ροή ειδήσεων

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΦΕ

"ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ" ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ? ΠΗΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟY (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕ) ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ 2 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ...
ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ RESERVE) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ" ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ? Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΔΕΙΞΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ "ΘΕΣΗ"? ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΣΕ ΣΙΝΕΜΑ Η ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΦΕ? ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ?
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ "ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΑ" ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΟΣΜΟΥ!"

ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/2/11 11:20

    Αν ήταν το γνωστό παραδοσιακό καφενείο μάλλον δεν θα άρεσε στη σκατομούρα κολόγρια η φάτσα σου...
    Συμβαίνει συχνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/2/11 11:44

    γραψε ονομα καφε να το βαλουμε στην μπλακ λιστ αδελφε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/2/11 12:22

    ETSI.
    PES TO KAI SE MAS!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/2/11 14:09

    Πές το και σε εμάς γιατί πέσυ του Αί Γιαννιού είχα πάει και εγώ σε γνωστό παρα-δοσιακό καφενείο και μου λέει ο υπέυθυνος είναι πιασμένα όλα..

    Ορισμένοι την έχουνε δεί Μανχάταν και καλό είναι να πείς ποιό είναι το καφέ να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ !

    Ελπίζω πως και συ θα το χεις καταλάβει πως ο μόνος τρόπος να βάλουν μυαλό είναι να μην ξαναεπιλέξεις εκείνο το μέρος που πήγες για καφέ, άς τους να ζητιανεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/2/11 17:20

    re mhn to psaxnete gia to KOUKO leei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/2/11 18:22

    Ο ΚΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΟΣ" ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΧ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΦΕ-ΠΟΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ,ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ? ΜΕ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛ "ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ,ΑΝ ΔΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ"? ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ "RESERVE" ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝO ΔΕΝ ΕΧΩ!! Κ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΠΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΙΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΦΟΡΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΛΕΩ,ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ,ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΡΑΠΕΙΑ ΑΔΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ "RESERVE" ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΟΛΑΑΑ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟΣ!!! ΟΟΟΛΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΙΑ,ΚΡΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ "ΔΙΩΧΝΟΥΝ" ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ,ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ! ΑΥΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/2/11 18:55

    περα απο αυτο!!1.30 κλεινει η μουσικη και σου λενε να φυγεις!οκ δε λεω να μην κλεινει το μαγαζι καποια στιγμη αλλα ειναι αγενεια αυτο το πραγμα και ειδικα οταν εχεις ακομα φαγητο και κρασι κ οτιδηποτε αλλο πανω στο τραπεζι για το οποιο εχεις πληρωσει. απο ποιοτητα και χωρο ο κουκος ειναι παιρνει αριστα κατα τη γνωμη μου αλλα με τη συμπεριφορα που εχει χανει και τα δυο. ποτε οι πελατες δεν ειναι δεδομενοι γ κανενα μαγαζι και αυτο πρεπει να το αντιληφθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/2/11 20:09

    TO ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ,ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΣΚΗΝΙΚΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/2/11 20:17

    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ...ΚΟΥΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/2/11 22:03

    o roditis (k egw roditis eimai) exei toso poly foyskwmena myala poy ekei 8a ksanapaei k 8a ton ksanadiwksoyn.oloi kseroyme oti pane se magazia px koykos (poy moy aresei kiolas) oxi gia thn poiothta oyte gia tis times..alla epeidi paei o polys kosmos.blepe palia polh.oloi se ena magazi enw exei k alla.ti na peis ama eisai toyblo kynhgas to mpeto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/2/11 00:15

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ) ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΝ!! ΑΚΟΜΗ Κ ΣΤΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ! Κ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ??!! ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/2/11 11:49

    "ama eisai toyblo kynhgas to mpeto"
    xaxaxaxaxaxa...egrapses 22.03!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/2/11 13:12

    O prolalisantas "roditis" ta ipe poli wrea
    sto kouko exw faei apires portes ! exei ena problima i kiria pou dieuthini ekei ta trapezia, oso gia to alo kafe pou les , apo oti katalaba ine o aposperitis pou enw paw sinexia k pisteuw pos xerw ligo tin dieuthinsi tou magaziou , tha elega oti afto pou les den isxuei alla isos kanw lathos, isos den milas k gia afto to magazi, pantos fenete pws oloi simfonoume oti ston koukou pefti poli xilopita, k opou pefti , kalo ine na min pigeni o kosmos apantontas me to portofoli tou !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/2/11 16:19

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ. ΝΤΟΥ ΕΦΟΡΙΑ , ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/2/11 16:56

    Για το καφε που λες και εσυ 13:12,αυτο εννοουσα κι εγω! Και οσο περιεργο κι αν σου φαινεται επειδη λες οτι ξερεις τη διευθυνση και επειδη συχναζεις,το ιδιο παραξενο φανηκε και σε εμενα οταν εγω και η παρεα μου αντιμετωπισαμε τη συγκεκριμενη συμπεριφορα απο την σερβιτορα! Και δε βρισκω το λογο να ξαναπαω!
    Ημουν θαμωνας στο συγκεκριμενο καφε,οταν το ειχε ο προηγουμενος(που μονο φατσικα τον ηξερα τον ανθρωπο) και συχναζα,γιατι ηταν η "εναλλακτικη" μου για ενα μερος που μοιαζει με τον Κουκο,αλλα δεν ειχε τη νοοτροπια των εργαζομενων του.
    Και χαρηκα οταν ανοιξε ξανα στο ιδιο στυλ! Αλλα δε προκειται να ξαναπαω! Οταν μας λεει οτι οοοολοοο το μαγαζι στον εσωτερικο χωρο και στο πανω οροφο ειναι "reserve" και μονο εεενα τραπεζακι στη γωνια που ουτε στρουμφακι δε χωρουσε,μονο αυτο λεει ηταν ελευθερο! Και πουθενα ταμπελες "reserve"! Οσο για το Κουκο,ολοι ξερουμε τι συμβαινει,αλλα οσοι επιλεγουν να ξαναπανε ειναι δικο τους θεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/2/11 18:58

    Τη ανωμαλ*α και αυτή με τις πόρτες στα παραδοσιακά καφενεία !

    Πάνε οι παλιές καλές εποχές που πηγαίναμε όλοι μαζί κι όπως είμασταν ντυμένα και με ατιμέλιτα μαλιά και παπούτσια για καφεδάκι στο Κούκουρούκου και στον κάθε Κούκουρούκου..

    Εγώ έχω να πατήσω σε παραδοσιακό καφενείο εδώ και 3 χρόνια !

    ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος5/2/11 19:45

    γιατι καθε βραδυ ο κουκος ειναι γεματοσ??????????????και για να βρεις να καθισεις περιμενεις 20 λεπτα??? αφου ολοι μας εχουμε σιχαθει το "συστημα" του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος5/2/11 21:33

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΕΣ ΜΑΖΟΧΕΣ.
    ΡΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ
    ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ?????
    ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΛΕΟΙ????????
    ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΦΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/2/11 00:37

    pairnw thlefwno sto paradosiako kafeneio gia na kanw krathsh trapeziou (pou ftasame,e!)
    -Kalispera 8a h8ela na kanw mia krathsh gia apopse.
    -kalispera,gia posa atoma?
    -gia 5 atoma
    -Lypamai den exoume trapezi.
    -Gia posa atoma exete trapezi?
    -Den exoume genikos trapezi.
    -Tote giati den to legate ex arxhs kai me rwthsate gia posa atoma?
    -....
    MAS DOULEUOUNE RE!!!
    exw paei me "gnwsto" ki exw brei trapezi me thn mia... oute krathsh oute thlefwna sto bronto...ki oi alloi na perimenoun sta or8ia... kai auto me tis apodeikseis mexri prosfata isxye...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/2/11 01:47

    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ/ΝΤΑΙ,ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ "ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΝ" ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ,ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ? ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΩΣ "ΚΑΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ" ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕ,ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΚΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ! ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕ Ή ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,Ε ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ!
    ΕΧΩ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟ ΟΠΟΥ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΑΠΕΖΙ(ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΟΙ) ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ 40 ΛΕΠΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ? ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΛΟΓΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΧΤΗΚΕ,ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΝ,Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΕΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΤΛ,ΛΕΕΙ ΟΚ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.Ε ΗΡΘΕ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ.
    ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕ Ή ΤΟ ΠΟΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ?
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ?
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/2/11 19:49

    sosta ta leme oloi emeis edw,
    otan blepoume tetia peristatika prepi na min xanapatame sta magazia afta, k oso gia ton aposperiti pou anefera k prin , efoson opws mas anaferi o simpolitis mas pou arxise tin sizitisi, exei iothetisi taktikes koukou , den tha xanapaw oute ekei , prepi na pinasoun aftoi pou rixnoun portes (ite cafe ite bar) , opws ipate, prepi na mas parakalane na pame k oxi na tous parakalame....
    makari oloi na sobareutoun kapote katastimatarxes k katanalwtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/2/11 03:06

    Όσοι παν σε τέτοια μαγαζία με τέτποια συμπεριφορά είναι ΒΟΔΙΑ με το συμπάιθιο !

    Μεγαλύτερη υποτίμιση του ίδιους σας του εαυτού δε μπορείτε να κάνετε.

    Και στο κάτω κάτω απο πότες έγιναν και τα καφενεία κλάμπς ?

    Τώρα μαγαζά έχει το νησί να ούμε..

    θέλουν και πόρτα ΡΕ ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/2/11 21:27

    ΠΑΙΔΙΑ, παιδιά ηρεμήστε ΔΟΥΛΕΥΑ προσωπικά στον Κούκο και μάλιστα ήμουν σερβιτόρος καταρχάς για να τα βάλουμε τα πράγματα με μια σειρά.

    1)Face control μπορεί να κάνει οποιοδήποτε μαγαζί και είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη αν σε κρίνει επικίνδυνο για την επιχείρηση να σε απομακρύνει με ευγένεια από αυτήν,(εάν το παίξεις μάγκας έχει δικαίωμα να καλέσει την αστυνομία)
    2) Τώρα θα μου πείτε ναι σωστά αλά ο κούκος το κάνει για να το παίξει High class ένα να εδώ είναι που κάνετε λάθος και θα σας εξηγήσω γιατί,τα ταμπελίτσα τα βάζαμε για να ελέγχουμε καλύτερα την κατάσταση ΜΕ τους αλβανούς,τους φαντάρους και τους καμένους(εγκέφαλο, ναρκωτικά κλπ) που εμφανιζόντουσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
    3)Και τώρα που θα λέτε μα τη μαλακίες είναι αυτές μισώ να σας αναφέρω μερικές από τις προσωπικές μου εμπειρίες :
    Αλβανοί (και λοιποί αλλοδαποί δεν είναι μονό οι Αλβανοί) ερχόντουσαν πολλές φορές και παρενοχλούσαν σεξουαλικά της κοπέλες στα γειτονικά τραπέζια σε μια περίσταση μάλιστα αναγκαστικά να παρεμβω προσωπικά προειδοποιώντας τον ότι εάν δεν έφευγε θα καλούσα την αστυνομία(που θα το έκανα ) και του έδειξα την κάμερα στην απέναντι μεριά λέγοντας του ότι <>
    Φαντάροι ελεεινοί μέχρι αηδίας δεν ξέρω πως γινόταν πάντα αυτό αλλά σε παρέες με 6 άτομα όλοι φαντάροι ΠΑΝΤΑ είχαμε προβλήματα , φασαρία μόνιμα και ποτέ δεν έβγαιναν σωστά στον λογαριασμό τους ποτέ, μάλιστα κάποιοι την κοπανούσαν κιόλας και υποχρέωναν τους υπολοίπους να πληρώνουν για εκείνους εάν φυσικά είχαν....
    Και για να μην πω για τους καμένους .......
    Όποτε από ότι φαίνεται φιλέ μου μάλλον σε μια από αυτές της κατηγορίες βρισκόσουν είχες καταταχτεί.......... αλλά φυσικά εσύ είχες την φωλιά σου χεσμένη και αντί να ζητήσεις κάποιον υπεύθυνος να λύσει το πρόβλημα σου προτίμησες να το δημοσιεύσεις την δήθεν αυτή προσβλητική συμπεριφορά του καταστήματος στο διαδίκτυο οπότε καλησπέρα ,καλημέρα ,γεια σου και αντίο Αλλοδαπέ,Ψαρουκλα και Πρεζόνι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/2/11 21:33

    οππ συγνώμη δεν πήρε τα εισαγωγικά λοιπόν λέγοντας του οτι , σε παρακολουθούμε τόση ώρα που παρενοχλείς της κοπέλες, ενα τηλεφωνώ απο το γραφείο εισαι και σε εχουνε μαζέψει , μαζεψε τα πράγματα σου και δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10/2/11 00:50

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΕΔΩ,ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ!!! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΗ,ΟΥΤΕ ΨΑΡΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΕΖΟΝΙ! ΚΑΙ Η ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!! ΕΛΕΟΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ POST ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ "ΚΟΥΚΟ" ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΟΚ,ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΟΟΟΛΟΟΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΠΡΕΖΟΝΙ" ΚΛΕΙΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ? ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ? ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟΟΟ ΗΛΙΘΙΟΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ? ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ!!!
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ FACE CONTROL ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ?
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΚΟΥΚΟΣ" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ!
    ΒΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ! ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ,ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ!! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!! ΠΑΛΙΟΨΩΝΙΑ!!! ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΟΥΡΗ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/2/11 08:29

    ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΡΟΥΦ. ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ......ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ....ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ? ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ? ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ Ή ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ.....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.... ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!! ΑΣΕ ΡΕ .... ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ.....ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟ..ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΩΡΑΙΟ ΜΑΓΑΖΙ...ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ.....ΠΟΥ ΡΕ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΤΣΙ??? ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ .....ΠΑΛΙΟΣΠΙΤΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/2/11 08:35

    re einai poly antras.....phge kai fantaros...alla mallon den phge....isws na phge palios aytos......otan 8a peinasei to magazaki 8a parakalane na ka8hsoyme.....h krish 8a toys balei myalo!! alla prepei na ton sygxaroyme kai ayton kai to magazaki poy fylagoyn ta koritsia mas (idioktisia mas) apo toys albanoys!! mprabo paidia !! synexiste etsi kai syntoma 8a to kleisete......to magazaki....akoys ekei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/2/11 01:31

    ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΑ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΕ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΔΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/2/11 04:30

    paidia profanos ta exete valei asxima me ton kouko ......exw kapies apantiseis giati anti na anarwtieste giati ;;;;ola auta;;;exete vgalei simperasma idi.....prwton i mousiki klinei stis 1misi dioti girw apo ton kouko koimate kosmos kai prepei na klisei vasi nomou....deuteron gia tis kretiseis ....einai kako na epilegei o epixirimatias ton kosmo pou thelei sto magazi tou....kai na min pirazoun kopeles kai apo thema alitias eleosssssss epilegei kalo kosmo kai swsto giati prepei na katigorithei....kai triton otan rwtane ton arithmo ton atomon o logos einai aplos alla den ton skeutete kaneis....o koukos san xoros einai ena idietero magazi poli stena kai distixos se ena trapezi mikro kai stenaxora den xwrane karekles i alla trapezia prepei na kinithoun kai i servitoroi kai oi idioi oi pelates.. pws tha ginei dd;;;tha koutoulaei o enas ton allon ;;;;....oti thelei o kathenas tha kanei kai tha pei pws thelei na doulepsei o anthropos to magazi tou;;;;kai douleuei kai tha douleuei...dioti iparxoun arketoi anthropoi pou exoun tin katanoisi gia ola....anthropoi logiki pou tous kovei kai einai me to xamogelo...panta...epidi dd kapoioi erxonte kai afinoun kai lefta kai to epilegoun prepei na dilisoun kai to magazi giati etsi theleoun;;;;;eleosssssssssssss..........oti thelei o kathenas tha kanei ;;;;;eleossssss...as dinoun ta lefta tous allou loipon kai o koukos mia xara krataei kai tha krataei .....giati ton kosmo tou ton krataei kai nai ton epilegei pou to kakoo;;;;;ta valate me tin ipeutini kai tin apokalesate kai gria ....apo sevasmo kala pate apo kei na katalavete;;;;;tin douleia tis kanei kai tin kanei kai kala giayto plironete......ante giati sigxistika.....o koukos den tha teliwsei pote ..... den einai tixaio oti toooooooooooosaaaaaaaaaaaaa xronia douleuei kai den xwraei o kosmos tipota den einai tixaio.....einai steki kai tha einai.....autaaaaaaa......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/2/11 16:51

    EGW PANTWS PAIDIA EPEIDH EIMAI EPIXEIRHMATIAS KAI MILAW ME APEIRO KOSMO OLOI EINAI DYSARESTHMENOI KAI AGANAKTHSMENOI... AYTO KAI MONO MILAEI APO MONO TOU. DEN EINAI TYXAIO NA AKOUGONTAI TOOOOSAAA PARAPONA SYNEXEIA APO OLES TIS HLIKIES. KATI 8A FTAIEI... ARA, OLA TA ALLA TA AKOUW VERESE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/2/11 16:56

    ΣΤΕΚΙ ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ... ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ... ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ... ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΩ ΕΡ8ΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ.. ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΩ ΕΚΕΙ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/2/11 19:05

    Συγνωμη αλλα μιας και αναφερθηκατε στο θεμα της μουσικης απ'οσο γνωριζω για να δωθει αδεια μουσικης το καταστημα δεν πρεπει να ειναι κοντα σε εκκλησια,σχολειο κτλ.στο συγκεκριμενο καταστημα που βρισκεται ακριβως απεναντι απο εκκλησια πως δωθηκε η αδεια?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/2/11 20:22

    ΜΕ ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΟΘΗΚΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος12/2/11 20:48

    ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΚΟΜΑ??? ΑΔΕΙΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΗΣ ΕΜΟΙΑΖΑ ΜΕ ΦΑΝΤΑΡΟ.... ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ `ΚΕΙ!!! ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος12/2/11 20:56

    Φταιτε εσεις που πηγαινεται σε μαγαζια σαν το κουκο που το παιζουν λες και μπαινεις στο εστιατοριο των dolce & gabbana στο μιλανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος13/2/11 14:45

    http://www.cosmo.gr/News/Hellas/309669.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος24/2/11 16:43

    kamia vash to oti ginetai se fantarous kai allodapous.. sumbainei ontws epanillimmena kai akougetai suxna kai apo foithtes kai apo megaliteres ilikies,h mhpws telika oloi oi rodites exoume upoptes fatses? thrasutatos o prwhn servitoros. kai kala kanoun osoi theloun na katakrinoun sumperifores etsi tha prattoun, ti logokrisia eini afth?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος24/2/11 20:53

    παιδια πολυ απλο απο την στιγμη που εισαι πελατης αν δεν εχει ταμπελα πας και καθεσε δεν μπορει να σε διωξει αν εχεις καθησει ... εγω πιστευω οτι θελουν μια ωραια καταγγελια να στροσουν γιατι το εχουν παρακανει ειδικα ο κουκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος24/2/11 21:10

    ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ...ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΜΑΝΗΣ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΙΣΑΙ 20 ΧΡΟΝΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΜΝ ΠΙΕΙΣ ΑΛΚΟΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 21 ΤΟ ΠΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 17 ....ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ,ΦΟΙΤΙΤΕΣ...ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος4/3/11 20:58

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΑΩ ΔΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος5/3/11 18:53

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ 12/2 04:30,ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ? ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕΣ ΠΟΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ? ΟΤΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ FACE CONTROL ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ "ΜΑΖΕΥΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ? ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ "ΚΡΙΝΕΙΣ" ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΧΙ? ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ? ΓΙΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΑΣ,ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΛΗ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!!!
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΕΣΥ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ..ΚΑΦΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ,ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΣΕΙ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΚΗ ΦΗΜΗ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ.ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ,ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος5/3/11 22:07

    O KOYKOS EINAI GIA TA MPAZA EXO NA PATHSO EKEI 3 XRONIA KAI EIMAI KALA loL\

    EXEI POLY KALYTERA STEKIA H RODOS GIA KAFE KAI XORIS FACE-CONTROL ALLA KUKOUS

    AFHSTE TOUS NA MEINOYN 3 kai o Koukos GIA NA KATALAVOUN !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος6/3/11 11:15

    ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ Η ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΩΣΟΥΝ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΣ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ Η ΡΟΔΟΣ ΝΑ ΠΑΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ "ΑΓ---ΤΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος17/3/11 01:05

    Όπου δεν μας αρέσει πολύ απλα... δεν παταμε....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος22/3/11 17:44

    to na eheis parapono apo to opoiodipote magazi einai sevasto kai apodekto. to na milas me tropo opws autos sto prwto sholio omws einai geloio kai sigoura esena pou egrapsws ekeino to sholio den sou axizei na eisai se kanenos magaziou to hwro, thelw kapoios apo eseas pou vrizei na to kanei eponima... loipon epeidi kai egw ehw doulepsei kouko nomizw pws kapoioi apo edw mesa ehete poli dikio alla kai kapoioi ehete poli adiko, katarhin autos pou leei pws olos o kosmos ehei provlima me ton kouko einai megalos pseutis, kai i apodeixei einai pws o koukos einai i pio ugyeis epiheirisi isws sti rodo oson afora tin katigoria tou, kai se shesi me auta pou eipe o prwin servitoros tha simfwnisw poli apla giati einai krima kai adiko gia ton servitoro pou trehei kai xeskizite na prepei na vgalei kai apo tin tsepi tou epeidi kapoios tin kopanise apo ton kouko hwris na plirwsei, den lew den einai oloi oi fantaroi idioi oute o loi oi alvanoi idioi, alla pistepsteme eihe ginei moda sto magazi. distihws kai ehw ehw akousei kapoia peristatika pou den ehoun dikaiologia, alla ginete megali prospatheia gia tin swsti leitourgeia autou tou magaziou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος26/3/11 18:04

    ΕΣΥ (22/3/11 17:44) ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΚ.... ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ 19 ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΔΛΔ????ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ ΔΝ ΤΟ ΒΡΙΖΩ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΛΕΨ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΔΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ....ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *