ροή ειδήσεων

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ "(Γ)Κ(Ι)Α--ΟΥΡ"

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑ--ΟΥΡ ΓΙΝΑΝΕ ΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ...
ΧΑΙΡΕΤΟΥΝΤΑΙ, ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ. ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ; ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΩΛΟΣΣΟΙ ΜΕΓΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ. ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ. ΚΑΛΟ ΜΑΣΤΙΓΩΜΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/3/11 14:17

    as kleisoun ti to anoixane sabos to thele o kosmos ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/11 14:20

    Το θέμα δεν είναι καθόλου απλό.
    Στις πολυεθνικές , οι προσλήψεις και οι απολύσεις γίνονται με ...λογιστικά κριτήρια , σε αντίθεση με τις τοπικές επιχειρήσεις που λειτουργούν με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και λαμβάνονται σοβαρά υπόψην τα κοινωνικά κριτήρια επιλογής πρόσληψης ή απόλυσης (π.χ. μια τοπική επιχείρηση ΔΕΝ θα απολύσει εύκολα έναν πολύτεκνο με μικρά παιδιά που τα βγάζει δύσκολα πέρα ή κάποιον που εργάζεται πολλά χρόνια στην επιχείρηση , ενώ σε μια πολυεθνική αυτοί είναι οι ΠΡΩΤΟΙ που θα απολυθούν).
    Ταυτόχρονα , οι απολυμένοι από τα καταστήματα αλυσσίδας , δεν πρόκειται να βρουν δουλειά , γιατί απλούστατα για κάθε 1 κατάστημα αλυσσίδας που ευημερεί , κλείνουν 10 τοπικά ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ , όχι αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους , αλλά περισσότερο λόγω των τηλεοπτικών διαφημίσεων και του "prestige" του να "ψωνίζεις από το ΧΧΧ" κατάστημα.
    Η αιτία και η λύση του προβλήματος είμαστε εμείς οι καταναλωτές.
    Πέρα απ' το να καταριόμαστε , καλό θα ήταν να επανεξετάσουμε τα κριτήρια επιλογής μας κάθε φορά που θέλουμε να αγοράσουμε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/11 15:28

    To Karfoyr einai akribo pantws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/3/11 17:18

    Το Carrefour παντως πολλοι το λατρεψαν σαν θεο.Και σε προηγουμενες αναρτησεις τα υποστηριξαν καθως λεει ''Δινουν δουλεια στους ανθρωπους και ειναι και φθηνα''.Για να δουμε τωρα τι θα πουν αυτοι οι ιδιοι...
    Λες και το Carrefour και το καθε Carrefour ειναι φιλανθρωπικη οργανωση...
    Ξυπνηστε μερικοι απο τον υπνο του δικαιου γιατι στο τελος θα καταντησουμε να φιλαμε χερια ξενων αφεντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/3/11 17:21

    απ όλες τις πλευρές δεν χρειαζόταν ο τόπος και δεν το σηκώνει ένα τόσο μεγάλο σούπερ μάρκετ η Ρόδος δημιουργούνται οι βάσεις μονοπωλιακών καταστάσεων και αυτό θα φανεί στο μέλλον όταν θα είναι ήδη πολύ αργά.. ο νομοθέτης θα έπρεπε να έχει προμελετήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ΕΕ την περίπτωση των νησιων γιατί εδώ ο πλυθυσμός είναι περιορισμένος καθώς και η αγοραστική δύναμη !

    Εκτός και αν το Καρεφούρ περιμένει και αυτό να δουλέψει το καλοκαίρι μόνο όπως κάνουν οι ντρόποιοι και όλοι οι άλλοι κάτι που αν ισχύει θα σημαίνει μαρασμό των ντόπιων και το καλοκαίρι καθώς θα αποζουμά ένα μεγάλο μεριδιο του χρήματος και το καλοκαίρι !

    Κλάφτα Χαράλαμπε δηλαδή.. όπως και να το δεί κανείς δεν σήκωνε ο τόπος αυτο το μεγαλό σούπερ μάρκετ, ήταν λάθος εξαρχής ΟΛΩΝ των αρμοδίων που άφησαν αυτό το πράγμα να συμβεί..πότε δεν είναι αργά να αλλάξει η κατάσταση βέβαια αν δεν είναι ήδη πάρα πολύ αργά, ας ελπίζουμε ότι κάτι θα γίνει πρίν πτωχεύση η τοπική αγορά -> άρα και η τοπική κοινωνία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/3/11 17:44

    OTAN TREXATE RODITES KALA ITAN RE ... PIGENETE AKOMA K STA ZARA STA MARA K OTAN DEN THA YPARXEI XRIMA NA TRIGIRISEI ANTE KSEKINISTE TIN KSENITIA OPWS PALIA .... ALLA ETSI EISTE MAGKIA NA XANTAKONOYME TOUS SYMPOLITES MAS MAGKIA NA TOUS THEOROUME KLEFTES...KLEPSIA EINAI TA LEFTA SOY NA MIN MENOYN STON TOPO SOY KAI NA DOYLEUEIS GIA KSENOYS POY SOU DINOYN PODI XORIS OIKTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/3/11 21:14

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΩΔ/ΣΙΟΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ .ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ (ΜΗΤΕΡΑ)ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/3/11 21:29

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΙΤΕΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Κ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ (ΠΟΥ Κ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΟΥΝ)ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ:ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΜΑΡΙΝΑ:ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ,ΔΡΟΜΟΥΣ:ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΔΙΑ.ΠΑΡΑΛΙΕΣ:ΣΚΟΥΠΟΔΟΤΟΠΟΥΣ,ΞΕΝ/ΛΗΛΟΙ:ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ,ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΣΕΧΟΥΣ,ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΚΤΛ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ.ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΗ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/3/11 22:48

    Θα τολμούσα να υποστηρίξω ότι διακρίνω μια αφελή απλούστευση.
    Τα πρώτα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα ήταν αμιγώς ελληνικά και έμοιαζαν μάλλον με μεγάλα μπακάλικα.
    Τώρα πίσω από τη συντριπτική πλειοψηφεία κρύβονται ξένα συμφέροντα. Πόσοι από εσάς π.χ. γνωρίζουν ότι Μαρινόπουλος και Καρφούρ είναι ο ίδιος όμιλος; Γιατί δεν υπάρχει η ίδια στάση απέναντι στα δύο;
    Επίσης όταν ένα μαγαζί κλείνει, πάλι κάποιοι συμπολίτες μας χάνουν τη δουλειά τους. Είτε ο εργοδότης τους είναι έλληνας είτε όχι.
    Από την άλλη ένας μεροκαματιάρης δεν έχει την άνεση κάθε φορά που ψωνίζει να δίνει 10 και 20 ευρώ παραπάνω για να ψωνίζει από τοπικά μαγαζιά - και το ξέρετε ότι υπάρχει αυτή η διαφορά στις τιμές.
    Η προστασία δε της εργασίας θα έπρεπε να είναι κρατική υποχρέωση και κλαδική διεκδίκηση. Αλλά με το μνημόνιο πολλά από όσα ελπίζαμε ότι θα ενσωματωθούν σε ένα κράτος με κοινωνικό πρόσωπο, θα χαθούν χωρίς επιστροφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/3/11 23:27

    Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

    Ο Χατζής Ν. Χατζηευθυμίου γεννήθηκε στην Ρόδο στις 27 Νοεμβρίου του 1944 και γονείς του ήταν ο Νικόλαος Χατζηευθυμίου και η Σταματία Σταυράκη με καταγωγή από την Χάλκη.

    Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο εξατάξιο γυμνάσιο και στη συνέχεια σπούδασε Πληροφορική (Ηλεκτρονικός Μηχανικός).

    Έγραψε, κατά τη διάρκεια των σπουδών του, βιβλίο ηλεκτρολογίας και του εδόθη υποτροφία για το Πανεπιστήμιο του Waterloo του Καναδά από την Πολεμική Αεροπορία την οποίαν δεν αποδέχθηκε.

    Παρακολούθησε πλήθος ημερίδων και σεμιναρίων με θέματα σχετικά με την πληροφορική και τις εφαρμογές της.

    Υπηρέτησε ως έφεδρος Αξιωματικός και διετέλεσε Αρχηγός της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι.

    Για 25 και πλέον χρόνια διατηρούσε γραφείο Ασφαλειών ως Broker και συνεργάσθηκε με τις μεγαλύτερες Ελληνικές και ξένες Ασφαλιστικές Εταιρίες ενώ με τη σύζυγό του εκμεταλλεύονται το ιδιοκτησίας της ξενοδοχείο «ΛΗΤΩ» στην Ιξιά.

    Τον απασχόλησαν από πολλά χρόνια τα τοπικά-πολιτικά πράγματα και είχε πλούσια δραστηριότητα από διάφορες θέσεις.

    Διετέλεσε μέλος διαφόρων συλλόγων όπως του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου, του Πανελλήνιου Συλλόγου Πρακτόρων Ασφαλιστικών Εταιριών, επίτιμο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσοχωρίου Καρπάθου, μέλος του Συλλόγου Χαλκιτών κ.α..

    Ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά το 1994 λαμβάνοντας μέρος στις πρώτες εκλογές του Β' βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εξελέγη Νομαρχιακός Σύμβουλος.

    Στις εκλογές του 1998 εξελέγη και πάλι Νομαρχιακός Σύμβουλος και για τέσσερα χρόνια προσέφερε ως Αντινομάρχης Δωδεκανήσου.

    Κατά την διάρκεια της θητείας του ως Αντινομάρχης και στην προσπάθειά του να βοηθήσει στην εξυπηρέτηση του πολίτη έγραψε το βιβλίο «Χάρτα δικαιωμάτων του Πολίτη» το οποίο διανεμήθηκε σε όλο το Νομό, ενώ παρουσίασε και ειδική μελέτη για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση.

    Το 2002 συγκρότησε τη Δημοτική Παράταξη «Πρώτα η Ρόδος» και διεκδίκησε τη Δημαρχία της Ρόδου κάτι το οποίο πέτυχε στις εκλογές του 2006.

    Είναι πρόεδρος του Ο.ΠΡΟ.ΤΟΥΡ., της Ροδιακής Λέσχης, του Ιδρύματος Υποτροφιών Ρόδου και του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου.

    Παντρεύτηκε το 1991 με την Λίτσα Αυγερινού και έχει ένα παιδί τον Νικόλα ο οποίος γεννήθηκε το 1994.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/3/11 23:29

    http://www.youtube.com/watch?v=TEA8n4TbP6A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/3/11 10:19

    den exete ali doulia na kanete? epese to tiraki pou legete karfour sto blog kai tsimpisate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/3/11 10:46

    Το σχολιο που αναρτηθηκε ειναι περα για περα μια μεγαλη μουφα!! Κανεις δεν απολυθηκε απο τα καφουρ και μαλιστα ετοιμαζουν νεες προσληψεις διοτι η σεζον δειχνει να ειναι καλη!!
    Βιαστηκε πολυ ο φιλος να βγαλει φημες μονο και μονο για να εξυπηρετησει αλλο γνωστο καταστημα αφου ειναι γνωστο οτι ο συγκεκριμενος κυριος ειναι υπευθυνος σε κοντινο καταστημα απο τα καφουρ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/3/11 10:49

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Carrefour ...A ΚΑΛΑ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.. ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ!!ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/3/11 12:33

    Ο φιλος που εκανε την αναρτηση λεει οτι νεα παιδια κλαιγανε και αγκαλιαζοντουσαν.
    Σαν Μεξικανικο σιριαλ μου φαινεται.
    Η αληθεια παντως ειναι οτι τα μεγαλα καταστηματα τρωνε τα μικρα,και ολο το χρημα φευγει προς τα εξω.
    Πρεπει να στηριζουμε και τους ντοπιους μαγαζατορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/3/11 22:33

    Ρε παιδιά που ξέρετε ποιος το γραψε;
    Και Ο Χατζηευθυμίου που κολλάει;
    Γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/3/11 07:39

    Ενας τα γραφει...Ο Αρρωστος με το Καρφουρ!! Δειτε απο την ημερα που ανοιξε το καταστημα αυτο..Ο αρρωστος δεν εχει σταματησει να λεει την μια βλακεια πανω στην αλλη!! Του κανουμε πλακα κι εμεις λοιπον ετσι για να περναμε ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/3/11 20:40

    ODIGOS DOULEYO 3.5O PERNO ALA PANTA KAI PANTOTE 8A STIRIZO TIN NTOPIA AGORA KAI TON RODITI EPEIXIRMATIA OI 8EIA MOU KAI OI XADERFI MOU DOULEUOUN STA KARFOUR KAI XERO TI TRAVANE KA8E MERA STIRIXTE TIN NTOPIA AGORA GIATI ALIOS XA8IKAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/3/11 10:35

    kala krasia , koimaste oloi kai plironetai tzampa xenodoxeio !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/3/11 11:05

    Χαιρεται,ποιος ? Τελικα και εφοσον πρεπει ουσιαστικα να δουμε , να αντιμετωπισουμε ομαδικα τα συμφεροντα μας απο κοινου προς ωφελος μας ας σταματησουμε να ειμαστε ελληναραδες να κοιταξουμε στα ματια τις αρχες τις νεας ταξεις πραγματων να ενταχθουμε σε μια καινουρια αρχη πραγματων , μιας νεας προσπαθειας , περισιλογεις και συνεχους εγρηγορσεις εφοσον ανα 20 ημερες αλλαζουν τα δεδομενα.....ΠΩΣ ??? Το αφηνω να το σκεφτει ο καθενας μας , να προβλειματιστει και να βγαλει το πρωσοπικο του συμφερον του απο καθε δημοσιο διαλογο του και σκεψει του ... Σας χαιρετω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος20/3/11 22:47

    ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΚΩΛΟΣΣΟΙ ΜΕΓΑΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *