ροή ειδήσεων

"OMERTA"... ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ;

"Την προηγουμένη εβδομάδα όλοι είδαμε τον πρόεδρο του Τ.Ε.Ε να εμφανίζετε στα τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα και να ανακοινώνει ότι θα πολεμήσει για την ίση μεταχείριση και τα δικαιώματα των μηχανικών. Παραξενεύτηκα και χειροκρότησα για να είμαι ειλικρινής…

Χθες λοιπόν σε συμβούλιο της Ε.Π.Α.Ε. που πραγματοποίησε η Πο.Χω.Πε Δωδ/σου υπήρχε ένα θέμα το οποίο… Χθες πήρε πρωτόκολλο… Χθες Εξετάστηκε… και χθες Εγκρίθηκε… Παραβλέποντας τα τόσα θέματα που έχουν παλαιότερο πρωτόκολλο και όπου λογικό θα ήταν να έχουν εξετασθεί νωρίτερα…

Μήπως δεν υπάρχει ίση μεταχείριση? Μήπως κάποιοι δεν έχουν ιερό και όσιο? Μήπως κάποιοι δεν φοβούνται κανέναν και κάνουν ότι θέλουν σε βάρος άλλων?

Καλές Γιορτές όλοι να έχουμε… Καλά να είμαστε και ας ελπίσουμε ότι ο καινούργιος χρόνος (και ο Καλλικράτης) θα φέρει – βάλει και καινούργια μυαλά σε μερικούς…

Υ.Γ. Κρίνω σκόπιμο να ενημερώσω ότι ο Ρομπέν των Δασών, ο Μπάτμαν, και λοιποί… είναι χαρακτήρες επιστημονικής φαντασίας…"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/12/10 21:19

    Να το καταγγείλεις εγγραφως στο ΤΕΕ για να προσθεθεί με τις άλλες και να ενημερώσεις το ΥΠΕΣ να στείλουν έπαινο στους υπαλλήλους της ΠΟΧΩΠΕ για την ταχύτητα ρεκορ διεκπαιρέωσης της υπόθεσης!!!!! Όσο για τον Καλλικράτη και να συντονιστούν οι πάνω με τους κάτω τα ίδια και χειρότερα θα γίνονται!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/10 22:27

    RE OLOI SAS MEGALA LAMOGIA EISTE RE.
    NA ANOIXOUN H TRAPAZIKOI SAS LAGIARIASMOI KAI THA DOUN OLOI POU PIGAN TA LEFTA MAS .
    LAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/12/10 01:46

    8a symfwnisw me ton parpanw. Eggrafi kai enypografi kataggelia. Einai akoma ena stoixeio pou 8a voi8isei to TEE sti douleia tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/12/10 02:33

    Κατ' αρχήν εννοείται ότι δεν υπάρχει ίση μεταχείριση , ούτε των μηχανικών , ούτε των πολιτών για αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε....Το να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δείχνουν τη διάθεση να παλέψουν για τα δικαιώματα των συναδέλφων τους χωρίς κανένα προσωπικό όφελος -αντίθετα με μεγάλο προσωπικό κόστος-μόνο θετικά μπορεί να αξιολογηθεί...Αυτό που νομίζω ότι λείπει από την κοινωνία μας είναι άνθρωποι που να βγαίνουν μπροστά και να διεκδικούν, όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη το λογικό, δίκαιο και ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ μέσα σε όλον αυτό τον παραλογισμό και την ιδιοτέλεια που υπάρχει γύρω μας.....Ο μπάτμαν, ο Ρομπέν των Δασών κλπκλπ είναι ήρωες επιστημονικής φαντάσιας, αυτό το γνωρίζουμε όλοι..Εκείνο που πιστεύω ότι οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε, όμως, είναι ότι τίποτα δεν θα αλλάξει αν εμείς οι ίδιοι δεν αλλάξουμε τον τρόπο που αναγιγνώσκουμε και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα...Καμμία ελπίδα βελτίωσης δεν υπαρχει, αν σε αυτήν την σαπίλα και τον οχετό που υπάρχει στο πολιτικό και γενικότερα στο δημόσιο προσκήνιο, δεν αντιπαρατάξει ο καθένας από το πόστο του και με όποια μέσα έχει στα χέρια του, ενεργό δράση, πυγμή και αποφασιστικότητα...Ο συνάδελφος που ακόμα ασχολείται με παιδικούς ήρωες μάλλον πρέπει να ωριμάσει ο ίδιος πρώτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/12/10 08:40

    Giati pisteuw oti ola auta 8a strwsoun otan piasei o Kousournas timoni..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/12/10 09:42

    re paidia ti malakies lete twra ? mipos o grilis kai i ipolipi diikousa toy TEE den 3erei ti ginete ? alla k aftoi einai tzampa magkes !
    enw 3eroyn kanoyn toys ani3erous les kai den kinoynte oloi mesa stis ipiresies aftes kai den 3eroun poios einai poios !
    na paei ston isaggelea to TEE mono toy kai na kataggeilei oti 3erei !
    alla poios apafous einai ka8aros gia na paei ? den tous simferei na anigoun pliges alles ;)

    Ela min katebasw kanena katili giortiares meres !

    ai sixtir pia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/12/10 10:03

    file 02:33 an 8imame kala o proedros tou tee eixe anafer8ei se mia kataggelia pou anefere ena cartoon mallon giafto to leei kai o prwtos . To 8imame giati to eixa diabasei se ena sxolio stin proodo nomizw .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/12/10 10:06

    Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
    Οι προδότες έχουν....
    ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
    Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.
    Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
    Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.
    Δημ. Αντωνίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/12/10 10:43

    Ο Εισαγγελέας έχει ήδη κινηθεί και έχει καλέσει Γρύλλη και Πράντη για κατάθεση.Το ίδιο και τους Διευθυντές των σχετικών υπηρεσιών μετά τη συνέντευξη τύπου...Αν ήταν να τα κουκουλώσουν όπως έκαναν οι προηγούμενοι τόσο καιρό δεν θα τα είχαν βγάλει στη φόρα....Το θέμα τώρα είναι η ελληνική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τι θα κάνει και πόσο θα μαζευτούν τα καθίκια επιτέλους....Γιατί αν δεν αλώνιζαν οι αλήτες τόσο καιρό ο κόσμος δεν θα βιαζόταν τώρα απάνθρωπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/12/10 16:33

    Μακάρι να προχωρήσει η έρευνα και να ξεσκεπαστούν οι άπληστοι επίορκοι δημόσιοι υπάλλληλοι με τους διπλόυς - τριπλους μισθούς (επίδομα 6‰, το 7‰ τα επιδόματα διαφόρων υπουργείων)οι αχόρταγοι οι οποίοι θέλουν να βγαζουν αδειες να μοιράζουν τοπογραφικά από τις υπηρεσίες που εργάζονται εκμεταλευόμενοι τις θέσεις κλειδιά που έχουν χρησιμοποιώντας "άνεργους" ελεύθερους επαγγελματίες (οχι και αυτοί άμοιροι ευθυνών) για να κάνουν τις μαύρες δουλειές τους πλουτίζοντας ανεξέλεγκτα εις βάρος όλων μας και η πλάκα είναι αυτοι οιίδιοι που το παίζουν θεματοφύλακες των δικαιωμάτων μας. Είναι ευκαιρία αυτόυς που καλεσε ο εισαγγελεας να ανοίξουν το στόμα τους και να καθαρίσει ο κόσμος για δε τους παράγοντες των υπηρεσιών που κάλεσε ας ψαχτεί λίγο παραπάνω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/12/10 22:22

    κανένας από εσάς θα πάει μέσα για μίζες ρε??

    Giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/12/10 09:55

    Xwste ta leventes mou!!! Xwste ta ki'allo!!! Ama paei kaneis mesa!!!! EMENA NA ME XESETE!!!!!!!!!
    OMORFO-KALO MAURO XRHMA!!!!!! DIALEKTO KRASI!!!!
    KOKOULOMA KAI KLIKA!!!! PONEIRIA KAI NTISIMO ARMANI!!!!

    Xronia Polla Kales Giortes
    (oso kales mporoun na einai gia merika ftoxadakia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *