρεπε να γραψει μονο για την παραβιαση της δικαστικης αποφασης χωρις καμια λεπτομερια.ΗΘΕΛΑ να φερω τον καθενα σας μονο για ενα λεπτο στην θεση του, αλλα να γνωριζε πως πραγματικα ειναι τα γεγονοτα και να δω πως θα αντιδρουσε . καλυτερα η χειροτερα απο αυτον..??.ΟΣΟ για αυτην την γυναικα πραγματικα ας την λυπηθει ο θεος γιατι δεν ξερει τι κανει που βρισκεται που παταει..κυκλοφορει και καταστρεφει γυρω της..μπορει να μην φταει μονο αυτη για την καταντια της. ΑΓΑΠΗΤΟΙ φιλοι εχει και αλλες δημοσιευσεις το ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ, ασχοληθειτε και με αυτες εαν ειστε οντως προβληματισμενα ατομα και σταματηστε .γιατι δεν ξερετε την πραγματηκοτητα..εννοω φυσικα τους τριτους που σχολιαζουν και οχι τον περιγυρο της κυριας.ΟΣΟΙ γνωρισαν η γνωριζουν πραγματικα απο κοντα αυτον τον πατερα φυσικα θα καταλαβαν οτι πραγματικα ειναι ενας ανθρωπος ο οποιος ζει ακομα στην εποχη που διδαχθεικε της ηθικες αξιες απο την οικογενεια του..ειναι φυσιολογικο ομως και αυτος ,σε ολο αυτον το γολγοθα που τραβα να εχει πεσει σε λαθη..ΠΑΜΕ λοιπον ολοι μαζι να ασχοληθουμε με αλλες δημοσιευσεις του ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ .και να σταματησουμε να σπρωχνουμε την μητερα στην κατρακυλα που εχει επιλεξει η ιδια..ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Ειμε ενας ανθρωπος που γνωριζει προσωπα και πραγματα . ειμε απο το περιβαλον της μητερας και εγω αρχικως ειχα πεσει στην ιδια πλανη και χωρις να ξερω την πραγματηκοτητα καταδικαζα τον πατερα. ΑΓΑΠΗΤΕ πατερα σεβομαι τον αγωνα που δινεις αλλα επειδι σε ξερω πλεον καλα οτι εισαι ανθρωπος που εξωτερικευεις αυτο που νιωθεις.μηπως πλεον πρεπει και εσυ να ξεκινησεις να φερεσε με τακτικη και πραοτητα γιατι απο οτι βλεπω χανεις το δικιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος31/12/10 12:14

    Zanneti. stamata pia na grafeis o idios. An exeis to tharos tis gnomis sou, vale toulaxiston to onoma sou. Grapse epwnuma. Ntropi sou. Den katalavaineis oti fainetai oti eisai o idios? Autokseftilizesai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος3/1/11 15:44

    Απαράδεκτες προσωπικές επιθέσεις κάνουν πολυ συμπολίτες μας.Αλλα επι τις ουσίας δεν απαντουν.Στρεβλωνουν την πραγματικη ουσια του θεματος που ο πατέρας δεν βλέπει το παιδί του με την βοηθεια τις πολιτεις που δεν κανει σωστα την δουλεια της.Ο ανθρωπος προσπαθει να βρει το δικαιο του εστω μεσα στα bloggs ουστ ρε απο δω αχρειοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *