ροή ειδήσεων

Οι υποδομές της Ρόδου ανέτοιμες να υποδεχθούν αξιοπρεπώς τους πρώτους τουρίστες


Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου πραγματοποίησε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου την ετήσια Τακτική Γενική συνέλευση των μελών του στο ξενοδοχείο Plaza της πόλης...

Κατά τη Γενική Συνέλευση, τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής:


1) Διοικητικος απολογισμός Δ.Σ. 2) Οικονομικός απολογισμός του λήξαντος έτους και προυπλογισμός του 2011 3) Απαλλαγή του ΔΣ, βάσει της έκθεσης της Εξελεγκτικής επιτροπής 4) Διάφορες Ανακοινώσεις.

Κατά διάρκεια της ολομέλειας, τα μέλη αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα των προσφάτων τουριστικών εκθέσεων (Βερολίνο, Μόσχα, Παρίσι, Βουκουρέστι και Κίεβο), τα οποία είναι σε γενικές γραμμές θετικά για τη χώρα μας, αλλά και ειδικότερα για την Ρόδο.

Τα μέλη επικρότησαν επίσης το πρόγραμμα εθελοντικού καθαρισμού των παραλιών υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου, το οποίο έγινε το διήμερο 26-27 Μαρτίου, που δείχνει το πραγματικό ενδιαφέρον των πολιτών σε τέτοιου είδους δράσεις. Εξέφρασαν όμως τον προβληματισμό τους, γιατί ενώ έφθασε ο Απρίλιος, οι γενικότερες υποδομές του νησιού (παραλίες, αποκομιδή σκουπιδιών, οδικές αρτηρίες) δεν είναι έτοιμες να υποδεχθούν αξιοπρεπώς τους πρώτους τουρίστες του.

Δεδομένου ότι στις 28-30 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, μετά από μεγάλες προσπάθειες ιδιωτικών φορέων και της περιφέρειας, το φόρουμ του γερμανικού ταξιδιωτικού περιοδικού FOW, η εικόνα του νησιού θα πρέπει να είναι άψογη καθώς οι εντυπώσεις και κρίσεις των στελεχών και αρθρογράφων του περιοδικού επηρεάζουν πολυάριθμο κοινό από τις γερμανόφωνες χώρες.

Τέλος, οριστικοποιήθηκε η ανάληψη από τον Σύλλογο Διευθυντών εκδήλωσης με θέμα "Τα τοπικά προϊόντα στο τραπέζι του επισκέπτη μας", στην οποία θα γίνει παρουσίαση τοπικών επιχειρήσεων με παραδοσιακά προϊόντα, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου στο ξενοδοχείο "Apollo Blue".

traveldailynews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *