ροή ειδήσεων

Άγονες γραμμές

Φίλοι μου νησιώτες, μην το ψάχνετε. Κατάγομαι από Χίο και κατοικώ στα Δωδεκάνησα από το 1989 - 2007 για 12 μήνες το χρόνο μία φορά την εβδομάδα υπήρχε πάντα καράβι που συνέδεε την Β. Ελλάδα...
(Θεσσαλονίκη ή Καβάλα ή Αλεξανδρούπολη) με τα νησιά Λήμνο Λέσβο Χίο Σάμο Κάλυμνο Κω Ρόδο . Αυτή η διαδρομή ήταν όντως άγονη και επιδοτείτο. Πολλές φορές ταξίδευα από Ρόδο για Χίο χειμώνα και το καράβι ήταν σχεδόν άδειο. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.
Από το 2008 πήρε την γραμμή η BLUE STAR και δρομολογεί τον ΔΙΑΓΟΡΑ μόνο τους μήνες από ΙΟΥΝΙΟ έως ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ - που ετσι και αλλιώς το δρομολόγιο ανεβοκατεβαίνει γεμάτο ΄λογω καλοκαιρινών διακοπών και παρ' όλα αυτά παίρνει την επιδότηση. Συμφωνώ ότι είναι καλύτερο καράβι από ότι υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά σημασία έχει να εξυπηρετείται ο κόσμος όλον τον χρόνο και να μην χρειάζεται να πηγαίνει μέσω Πειραιά και να πληρώνει μόνο για εισιτήρια ένα ζευγάρι με αυτοκίνητο 1000 ευρώ!!!! Εχω ταξειδέψει με ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΒΙΤΣΕΝΤΖΟ ΚΟΡΝΑΡΟ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΣΑΟΣ,.... Δεν με πείραζε ότι ήταν πιο μικρό καράβι, διότι σε 8-10 ώρες ήμουν στον προορισμό μου και με κόστος 150 ευρώ.
Καλή τύχη ....

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

newingreece.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/4/11 12:24

    Οι άγονες γραμμές πλέον είναι μόνο σε γραμμές φιλέτα! Η γραμμή Βορείου Ελλάδας - νησιά ανατολικού Αιγαίου γίνεται μόνο το καλοκαίρι όπως λέει και το δημοσίευμα, η γραμμή Ρόδο - Σύμη - Κω - Κάλυμνο - Λέρο - Λειψοί - Πάτμο - Πειραιά σταμάτησε γιατί δεν είχε μεγάλη επιβατική κίνηση. Το Διαγόρας έχει την άγονη Ρόδο - Σύμη - Τήλο - Νίσυρο - Κω - Κάλυμνο - Πειραιά και την Σύμη την πέταξαν έξω γιατί τους καθυστερεί πολύ το δρομολόγιο... Αλλά βρήκαν δικαιολογία ότι δεν χωράει το καράβι στο λιμάνι! Ξυπνάτε κοιμισμένοι βουλευτές... Άδικα σας εκλέγουμε! Μόνο για την καρέκλα είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *