ροή ειδήσεων

Παράνομες κάμερες ;;;

Μπαίνοντας στο νέο πολυκατάστημα Καρφουρ θα διαπιστώσει κανείς την εμφάνιση προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας, κάμερες ασφαλείας...
αλλά καμιά προειδοποίηση ότι ο χώρος παρακολουθείτε από αυτές. Τελικά οι μεγάλοι περνάνε στα ψιλά περί του νόμου προστασίας προσωπικών δεδομένων;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/2/11 14:10

    Ας ηταν μονο αυτο.Εδω δεν τολμανε να του παρουν την αδεια λειτουργιας καθως εχει δωθει παρανομα.
    Για τις καμερες θα τους κυνηγουσαν;;;
    Ο δημαρχος Ροδου ετσι κι αλλιως εχει πει σ ολη την παραταξη του να μην ασχολουνται μ αυτο το θεμα καθως απ οτι φαινεται εχουν ισχυρες σχεσεις με το Carrefour!!
    Και εννοειται το να μην ασχολουνται συμπεριλαμβανει να μην εκφερουν αποψη και να μην συζητανε γι αυτο.Ουτε καν στο δημοτικο συμβουλιο να μην γινεται λογος!!!
    Αυτοι ειναι οι πολιτικοι της ισοτητας και της διαφανειας.Να τους χαιρομαστε ολοι μαζι και ειδικα αυτοι που τους ψηφισαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/11 14:22

    Θα μπορούσατε να μας πείτε το λόγο για τον οποίο λειτουργεί το καρφουρ παράνομα;

    Με παραπομπή σε ιστοσελίδες ή με κάποιο άλλο τρόπο;

    θα ήθελα να γνωρίζω διότι μου διαφεύγει.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/11 15:11

    Ρε λαμογια γιατι φοβαστε τις καμερες επειδη θα σας δουν που θα κλεβετε? Καλα κανουν και εχουν καμερες! Αν εισαι τιμιος δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!Κι εσυ ρε που ανεβασες το σχολιο μαλλον θα εχεις ρημαξει ολα τα Σουπερ Μαρκετ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/5/14 21:09

      Ενω εσυ τιμιε ανθρωπακο δεν εχεις κανενα λογο να φοβασαι το κερδος του μεγαλοεπιχειρηματια αλλα καλα κανουν να σας σβησουν ολα τα μικρομαγαζα για να μαθετε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος16/2/11 15:28

    na elegxei amesa to 8ema ton kameron sto carepour amesa kyrgioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/11 16:11

    KALA EINAI POU EXOUME STHN KARFOUR STHN RODO.
    DEN KATALABA DILADH RE XORIATES GIATI DEN MILATE GIA TA XENODOXEIA POU EINAI SE XANA XERIA KAI SAS ENOXLEI POU EXOUME SUPER MARKET.
    AYTH POU FONAZOUN EINAI AUTOI POU DEN EXOUN PAREI THS MIZES TOUS.
    H PARADISIOTISA TO XORIATO KORITSO GIATI FONAZEI???
    ANTE PANE NA PAREIS THN MIZA SOU NA SKASEIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/2/11 16:27

    Οτι να ναι ειναι τα σχολια...το ενα χειροτερο απο το αλλο και εκτος θεματος (16:11)...

    Γιατι απαντας ρε μεγαλε αντιλαμογιο αφου θες καμερες και στον κωλο σου;

    Φαε τις καμερες και σκασε. Ασε οσους δεν τις θελουν να διαμαρτυρονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/11 16:59

    Πρωτον.Μονο που γραφεις με greeklish φτανει για να καταλαβουμε το επιπεδο σου (16:11).
    Και σε παρακαλω γραφε ελληνικα.Οχι μονο λεξεις αλλα και εκφρασεις.Να καταλαβαινουμε.Αν εισαι αναλφαβητος, καλυτερα δες τηλεοραση!!!

    Το παρανομο εχει να κανει ως προς τον τροπο αδειοδοτησης και οχι λογω των εγκαταστασεων, τοποθεσιας.Μια απλη ερυενα στο Google και στις τοπικες εφημεριδες αρκει για να δουμε και να καταλαβουμε την υποθεση.

    Οσο γι αυτους που φωναζουν και διαμαρτυρονται...
    Αντι να χαιρομαστε που καποιοι δεν παιρνουν μιζες, τους κραζουμε και απο πανω;;
    Ωραιοι ειμαστε!!!Συγχαρητηρια!!!

    Καλα παθαινουμε αυτα που παθαινουμε.Αλλα μην αγχωνεται και ιδρωσει το αυτακι κανενος.Οταν θα σφιξουν τα πραγματα, καποιοι θα εχουν (ιδιοκτητες ξενοδοχειων, Carrefour, μεγαλοεμποροι και λοιποι) ενω εμεις δεν θα εχουμε.Γι αυτο πρεπει να διασφαλισουμε την τοπικη μας οικονομια.

    Οσο για τις καμερες...Αν θες να γινουμε Big Brother και να καταντησουμε σαν την Αγγλια τοτε καλως.Οι υπολοιποι δεν θελουμε.Και ο νομος ειναι σαφεστατος.Επιβαλλεται η πινακιδα που προειδοποιει για κλειστο κυκλωμας τηλεορασης η αλλιως καμερες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/11 19:28

    Σε ολα τα σουπερ μαρκετ δεν εχουν κανονικα καμερες??Εμενα προσωπικα με βρισκει υπερ στην τοποθετηση τους και σε δημοσιους χωρους.Ειδικα τωρα που η εγκληματικοτητα εχει χτυπησει κοκκινο..Γιατι οπως λενε καθαρος ουρανος,αστραπες δεν φοβαται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/11 19:59

    Ναι όντως. Συνηθίζεται σε περιόδους κρίσης να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εγκληματικότητα. Ότι αυξάνεται κλπ για να νιώθεις απειλή και φόβο με αποτέλεσμα να αποδεχτείς τα μέτρα που σου προτείνουν ελπίζοντας να απαλλαγείς από αυτό το κακό.

    Είναι πάγια τακτική σε πολλές περιπτώσεις στην πρόσφατη ιστορία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/2/11 20:05

    ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ 16/2/11 16:27 ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ! ΚΛΕΦΤΡΑΚΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/2/11 20:09

    ontos autos pou den 8elei tis kameres mallon 8a einai megalos kleftis!! exei dikio to palikari pio panw!! pw pw re lamogio ekanes tin kataggelia gia bgaloun tis kameres kai na mporeis na klebeis eleu8era! ousttt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/2/11 20:12

    Αυτος που εκανε την καταγγελια ειναι γνωστος στις αρχες του νησιου μας! και μαλιστα προσφατα τον επιασαν να κλεβει σρου Βεροπουλου! κυκλοφορει και αναμεσα μας θα τον δειτε με ενα ποδηλατο! Αισχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/2/11 20:20

    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΦΟΥΡ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ!!ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ(ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/2/11 20:23

    mori palioxamoura ta ekanes mouskema tora tha elegxoun kai tin kolotripida sou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/2/11 20:31

    ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΣΕ ΟΚ. ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/2/11 20:37

    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΑ!! ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ!!
    ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΜΕΡΕΣ? ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ!! ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/2/11 20:45

    Σε ολα τα ευρωπαικα κρατη υπαρχουν καμερες ασφαλειας και εσενα σε πειραξαν τα καφουρ? μαλλον δεν θα εισαι καλα στα μυαλα σου φιλε μου!!
    Δεν εβαλε κανεις καμερες στο σπιτι σου! Σε ολα τα καταστηματα σε ολο τον κοσμο εχει καμερες κι εσενα σε πειραξαν τα καφουρ? ελεος πια με τον καθε βλακα που γραφει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/2/11 22:40

    Μάλλον πολύ δεν ξέρουν να διαβάζουν Ελληνικά η διαβάζουν άλλα και καταλαβαίνουν άλλα αλλιώς δεν εξηγήται.Τό θέμα ειναι οχι γιατί εχουν κάμερες αλλα γιατί δεν το αναφράφουν στην είσοδο όπως λεει ο νόμος. Επειδή δεν το αναφέρουν ειναι παρβίαση του νόμου τόσο απλά. Τα άλλα που γράφεται ειναι αραλούμπες για να μην πω τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/2/11 06:28

    Ρε Μαλακα 16/2/11 22:40 αυτο σε ενοχλησε? επειδη δεν εχει πινακιδα? Εκανες ολοκληρο θεμα για μια πινακιδα? Δεν βλεπεις οτι ολοι σου λενε τι μαλακιες γραφεις? Αντε εργοσχολε κανε καμια αλλη δουλεια που καθεσε εδω ολη μερα και γραφεις οτι μαλακια σου κατεβει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/2/11 06:32

    Υ.Γ Στα καφουρ το 90% των υπαλληλων ειναι ΡΟΔΙΤΕΣ!! Μπραβο στα Καφουρ ετσι στηριζουμε τον Ροδιτη!! Και να συνεχιζουν να προσλαμβανουν ΡΟΔΙΤΕΣ:!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος17/2/11 07:51

    RE PATSABOYRH ESY POY EKANES THN KATAGGELIA OLA SE ENOXLOUN...H PINAKIDA SE PEIRAKSE RE KLEFTRAKO! DILADI POU EINAI TO PROBLIMA AN DEN EXEI PINAKIDA? DILADI TI 8ELEIS NA SE EIDOPOIHOYN GIA NA MPOREIS NA KLEBEIS? KI EGW 8A SYMFONISO ME TO PARAPANW..OTI SXEDON OLOI OI YPALLILOI STA KAFOYR EINAI RODITES! MPRABO KI APO EMENA STA KAFOUR!! KAI STA ANA8EMA ESY MALAKA POU EKANES TO SXOLIO BLAKA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος17/2/11 08:08

    Οι καμερες ειναι νομιμες. Ειναι ιδιωτικος χωρος και ο καθενας μπορει να εχει οσες καμερες του γουσταρει οπως και οσο αυστηρη ασφαλεια του γουσταρει.

    αμα δεν σου αρεσει να μην ξαναπας αντι να παραποωιεσαι σαν μαλακισμενο γκομενακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος17/2/11 09:09

    Εγώ θέλω να κάνω μια απλή ερώτηση στον καταγγέλοντα. Αν είχε πινακίδα που ενημέρωνε για τις πινακίδες τι θα άλλαζε; Δεδομένου οτι οι κάμερες δεν είναι κρυφές αλλά φανερότατες, αλλά και δεδομένου οτι σε έναν τέτοιο χώρο είναι αναμενόμενο να βρεις κάμερες, η ύπαρξη πινακίδας δεν θα άλλαζε κάτι. Νομίζω οτι απλά ψάχνουμε ανούσιους λόγους να διαμαρτυρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος17/2/11 11:02

    φιλε μου απο την στιγμη που οι υπευθηνοι το καταστηματος τοποθετησαν κλειστω κυκλομα παρακολουθησεις στο καταστημα τους ειναι δικαιωμα και θεμα δικο τους.Δεν μπορεις εσυ ενας απλος πολιτης να βγαινεις και να καταγγελεις μια τοσο μεγαλη ασυλιδα καταστηματων που δρα σε ολοι την ελλαδα.Στα υπολοιπα καταστηματα τι πιστευεις οτι υπαρχουν καμερες η οχι?αν πιστευεις πςσ οχι τοτε να πας να κανεις το εργο σου εκει.Ο κοσμος εχει παψει πλεων να νιωθει ασφαλεις για αυτον αλλα και για την περιουσια του και γι αυτο διαθευγει σε διαφορες λυσεις,και μια απο αυτες ειναι οι καμερες,και το πρωσοπικο ασφαλειας που εχει στη εισοδο.Το συγουρο ειναι οτι ο κοσμος εχει ξεφυγει λογο κρισης και σε πολλα πραγμματα αδινατη να πληρωσει.Εδω φιλε μου ακομα και τα περιπτερα εχουν καμερες,οχι για να καταγραψουν το ποιος τους εκλεψε τσικλες,η σοκολατες,αλλα να καταγραψουν τα προσωπα και της φυγουρες τον ανθρωπον που κανουν την κινηση αυτη που καμια φορα εχει τραγικο τελως η και ακομα με σωματικες βλαβες.Κατα την δικια μου γνωμη ολα τα καταστηματα πρεπει να διαθετον καμερες για την ασφαλεια ολον μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος17/2/11 11:40

    karafour k kala k ftina k super parking k as exei kameres k asfalia! thelene na ksepsete k fovaste???
    dropi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι περισοτεροι ειστε εκτος τοπου και χρονου.δεν ειπε κανεις να μην εγκατασταθουν καμερες.να εγκατασταθουν αλλα με μεγαλες αναρτησεις οτι ο χωρος παρακολουθητε,για να εχουν αποτελεσματα.αν παει καποιος εκει θα δειτε τσιγγανους να γεμιζουν αφοβα μπροστα σε κοσμο πραματα τις φορμες τους,αλλους να τρωνε πραματα απο τα ραφια και να περπατανε,και ποιος ξερει τι αλλο γινετε εκει.σαν σοβαρη πολυεθνικη εταιρια,αν την ενδιεφεραν η ασφαλεια των προιοντων της το πρωτο πραμα που θα επρεπε να κανει ειναι αυτο.τωρα να απαντησω για τους 80 ροδιτες...σκλαβακια ειναι με βασικο μισθο.ολο το χρημα εξω παει οπως σε καθε πολυεθνικη.ετσι θα μεταναστευουν και οι ελληνες σε λιγο και θα αντικαθηστωντε απο ξενους.επειδη απασχολει ροδιτες θα κανει οτι θελει;αλλο και αυτο παλι!επιτρεπετε να ερχονται απο τα χωρια κοσμος να ψωνιζει κρεμυδια και πατατες απο εκει!;;σκορδα κινας!μηλα κινας!τουρκικα προιοντα!πως σας καταντησανε σε λιγα χρονια...απο προνομιουχους της ελλαδας και της ευρωπης,σκλαβοι των ξενων πολυεθνικων.τελως παντων,το θεμα ητανε ξεκαθαρο και δεν αντιτιθετε στη μη εγκατασταση καμερων,αλλα στη σωστη και αποτελεσματικη λειτουργια τους.τωρα οι υπολοιποι μαλλον ξεχασατε και ελληνικα να κατανοητε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος17/2/11 16:59

    makari na yparxoun pantou cameres einai gia asalia
    mipos fobaste epidi den mporeitai na klepsete.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος18/2/11 09:42

    nai padou kameres telos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος18/2/11 14:21

    Φταίει η Πανσέληνος.

    Διαταραχές στον εγκέφαλο προκαλεί.

    Ε! να μην πάρουν κάποιοι και να γράψουν την μακακία τους.

    Μπορεί να ειναι και ..... ειδος θεραπείας η εκτόνωσης αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος18/2/11 19:19

    ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ 14.21 ΜΑΛΛΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!
    ΚΛΕΦΤΡΑΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ Ο ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος19/2/11 06:53

    XAXAXAXAXA!! ONTWS EINAI H XEIROTERH KATAGGELIA POU EXW DIABASEI!! FAINETAI O BLAKAS AYTOS EXEI APOTHIMENA ME TO KAFOUR!! AKOU LEEI TO PEIRAKSE I PINAKIDA? TI ALLO THA AKOYSOYME!!! O EGKEFALOS TOY LEITOYRGI ME PETRELEO!!!XAXAXAXAXAA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος19/2/11 09:35

    ρε μαλάκες τσαμπίκοι άχρηστοι χωριάτες!
    Καλά σας λέει ο άνθρωπος, είναι δυνατόν να αγοράζετε πατάτες Αιγύπτου,και κρεμμύδια Κίνας,
    εσείς που έχετε το πιο ευλογημένο χώμα πάνω στον πλανήτη?
    Ξιππασμένοι τρισάθλιοι,αντί να υπερασπίζεστε τον τόπο σας,και να μένουν τα χρήματα στο νησί,τρέχετε να τα ακουμπήσετε στούς εβραίους,για να μας τα δανείζουν ξανά αυτοί μέσω ΔΝΤ με επιτόκιο 10%.
    ΥΓ..Όσο για τις κάμερες πρωσωπικά συμφωνώ να υπάρχουν παντού."καθαρός ουρανός αστραπές δέν φοβάται"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος19/2/11 09:43

    Το χειρότερο είναι τα σχόλια των περισσοτέρων που βρήκαν ευκαιρία να φωνάξουν δίχως ουσία. Φάγατε στο κράξιμο κάποιον που ανέφερε τη δύναμη μιας ξένης εταιρίας να μην σέβεται τους νόμους έστω και τα ψιλά γράμματα και χάσατε, προσπεράσατε ή οι παροπίδες δεν σας άφησαν, σαν μικρά ανθρωπάκια, να ασχοληθείτε με ένα δυο καλά θέματα και να δείτε πέρα απτο ψευτόδεντρο που μας έστησαν τόσα χρόνια, το πραγματικό δάσος που χάνεται για πάντα και μαζί του και εμείς με τέτοια μυαλά. Βρίστε ρε, κράχτε κόσμο, τους γείτονες σας γιατί τους φθονείτε επειδή ίσως σκέφτονται ή αγαπάνε ή τέλος πάντων διαφέρουν από ότι έχετε μάθει τόσα χρόνια στο σκοτάδι. Και μην χάσετε στο χαζοκούτι το μέλλον σας. Θα σας έχουν επιλεγμένα πράματα να δείτε. Αυτά που γουστάρετε και γελάτε. Κάμερες στο σπίτι του μεγάλου αδερφού και εσείς στη κλειδαρότρυπα. Ξυπνήστε ρε. Γιατί να ισχύει άλλο καθεστώς στο να ανοίξει ένας Ροδίτης δικός σαν μια τέτοια επιχείρηση; Θα του ήταν έυκολο; Δεν νομίζω. Γιατί και Ροδίτες θα απασχολούσε και το χρήμα στο τόπο σας θα έμενε. Σας αρέσει το ξένο όμως. Η αμερικανιά. Σιγά μην πάτε στον Ροδίτη να ψωνίσετε. Αφού έχει όλα τα καλούδια ο ξένος. Και τι να μας πουν τα δικά μας φρούτα και λαχανικά ε; Είσαστε σε νησί στολίδι για τον τόπο μας είστε μακριά απτην άπολη-πολιτισμική πρωτεύουσα και αντί να χαίρεστε και να σκέφτεστε πως θα διατηρήσετε όμορφα τα μέρη σας, να είστε όλοι μαζί μια κοινωνία δραστήρια που θα χτυπήσει κάθε κακό και γκρίζο τα βάζετε με τον άλλον που δεν θέλει κάμερες ή τις θέλει αλλά νόμιμα. Αν όμως πάτε κάπου και σας τραβήξουν παράνομα κάνοντας κάτι που δεν θέλετε όλοι να το δουν τι θα λέγατε; Γιατί δεν είναι μόνο το κλέψιμο με τις κάμερες σε ένα μαγαζί. Είναι ότι ανα πάσα στιγμή δημοσιοποιούνται οι επιλογές σας. Οι ενέργειές σας. Για ποια χρήση όμως; Μήπως για ασφάλεια; Να μην αναφερθεί να το ξέρετε; Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος19/2/11 09:44

    Re mpastarde 19/2/11 09:35 kolovlaxe sta kafour douleyoun kata 95% rodites dinei douleia stous an8ropous tou topou mas kai mas les esy giati agorazoume apo ekei? pigaine re vlaka kai agorase patata rodou pou den exoun eksoda oi paragogoi 8a deis poso 8a tin pareis...alla mallon esy den ksereis apo times giati se taizei i mama sou blaka!! ousttt kolovlaxoi apo to nisi mas!! arketa fagate kleftes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος19/2/11 11:34

    Χαζομαλάκα! απο σένα είμαι περισσότερο Ροδίτης!
    Οι χαρακτηρισμοί, είναι για αφυπνιστούμε όλοι μας,
    να βάλουμε επιτέλους μυαλό,μπάς και πάει μπροστά επιτέλους αυτό το νησί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος19/2/11 12:56

    κάποιοι έχουν μια καραμέλα τοπικισμού και τη μασάνε συνέχεια..γιατί ασχολείστε με το carrefour που ίσως δεν έχει πινακίδα για τις κάμερες και θέλετε να φύγει και δεν λέτε ευχαριστώ που δουλεύουν Ροδίτες; αν φύγει θα ενισχυθεί η τοπική αγορά;...φταίει το carrefour που η fanta ειναι πολύ πιο φτηνή από τη ΒΑΠ που είναι τοπικό προιόν;
    τι έχετε να πείτε για αυτό κύριοι τοπικιστές;
    δεν είμαι από Ρόδο αλλά πρώτη φορά συναντώ κόσμο που φωνάζουν οτι νοιάζονται για τον τόπο τους,μπράβο τους καλά κάνουν,αλλά είναι μόνο στα λόγια.καμιά πράξη για να καλυτερέψει ο τόπος,το σπίτι τους,η γειτονιά τους,το χωριό τους,ο δήμος τους...
    αν αγαπάτε τόσο τον τόπο σας όσο φωνάζετε κάντε τα απλά μόνοι σας.μην περιμένεις από το δήμο να σου σκουπισει το πεζοδρόμιο,προσπάθησε να έχεις καθαρό το φρεάτιο που είναι έξω από το σπίτι σου...
    σίγουρα κάποιοι πληρώνονται για να κάνουν αυτές τις δουλειές αλλά ας βοηθήσουμε και μεις έστω στο ποσοστό που μας αναλογεί...
    ίσως να είμαι εκτός θέματος-παραπόνου αλλά πρέπει να κοιτάμε και τα δικά μας άσχημα πράγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος20/2/11 21:33

    Ton pirakse i pinakida...8elei na vlepei oti exei kameres gia na kanei tin epilogi tou an 8a klepsei!! kleftrako pou zeis re noumero?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ahmet Dauzoglu9/3/11 00:44

    Τελικά είστε ζώα σας πέταξαν ένα κόκαλο και γαβγίζετε για αυτό καλά σας κάνουν οι γερμανοι και σας έχουν σε ομηρία μια ζω υποτελής θα ήσαστε, πρόβατα , το γλέντι το μεγάλο θα είναι όταν εμείς οι τουρκοι αγοράσουμε τα χρέη σας ΕΕΕ ρε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος31/3/11 22:35

    Μιλανε ολοι ,μιλανε και οι κωλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος2/4/11 00:41

    re psoriari vromotourko pou rthate sti rodo na fate psomi ti glentia ennoeis re peinala?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος14/4/11 19:42

    00:44 pes to k dimosia auto se parakalo gia pes to.... ekei na deis to glenti den eimai ratsistis alla otan akouo ksenous pou trone apo tous ellines na milane etsi gia to meros pou tous taizi neuriazo...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος1/5/13 15:45

    Εσείς που το παίζετε άνετοι με την ύπαρξη των καμερών στα σουπερ μάρκετ , είστε οι ίδιοι που θα επανακτήσετε όταν τα αφεντικό σας βάλει κάμερες στο γραφείο σας ή θα γκρινιάξετε όταν ξεπεράσετε το όριο ταχύτητας με την αμαξάρα σας και σας έρθει στο σπίτι η κλήση από την κάμερα ασφαλείας.

    Όποτε μην γράφετε μαγκιες του τύπου της κάμερες της φοβούνται οι κλέφτες- καθαρός ουρανός και παπαδιές, γιατί όλοι μας έχουμε παρανομήσει λίγο έως πολύ!
    Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σε ανέβη στο κρεβάτι λένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος27/7/13 16:45

    Για να ξεκαθαριστεί το θέμα με τις κάμερες. Όντος στα καταστήματα κλπ που τοποθετούνται κάμερες, είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων στους υπαλλήλους και τους πελάτες. Γιατί δεν καταγράφεσαι απλά, αλλά αποθηκεύεσαι για κάποιο διάστημα επιπλέον. Κάμερες λειτουργούν σχεδόν παντού. Στους ιδιωτικούς χώρους όμως, οι κάμερες μπορούν να καταγράψουν εμπορεύματα και ταμεία, όχι όμως πρόσωπα παντού. Πχ το ταμείο ενός καταστήματος μπορεί να καταγραφεί και το εμπόρευμα, όχι όμως παντού. Και είναι υποχρέωση του καταστηματάρχη το άχρηστο υλικό να καταστρέφεται - διαγράφεται όταν δεν υφήσταται λόγος διατήρησης. Για να λειτουργήσουν κάμερες ασφαλείας όμως, χρειάζεται άδεια απο την ΑΔΑΕ. Κάτι που αρκετοί καταστηματάρχες το αγνοούν. Και ακόμα περισσότεροι δεν αναγράφουν προειδοποίηση οτι ο χώρος παρακολουθείται απο κλειστό κύκλωμα. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δε η καταγραφή ήχου, καθώς και κρυφές κάμερες διαφόρων αντικειμένων που καταγράφουν εν αγνεία ήχο και εικόνα. Οτιδείπωτε ανάποδο παρατηρηθεί απο κάποιον, πρέπει να καταγγέλεται άμεσα στην ΑΔΑΕ, προς επιβολή κυρώσεων. Και σε ένα μικροκατάστημα η επιβολή κυρώσεων είναι πολύ εύκολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος20/5/14 21:12

    Σωστος και ενημερωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *