ροή ειδήσεων

Υποστελεχωμένη η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Ρόδο.

Για τα προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ρόδο ενημέρωσε η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Ρόδου - Δωδεκανήσου...
τη Μίκα Ιατρίδη σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011, στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Μικρόπουλος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης, καθώς και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου κ. Γεώργιος Γιαννακόπουλος, εξέθεσαν στη Βουλευτή Δωδεκανήσου τον έντονο προβληματισμό τους για το γεγονός ότι δεν υπάρχει η ανάλογη μέριμνα από το αρμόδιο Υπουργείο για μια ακριτική νησιωτική περιοχή, η οποία, επιπλέον, αποτελεί και έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.
Στη συνομιλία τους με τη βουλευτή σημείωσαν ότι αναγκάζονται να λειτουργούν χωρίς επαρκές προσωπικό, σε εγκαταστάσεις με σημαντικά κτηριακά προβλήματα, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό και εξέφρασαν τις σοβαρές επιφυλάξεις τους για το αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί η Υπηρεσία στην περίπτωση που εκδηλωθούν ταυτόχρονα παραπάνω από δυο σοβαρά περιστατικά.
Ιδιαίτερη αναφορά, ως παράδειγμα υποστελέχωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγινε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για τον πυροσβεστικό σταθμό των Απολλώνων, που καλύπτει με τις υπηρεσίες του μια περιοχή που περιλαμβάνει σχεδόν το 80% των δασών του νησιού.....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Fire & Rescue στο οποίο θα βρείτε και ένα ακόμα σχετικό άρθρο.

Σ.Δ: Όπως λοιπόν διαπιστώνετε οι ελλείψεις σε προσωπικό για το Πυροσβεστικό Σώμαεντοπίζονται κυρίως στην περιοχή του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου. Ας ετοιμάζονται όσοι μπουν με την επόμενη προκήρυξη, άλλωστε αυτό λέει και η παρ. 1 του άρθρου 15, ΘΑ καλύπτουμε ΟΡΓΑΝΙΚΆ ΚΕΝΑ !!!
Βέβαια το καλύτερο όλων είναι να παραμείνουμε στα μέρη μας αφού και τους ορεινούς όγκους γνωρίζουμε καλύτερα από τον κάθε έναν αλλά και γιατί ο μισθός των 700 - 750€ δεν θα μας φτάσει ούτε για ζήτω.
Από την άλλη όμως όταν μπαίνεις σε μια τέτοια δουλειά (ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ)όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε καλού κακού ας είσαστε προετοιμασμένοι και ειδικά οι Βορειοελλαδίτες !!!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *