ροή ειδήσεων

Νέο κρούσμα με φόλα σε αθώο σκυλί

Στο Φαληράκι της Ρόδου αυτή τη φορά, άγνωστος αγόρασε κονσέρβα με κρέας γαι σκυλιά, την πότισε με δηλητήριο και αργά τη νύχτα "τάϊσε" ένα αθώο σκυλί για να βρει φρικτό θάνατο.

Επρόκειτο για ένα άκακο σκυλί...

όπως μαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής, που δεν ενοχλούσε κανέναν άνθρωπο.

Το νέο κρούσμα συνέπεσε με την αθώωση από το δικαστήριο φιλόζωης γιατί προστάτευε στο σπίτι της τα αδέσποτα σκυλιά και σύρθηκε στο δικαστήριο από ξενοδόχο του Φαληρακίου που ισχυριζόταν ότι τα σκυλιά τον ενοχλούν.

Το μόνο θετικό της υπόθεσης ήταν ότι η Αστυνομία Αφάντου ανταποκρίθηκε άμεσα και με ιδιαίτερη ευαισθησία ενώ ο εισαγγελέας έγραψε 8 σελίδες στην αναφορά του. Δεν είναι η πρώτη φορά που φολιάζεται ζώο, αφού αρχές Δεκεμβρίου άλλο ένα σκυλί βρήκε τραγικό θάνατο. Υπάρχουν υποψίες για τον ένοχο, αφού όλοι στη περιοχή είναι φιλόζωοι εκτός από έναν, αλλά δυστυχώς όχι αποδείξεις.

adespoto.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/2/11 19:15

    distixos afto tha sinexisti dioti iparxoun poli arosti anthropi sti rodo prepi na thespistoun aystirotera metra gia aftous pou kanoun tetio eglima se athoes psixoules

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/11 20:20

    Μήπως να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας?Αν περιμένουμε απο το άφαντο κράτος να δράσει σωθήκαμε..όταν θεωρείται ποινικό αδίκημα η μη κύρωση ενός εισητηρίου ενώ η δολοφονία ενός τετράποδου ζώου είναι μόνο 6 μήνες φυλάκιση,τι πρέπει να περιμέμουνε...απ'οπου δεν βγάζουν λεφτά δεν τους νοιάζει..Αλλα τι αρρωστημένοι ''ανθρώποι'' υπάρχουν ανάμεσα μας..Κρίμα στην αθώα αυτή ψυχούλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/2/11 20:24

    KALA EKANE O KYRIOS DEN KATALABA EAN ESEIS XANATE KAPIO PEROUSIAKO STOIXIO TI THA KANATE RE KAFROI???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/2/11 20:34

    oi mh ponopsyxoi na mhn grafoune edw opws o parapanw to zwon.....fola na rixoune se sena mlk....allos enas paidia afhse ena mikro skuli se mia paragga na pe8anei apo peina etyxe na perasw to bgala kai toswsa ....an ton vrw ayto to zwo 8a faei to brysidi ths zwhstou o mlk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/2/11 21:14

    Γιατι τι περιουσια μπορει να σου πειραξει ενα σκυλι,εσενα ρε σκατοψυχε??οσο για την περιουσια να ξερεις τα ντουβαρια και οι λαμαρινες εδω θα μεινουν οταν θα βλεπεις τα ραδικια αναποδα..Κομπλεξικε..μαλλον ο ιδιος καφρος πρεπει να εισαι που εκτος απο ονορθογραφος εχεις και αποψη επι παντος θεματος.Οχι μονο τα τετραποδα και τα διποδα ζωα δεν συμπαθεις αλλα ουτε και τα ιδια τα εντερα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/2/11 23:37

    13/2/11 20:24

    Eisai polu ligos anthrwpos re blaka!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/2/11 08:49

    καλα ολα αυτα που λετε ολοι οι φιλοζωοι ...αλλα μη ξεχνατε οτι αυτο το σκυλιεγινε αδεσποτο επειδη το παρατησε καποιος δηθεν φιλοζωος οπως καποιοι απο εσας που γραφετε και ενα ζωον αδεσποτο και πεινασμενο κανει ζημιες που εκνευριζουνε καποιους με χαμηλο επιπεδο και τα αποτελεσματα ειναι αυτα.ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΜΟΛΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΑΡΕΘΕΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/2/11 19:50

    Συμφωνω μαζι σου αλλα αμφιβαλω κατα ποσο ηταν φιλοζωος ο τυπος που το ειχε..Φιλοζωοι δεν ειναι ολοι οσοι εχουν σκυλια ή γατια και τα παρατανε ή δεν τα στειρωνουν και οταν γεννουν τα πετανε στο δρομο ή στα σκουπιδια..Αυτοι που πανε και σκανε ενα σωρο λεφτα για να αγορασουν ενα σκυλι ''ρατσας'' για να το μοστραρουν..Οπως υπαρχουν και ανευθυνοι γονεις που ειναι ανευθυνοι-για να μην τους χαρακτηρισω αλλιως-ετσι υπαρχουν και ιδιοκτητες ζωων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *