ροή ειδήσεων

ΟΑΕΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

"ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΕΝΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 500 ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ... ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΩΡΑ Ο ΟΑΕΕ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΓΩ 50 ΕΤΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 1000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΑ ΜΟΥ.!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ 20 Τ.Μ. ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 0 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1000 Τ.Μ. ΜΕ 40 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΕΝΟΗΤΕ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΟΥ (ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ) ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΕΛΟΣ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/2/11 12:14

    Το ΠΑΣΟΚ ειναι δω να ληστεύει τον λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/2/11 12:26

    τώρα δεν καλ'υπτει ούτε τα φάρμακα.πληρωνεις όλο το ποσό στο φαρμακειο και πηγαινεις και ταλεπωρεισε στην ουρά του ΟΑΕΕ για να παρεις πίσω ενα ποσό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/2/11 12:29

    ενα ταμείο που δεν σου προσφέρει τίποτα αλλα είσαι υποχεωμένος να το πληρωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/2/11 15:14

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΞΕΜΑΙΔΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΣΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΣΑΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/2/11 15:32

    " ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΕΝΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 500 ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. "

    " ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ... ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ "

    " Ο ΟΑΕΕ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. Π.Χ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ. "

    " ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ 20 Τ.Μ. ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ 0 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 1000 Τ.Μ. ΜΕ 40 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΣΟΔΑ ΕΝΟΗΤΕ. "


    " ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΟΥ (ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ) ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΣΦΟΡΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΕΛΟΣ. "


    συμπέρασμα με τον ΟΑΕΕ ;

    Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ και ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ !

    Ξυπνήστε ο ΟΑΕΕ σας ΚΛΕΒΕΙ !

    ΟΑΕΕ = ΚΛΕΦΤΕΣ

    και αντί να πάνε εκείνοι φυλακή σε λίγο ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΜΕΣΑ !

    ΟΑΕΕ = ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

    ΕΛΛΑΔΑ = Η ΜΟΝΗ χώρα στην ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ Η' ΣΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ - Η ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    Ξυπνήστε ...ΟΑΕΕ = ΚΛΕΨΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/2/11 15:41

    Την ιδια συζητηση ειχα και εγω χτες..Γιατι να μην εχω την δυνατοτητα να διαλεξω τι ασφαλιση θελω να εχω?Εγω προσωπικα θα προτιμουσα ιδιωτικη..εδω δεν φτανει που πληρωνεις 1000αρες,σε αντιμετωπιζουν και σαν πολιτη δ'κατηγοριας..Ασε που ολα τα ταμεια ειναι και καταχρεωμενα..Σε αυτη την χωρα οποιος εχει ενα μαγαζακι πρεπει να τα ακουμπα ολα στο κρατος?Λες και ειμαστε συνεταιροι μην πω τιποτα χειροτερο..κατι πρεπει να γινει με αυτη την κατασταση επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/2/11 15:50

    Η μεγαλύτερη υποκρισία στο θέμα της ασφάλιση στην Ελλάδα είναι το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ).

    Ζητάει τόσο παράλογα ποσά για εισφορές που είναι πρακτικά αδύνατον οι ασφαλισμένοι του να τις πληρώσουν.

    Ειδικά σήμερα που ο κόσμος δεν έχει πια αρκετά χρήματα για ψώνια και που η αγορά είναι κυριολεκτικά νεκρώσει.

    Παρά όλα αυτά, οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ του ΟΑΕΕ επιμένουν με τις τεράστιες, πανάκριβες εισφορές και τώρα μέσω της κυβέρνησης θα απειλούν τους πάντες ότι είτε τα τους κατασχέσουν τις περιουσίες τους είτε ότι θα τους πάνε φυλακή.

    Είναι ανεκδιήγητοι, παράφρονες, άρρωστοι και επικύνδινοι αυτοί που αποφασίζουν. Φέρνουν όλο και πιο δύσκολες μέρες για τους ανθρώπους μη κατανόόντας τη συμβένει στην αγορά και στον κόσμο.

    Την ίδια στιγμή που οι κυβερόντες κατακρίνουν τις παλίες πρακτικές με τις επιδοτήσεις πχ το χάλι με τους αγρότες, εξακολουθούν να έχουν υψηλές εισφορές για τον ΟΑΕΕ και σου πουλάν φούμερα με δήθεν νέες επιδοτήσεις απ το ΕΣΠΑ ή τον ΟΑΕΔ όταν όλοι ξέρουμε πια ότι αν ποτέ πάρεις μια τέτοια επιδότηση τα χρήματα αυτά θα αναγκαστείς να τα πληρώσεις πάλι πίσω σε λίγο καιρό στους φόρους και τον ΟΑΕΕ !

    Αν αυτά δεν είναι καθαρή κοροιδία, τότε τι είναι;

    Αντί να μειώσουν τις εισφορές πάνε να κλείσουν και αυτούς που κρατιούνται ακόμα με νύχια με δόντια, γιατί για νέους δεν το συζητάμε πια μόνο το ΤΕΒΕ να θές να πληρώσεις κάθε δίμηνο πάει ..άνοιξες? έκλεισες! ή καλύτερα σε ΕΚΛΕΙΣΕ ο ΟΑΕΕ !

    Αυτή είναι η ανάπτυξη που υπόσχονται οι κυβερνόντες λοιπόν ;

    α π α τ ε ώ ν ε ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/2/11 15:55

    ΟΛΟΙ οι ελέυθεροι επαγγελματίες διεκδικείστε επιτέλους τα αυτονόητα. Ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικού φορέα χωρίς χαράτζι και ανευ αντικρίσματος ασφάλεια όπως ο ΟΑΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/2/11 16:16

    Πρέπει να κινηθούν δικαστικά και να φτάσουν ως τα Ευρωπαικά Δικαστήρια οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες αλλιώς η κατάσταση αυτή της αφόρητης αδικίας θα συνεχίζεται επ άπειρον γιατί ως γνωστόν τη χώρα αυτή μονάχα κλέφτες και απατεώνες την κυβερνούν και φυσικά υπεύθυνοι γιαυτοί είναι όσοι ψηφίζουν τόσα χρόνια πασόκ και νδ που φτιάχνουν τέτοιους νόμος και τέτοιους οργανισμούς που κατακλέβουν το σύμπαν !

    Δείτε στο facebook ένα νέο group διαμαρτυρίας για τον ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ :

    ΟΑΕΕ - Δράση τώρα
    ==================
    Ένα βήμα για συζήτηση και δράση απέναντι στην καταπίεση και στην καταλήστευση του ΟΑΕΕ.
    ===============================================
    http://www.facebook.com/pages/ΟΑΕΕ-Δράση-τώρα/138874229508990

    ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ :

    1. ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

    2. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ.

    3. ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΤΑΝ Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟ.

    ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΕ.... ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!!
    =====================================================
    Δυστυχώς αγαπητοί φίλοι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες μικρών επιχειρήσεων το σενάριο είναι απλό και άκρως εξοντωτικό... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011.... και οφείλουν όλοι οι αρμόδιοι και όλες οι πολιτικές δυνάμεις να το δουν και να παρέμβουν άμεσα και επιτακτικά για την επίλυση του, δηλαδή :

    1. ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ :

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΖΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

    2. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ :

    ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ-ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ.

    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ : ΕΙΤΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ!!! ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ!!!

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΟΑΕΕ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΡΙΣΗ.... ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ!!!

    ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ :

    3. ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ :

    ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ, ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ :

    (Α). ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ,

    (Β). ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ!!!!.... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ....

    (Γ). ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ... ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ....

    4. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ – ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!!!

    ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ), ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!!!....

    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ;;;....

    ΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ.... ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/2/11 16:17

    den plirono kai as pao filaki!!!upno !fai !!kai xekourasi!!!ti θα kanoun θα xtisoun nees filakes!!! alites!!! meta ton kantafi malon eirθε η ora sas!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/2/11 17:42

    οχι στην υποχρεωτικη ασφαλιση.Γιατι πρεπει πρωτα να δίνω στο κράτος και μετα σε εμενα?????
    γιατι να μου τα παιρνει το κράτος? συνεταιροι είμαστε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/2/11 18:29

    να πάνε να γα/θούν!
    υπάρχει κανείς αφαλιζόμενος σε οποιονδήποτε δημόσιο φορέα που να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ;

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/2/11 20:10

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ ΞΕΜΑΙΔΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

    ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΣΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΜΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΛΕΨΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΔΑ ΣΑΣ

    Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΑ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/2/11 23:49

    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΑΕΕ ΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΣΥΚΑ.ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΟΤΕ.ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/7/13 16:16

    Πως γινεται ενω μειωνονται τα εσοδα μου καθημερινα ο ΟΑΕΕ να παιρνει αυξηση καθε χρονο για να μου προσφερει τι? Μαλλον θα ειναι για την μεγαλη συνταξη που θα μου δωσει!!! Ειναι κλεφτες και ψευτες σε βαθμο κακουργηματος! Ειναι απιστευτο πως τους ανεχομαστε ακομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/7/13 13:59



    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΕ , ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ , ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΤΕΒΕ ΑΠΟ 1/1/2013 ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ , ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΕΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ , ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΩΝ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ ΟΠΟΣ ΠΡΙΝ.
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ.
    ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΜΗΝΟ ΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ, ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Α ΠΟΣΟΝ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Β ΠΟΣΟΝ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ?
    ΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    Ή ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ή ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΛΑΔΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ .ΠΧ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΒΕ.
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ <>.
    ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΗΣ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ.

    Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ
    ΛΕΟΝΤΣΙΝΙΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ
    ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ
    ΤΗΛ.2295036737-6945985614

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *