ροή ειδήσεων

ΕΤΣΙ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !!!

Δύσκολες ώρες περνάνε χιλιάδες Έλληνες πολίτες. Η ανεργία αυξάνεται ραγδαία και τα νοικοκυριά αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Οργή και μόνο οργή μπορεί να αισθάνεται κανείς για τον Γολγοθά που καλούνται να περάσουν οι Έλληνες τη στιγμή που......
η χώρα μας διαθέτει τεράστιο ορυκτό πλούτο. Έτσι θα έπρεπε να ζει ΚΑΘΕ Έλληνας πολίτης:




ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ;








ΥΠΟΔΟΜΕΣ;











ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;





ΣΧΟΛΕΙΑ;





Αντ΄αφτού μας έχουν σαν τα ΖΩΑ


ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΙΚΑ...





ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ...





ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ...





ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ (ΞΑΝΑ)ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ...





...ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟΥΣ -ΠΟΛΙΤΕΣ...





ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ-ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ...



ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝ-ΨΥΧΡΩ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΑΣ!!! ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙΟΧΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ!
ΜΑΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ! Ε,ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΟΙ.


ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/3/11 20:38

    Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας ανήγγειλε πριν λίγο καιρό σκληρά οικονομικά μέτρα, αντίστοιχα των δικών μας, και πριν 2 μέρες βγήκαν στους δρόμους της Λισαβόνας 200.000 πολίτες, όπως επίσης και σε άλλες 9 πόλεις.
    Εδώ, στη χώρα των πλουσίων συνδικαλιστών και των κυβερνητικών κουκουλοφόρων περιμένουμε τον Άγιο Αόρατο να μας σώσει, με αγαπητό εργαλείο το τηλεκοντρόλ της τηλεοράσεως και τον αναπαυτικό καναπέ. Δεν υπάρχει παγκοσμίως λαός, που η κυβέρνηση που της έχει αναθέσει την τύχη της χώρας του να ξεπουλάει ΟΛΑ τα δικαιώματα του, την κυριαρχική ανεξαρτησία του και πάνω απ όλα την αξιοπρέπεια του τόσο φανερά και να μένει ακινητοποιημένος παρακολουθώντας τουρκικά σήριαλ, τσόντες της Τζούλιας και τον (Β)Λάκη Λαζόπουλο.
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Οι υπόλοιποι θα είναι άξιοι της μοίρας τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/11 20:41

    eleos toso petrelaio exoume ti kathomaste me demena xeria tosa xronia
    pragmatika eleos gia to ellinikjo kratos exoume petrelaio kai den kanoume tipota
    Dubai tha ginoume kai kathomaste..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/3/11 21:11

    Πράγματι αντί να ζούμε άνετα, μετράμε κάθε ευρώ για να μπορέσουμε να πληρώσουμε τους λογ/σμούς!!
    Ηρθε η ωρα να αντιδράσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/3/11 22:04

    Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
    ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    Ο Ε Λ Λ Η Ν Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/3/11 22:36

    να ξεσηκωθουν αυτοι που ετρωγαν με χρυσα κουταλια τοσα χρονια και τωρα τους τα κοψανε...εγω δεν ημουν στο παρτι πριν δεν ειμαι και τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/3/11 22:39

    Αθήνα
    Πρόστιμα 7 δισ. ευρώ με στόχο την ενίσχυση των κρατικών εσόδων, ώστε να αντιστραφεί η αρνητική πορεία, προσδοκά να επιβάλει φέτος το ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αποδίδει τη μεγάλη κάμψη των φορολογικών εσόδων το πρώτο δίμηνο του 2011 στους περιορισμένους ελέγχους των εφοριών, στην πενιχρή είσπραξη εσόδων από τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί, αλλά κυρίως στη «λευκή απεργία» που φαίνεται να πραγματοποιούν ορισμένοι υπάλληλοι ΔΟΥ μετά το ψαλίδισμα των μισθών τους και της φορολόγησης των επιδομάτων που λαμβάνουν.

    Καθοριστικός όμως παράγοντας για τη δυσμενή αυτή εξέλιξη είναι η ύφεση που πλήττει την οικονομία και αποτυπώνεται στους βασικούς δείκτες της κατανάλωσης. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, η εικόνα των εσόδων το πρώτο δίμηνο είναι απογοητευτική καθώς η «μαύρη τρύπα» από τις εισπράξεις φόρων, τελών και εισφορών σε σύγκριση με τον στόχο που είχε τεθεί ξεπερνάει τα 750 εκατ. ευρώ.

    Όπως όμως αναφέρει στο «Βήμα της Κυριακής» αρμόδιος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, ο ελεγκτικός μηχανισμός στις εφορίες «έχει κάτσει όσον αφορά τους προσωρινούς ελέγχους ΦΠΑ αλλά και τους τακτικούς ελέγχους που πρέπει να γίνουν σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δεν εντάχθηκαν στην περαίωση».

    Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς πάνω από 300.000 επαγγελματίες και επιχειρήσεις είναι στην «ουρά» για έλεγχο. Όμως για να πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι και να εισπραχθούν έσοδα θα πρέπει να λειτουργήσουν οι εφορίες όπως «την προ μνημονίου περίοδο».

    Πρόστιμα 7 δισ. ευρώ

    Για να αντιστραφεί η αρνητική πορεία ήδη έχουν ξεκινήσει έλεγχοι στις επιχειρήσεις που δεν έχουν υποβάλει δηλώσεις ΦΠΑ και λοιπούς παρακρατούμενους φόρους καθώς και σε επιχειρήσεις που έτυχαν επιστροφής ΦΠΑ λόγω ενδοκοινοτικών παραδόσεων. Ο έλεγχος είναι να διαπιστωθεί αν υποκρύπτονται εικονικές συναλλαγές. Το συνολικό εκτιμώμενο ύψος προστίμων και πρόσθετων φόρων προς άμεση είσπραξη είναι 150 εκατ. ευρώ.

    Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ι. Καπελέρης προσδοκά ότι εφέτος θα επιβάλει πρόστιμα συνολικού ύψους 7 δισ. ευρώ. Αν ο στόχος αυτός επιτευχθεί τότε ακόμη και αν όλοι οι φοροφυγάδες προσφύγουν στα δικαστήρια θα πρέπει με βάση το νομοσχέδιο που βρίσκεται στη Βουλή να καταβάλουν το 50% των προστίμων. Κατά συνέπεια το Δημόσιο μπορεί εφέτος αν οι φορολογικοί έλεγχοι προχωρήσουν όπως έχουν σχεδιαστεί να εισπραχθούν πρόσθετα έσοδα τουλάχιστον 3,5 δισ. ευρώ.

    Μέσα στο 2011 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι σε επιχειρήσεις βάσει των εξής στοιχείων: ακαθάριστα έσοδα, μεικτό κέρδος, δηλωθέντα καθαρά κέρδη ή ζημιές, μη δικαιολογημένο πιστωτικό υπόλοιπο ΦΠΑ, υψηλό ποσό δαπανών, πληροφοριών που τις φέρουν εκδότες ή αποδέκτες πλαστών ή εικονικών τιμολογίων. Το συνολικό εκτιμώμενο ύψος καταλογισθέντων προστίμων μέσα στο τρέχον έτος ανέρχεται σε 3,5 δισ. ευρώ.

    Επίσης διενεργούνται έλεγχοι προκειμένου να διακριβωθεί, κατ' έτος, αν έχουν φορολογηθεί τα πραγματικά εισοδήματα γιατρών, δικηγόρων, λογιστών, μηχανικών και καλλιτεχνών. Αντικείμενο ελέγχου αποτελούν επαγγελματίες που έχουν υποπέσει σε παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων. Στις περιπτώσεις αυτές ελέγχεται η κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών σε σχέση με τα δηλωθέντα εισοδήματα. Εφόσον εντοπιστούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς καταθέσεις χρηματικών ποσών που έχουν προσαυξήσει την περιουσία του ελεγχόμενου και δεν έχουν φορολογηθεί, τότε θα φορολογηθούν ως εισόδημα από ελευθέριο επάγγελμα με βάση τις διατάξεις περί ξεπλύματος χρήματος. Από τους ελέγχους αυτούς εκτιμάται ότι θα επιβληθούν πρόστιμα 200 εκατ. ευρώ.

    Τέλος, συνεχίζονται οι έλεγχοι σε επαγγελματικά σκάφη προκειμένου να διακριβωθεί αν χρησιμοποιούνται πραγματικά ως επαγγελματικά ή για προσωπική εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν χρησιμοποιούνται ως επαγγελματικά θα εφαρμοστούν οι διατάξεις περί λαθρεμπορίας και θα επιβληθούν πρόστιμα. Συνολικό εκτιμώμενο ύψος ΦΠΑ προς είσπραξη πλέον φόρου τεκμηρίων 450 εκατ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/3/11 22:42

    Ο μόνιμος πληθυσμός της χώρα είναι περίπου 11εκ. Από αυτούς 8.5 εκ είναι πληθυσμός που μπορεί να δουλέψει και το υπόλοιπο είναι γέροι και παιδιά.

    Η ανεργία υπολογίζεται ως εξής: Άνεργοι / (Άνεργοι+Εργαζόμενοι) = 750,000 άνεργοι / (750.000+ 4.200.000) = 15% περίπου ( % ως προς το συνολικά ενεργό πληθυσμό)
    Από το 15%, 3-5% είναι αυτοί που δηλώνουν άνεργοι αλλά δεν θέλουν να δουλέψουν(άεργοι).
    Ο μη ενεργός πληθυσμός είναι 4,300,000 άνθρωποι, και είναι αυτοί που μπορούν αλλά δεν δηλώνουν διαθέσιμοι για εργασία γιατί προφανώς κουράστηκαν να ψάχνουν για εργασία, αφού δεν υπάρχει.
    Δηλαδή από τα 8,500,000 πληθυσμός που είναι κάτω από τα επίσημα όρια συνταξιοδότησης, μόνον οι 4,200,000 εργάζονται. Δηλαδή η πραγματική ανεργία στην χώρα σύμφωνα με τον παραπάνω τύπο είναι (750,000+4,300,000) /(750,000+4300,000+4,200,000) = 55% περίπου ή 5 εκ άνεργοι στους 9.25εκ πληθυσμό που βρίσκεται σε παραγωγική ηλικία.
    Συμπέρασμα η πραγματική ανεργία στην χώρα είναι 55%, δηλαδή πάνω από 1 στους 2 Έλληνες αυτή την στιγμή είναι άνεργος παρά την θέλησή του.
    Στους 4,200,000 εργαζόμενους συμπεριλαμβάνονται 750,000 δημόσιοι υπάλληλοι. Δηλαδή 750,000/4.200.000 = 18% περίπου δηλαδή 1στους 5 εργαζόμενους είναι δ.υ. Αρα οι παραγωγικοί Έλληνες είναι μόνον 3,450,000 εκ. Οι δ.υ. θεωρούνται υποστήριξης και μη παραγωγικοί(βλέπε γραφειοκρατία, φακελάκια, καθυστερήσεις, μίζες, διαφθορά, ξεπούλημα εθνικής περιουσίας κτλ)
    Η χώρα βρίσκεται υπό καθεστώς χρεοκοπίας η οποία θα επέλθει και εκ των πραγμάτων, αφού είναι αδύνατον 3,450,000 ήρωες και επιχειρηματίες να μπορέσουν εις το διηνεκές να πληρώνουν 52-75 δις φόρους ετησίως, τους τόκους 340δις +110δις χρεών που αυξάνονται γεωμετρικά και από πάνω να “ταΐζουν” τα υπόλοιπα 7,550,000 πληθυσμού(11,000,000 – 3,450,000) εκ των οποίων 750,000 δ.υ. που πληρώνονται με δανεικά ή από τους φόρους στην ιδιωτική οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/3/11 22:48

    “Μόνο προδότη δεν με είπαν επειδή συζήτησα με τον επικεφαλής του ΔΝΤ” είπε ο κ. Παπανδρέου σε μια αποστροφή του λόγου του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Πράγματι, κανείς μέχρι τώρα δεν τον είπε «προδότη», αν και ο ίδιος αισθάνεται ότι θα μπορούσαν να τον έχουν πει. Και δεν έχει καθόλου άδικο που αισθάνεται έτσι!
    «Ποιος θα τα πλήρωνε; …» διερωτήθηκε ρητορικά αμέσως μετά. Απολογούμενος; Προφανώς!
    «Λεφτά υπάρχουν», διατυμπάνιζε, στεντορεία τη φωνή, κατά την προεκλογική περίοδο. Υπεδείκνυε μάλιστα και «λύσεις», όπως τα 30 δις των ανείσπρακτων οφειλών, και άλλα τέτοια, φαιδρά…
    Λίγο πριν, τον Ιούνιο του 2009, δήλωνε, σε συνέντευξή του στον Στέλιο Κούλογλου, σχετικά με πιθανή προσφυγή στο ΔΝΤ: «…το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο …ουσιαστικά κόβει το μέλλον της χώρας (που προσφεύγει σε αυτό), καταδικάζει τη χώρα αυτή στην υπανάπτυξη …».
    Δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος από τη διαπιστωτική αυτή δήλωσή του και, τον Μάιο του 2010, υπέγραψε τη γνωστή δανειακή σύμβαση, σύμφωνα με την οποία «Ο Δανειολήπτης (δηλαδή η Ελλάδα) δεσμεύεται έως ότου όλο το κεφάλαιο της παρούσας σύμβασης να έχει επιστραφεί πλήρως και όλοι οι τόκοι και τα πρόσθετα ποσά … να μην εξασφαλίσει με υποθήκη, ενέχυρο ή άλλο βάρος πάνω στην ίδια περιουσία ή στα έσοδα τυχόν υφιστάμενο ή μελλοντικό Σχετικό Χρέος …» και «…παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία …», ενώ «Η παρούσα σύμβαση … διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο».
    Υποθήκευση λοιπόν της περιουσίας της χώρας, και Αγγλική επιδιαιτησία επί πλέον!

    Εν τω μεταξύ, κατά τριάντα έξη χιλιάδες (36.000) άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ άνεργοι τον Ιανουάριο σε σχέση με τον Δεκέμβριο.
    Η οικονομία φθίνει, η χώρα μαραζώνει, το μέλλον προδιαγράφεται σκοτεινό, στο έλεος του ΔΝΤ, και ο Πρωθυπουργός προβληματίζεται γιατί δεν τον είπαν προδότη (ακόμη)…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/3/11 22:53

    Ο κ. Πάγκαλος είπε ότι γιά όσα καταστήματα κλείνουν άλλα τόσα ανοίγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος14/3/11 08:43

    Οταν δεν κλεβατε την εφορια ηταν καλα ε?? Οταν δεν εκοβες αποδειξη ηταν καλα ε? Οταν εβγαζες πλαστα τιμολογια ηταν καλα ε? οταν εχτιζες και δεν εβαζες ικα ηταν καλα ε? Καλα ειπε ο Χοντρος οτι ολοι τα φαγαμε!! οταν εγινες δημοσιος υπαλληλος απο το παραθυρο ηταν καλα ε? Οταν επερνες δημοσια εργα ηταν καλα ε? Οταν επερνες την συνταξη του πεθαμενου ηταν καλα ε? Σταματηστε λοιπον και δωστε πισω οτι κλεψατε κι εσεις και οι αλλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/3/11 20:02

    ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *