ροή ειδήσεων

Συνάντηση με τους εργαζομένους του δήμου Ρόδου είχε ο πρόεδρος της ΠΟΕ–ΟΤΑ

Ενημερωτική συνάντηση με τους εργαζομένους του δήμου Ρόδου είχε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο πρόεδρος της ΠΟΕ –ΟΤΑ...
Θεμιστοκλής Μπαλασόπουλος, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά και του προέδρου των εργαζομένων του Δήμου Ροδίων κ. Στάυρου Χατζηστρατή.

Ο κ. Μπαλασόπουλος αναφέρθηκε αναλυτικά στην υφιστάμενη οικονομική κατάσταση και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των εργαζομένων στους δήμους με τις μετατάξεις και τις περικοπές μισθών.

Ο κ. Χατζηστρατής μίλησε για τις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του ενιαίου Συλλόγου εργαζομένων στο δήμο Ρόδου καλώντας τους συναδέλφους του να δώσουν δυναμικό «παρών» στην όλη διαδικασία.

Στη δημιουργία του νέου ενιαίου συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στο δήμο Ρόδου έκανε ιδιαίτερη μνεία ο δήμαρχος Στάθης Κουσουρνάς κατά την τοποθέτηση του. Ακόμη επισήμανε την αναγκαιότητα συνέχισης της καλής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τους εργαζόμενους για την επίλυση των προβλημάτων τους αλλά και την καλύτερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προς όφελος των πολιτών.

trypofrakths.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *