ροή ειδήσεων

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

By Kerberos


Υπήρξε τίποτα θετικό από τα γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στη χώρα μας;...


Ναι, έπεσαν οι μάσκες και το ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφτηκε πλήρως.


Ας θυμηθούμε λίγο τα κατορθώματα του συγκεκριμένου «κόμματος» ή μάλλον τρομοκρατικής οργάνωσης με μανδύα «δημοκρατικού κόμματος» που δρα ελεύθερα στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια.


• Αναφαίρετο το δικαίωμα του γειτονικού κράτους να ονομάζεται Μακεδονία (αναφερόμενοι φυσικά στα Σκόπια).



• Γιος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε ένοπλη ληστεία τράπεζας στην Αθήνα ενώ βρέθηκαν πάνω του δύο πιστόλια και μία χειροβομβίδα ανατολικού τύπου όπως αυτές που χρησιμοποιούν κατά καιρούς διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις και «Σέχτες».



• Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους νεοσυλλέκτους σε …ανυπακοή!
• Είναι το μοναδικό κόμμα που αναγνωρίζει εγγράφως την Τουρκική Ένωση Ξάνθης!
• Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των δικαιωμάτων των Τσάμηδων στην Ήπειρο.
• Ο Αλ. Αλαβάνος, υπερασπιστής των φτωχών, είναι από τους πλουσιότερους πολιτικούς. Διαθέτει βίλες και διαμερίσματα σε πολλά νησιά της Ελλάδας καθώς και ξενοδοχείο στην Αμερική. Διαθέτει δε, ¨ιδιωτικό στρατό-κουκουλοφόρους¨ οι οποίοι δύναται να σπάνε να καίνε και να λεηλατούν περιουσίες Ελλήνων πολιτών (βλέπε Δεκεμβριανά του 2007)
χωρίς ποτέ να κινδυνέψουν να διωχθούν ποινικά ή και να φυλακιστούν για αυτές τους τις πράξεις (Κούρτοβικ η δικηγόρος των τρομοκρατών).
• Η οργανωμένη μεταφορά λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα θα μπορούσε να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας. Ένας λανθασμένος χειρισμός ή ακόμα και ένα τυχαίο περιστατικό θα μπορούσε να οδηγήσει σε «εξεγέρσεις» και «συμπαραστάσεις κι άλλον «φυλών» που φιλοξενούμε αυτό το διάστημα.
• Χορήγηση πολιτικού ασύλου σε ΟΛΟΥΣ όσους βρίσκονται έρχονται και θα έρθουν στο μέλλον.


Δεν μας εξηγούν όμως οι κύριοι, ποιοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη χώρα μας;
Είναι όντως πολιτικοί πρόσφυγες ή είναι εγκληματίες που διώκονται και τους μαζεύουμε όλους εδώ με αποτέλεσμα η εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει κόκκινο;


Το ποσοστό συμμετοχής των αλλοδαπών δραστών στα εξιχνιασθέντα εγκλήματα είναι υψηλό, ιδίως στα εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας και κατά προσώπων.
Συγκεκριμένα:
- Στις ληστείες 49,46%
- Στις κλοπές- διαρρήξεις 50,87%
- Στις ανθρωποκτονίες 37,57%
- Στους βιασμούς 48,36%
- Στα εγκλήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης το ποσοστό συμμετοχής ξεπερνά τους ημεδαπούς δράστες (55,13%)
Σχεδόν αποκλειστικότητα στη δράση παρουσιάζουν οι αλλοδαποί στην παραχάραξη (98,78%), στις πλαστογραφίες (95,67%) και στις παραβάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας (90,72%).




Πολιτικό Άσυλο μπορεί να παραχωρηθεί μόνο σε πρόσφυγες, από ανθρώπους δηλαδή που εγκαταλείπουν εμπόλεμες περιοχές. Οι λάθρο που κατέλαβαν την Νομική παρουσιάστηκαν ως Αφγανοί που και σαν Αφγανοί και πάλι δεν δικαιούνται άσυλο μιας και στο Αφγανιστάν δεν υπάρχει πλέον πόλεμος ούτε δικτατορία αλλά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και επίσημα συνταγματικό δημοκρατικό πολίτευμα. Το ζήτημα είναι ότι όπως απεδείχθη προ ολίγου, οι λάθρο αυτοί δεν είναι καν Αφγανοί αλλά Μαροκινοί. Ως γνωστόν στο Μαρόκο δεν υπάρχει πόλεμος επομένως πρόσφυγες από το Μαρόκο δεν υπάρχουν. Άρα Άσυλο δεν μπορεί κανείς τους να διεκδικεί και μάλιστα εκβιαστικά.


Και στο κάτω κάτω γιατί ρε προοδευτικοί του κώλου να σεβαστούμε ανθρώπους οι οποίοι στην ίδια τους την πατρίδα δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή; Θα πρέπει εμείς να λυπηθούμε τέτοια καθάρματα και να τους χορηγούμε πολιτικό άσυλο μόνο και μόνο για να μην κινδυνέψουμε να χαρακτηριστούμε ως «Εθνικιστές;» Τους ξέραμε κι από χτες, ξέρουμε τι καπνό φουμάρουνε;


Για πάρτε μια γεύση από τους ¨αγαπημένους μας μουσουλμάνους¨ λαθρομετανάστες και πως συμπεριφέρονται στις Γυναίκες:


Εφαρμογή Ισλαμικού νόμου Σαρία στις χώρες προελεύσεως των «κακόμοιρων λαθρομεταναστών»:


























ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ TO TI ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΣΑΤΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΗ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΙΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΤΕ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΤΣΙ;


ΒΓΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ GAY PRIDES ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ Η ΧΑΤΖΑΡΑ ΘΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ...


ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΕΛΕΟΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...... ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ....

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/1/11 13:03

    Καλα τα λες .Θά ειναι πολυ αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγιάννης30/1/11 16:20

    Αυτό το μπλογκ έχει γίνει βήμα και άντρο της Μαλακίας του κάθε ανεγκέφαλου ανίκανου ρατσιστή, που με ψευτιές διανθισμένες με μισές αλήθειες προσπαθεί να προσυλητήσει κάθε λογής ευκολόπιστο όρνιο στον φασιστικό του ιδεαλισμό, προλειένοντας τον δρόμο της βίας του φόβου και του μίσους ως μοναδικό μέλλον δικό μας και των παιδιών μας. Και βλέπω πως δεν διαμαρτύρεται κανένας.
    Αυτή είναι η μορφή που επιθυμούσατε κύριε μπλόγκερ; Αυτό είναι το περιεχόμενο των παραπόνων της Ρόδου; Ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο. Όποιος τρέφει το άλμπατρος, αυτόν θα κατασπαράξει πρώτον. Ο νοών νοείτω.
    Χαίρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/1/11 18:10

    Poia einai ta psemata??? An kai den pistevo na apanthseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/1/11 18:28

    BRE AGIANNH FASISTA POU EINAI TA FEMATA RE???
    PALIO KOUMOUNA KERATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΜΙΤ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ 300 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΣΟ ΚΡΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΜΙΤ» ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΕΡΑΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΜΙΤ» ΕΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΠΕΡΙΣΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥ MARA, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ), ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/1/11 21:45

    τελικά έκανα λάθος... οι ΕΛ είναι εδώ!! τρέμετε νεφελίμ και εσείς απόγονοι τους εβρέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/1/11 11:37

    Κερβερε πολυ λιακόπουλο διαβάζεις. Εκτος και αν στα είπε και σε εσέμα ο Παίσιος. Έτσι πάω πάσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/1/11 14:59

    Καλέ τι παίρνετε εδώ μέσα να το πάρω κι εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος31/1/11 15:03

    Λιακοστεντόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *