ροή ειδήσεων

Εφιαλτικός νόμος για υποχρεωτική δωρεά οργάνων. Σημαντική λεπτομέρεια: Όταν το ΔΝΤ πήγε στην Αργεντινή, ψηφίστηκε αμέσως ο ίδιος νόμος!

Με το γνωστό αναμάσημα περί της ''ψήφου εμπιστοσύνης'' από τον λαό, η διεφθαρμένη μειοψηφία επιβάλλεται στην ανήμπορη πλειοψηφία και το νέο οργουελικό νομοσχέδιο που ετοιμάζονται...
να περάσουν, θα υποχρεώνει (άκουσον άκουσον) όλους τους Έλληνες πολίτες να δωρίζουν τα όργανά τους μετά από το θάνατό τους, όπως ακριβώς έγινε στην Αργεντινή μετά την έλευση και την κατοχή της από το ΔΝΤ!!!.


Αν διαφωνούμε, θα πρέπει...


να σπεύσουμε από τώρα να το δηλώσουμε. Οι δικτάτορες που ορίζουν τις τύχες του ελληνικού λαού, έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο δήμευσης της ελευθερίας μας που αποφάσισαν να μας στερήσουν ακόμα και αυτό το υπέρτατο και θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας! Φυσικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η δήλωση άρνησης είναι μια ''αστεία'' διαδικασία η οποία ελάχιστη ισχύ θα έχει σε πραγματικά δύσκολες καταστάσεις, όπου κανείς δεν θα την υπολογίζει.


Το ερώτημα είναι ποιός νομιμοποίησε αυτούς τους Εφιάλτες της ζωής και της πολιτικής να μας αναγκάσουν να συναινέσουμε σε "αυτόματη" θετική χρήση του σωματός μας ,δίχως την έγκρισή μας?


Το σώμα μας το ορίζουμε και το διαθέτουμε μόνοι μας .Ειναι η ύψιστη ιδιοκτησία μας, η οποία προστατεύεται και από τους νόμους του κράτους. Συνεπώς,η δωρεά οργανων - που ειναι θέμα σωματικής αυτοδιάθεσης, δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτική.


Οι διάφορες ηθικοπλαστικές αηδίες που θα αρχίσουν να εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά προσπαθώντας να μας δημιουργήσουν ενοχές του τύπου ''μαζί τα φάγαμε και τώρα κοπρίτες δεν δίνετε τα όργανά σας στο κοινωνικό σύνολο'' οι οποίες θα προέρχονται από τα ίδια κερδοσκοπικά κέντρα που φρόντισαν να μας διαλύσουν ως κράτος και ως κοινωνία, δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν στο παραμικρό γιατί ο μοναδικός τους στόχος είναι η κάμψη της αντίστασής μας και η ολοκληρωτική παράδοση άνευ όρων.


H Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), εκπροσωπώντας 20 και πλέον συλλόγους δωρητών οργάνων σε όλη τη χώρα και ως εκ τούτου χιλιάδες δωρητές οργάνων, δημοσιοποίησε άμεσα την εντονότατη αντίθεσή της για το επικείμενο νομοσχέδιο της υποχρεωτικής δωρεάς οργάνων που πρόσφατα ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εκτιμώντας ότι ''ο πρωτοφανής και αδιανόητος καταναγκασμός, προσκρούει στις αρχές της δεοντολογίας, αφαιρώντας κάθε κατοχυρωμένη έκφραση της ελευθερίας της βούλησης και του αυτεξούσιου του σώματος''. Όταν λοιπόν, οι ίδιοι οι εθελοντές ιστών και οργάνων, αυτοί οι τόσο ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι εκλιπαρούν την πολιτεία να σταματήσει αυτό το απάνθρωπο νομοσχέδιο που θα χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για ανταλλακτικά και θα θέτει σε ενδεχόμενο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα πολλών συνανθρώπων μας, ο μέσος Έλληνας τι περισσότερο μπορεί να προσθέσει?


Ζούμε εφιαλτικές στιγμές και πρέπει να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ετοιμάζουν κάθε μέρα που ξημερώνει. Εκτός από δούλους και άβουλα ρομποτάκια της νεοταξικής πραγματικότητας, θέλουν να μας καταστήσουν ζωντανά δοχεία ανταλλακτικών, από τα οποία θα ''ψωνίζει'' τα χρειαζούμενα όργανά της η μελλοντική παγκόσμια ελίτ!


Agiovasilema



Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/4/11 12:10

    Όταν πεθάνω χεστεμε
    τα κόλλυβα μου φάτε
    και πάλι ξαναχεστεμε
    και πάλι ξανάφταε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/11 12:14

    ….θέλουν να μας καταστήσουν ζωντανά δοχεία ανταλλακτικών, από τα οποία θα ''ψωνίζει'' τα χρειαζούμενα όργανά της η μελλοντική παγκόσμια ελίτ!
    Σχολιο

    Από τον Πάγκαλο όλο και κανένα ανταλλακτικό θα το πουλήσουν , από το ΓΑΠ δεν νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/11 12:20

    Ποια είναι η ταρίφα για το μυαλό του ΓΑΠ και τh γλώσσα του Πάγκαλου??
    Εγώ θέλω τα μάτια της Νταλάρας….αααααααααααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/11 12:23

    Εφοπλιστής απο Αγγλία ζητά νεφρό και δίνει 10,000 ευρώ, μεγαλοδικηγόρος απο Γερμανία απο τις πολλές μπύρες έπαθε κίρωση συκωτιού και χρειάζεται μεταμόσχευση, δίνει 15,000 ευρώ και ενα κιβώτιο μπύρες Ηθοποιός απο Αμερική θέλει πνεύμονες γιατί τους έκαψε δίνει 20000 δολλάρια. Κάτι τέτοια γίνονται και στην Ινδία μόνο που ο δότης πέρνει 500 δολλάρια. ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΟΡΓΑΝΩΝ , ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, Η ΔΩΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/11 12:29

    Ο μεγαλοδικηγόρος από τη Γερμάνια να κάνει μήνυση , οι μπύρες ήταν χαλασμένες, θέλουμε τη μάρκα για να ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/4/11 12:35

    Ρε φίλε εκεί στην πλατεία Συντάγματος έχουμε μια μάντρα με γουρούνια σου κάνουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/4/11 12:36

    Ζητούνται καρδιά, νεφρά , πνεύμονες , συκώτι και αν περισσεύουν εντεράκια να κάνουμε κοκορέτσι τώρα που έρχεται το Πάσχα. όχι του Πάγκαλου έχουν πολύ λίπος τις μπύρες τις κάνει δωρεά ο Γερμανός που του περίσεψαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/4/11 12:45

    Να βάλουμε αγγελία στο διαδίκτυο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/4/11 12:48

    11/4/11 12:36
    Θέλουν μόνο ντόπια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/4/11 13:18

    Καλημέρα Θόδωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/4/11 14:00

    Το Άλο με τον Τοτο το ξέρουν?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/4/11 14:46

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ..ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΕΞΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/4/11 15:24

    Εμείς επειδή διαφωνούμε μαζί σας, σας παρακαλούμε θερμά να αφήσετε τα ρημαδιά σας σε εμάς και θα σας εξακολουθήσουμε, 2.3 μέρες αργότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος12/4/11 00:13

    Είναι σοβαρό το θεμα δωρεάς οργάνων, ειναι ότι πιο γενναίοδωρο απο ανθρωπο σε άνθρωπο να δίνει κάποιος ζωή.

    Όμως σε μια χώρα που οικονομικά παιθαίνει μέρα με τη μέρα, το σωστό θα ήταν αυτή τη στιγμή να παρθούν άλλα μέτρα, για άλλα καυτά θέματα όπως η ανεργία, τα λουκέτα, η ύφεση κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος12/4/11 07:55

    Εάν δεν καταλάβατε καλά επειδή τα μέτρα και τα ψέματα τέλειωσαν κάτι πρέπει να βρουν τώρα προκειμένου να αποσπάσουν την οργή του κόσμου και εάν είναι δυνατό να στρέψουν τον ένα εναντία στον άλλο, όποτε πετανε κάτι τέτοια προκειμένου να πετυχουν το σκοπό τους
    Πράξτε συμφώνα ,ε τη συνείδηση σας και μη μασάτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *