ροή ειδήσεων

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ! Το ανεκοίνωσε προ ολίγου στη βουλή ο Κακλαμάνης : Χάνονται Θράκη και Αιγαίο Πέλαγος !

Ρουκέτα Κακλαμάνη στη βουλή για Θράκη και Αιγαίο!...






Ρουκέτα εξαπέλυσε πριν λίγο στη βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης στη συζήτηση για τα ομόλογα. Τι είπε; «Εάν η χώρα δε σταθεί όρθια αυτό το διάστημα, κι αν οι βλακείες περί κυβερνήσεων προσωπικοτήτων, τεχνοκρατών, όλα αυτά που στο λαό καθημερινά εντυπώνουν στη συνείδηση, καταλαβαίνετε μία κατάρρευση της οικονομίας, θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι κανένας εθνικιστής όπως μου έλεγαν από την αμερικάνικη πρεσβεία, στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ, αλλά η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να υπερασπιστούν από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση! Θα σημαίνει εθνική τραγωδία εάν όλοι αντί να είναι όπως είπα «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», αν όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά και ατομικά κυρίως την ευθύνη».


Πηγή: http://iageli.blogspot.com/2011/04/blog-post_4907.html


ΒΟΜΒΑ Nr.2


Ελληνοτουρκικές επαφές από τη Δευτέρα, με αποκλειστικό θέμα το Αιγαίο Πέλαγος ! Συζητούν ακόμη και για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών μας ! Σάς τό 'χουμε πει εδώ και πολλούς μήνες: ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ!


Ξεκινά στην Αθήνα ο 50ος κύκλος των διερευνητικών επαφών ανάμεσα σε Τουρκία και Ελλάδα που άρχισαν και συνεχίζονται από το 2002. Οι επαφές είχαν σχεδόν παγώσει μετά το 2004 και ξεκίνησαν το 2008 επί Ν.Μπακογιάννη πάλι. Στις επαφές αυτές οι διπλωμάτες και πολιτικοί που συμμετέχουν συζητούν για τις απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Θράκη. Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών ο 50ος γύρος είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στα θέματα του Αιγαίου.
Οι επαφές ξεκινούν την Δευτέρα. Μέχρι στγιμής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει διαψεύσει το περιεχόμενο του τηλεγραφήματος της αμερικανικής πρεσβείας σύμφωνα με το οποίο δεχόταν να συζητήσει το σύνολο των τουρκικών απαιτήσεων εκτός από την παραχώρηση εδαφών. Το εντυπωσιακό είναι ότι το σύνολο των λοιπών θεμάτων εθνικής κυριαρχίας που βάσει των πληροφοριών των Αμερικανών δεχόταν να συζητήσει ο Γ.Παπανδρέου όπως ο εναέριος χώρος, τα χωρικά ύδατα, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές κλπ είναι η απόρροια και το "κέρδος" από την κατοχή των εδαφών του Αιγαίου.
Ητοι:
• την διεκδίκηση υφαλοκρηπίδας αγνοώντας το αντίστοιχο δικαίωμα των νησιών,
• την απεμπόληση από ελληνικής πλευράς του δικαιώματος επέκτασης της χωρικής θάλασσας, ενώ δεν αναγνωρίζει το τμήμα του ελληνικού εναέριου χώρου μεταξύ έξι και δέκα μιλίων,
• την αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας σε νησίδες του Αιγαίου,
• τον έλεγχο του συνόλου του εναέριου χώρου του Αιγαίου ανατολικά του 25ου Μεσυμβρινού,
την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών,
• τον αφοπλισμό των αεροσκαφών στο Αιγαίο διατηρώντας το πλεονέκτημα της εγγύτητας από τα ελληνικά νησιά. Παράλληλα αρνείται την υποβολή σχεδίου πτήσεων στο FIR,
• τον περιορισμό πλόων και πτήσεων ελληνικών πολεμικών στο ανατολικό Αιγαίο
Αυτά δέχεται ο πρωθυπουργός να συζητήσει, συν την από κοινού διαχείριση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, σύμφωνα πάντα με τους Αμερικανούς. Επίσης, δέχεται την ξεχωριστή διαπραγμάτευση για την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίoυ και της Ανατολικής Μεσογείου, σύμφωνα πάντα με την άποψη του πρεσβευτή των ΗΠΑ και τις πληροφορίες που είχε.
Μάλιστα σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Αμερικανού πρεσβευτή Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ζητούσε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις εντός το πολύ 18 μηνών! Ούτε σε αυτά έχει απαντήσει ο λαλίστατος κυβερνητικός εκρπόσωπος.
Μετά τον 42ο κύκλο τον Ιούλιο του 2009, ο 43ος έγινε τον Μάιο του 2010, και μετά με μια επιτάχυνση έγιναν άλλοι πέντε μέχρι το τέλος της χρονιάς.


Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από την αρχή να μην γίνονται ανακοινώσεις στην κοινή γνώμη σχετικά με την πορεία των επαφών. Αν αυτό δεν λέγεται μυστική διπλωματία πως λέγεται; Και μυστική διπλωματία σε μία υπόθεση όπου ο ένας διεκδικεί και ο άλλος εκλιπαρεί...


esxatianasxesi.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/4/11 10:20

    Αντε παλι γνωστε εθνικιστη!! Εσυ ρε με τοσες αναρτησεις θα βαλεις τι χωρα σε πολεμο! Εισαι ο γνωστος κωστας πρεκκας...η Αλλιως Βερυκιος του blog ρε ηδονοβλεψια δεν πας καλυτερα στο Λοφο του Αγ. Στεφανου να κανεις οτι κανεις καθε μερα!! πηγαινε να προπονησεις την παλαμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/4/11 11:05

    10:20 otan tha foresis to tourkiko fesaki tha ine arga na katalavis ti egine pane tora esi kalitera sto spiti sou na kanis afto pou kanis kathe mera ,afou akoma me afta pou vlepete den valate mialo kala na pathete,enas roditis pou meni eksoteriko ke katalave ti tha gini prin 8 xronia ,ke ne ime ethnikistis ti na kanoume ksidaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/4/11 11:12

    11:05 kala sou leei re berykie exeis katanthsei ahdia pia! kai an eisai esy e8nikistis sta @@ mas kompleksikie...den exeis alli douleia na kaneis re palamopaixti? mas exeis ahdiasei pia me oles aytes tis mparoufes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/4/11 12:08

    στό 1ο Ανώνυμο, το Τούρκοι φέσι που σου λέει να φορέσεις ο 2ος ανώνυμος, ούτε αυτό δεν σου αξίζει, εάν μπούν Τούρκοι μέσα κάτι σαν εσένα θα τους κόψουν το κεφάλι.

    Ανώνυμε 11:05, οι μπαρούφες είναι σίγουρα ότι σε λίγο η Ελλάδα δεν θα μιλάει πιά Ελληνικά

    Ανώνυμε 2ε, καλά κάνεις καί είσαι Εθνικιστής. αυτό είναι ένα ασήμαντο ταμπελάκη που μας φοράνε όταν αγαπάμε την Πατρίδα μας γιτί δεν ξέρουν πώς αλλιώς να συμπεριφερθούν καί αρχίζουν να πετάνε πέτρες.

    εγώ πάντως αγαπάω την Ελλάδα αγαπάω τον Έλληνα (όχι αυτόν που νομίζει ότι είναι Έλληνας επειδή απλά μιλάει μιά κατεστραμμένη Ελληνική γλώσσα), αγαπάω την γλώσσα μου που ομιλείται εδώ καί εκατομμύρια χρόνια, αγαπάω την θρησκεία μου (όχι αυτήν που μη υπέβαλε ο Ιεχωβάς) αλλά τον δικό μας 13ο άγνωστο Θεό πέρα των 12 Ολυμπίων.

    εάν αυτό με κάνει Εθνικιστή, Ρατσιστή, ή ότι άλλο -ιστή θέλετε, με μεγάλη χαρά τα δέχομαι όλα τα ταμπελάκια σας.

    Ζήτω η Ελλάς, Ζήτω ο Έλληνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο Δομπέν των Ρασών10/4/11 12:46

    Ρε παίδες, ποιός δεν αγαπάει την χώρα του; Εθνικιστής είναι όποιος δεν έχει καμιά άλλη αξία πέραν αυτού. Όταν συνεχώς κινδυνολογείτε και καπηλώνετε, και εθνικιστές είστε, και θα την πάθετε-πάθουμε όπως ο βοσκός με τα πρόβατα. Όταν πραγματικά θα υπάρχει κίνδυνος, κανένας δεν θα δίνει σημασία, γιατί θα έχουν όλοι βαρεθεί να ασχολούνται! Όπως δηλαδή κάνουν οι ειδήσεις.
    Και προσέξτε, γιατί σε καιρούς δύσκολους, ο εθνικισμός και ο φασισμός ευδοκιμούν υπό τη σκέπη της τρομοκρατίας των μαζών. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα στην ιστορία. Εκεί πάτησε και ο Ναζισμός. Προσέξτε λοιπόν τι κόσμο αφήνετε στα παιδιά σας, και με τι μίσος τα ποτίζετε. Γιατί αυτά δεν έζησαν σε άλλες πιο χαλαρές ημέρες, και δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουν τα πάσης φύσεως όρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/4/11 12:57

    10/4/11 12:08 ..Οι κοπριες εχουν αξια εσυ οχι! κατι τετοιοι σαν εσενα εχουν χαλασει την Ελλαδα Απορω γιατι υπαρχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/4/11 13:20

    10:20 ΚΙΑ 11:12 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!ΦΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΒΟΥΝ ΚΑΛΑ????ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ????.....ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ..... ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ..ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/4/11 13:22

    <>
    1. Ο εθνικιστής πρέπει να είναι πάντοτε υπερκομματικός. Μπροστά στο καλό του Εθνους πρέπει να αφήνει στην άκρη την κομματική ταυτότητά του. Ο εθνικιστής, είτε κατεβαίνει σε συλλαλητήριο, είτε επιβάλλει δικτατορία, πρέπει να ενεργεί υπερκομματικά. Να θυσιάζει ακόμη και τα ιερά σύμβολα του κόμματός του στον βωμό του κοινού συμφέροντος.

    2. Ο σημερινός εθνικιστής είναι υπόδειγμα ηθικής και αρετής. Εθνικιστής με λεκέδες στη συνείδησή του δεν υπάρχει. Ολοι οι εθνικιστές είναι αδέκαστοι ως δικαστές, άψογοι ως χρηματιστές, ενάρετοι ως ιερωμένοι, τέλειοι ως προπονητές και μουσικοσυνθέτες. Είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι, εργάζονται σκληρά και τίμια. Ούτε χρηματίζονται, ούτε εξαγοράζονται. Ούτε εκβιάζουν, ούτε εκβιάζονται. Πληρώνουν φόρους και με το παραπάνω.

    3. Οι εθνικιστές ξέρουν και χειρίζονται πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Γράφουν και μιλούν άπταιστα την αρχαία και τη νέα ελληνική (ενίοτε και τη λατινική), ξέρουν από απαρέμφατα, γερούνδια, ετυμολογία και γλωσσολογία. Δεν νοείται εθνικιστής κάποιος που δεν έχει παρακολουθήσει εντατικά μαθήματα τηλεφιλολογίας ή δεν έχει παραδώσει ανάλογα μαθήματα.

    4. Οι εθνικιστές είναι βαθιά θρησκευόμενοι. Δεν βλασφημούν τα θεία, δεν βρίζουν, εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή, έχουν φίλους μητροπολίτες, επισκόπους, διακόνους (παλαιότερα και αρχιεπισκόπους). Πολλές φορές συμβαίνει να ανήκουν σε κόμματα που αποκαλούν τη θρησκεία «όπιο του λαού», αλλά οι ίδιοι είναι ακραιφνείς Ελληνες ορθόδοξοι χριστιανοί.

    5. Οι εθνικιστές είναι οι καλύτεροι υπάλληλοι. Είναι οι άριστοι βουλευτές, οι πρώτοι δήμαρχοι, νομάρχες και κοινοτάρχες. Αν είναι γραμματείς σε κάποιο υπουργείο σέβονται και αγαπούν τους υφισταμένους τους, μονιμοποποιούν χωρίς αναβολές και δικαιολογίες νεαρές ή μεσήλικες υπαλλήλους και καταδικάζουν τη σεξουαλική παρενόχληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/4/11 13:23

    Ο δεκάλογος του καλού εθνικιστή
    6. Οι εθνικιστές είναι πάρα πολύ καλοί οικογενειάρχες. Γι' αυτούς η οικογένεια είναι μέγα ιδεώδες, ο ακρογωνιαίος λίθος του επαγγελματικού τους οικοδομήματος. Αγαπούν τα παιδιά τους και τα βάζουν σε πάρα πολύ καλές δουλειές. Αγαπούν και βοηθούν τους φίλους τους, τους κουμπάρους, τις κουμπάρες, τους ξαδέλφους και τις ξαδέλφες. Τιμούν το στεφάνι τους, δεν απατούν τις γυναίκες τους, δεν ξενοκοιτάζουν.

    7. Εθνικιστής με κάποιο σεξουαλικό κουσούρι δεν υπάρχει. Εθνικιστής που δεν διαθέτει ανδρική τιμή, ανδρικά εσώρουχα, ανδρική κολόνια είναι αποτυχημένος εθνικιστής και ανάξιος του ονόματός του. Είναι δυνατόν ένας ορθόδοξος εθνικιστής να είναι ανορθόδοξος στα ερωτικά; Σύμφωνα με ένα θεωρητικό του εθνικισμού: «Εθνικιστής που δεν βαράει και δεν πηδάει είναι το όνειδος του εθνικισμού».

    8. Ενας εθνικιστής δεν πρέπει να είναι, αλλά και να φαίνεται. Κυρίως πρέπει να ακούγεται. Ο εθνικιστής (και η εθνικίστρια) πρέπει να έχει πρώτα από όλα στεντόρεια φωνή. Να βγάζει γλώσσα. Να βγαίνει στα παράθυρα της τηλεόρασης και να διαλαλεί τα εθνικά δίκαια τόσο που οι διπλανοί, όσοι δηλαδή είναι στα δίπλα παράθυρα, να πέφτουν στο κενό. Ενας άλλος θεωρητικός του εθνικισμού είπε: «Εθνικιστής που δεν τσιρίζει, καλύτερα να πάει σπίτι του».

    9. Ο εθνικιστής είναι καθαρός, αμόλυντος, άσπιλος και σχεδόν πάντα ωραίος σαν Ελληνας. Τα μάτια του είναι πάντα γαλανά. Το αίμα του αρχαιοελληνικό. Απεχθάνεται τους βαρβάρους, ειδικά αν είναι μαυριδεροί και αντίχριστοι. Γι' αυτό άλλοτε τους κλείνει στα μπουντρούμια, άλλοτε τους στέλνει εκεί από όπου ήρθαν και άλλοτε τους βάζει να κτίζουν αναψυκτήρια, βίλες και καφετέριες.

    10. Ενας γνήσιος εθνικιστής διαπνέεται από το ιδεώδες της ταπεινότητας και της σεμνότητας. Προκειμένου να βοηθήσει απειλούμενες ακριτικές περιοχές αυτομαστιγώνεται καθημερινά, κάνει τον τρελό, χορεύει και τραγουδά στους δρόμους. Εχουν καταγραφεί περιπτώσεις όπου κάποιοι μεταμφιέστηκαν σε νομάρχες, δημάρχους, βουλευτές, ακόμη και σε μητροπολίτες προκειμένου να κινητοποιήσουν το Εθνος. Κάποιος μάλιστα για να εμψυχώσει τους συμπολίτες του φόρεσε μάσκα, πήρε σπαθί και ντύθηκε Ζορό. Ο Ζορό είναι ένας αρχαίος Ελληνας ήρωας που κυνηγούσε τους κακούς και τους διεφθαρμένους. Ετυμολογείται από την αρχαία ελληνική λέξη «ζόρι», από όπου «ζορίζω», «ζορίζομαι» κ.ά.

    Ο κ. Γιώργης ατρομανωλάκης είναι καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας και συγγραφέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/4/11 13:25

    6. Εσυ παλι θα εισαι ο πατριαρχης του φασιμου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/4/11 15:16

    ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ????ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/4/11 19:22

    Πόσο ...... είσαι !!!! Είναι ξεκάθαρο από τα όσα ο ίδιος έγραψες ότι ο τίτλος σου είναι παραπλανητικός μέχρι αηδίας!!!! Όσο για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές ε ναι, είναι καλύτερα να έρθουμε σε μια συμφωνία με τους γείτονες και να τις εκμεταλευτούμε επιτέλους για να υπάρξει και μία ανάπτυξη σε αυτή τη χώρα παρά να τις έχουμε να κάθονται τόσα χρόνια και να αφήνουμε άλλους λαούς να προοδεύουν και εμείς να μένουμε πίσω. Όλος ο κόσμος έτσι κάνει...έρχεται σε συμφωνία με τους γείτονες...επειδή δηλαδή εμείς βλέπουμε το θέμα πάντα υπό εθνικο-φοβική σκοπία πρέπει να μένουμε πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/4/11 20:40

    Δεν είμια Εθνικιστής,αλλά εν μέρει συμφωνό με κάποια από αυτά που λένε.
    Όμως στην Ελλάδα με τους άρρωστους είναι αλήθεια,όποιος αγαπάει την Ελλάδα είναι φασίστας.
    Αυτό όμως που εναντιώνομε (δεν ασχολούμε σχεδόν καθόλου με πολιτικά) είναι ο Κομμουνισμός,αν και πάλι σέβομε τους Κομμουνιστές για τα πιστεύω τους,σε αντίθεση με τους περισσότερους Κομμουνιστές που δεν σέβοντε τίποτα.
    Χρειάζετε σε έναν χαρακτήρα πολιτικού (τουλάχιστον το 51%) να είναι Εθνικιστής και Τοπικιστής.Δυστυχώς όμως έγω απογοητευτεί πολύ με τους Έλληνες.Διότι το κράτος διοικήτε από εντελώς λάθος ανθρώπους,που σίγουρα δεν αγαπάνε καθόλου την πατρίδα τους...Έχω απογοητευτεί τόσο που σαν Ροδίτης σκέφτομε ότι το καλύτερο σίγουρα (με βάση το συμφέρον όλων των Ρόδιων) να είμασταν οικονομικά ανεξάρτητοι.Ίσως όμως είναι λάθος η σκέψη μου και απλά πρέπει να απαιτήσουμε περισσότερο σεβασμό από το κράτος,τον Αθηναίο,τον Πελλοπονήσιο,τον Θεσσαλό κλπ γιατί και εμείς ΈΛΛΗΝΕΣ γεννηθήκαμε και ΈΛΛΗΝΕΣ θα πεθάνουμε.Λίγο παραπάνω σεβασμός αρκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/4/11 00:52

    ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ?? ΕΓΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ? ΟΛΟΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ!!! ΛΟΓΙΑ, ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΜΙΑ!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/4/11 10:26

    Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΗΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΑΡ****Α ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ, ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/4/11 15:59

    Γιώργη ατρομανωλάκη, έλυσα!!!

    Και για κάποιους εδώ μέσα. Αυτό που έχετε πίσω από τα μάτια σας και ανάμεσα στα αυτιά σας δεν είναι διακοσμητικό. Καλό είναι να το χρησιμοποιείτε πότε πότε. Ότι γράφεται σε ένα άρθρο δεν είναι απαραίτητα αλήθεια. Το σκεφτήκατε ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/4/11 23:45

    Paw gia xesimo ! thelete tipota?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος17/4/11 00:34

    Ναι,να τα φας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *