ροή ειδήσεων

Δικάζεται 66χρονος για αποπλάνηση 11χρονης Αγγλίδας

Την κατηγορία της αποπλάνησης μιας 11χρονης από την Αγγλία θα αντιμετωπίσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου ένας 66χρονος υπάλληλος ξενοδοχείου από τη Ρόδο...

Ο 66χρονος άνδρας συνελήφθη την 16η Αυγούστου κατόπιν καταγγελίας του πατέρα της 11χρονης. Ο άνδρας από την Αγγλία κατήγγειλε ότι -μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας- ο υπάλληλος του ξενοδοχείου εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έλειπε ο ίδιος την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο της οικογένειας για να παραδώσει δύο μαξιλάρια και προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της κόρης του.
Ο κατηγορούμενος, από την άλλη, κάνει ανοικτά λόγο για αντιφάσεις μεταξύ των καταθέσεων των γονέων και της ανήλικης που καταδεικνύουν ότι τα γεγονότα δεν έλαβαν χώρα αλλά κατασκευάστηκαν και τονίζει ότι όλα αυτά αποσκοπούν στο να πάρει η οικογένεια αποζημίωση ύψους 100.000 λιρών.
Παράλληλα, καταθέτει ότι την ώρα της επίσκεψης του στο δωμάτιο τους -η οποία, τονίζει, ότι κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα- ήταν παρούσα και η μητέρα της μικρής και υποστηρίζει ότι το καλοκαίρι είναι πολύ συνήθης πρακτική των Βρετανών να κατασκευάζουν τέτοιες ιστορίες ώστε αφ’ ενός να εισπράξουν αποζημίωση και αφ’ ετέρου να πουλήσουν την ιστορία τους στα σκανδαλοθηρικά έντυπα της χώρας τους που χρυσώνουν για ανάλογες ιστορίες. «Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι γονείς της ανήλικης έδωσαν συνεντεύξεις σε Βρετανούς δημοσιογράφους πριν ακόμη καταθέσουν ενώπιον του κ. Ανακριτή» τονίζει ο ίδιος στην εφημερίδα «Δημοκρατική».
Μέχρι την εκδίκαση και την έκδοση απόφασης, ο κατηγορούμενος είναι ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης 6.000 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και ταυτοπρόσωπης παρουσίας κάθε 1η και 15η του μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.



Star.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *