ροή ειδήσεων

Κατάληψη πεζοδρομίου στην οδό Γρίβα

Καλησπέρα σας,
στην οδό Γρίβα στη Ρόδο (απέναντι σχεδόν από το εστιατόριο "Άσπρο πιάτο") υπάρχει ένα Super Market με την ονομασία...  "ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ", το οποίο έχει κλείσει όλη την αυλή με ρολά, έτσι έχει κάνει τον υπαίθριο χώρο συνέχεια του καταστήματός του, πράγμα που απαγορεύεται, εκτός αυτό έχει 5-6 ψυγεία έξω και αυτό είναι απαγορευμένο αφού επιτρέπεται συγκεκριμένος αριθμός ψυγείων και έχει και αυτόματο πωλητή που για να τον χρησιμοποιήσει κάποιος πρέπει να πληροί κάποιες προϋποθέσεις σύμφωνα με τον νόμο.
Αν συνεχίσουμε έτσι τα κτήρια θα βγουν στους δρόμους, θα καταργήσουμε τα πεζοδρόμια και κανείς δεν θα μπορεί να μιλήσει.
Αν δεν τα βγάλει όλα αυτά θα πάω στο Δημαρχείο να το καταγγείλω και αν χρειαστεί θα φτάσω μέχρι και στον εισαγγελέα.

Προς το παρών καταγγέλλω αυτό το γεγονός ανώνυμα αλλά την επόμενη φορά θα την κάνω ονομαστικά.
Ευχαριστώ πολύ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/4/11 06:47

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ 1 ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥς ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/11 07:24

    Ενταξει εγινε καταληψη του πεζοδρομιου...Αλλα αυτο δεν εγινε χτες το μαγαζι το ξερω καποια χρονια...Πως ξαφνικα βγηκε στη "φορα"? Προφανως εσυ που εκανες και την αναρτηση θα εχεις καπου εκει διπλα τα ιδια συμφεροντα με τον μαγαζι αυτο! Γιατι ειπαμε στην Ελλαδα αν ψοφησει η δικη μας η κατσικα θελουμε να ψοφησει και του γειτονα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/11 09:30

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ..ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙς ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ...ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!! ΟΥΣΤΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/4/11 09:48

    Με την "λογικη" καποιων σχολιαστων εδω μεσα, εγω που δεν εχω μαγαζι, θα πρεπει να ανεχομαι ολες τις παρανομιες του καθε μαγαζατορα.
    Τι κι αν γινει μια κολαση ολη η πολη. Τι κι αν πρεπει να περπατανε τα παιδια μου στον δρομο, με κινδυνο της ζωης τους. Οφειλω να σιωπω, ωστε καποιοι να κανουν την δουλεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/4/11 10:30

    Δεν ειναι νομιμο να εχεις κατ/μα π.χ. 40 τ.μ. και με διαφορες παραγκοειδης κατασκευες να τριπλασιαζονται τα τ.μ.Σε ολη την Ροδο επικρατει αυτη ηλογικη.Μηπως πρεπει να παρθουν πρωτοβουλιες απο την δημ.αρχη για το ξηλωμα και την επαναφορα στην προτερα κατασταση συμφωνα μετην καλυψη της οικοδ.αδειας και εκτος αυτου χανονται και δημοτικα τελη εφ οσον δεν δηλονονται τα επιπλεον τ.μ. ΑΠΟΡΩ οι κατοικουντες στην πολεοδομια ειναι τυφλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/4/11 10:45

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ:
    1. Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ- ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΥ , ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ Κ.Λ.Π.
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    2. ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ( ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ) ΠΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΣΥ ΘΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ.
    Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΕΙ ΘΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ ΕΥΡΩ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ:
    ΕΛΛΗ (ΡΟΝΤΑ) ΜΠΗΤΣ ΜΠΑΡ- ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΑ-ΤΟ ΘΕΡΜΑΙ-ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ-ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΠΑΝΟΣ-ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ-ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/4/11 10:53

    ΞΕΧΑΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ "ΜΙΖΑ" ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ "ΧΑΡΗ" ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΤΑ ΔΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/4/11 11:15

    afiste vre tous anthropous na doulepsoun katinaria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/4/11 12:17

    Σας εφαγε τους πελατες ρε κοπριτες και κρεματε τον ανθρωπο!! ουστττ ρε απλητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/4/11 12:20

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΑΞΑΝΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΑΠΙΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟΙ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/4/11 13:50

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ! ΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/4/11 15:47

    Τώρα ώρα είναι να έρθει ο Μαχαιριδης και να πει ότι πρέπει να εφαρμόσουμε το νόμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/4/11 18:13

    Το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρω αλλα με τον Μαχαιρίδη είναι καλόοοοοοο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/4/11 18:58

    Ζηλιαρηδες τεμπεληδες ακαματες νουμερα ανεπροκοποι αν σας εμεινε λιγο τσιπα ρε σκαστε μια φορα αλητες του κερατα τι σας εκανε ο ανθρωπος ρε κοιμησμενοι!!
    βρεεε ουσττ σαβουρηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/4/11 20:14

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΞΗΛΩΣΕ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΣΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Η ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΔΟΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΛΕΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/4/11 20:57

    21/4/11 20:14 ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος21/4/11 22:34

    axxxx re elada otan les to sosto eisai lathos k otan les to lathos eisai sostos... bravo mas... pezoume to paixnidi ton megalon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κυριοι μου κι εγω που δεν εχω μαγαζι ουτε συμφεροντα απο τον εν λογω κυριο και καθε καταπατητη πεζοδρομιου μπορειται να μου πειτε απο που θα περασω με το καροτσι του μωρου μου? αισχος και ντροπη σε ολους, αν κανεις επωνυμη καταγγελεια και οντως δεν εχεις συμφεροντα ερχομαι κι εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/4/11 00:01

    21/4/11 23:20 ΜΑΡΑΚΙ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ? Σ'ΑΓΑΠΩ ΜΑΡΑΚΙ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/4/11 00:04

    21/4/11 23:20 & 22/4/11 00:01
    Εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/4/11 09:14

    Ο ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟΣ. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ π.χ 40 τ.μ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/4/11 09:29

    22/4/11 09:14 θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου αλλα με μια διαφορα...Αυτο να ισχυει για ολους ε? Διοτι εδω υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα! Μας φταιει το μπακαλικο του Κυρ θαναση και αφηνουμε το ξενοδοχειο του ταδε...Μας φταιει το περιπτερο του αναπηρου και δεν μιλαμε στο τριοροφο πολυκαταστημα του ταδε!!
    Ολοι ειμαστε ισοι στο νομο και ολοι πρεπει να λογοδοτουν για καθε πρανομια! Διοτι στα δικαστηρια δεν βλπεις αλλους απο μπατηρακια που εβαλαν ενα σταντ λιγο εξω απο την γραμμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/4/11 10:04

    ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ 21/4/11 10:45 & 21/4/11 10:53 . ΑΝΤΕ...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/4/11 15:37

    ΤΙ ΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΤΕ?Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/4/11 15:49

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΒΕΡΕΣΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/4/11 17:13

    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΦΙΛΕ 22/4/11 15:37 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ 22/4/11 15:49 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος23/4/11 12:58

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΜΦΥΤΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος23/4/11 13:14

    Το γεγονός οτι σε πείραξε το μαγαζάκι και οχι τα αυτοκίνητα στην γριβα που εχουν κανει κατάληψη του χορου με τρομάζει απλα....... πραγματικά πιστεύω οτι απλα εκανες ποστ γιατι δεν τα πας καλα μαζι του ρε φιλε μια ερωτηση για τοσο μα@@@@ς μας περνας?
    Δηλαδή εαν παω σημερα με μια καμερα και αρχίζω να βγαζω φωτο αυτο θα ειναι το μοναδικό πρόβλημα στην γριβα?
    Άσε ρε εμας δουλεύετε ηλίθιοι εδω περα κόβω το χέρι μου οτι εισαι απο κανένα ξενοδοχείο η τουριστικό που θες να τον κλείσεις γιατί πείνασες αη σιχτιρί!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/4/11 05:54

    Ρε μαλακες τόσες πολυεθνικές έχουν ανοίξει χωρίς άδεια όπως και τα carrefour δουλεύουν δίχως την σχετική άδεια αλλα κανεις κηφήνας από εσάς που τα βάζετε με την ντόπια αγορά δεν μιλάει ποτε. Και οποιος έχει τα παπάρια ας πει να τα βάλει με τις πολυεθνικές να δούμε τι σκατά θα κάνει. Όσο για την περιοχή του νεοχωρίου ανεκαθεν είναι κατελημενα τα πεζοδρόμια είτε από πέρκολες που θεωρούνται νόμιμες είτε από τραπέζια και καρέκλες που βγαίνουν μέχρι και στον δρόμο καμια φορα. Για το χάος στην παλιά πόλη δεν ενοχληθήκατε? για την νέα αγορά εντός και εκτος? για τα 100 μαγαζιά? η δικια μου άποψη είναι ότι κακός έχετε εστιάσει σε ένα και μονο μαγαζί και όχι στο σύνολο. Και το χειρότερο μαγαζί που έχει παράνομες κατασκευές είναι το ΘΑΛΑΣΣΑ φτιαγμένο σε έναν ιστορικό χώρο και κανεις δεν λέει τίποτα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος27/4/11 10:43

    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣ Ο 26/4/11 05:54 . ΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο 21/4/11 10:45 + 21/4/11 10:53 + 22/4/11 09:14 . ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ : ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ "ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟΥΣ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΟΣΟ Η "ΜΙΖΑ" ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ-ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ-ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΟΥ Κ.Λ.Π ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος27/4/11 10:48

    ΠΡΟΣ 23/4/11 12:58 , ΦΙΛΕ ΔΙΚΗΓΟΡΕ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΜΑΛΛΟΝ..... ΠΛΑΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος5/5/11 01:23

    Καλησπέρα σε όλους σας, είμαι αυτός που έκανα την αρχική καταγγελία !
    επειδή κάτι τύποι σαν εσάς καταντήσατε την Ελλάδα στο χάλι που βρίσκεται τώρα,
    την ερχόμενη βδομάδα με φωτογραφίες πλέον θα κάνω την καταγγελία στην αρμόδια υπηρεσία για το συγκεκριμένο και για άλλα στην γειτονιά και γνωρίζω πολύ καλά και ποιόν χρησιμοποιεί ο τύπος για να μην του πηγαίνουν καταγγελίες, αλλά ας τολμήσει να μην κάνει την δουλειά του και θα δεις για πότε θα ψάχνει δουλειά και αυτός.

    Δεν έχω μαγαζί και εκτός από αυτό είμαι από Αθήνα. Το αναφέρω αυτό για κάτι γελοίους που νομίζουν πως έχω συμφέρον. Ας γίνει νόμιμος και θα είμαι ο πρώτος που θα τον στηρίξω όσο μπορώ αγοράζοντας από αυτόν ότι χρειάζομαι, όμως όσο είναι παράνομος από εμένα δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα.
    Αν μέσα σε αυτούς που γράφουν είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος για την καταγγελία θα μάθεις το όνομά μου από τον συμπατριώτη σου που σε καλύπτει στην αρμόδια υπηρεσία που θα κάνω την καταγγελία.
    Προσπαθώ να περάσω και δεν μπορώ γιατί έχεις κλείσει ολόκληρο το πεζοδρόμιο.
    Ξεχάστε τα όλα αυτά όλοι σας!
    Τώρα ετοιμάζω και καταγγελία για τα μαγαζιά όλα επί της Γρίβα που κρατάνε 7-8 θέσεις πάρκιν για να μην τους κλείνουν την πρόσοψη του μαγαζιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος7/11/12 23:03

    ante re palioroufiane..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/12 23:04

      malon den prepei na kanei katholou s e x esi pou gemizeis kataggelies ton kosmo...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *