ροή ειδήσεων

Η Ρωσική αγορά παραμένει ο μεγάλος μας στόχος

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Grand Hotel, η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης...
Δέσποινα Διακοσταυριανού καλωσόρισε εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εκατό δέκα τουριστικούς πράκτορες και πωλητές ταξιδιωτικών γραφείων από ολόκληρη την Ρωσία, που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες, έως και την Κυριακή στη Ρόδο, στο πλαίσιο προώθησης του τουριστικού μας προορισμού στην δυναμική αυτή αγορά.



Με πρωτοβουλία του μεγάλου ταξιδιωτικού οργανισμού LABYRINT που πλέον πραγματοποιεί πτήσεις από 11 μεγάλες περιφερειακές πόλεις της Ρωσίας προς Ελλάδα (κυρίως Κρήτη, Ρόδο και Κω) και του ομίλου LE GRANT, που υποδέχτηκε τους εκλεκτούς επισκέπτες, οι τελευταίοι είχαν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας και τις λοιπές υποδομές που καθιστούν την περιοχή μας ιδανικό ταξιδιωτικό προορισμό.

Όπως επεσήμανε η κ. Διακοσταυριανού, οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών και η φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας, αποτέλεσαν τις βάσεις για την προώθηση μιας ευρύτερης και με συνέχεια συνεργασίας σε τουριστικό επίπεδο.
Υπογράμμισε μάλιστα ότι η Νομαρχία Δωδεκανήσου είχε επενδύσει, με σχέδιο και αλλεπάλληλες επαφές, στη Ρωσική αγορά, πολιτική επιλογή που δικαιώνεται κάθε χρόνο.
«Αυτή η συνεργασία θα έχει μέλλον και θα αποδειχθεί εξ ίσου γόνιμη μέσα από τη νέα διοικητική δομή της αιρετής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς τα μοναδικής ομορφιάς νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων μπορούν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των Ρώσων επισκεπτών» πρόσθεσε η αντιπεριφερειάρχης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, είπε η κα Διακοσταυριανού, θα συμβάλει η αναγνώριση, και από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, της ανάγκης για διευκόλυνση των Ρώσων επισκεπτών, ανταποκρινόμενη έτσι στο διαχρονικό μας αίτημα για απλοποίηση των διαδικασιών έκδοσης «βίζας», κάτι που θα αποτελέσει το αποκλειστικό αντικείμενο των περιφερειακών προξενείων που ιδρύονται σε περισσότερες πόλεις της Ρωσίας, πέραν της Μόσχας.

Δελτίο Τύπου της
Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *