ροή ειδήσεων

ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ καταγγέλει τους τραμπουκισμούς από τον ιδιοκτήτη του υπό ανέγερση ξενοδοχείου στο Κιοτάρι... κ. Χατζηλαζάρου απέναντι σε κλιμάκιο του ΠΑΜΕ που ενημέρωνε τους εργάτες για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, ενόψει και της συνόδου κορυφής της ΕΕ στις 25 Μάρτη.

Οι υπεύθυνοι του εργοταξίου και ο ιδιοκτήτης με το πρόσχημα της ασφάλειάς τους, επιχείρησαν να απαγορεύσουν την είσοδο στους συνδικαλιστές την ίδια στιγμή που κανένα μέτρο ασφαλείας δεν τηρείται στο εργοτάξιο.

Οι λόγοι της προσπάθειας απαγόρευσης είναι προφανείς. Θέλουν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν την επαφή του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος με τους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς. Θέλουν τους εργάτες με μεροκάματο πείνας, χωρίς ένσημα, χωρίς μέτρα ασφαλείας και με σκυμμένο το κεφάλι.

Καταγγέλουμε στην εργατική τάξη της περιοχής μας την εργοδοσία στο συγκεκριμένο εργοτάξιο και προειδοποιούμε ότι εάν δε ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ελοχεύει ο κίνδυνος σοβαρού εργατικού ατυχήματος.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε επαγρύπνηση γιατί νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα είναι προ των πυλών, που θα εξαθλιώνουν μέρα τη μέρα, την εργατική λαϊκή οικογένεια. Να ξεκαθαρίσουν στο μυαλό τους ποιος ευθύνεται για την κρίση και να συσπειρωθούν στις γραμμές του ΠΑΜΕ. Να παλέψουν για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής συνολικά, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος για να χτίσουν οι εργάτες τη δικιά τους κοινωνία, με λαϊκή εξουσία - λαϊκή οικονομία. Μια κοινωνία στην οποία τα βασικά και συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής, τα μεγάλα ξενοδοχεία, θα ανήκουν στο λαό και θα υπηρετούν τις ανάγκες του.

trypofrakths.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/11 22:28

    - οι τραμπούκοι κατηγορούν για τραμπουκισμό!!
    - "να παλέψουν για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής συνολικά, αλλά και για να ανοίξει ο δρόμος για να χτίσουν οι εργάτες τη δικιά τους κοινωνία, με λαϊκή εξουσία ...κλπ κλπ
    και μια και η Ρόδος, έχει πλέον πολλούς κάτοικους από τις πρώην παραδεισένιες κομμουνιστικές χώρες της Ευρώπης, όπου ο λαός τους είχε χτίσει "τη δικιά τους κοινωνία", να τους ρωτάμε, γιατί ξεσηκώθηκαν ΟΛΟΙ τους και τους "έστειλαν" και για πιο λόγο να τους θέλουμε εμείς;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/11 22:53

    Πολύ καλά τους τα λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/11 22:56

    Ήρθαν εν ώρα εργασίας νομίζουν οτι ειναι δημόσιο και μπορούν νά κανουν οτι θέλουν.
    Εξώ κοπριτες κάλα σας εκάνε ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/11 09:26

    reeee doulepsteeeee!!!
    sti thalasa eprepe na sas riski o ksenodoxos!
    dini doulia se ekatontades oikogenies! den dimiourgise pote provlima kai vgenoune pali ta xaramofagia tou pame na katagiloun! reeee doulepste kai afiste ta karagiozilikia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/3/11 22:48

    DEN MPORI NA EINAI OI ERGATES ANASFALISTI OI NA MIN TOUS PLIRONOUN. KATHE ERGO POU GINETE ASFALIZONTAI OLOI VASI KATASTASIS TOY IKA. O KSENODOHOS AS AFINE TOUS PAME NA ROTISOUN TOUS ERGATES EAN INE EUHARISTOIMENOI EAN ASFALIZONTAI EAN THELOUN NA DOULEPSOUN KAI EAN PLIRONONTAI. APLOS THA EHANAN TIN IMERA KAI O ERGOLAVOS THA PLIRONAI TOUS ERGATES. NA KANOUME TON STAURO MAS POU IPARHOUN SIMERA EPIHIRIMATIES KAIMALISTA NTOPOIOI POUKANOUN TETEIES EPENDISIS STO NISI MAS KAI DINOUN ERGAISIA STON KOSMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/3/11 08:22

    aytoi toy pame einai ston kosmo toys,idia ksylinh glwssa breksei,xinisei,kai o nown noeitw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/3/11 08:24

    kai kati poy me basanizei xronia,ergasia den exoyn;;;;;;;i toys plhronoyme emeis(dhmosio)na kanoyn toys ergatopateres;;giati sta logia ola kala einai,as paei kanenas apo aytoys ston idiotiko tomea na diapragmateytei kamia thesh ergasias kai meta ta leme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/3/11 16:51

    kala sas kanane Kwl..da PAMETZIDES pou thelate na kanete episodia . Koprites mia zoi . Ama thelete na enimeroserte gia ta antilaika metra na perimenete na teleiosoun tis doulies tous oi ergates kai meta na tous kanete enimerosi . Ta idia ke ta ida KAI DOULIA MIDEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/3/11 08:03

    Τελικα ειστε ολοι σας φασιστες....Οταν ομως δεν σας πληρωνουν και δεν σας ασφαλιζουν τρεχετε ολοι σας για καταγγελιες!! Θα παμε σε ολα τα ξενοδοχεια για να βαλουν μυαλο ολοι τους!! Εμεις θα ειμαστε η νεα κυβερνηση θελετε δεν θελετε!! Εμεις θα κανουμε κουμαντο θελετε δεν θελετε!!
    Τελος οι δουλοι!!! Λαε ξυπνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/3/11 22:31

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *