ροή ειδήσεων

Βραβείο αίματος στη Ρόδο και τους δημότες της!

Βραβείο αίματος στη Ρόδο και τους δημότες της!Η ομάδα ''Χειρότεροι Δημότες στην Κακοποίηση Ζώων'' συνεχίζει τα πρωτότυπα βραβεία της. Αφού τον χρόνο που μας πέρασε βράβευσε...
 τους Δημάρχους σε Μυτιλήνη, Χίο και Πεντέλη για την αδιαφορία τους για τα αδέσποτα ζώα που πεθαίνουν από φόλες και κακοποιήσεις στα όρια τους,όπως δημοσιεύσαμε στο adespoto.gr, περνά τώρα σε ακόμα πιο δυναμική ''αντεπίθεση'' βραβεύοντας τους Δημότες, τους κατοίκους περιοχών που σημειώνονται πολλά περιστατικά κακοποιήσεων ζώων. Το πρώτο βραβείο παραδίδουν στο Δήμο Ρόδου! Με την αφίσα που έφτιαξαν δείχνουν όλα όσα δυσφημίζουν τη Ρόδο, όπου από το Φεβρουάριο έχουν ξεκινήσει να πέφτουν ''βροχή'' οι φόλες εν όψει τουριστικής περιόδου. Τα τελευταία δύο χρόνια κάνουν το γύρο του κόσμου ειδήσεις από τη Ρόδο για κρεμασμένα σκυλιά, κακοποιημένα κυνηγόσκυλα και για ελλιπή ευαισθητοποίηση απέναντι στα αδέσποτα.
Χθες βρέθηκε στη Ρόδο άλλο ένα σκυλί κρεμασμένο.
Μπράβο Ρόδος!

Βραβείο αίματος στη Ρόδο και τους δημότες της!






















Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/4/11 09:07

    Mπράβο για άλλη μια φορα νεόπλουτοι , απένταροι Ροδίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/11 09:46

    Σπουδαίος τουριστικός προορισμός.Πενήντα (50) βαθμοί Κελσίου(Αφρική),μεθυσμένοι all inclusive φτωχο..νέδες ,οσμή κατρουλιού μπύρας,φαινόμενα τύπου "Φαληράκι" και ΔΕΝ συμμαζεύεται!...

    Μιλάμε για .."ποιότητα" - όχι αστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/11 10:04

    Ρε μεγάλε 9:46 τους πενήντα βαθμούς που τους είδες? Μάλλον έπινες από αυτό που πίνουν οι all inclusive φτωχο..νεδες. Kαι όσο για σένα 9:07 είμαι σίγουρος ότι στο μέρος σου τα ζώα δεν τα σκοτώνουν με φόλες, απλά το κάνετε μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/11 11:14

    10.04


    Μια φορά και για επαγγελματικούς λόγους υπέμεινα τις αφρικανικές θερμοκρασίες (και συμπεριφορές).

    Δεν είναι τυχαίο ότι έχετε αυτό το επίπεδο τουρισμού που έχετε.

    "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"

    Έχουν όσφρηση οι all inclusiveάδες!

    Μυρίζουν κατρουλιά μπύρας και μαζεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/4/11 11:39

    11:14 επειδή κατηγορείς έναν τόπο και τους κατοίκους του σαν να είναι αποκομμένοι από την υπόλοιπη χώρα σε νοοτροπίες, συμπεριφορά και τουριστικές υποδομές για να είσαι δίκαιος πρέπει να μας αναφέρεις τον τόπο της καταγωγής σου για να κάνουμε συγκρίσεις. Τώρα για το ότι σου φταίει και ο καιρός ενός τόπου αυτό είναι θέμα ψυχιάτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/4/11 12:05

    Θέμα ψυχιάτρου είναι η βία ενάντια στα ζώα...Μια σταλιά νησί και είναι διάσημο διεθνώς και πανελληνίως για το θέμα αυτό.

    Δεν είναι μόνο για αυτό.Είναι και για τον ποιοτικό τουρισμό με τα τραγικά γεγονότα τύπου "Φαληράκι",την αφρικανική ζέστη,τις υποδομές τύπου ξαπλώστρα,ομπρέλα,mousaka,souvlaki,all inclusive 7days 200euros,charter με άγγλους "ευγενείς",karaoke,καφάσια μπύρας,εμετοί και κατρουλιά των ευγενών ξενυχτισμένων κοκ...

    Δεν κατηγορώ όπως βλέπεις... ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΝΩ !
    Το πρόβλημα είναι στο πόση αξία δίνεται στη "ζωή" γενικότερα.Παλιά ήταν πολύ ανθρώπινη η συμπεριφορά των ήρεμων νησιωτών μας...Μετά την λαίλαπα του (συγκεκριμένου επιπέδου) τουρισμού, όλα άλλαξαν ..ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/4/11 12:49

    Κύριε 11:14 πρέπει να είσαι πολύ καράβλαχος για να τα λές αυτά. Άν δεν σ' αρέσει εδώ γιατί δεν πας στο βλαχοχώρι σου να βοσκήσεις πρόβατα. Έρχεσται εδώ τρώτε ένα κομάτι ψωμί, γίνεσται άνθρωποι και μετά κατηγορήτε. Καράβλαχοι ε καράβλαχοι. Άει σαλάγατα. Παλιά ήταν πιό αγνός κόσμος γιατί υπήρχαν μόνο ροδίτες χαμογελαστοί και αγνοί με ανεπτυγμένο το αίσθημα της νησιώτικης φιλοξενίας. Ήρθατε όλοι εσείς οι βλάχοι και τα χαλάσατε όλα, τυχοδιόκτες Ούστ απ' εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/4/11 13:29

    ΧΑΧΑ

    Μολονότι δεν έχω σχέση με την Ελληνική Βλάχικη κοινότητα,βεβαιώνω ότι, αν δεν ερχόμουν αναγκαστικά (μια φορά όλη κι'όλη) ,το μόνο πράγμα που θα θυμόμουν για το νησί θα ήταν ο Άντονι Κουΐν και ο Ζίγδης!!!

    Τα ίδια πράγματα μου έμειναν και μετά την(αναγκαστική) επίσκεψή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/4/11 14:55

    Αποφεύγεις όμως να μας πεις από που είσαι, γιατί? Και φυσικά όλα αυτά που λες για τη Ρόδο είναι απλά οι προσωπικές σου απόψεις οι οποίες βεβαια απόψεις δεν σημαίνει ότι ειναι και σωστές. Αυτά που λες μπορεί και να υπάρχουν, υπάρχουν όμως και καλά που εσύ δεν τα είδες διότι είναι τέτοιος ο χαρακτήρας σου που μονο τα στραβά βλέπεις. Τα στραβά αυτά μπορει να υπάρχουν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας αλλά εσυ μονο τη Ροδο κατηγορείς, γιατί άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/4/11 16:22

    Ρε φιλε ποια είναι τα καλα;;ότι είστε πρώτοι στην Ελλάδα στα θανατηφόρα τροχαία; Ότι είστε οι χειρότεροι οδηγοί στην Ελλάδα ; Ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε τον κεντρικό δρόμο που διασχίζει το νησί σας εδώ και 3 χρόνια;ότι οι μισοί οδηγανε με κλειστούς τους καθρέφτες;ότι έχετε για χόμπι να κρεμάτε σκυλιά απτά δέντρα και να σκοτωνετε ελαφακια;ΟΥΤΕ ΚΑΝ τις φυσικές ομορφιές του τόπου σας δεν μπορείτε να αξιοποιησετε..ευτυχώς που φτιαξανε και οι Ιταλοί πέντε σωστά πράγματα και σας έχουνε μείνει.
    Και σταματήστε να τους λέτε όλους βλαχους..δεν είναι όλοι βλαχοι και ΟΥΤΕ είναι προσβλητικό να είσαι Βλάχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/4/11 17:15

    Καλά ρε αυτός υπερβάλλει ίσως, και γενικεύει σίγουρα. Εσείς όμως δεν ντρέπεστε; Βραβείο απανθρωπιάς πήρε η Ρόδος (και παίρνει καθημερινά στις συνειδήσεις του κόσμου) και εσείς τον βρίζετε και λέτε ότι ήρθαν στη Ρόδο και γίναν άνθρωποι; Για δείτε πως θα συμαζέψουμε το χάλι αυτό, μπας και ξαναγίνει ανθρώπινο το νησί. Ραμολιμέντα του ανθρωπισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/4/11 17:19

    Ζήλια μουουου!.....Ζήλια μουουου!.... με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανήηηηηηηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/4/11 17:22

    εκτός του ότι βέβαια, αυτοί που πράττουν αυτά τα τερατουργήματα,θέλουν κρέμασμα απο τον ιστό της σημαίας της νομαρχίας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/4/11 17:43

    Δηλαδή επιμένω εγώ, για σας δεν υπάρχει τίποτα καλό στη Ρόδο! Όλα τα κακά της Ελλάδας εδώ είναι. Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά και με στοιχεία αφού σύμφωνα με σας η Ρόδος είναι πρωταθλήτρια στα αρνητικά μπορείτε να μας παραθέσετε λίγο τις πηγές σας, από ποιές μελέτες προκύπτουν όλα αυτά? Με συγκεκριμμένα στοιχεία όμως ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/4/11 18:21

    Ξεφύγαμε πάλι από το θέμα μας, το οποίο είναι η κακοποίηση ζώων .
    Το πιο πιθανό, εγώ τουλάχιστο πιστεύω είναι ότι ο αριθμός των αδέσποτων ζώων αυξήθηκε σημαντικά, αυτό οφείλεται στην έλλειψη παιδεια ς, και την αδιαφορία των αρχών.
    Εγώ προσωπικά είδα αγρία σκυλιά κοντά στην εφορία να κατασπαράζουν γάτες, αυτό φυσικά δεν τολμούν να το γράψουν οι φιλόζωοι.
    Εάν κάτι ξεπερνά τα όρια αρχίζει να γίνεται ενοχλητικό , ορισμένοι δεν έχουν την υπομονή να λύσουν το θέμα, τώρα αν για λύση εννοούμε τον μπόγια και ανατρέχουν σε βίαιες λύσεις που όχι μόνο το πρόβλημα δεν λύνουν αλλά δικαιολογημένα δημιουργούν εντάσεις.
    Έχουμε ένα πρόβλημα κύριοι και πρέπει να το λύσουμε, λύσεις υπάρχουν όρεξη δεν υπάρχει.
    Ένα καταφύγιο η διαφορετικά ξενοδοχείο όπου ο κάθε πολίτης που έχει ένα ζώο και για τον οποιοδήποτε λόγο έχει ανάγκη να φύγει για κάποιο διάστημα δεν υπάρχει, η υποχρεωτική καταγραφή των σκύλων σε ένα βιβλίο δεν υπάρχει ώστε να ξέρει ο κράτος ποιανού είναι ο σκύλος που γυρίζει αδέσποτος.
    Θα έλεγα λοιπόν να αρχίσουμε από την καταγραφή των σκύλων όπως τα αυτοκίνητα, δήλωση κατοχής στην αστυνομία, δεύτερο μαζεύουμε τα αδέσποτα και τα στειρώνουμε, δημιουργούμε παράλληλα μια δημόσια υπηρεσία προστασίας των ζώων και μαθαίνουμε στα παιδία μας ότι το σκυλάκι δεν είναι παιχνιδάκι.
    Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος και χρήματα αλλά η σημερινή κατάσταση δεν γίνεται να συνεχιστεί.
    Εσείς πιστεύεται ότι αυτός που κακοποίησε η σκότωσε ένα ζώο σήμερα αύριο δεν θα κάνει το ίδιο με έναν αλλοδαπό, για αυτόν δεν νομίζω ότι έχει και μεγάλη διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/4/11 21:36

    Όντως δεν έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/4/11 21:54

    "αλλοδαπό" εννοεί τον κανονικό τουρίστα (συνήθως βέβαια all inclusive μπεκρούλιακα), αυτόν που τόσα χρόνια μαζεύετε για τις λίρες του επιδόματος ανεργίας που παίρνει στη "χώρα" του...

    Για αυτόν λέει , να τον προστατεύετε ,μην τον χάσετε από πελάτη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/4/11 20:36

    Ο 21:54 είναι κομπλεξικός και ζηλιάρης και επίσης δεν μας λέει από που είναι γιατί μάλλον ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *