ροή ειδήσεων

ΥΠΟ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Έχουν ήδη προσαχθεί 30 ύποπτοι
Επιχείρηση εξάρθρωσης ενός εκ των μεγαλυτέρων κυκλωμάτων διακίνησης σκληρών και μαλακών ναρκωτικών του νησιού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη...

και κάτω από άκρα μυστικότητα, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ήδη προσαγάγει περίπου 30 ύποπτους ενώ έχουν προβεί και σε περίπου 10 συλλήψεις.

Η δικογραφία που σχηματίζεται και θα υποβληθεί εκτός απροόπτου την Κυριακή το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κ Κ. Μπούτσικου περιλαμβάνει πέραν τοξικομανών και υπότροπων σε υποθέσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών και ονόματα πολλών κατοίκων του νησιού που θεωρούνται πέραν πάσης υποψίας.

Η έρευνα για την υπόθεση έχει ξεκινήσει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προ τεσσάρων μηνών μετά την έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου με το οποίο διατάχθηκε η άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων και επεκτάθηκε και σε άλλα.

Από την καταγραφή των συνομιλιών που έγινε αρμοδίως έχουν εξασφαλιστεί σημαντικά στοιχεία σχετικά με τη λειτουργία και τη σύνθεση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο νησί αλλά και στοιχεία χρηστών που έχουν προμηθευτεί από το κύκλωμα σκληρά και μαλακά ναρκωτικά.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται συγκεκριμένα εκατοντάδες καταγεγραμμένες συνομιλίες μεταξύ μελών του κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών αλλά και συνομιλίες μεταξύ εμπόρων και χρηστών.

Στα πλαίσια της ίδιας έρευνας έχουν εξασφαλιστεί εξάλλου και στοιχεία σχετικά με την ταυτότητα ατόμων που φέρονται να ευθύνονται για το θάνατο την 2α Νοεμβρίου 2010 από τη χρήση ηρωίνης, του 40χρονου Μ. Τ., κατοίκου εν ζωή Μαριτσών.

Ο 40χρονος είχε βρεθεί συγκεκριμένα στην οικία του στα Μαριτσά νεκρός τα ξημερώματα της 2ας Νοεμβρίου. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκαν ένα κουτάλι, μια σύριγγα, λεμόνι και υπολείμματα ηρωίνης.

Ο θάνατος του 40χρονου από ηρωίνη δεν είχε ανακοινωθεί αρμοδίως από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου επιτελείς της οποίας διενεργούσαν μεθοδικά έρευνα για την εξιχνίαση του.

Από το περιεχόμενο των συνομιλιών που έχουν υποκλαπεί φέρεται να προέκυψε η ταυτότητα του ατόμου που τον είχε προμηθεύσει με ηρωίνη αλλά και των υπόλοιπων μελών του κυκλώματος διακίνησης.

Οι αστυνομικοί φέρονται συγκεκριμένα να έχουν καταγεγραμμένη με υποκλοπή τη συνομιλία του 40χρονου με τον έμπορο ο οποίος τον συμβούλευσε μάλιστα να είναι προσεκτικός όταν κάνει χρήση της ποσότητας που του πώλησε διότι ήταν «πολύ καθαρή».

Επίσημη ενημέρωση για την υπόθεση που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αναμένεται να γίνει από την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου μέσα στις προσεχείς ημέρες.

ellinikh-odysseia.blogspot.com
dimokratiki

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/2/11 12:32

    KAI SIGA MIN PANE MESA.XEROUN AUTOI POS THA GLITOSOUN.THA XOSOUN KANENA XASIKLAKI KAI AUTOI PALOI ELEUTHEROI THA EINAI .KAI THA ZOUN MESA STHN POLITELIA.KANONIKA THELOUN KREMASMA KAI NA DOSOUN TA ONOMATA STHN DHMOSIOTITA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/2/11 12:59

    Πρωτα να τους κρεμασουν και μετα να δωσουν τα ονοματα τους ή πρωτα να δωσουν τα ονοματά τους και μετά να τους κρεμάσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/2/11 13:08

    PROTA KREMASMA KAI META MAS DINEI TA ONOMATA O THEMELIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/2/11 19:39

    Να πανε και στο Φαληρακι το καλοκαιρι μια βολτα που γινεται το ελα να δεις με τα χαπακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/2/11 20:27

    SOSTOS O FILOS TO FALIRAKI KAI OXI MONO EINAI GEMATO.ALLA NA MOU PEIS OTI H KALITHENEI OTI KAI TA PAKAKIA TA ENGLEZIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΝΤΗΣ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ27/2/11 21:45

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΒΑΒΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟ 5ΕΤΙΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
    ΦΙΛΕ 20:27 ΞΕΚΟΛΑ, ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΠΗΔΙΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/2/11 22:29

    ρε 20΄,27 σου πειραξε κανας καλυθενος τη γκομενα΄;....ξεπερασε το επιτελους οι καλυθιες ειναιοπως το δικο σου χωριο και οπως ολη η ελλαδα .τι σε κανει και νομιζεις οτι εισαι καλυτερος΄;ΞΕΚΟΛΛΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ ΕΣΥ 19 39.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/2/11 23:25

    RE FILE 27/2/11 22:29 SYGNOMH ALLA ESEIS H KALITHENEI EISTE SAN MAO MAO TI NA PEIRAXETE?
    GIA NA SAS KITAXEI GKOMENA MONO STRABH KOUTSI H BLHMA PREPEI NA EINAI FILE MAO MAO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/2/11 23:34

    teleftia exei i rodiaki, grapsei, gia Oikogenies pou ta pedia tous exoune i kanoune Xrisi me ta narkotika, simera stin Rodiaki, milise enas Narkomaneis, pou eine kai edo kai ena Chrono KATHAROS, kai leo pragmata, poso efkola mporei kapios na brei tin Dosi tou, pou einai i astinomia, na ton piasoune kai na ton woithisoune, na tous pei aftos, Pioi einai aftoi pou ta poulane ? ama Thelei To Kratos na prostatepsei tous Polites tous mporei na to kanei, na wroune aftous pou katastrefoune ta pedia mas, alla efoson den Apilounte ta idia ta pedeia tous den kanoune kai tipota, toso diskola einai epitelous na piasoune tos emporous ? Kai se mia mikri kininia opos einai i Rodo?
    Ntropei tous, edo oi Polites tous chseroune, aftoi akoma den Katalawan i den Theloune ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς 22:29

    Δεν εχω κατι με το Φαληρακι μεγαλε....τυχαινει να ειμαι απο εκει γυρω....το ειπα γιατι το εχω δει με τα ματια μου.

    Τωρα αν τα βλεπεις ολα τοπικιστικα δικο σου θεμα....

    Δεν ξερω που αλλου γινεται στο νησι, τουλαχιστον απο προσωπικη εμπειρια.

    Σε καλυψα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/2/11 00:02

    κι εγω απο εδω γυρω ειμαι φιλε με ψιλοκαλυψες αλλα οταν βλεπεις κατι που δεν σου αρεσει το σωστο ειναι να το καταγγειλεις εκει που πρεπει και οχι να γραφεις τετοια πραγματα για εναν τοπο απ΄'οπου ζουνε πολλες οικογενειες [δε λεμε οτι ειναι και παρθεναγωγειο αλλα σε ολες τις περιοχες που φιλοξενουν νεαρους τουριστες σε ολο τον κοσμο υπαρχουν τα ιδια προβληματα].οσο για σενα 23 25 μαλλον εισαι αγραμματος ακομα και τα greekglish σου ειναι χαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/2/11 01:15

    Kai Xalia na einai ta greeklish mou, den me endiaferei, tin ousia tin echeis katalawei?

    Sxoliase, afta pou grafo, kai ochi ean ta greeklish einai xalia, giati ean den kanoume tipoa, sto megalo prowlima pou legeta narkotika, tha ipoferoune kai alla paidia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/2/11 09:34

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ "ΠΑΛΙ" ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ!! ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *