ροή ειδήσεων

ΚΑΤΕΙΧΕ 74 ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων θα καθίσει, στην προσεχή του συνεδρίαση, ο κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια Ε. Σ. του Ι., 60 ετών, που συνελήφθη από αστυνομικούς...
του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στα πλαίσια επιχείρησης με το κωδικό όνομα "Charly" που διενεργήθηκε σ' όλη την επικράτεια μετά από σχετικό σήμα της Interpol.
Ο 60χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης του την πρώτη ημέρα κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου μετά την έκδοση του υπ΄αρίθμ. 42/2010 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Δωδεξανήσου.
Όπως έγραψε η «δ», στον υπολογιστή του κατηγορούμενου βρέθηκαν ειδικότερα από τους αστυνομικούς τουλάχιστον 74 videos, στα οποία εμφανίζονταν ανήλικα άτομα ηλικίας από δύο ετών περίπου και άνω σε σεξουαλική επαφή με άλλα ανήλικα άτομα, αλλά και με ενηλίκους.
Μερικά από τα ως άνω videos είναι ιδιαίτερης σκληρότητας, καθόσον αφορούν βιασμούς ανηλίκων από ενήλικους. Ενδεικτικά αναφέρεται στη δικογραφία ένα video με ονομασία «qqaazz pthc pedo - kyky (anal, crying) 2yo girl cries while da», στο οποίο φαίνεται ένα κορίτσι ηλικίας περίπου δύο ετών να βιάζεται παρά φύση και να κλαίει την ώρα του βιασμού του!!
Όπως έγραψε η "δ", στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος περιήλθε μέσω της Ιντερπόλ έγγραφο των αστυνομικών αρχών του Λουξεμβούργου με το οποίο γινόταν γνωστό ότι κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2009 είχε γίνει έρευνα σε εξυπηρετητή server της εταιρείας ROOT eSOLUTIONS με έδρα το Λουξεμβούργο και διαπιστώθηκε ότι στα fora http://lolchan.org και http://02ch.su υπήρχαν εικόνες πορνογραφίας ανηλίκων. Οι έρευνες που ακολούθησαν οδήγησαν στον εντοπισμό των χρηστών που προμηθεύτηκαν - κατέβασαν τις εικόνες αυτές.
Κλιμάκιο των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήλθε στη Ρόδο και μετέβη στην οικία του κατηγορούμενου την 19η Νοεμβρίου 2009. Εκεί ανευρέθη ο 60χρονος ο οποίος και δήλωσε αποκλειστικός χρήστης του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Στον υπολογιστή του βρέθηκε εγκατεστημένο ειδικό λογισμικό ανταλλαγής αρχείων με την επωνυμία utorrent, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να προμηθεύεται και να διανέμει αρχεία που βρίσκονται αποθηκευμένα στον υπολογιστή του,
Από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του κατηγορούμενου κατασχέθηκαν τρείς σκληροί δίσκοι και δημιουργήθηκε ένας ψηφιακός δίσκος που περιέχει αντίγραφα των 74 αρχείων με το υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ellinikh-odysseia.blogspot.com

dimokratiki.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/3/11 19:24

    γιατι δεν δημοσιευεται ποτε το ονομα τετοιων ελεεινων ανθρωπων ;
    ΚΤΗΝΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συγκεκριμενοι τυποι χρειαζονται σκληροτερα μετρα! Πρωτα ποινη φυλάκισης και δευτερον οπως εκαναν στη Πολωνια,καπου το διαβασα, υποχρεωτικη επισκεψη σε ψυχιατρο με φαρμακευτικη αγωγη κατα της στύσης.Για να μην εχουν ορμες αυτα τα τερατα.Αν και θαπρεπε να ζουσαν αυτοι οι τυποι σε καμια Αραβικη χωρα..κοψιμο και κρεμασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *