ροή ειδήσεων

Για το πάρκινγκ του αεροδρομίου

Καλησπέρα θέλω να κάνω καταγγελία για το parking του αεροδρομίου, είμαι υπάλληλος του αερολιμένα μας και το τι ζούμε καθημερινά...

είναι το αδιανόητο έχουν γίνει όλα τα parking του αεροδρομίου ιδιωτικά. Το parking του προσωπικού που υποτίθεται είναι parking για τους υπαλληλους το έχουν κλείσει με αλυσίδα και λουκέτα που έχουν όσοι έχουν πληρώσει ένα ποσο και διαθέτουν ειδικό κλειδί, η ΥΠΑ έχει και αυτοί δικό της parking με αλυσίδα και όλοι οι "υπάλληλοι" της διαθέτουν και αυτοί ειδικά κλειδιά. Που ζούμε ρε παιδιά, τι σκατά κάνει αυτός ο αερολιμενάρχης, δεν ντρεπόμαστε λίγο? Άντε να γίνει ιδιωτικό το αεροδρόμιο να πάρετε πόδι ολοι από εκεί μέσα, το έχετε καταστρέψει εσείς οι ίδιοι γελοίοι ε γελοίοι... ας αναλάβει κανένας υπεύθυνος την κατάσταση...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/11 09:00

    4 parkin exi to aerodromio kai ta exoun kani dika tou milame poli esxos.kathe ipalilos tis ipa exi to diko tou prosopiko parkin.edo prepi na parevi o isaggeleas to grigorotero.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/11 11:04

    Αν ήσουν υπάλληλος του αερολιμένα θα ήξερες βέβαια οτι τον χώρο στάθμευσης που έκλεισαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, τον έκλεισαν για όλους τους εργαζόμενους του αερολιμένα και αν θέλεις κλειδί πήγαινε να ζητήσεις να σου δώσουν,βλάκα ε βλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/11 11:43

    Άντε ρε κοπρόσκυλα που θέλετε και δικό σας Parking.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/11 15:29

    Κοπρόσκυλο είσαι και φαίνεσαι αληταρά κοπρίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/11 15:31

    ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΡΕ ΜΙΚΡΟΜΙΑΛΕ ΤΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΛΗΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/5/11 18:40

    Αυτό είναι το πρόβλημα; Ότι δεν έχουν οι υπάλληλοι δικό τους χώρο στάθμευσης; Όλοι εμείς που πάμε να παραλάβουμε έναν δικό μας άνθρωπο που έρχεται ή να αποχαιρετήσουμε κάποιον και θέλουμε να σταθμεύσουμε για κανένα τεταρτάκι με είκοσι λεπτά πρέπει να πληρώσουμε. Γι' αυτό σταματάνε όλοι με τέσσερα φλάς και γίνεται ο χαμός. Οι γονείς μου που με πηγαινοφέρνανε όταν σπούδαζα σταθμεύανε στα επόμενο χωριό. ΝΤΡΟΠΗ!!! Και σταματήστε σε αυτό το blog να βρίζεται ο ένας τον άλλο έχει καταντήσει γελείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/5/11 19:08

    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ?ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/5/11 23:38

    80 ebro to prostimo 30 evro o mistos katalavate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/5/11 01:48

    Θα συμπληρώσω, όταν πρέπει να χτυπήσεις κάρτα και να αλλάξεις και τους προηγούμενους, τότε τι γίνεται; Μη ξεχνάτε ότι το αεροδρόμιο είναι 24ώρου λειτουργίας, και έχει 3-4 βάρδιες (τουλάχιστον) σε όλα τα πόστα. Πρόβλημα πάρκινκ υπάρχει αλλά πρέπει να λυθεί για όλους τους εργαζόμενους.
    Πχ θα μπορούσε να γίνει μια συνεννόηση με τον ΡΟΔΑ για δρομολόγια σε συγκεκριμένες ώρες ή να υποχρεωθούν οι εταιρίες που έχουν πολύ προσωπικό να βάζουν λεωφορείο. Έτσι μειώνεται ο αριθμός τνω αυτοκινήτων των εργαζομένων.

    Επίσης το παρκινκ που πληρώνει κανείς, είναι ελεύθερο για 15 ή 20 λεπτά (δε θυμάμαι) και μετά κοστίζει 2€. Υπάρχει λοιπόν εναλλακτική για να μη γεμίζει με 3-4 σειρές αυτοκίνητα μπροστά από το παλιό κτίριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/5/11 11:17

    Ntroph sas palio malakes ypolhlloi ths y.p.a,eseis to gamisate to aerodromio.to paizetai kai tsampoukades ekei mesa,otan geygetai apo kei mesa eiste kwlarakia,eiste oloi stamparismenh mhn angxwnestai,oloi thn idia skatofatsa exete,mas poulate kai mouroi,arxidia tou kerata,pernetai 1300 kai panw mistho re gyftoi kai den pate na plhrwsete 30 eurw sto parking,kai emeis mistho 730 eurw kai pame,nai re malakes giath eimaste large,mporei na kourazomaste sthn douleia alla ta stazoume ta gamimena...aporw re pousth tosa atoma pou plhrwnei to ellhniko kratos,ayta ta mpastarsakia pou einai meta ths 2,proxthes eixame anaxwriseis se ekseliksei sto kainourgeio xtyrio kai kophke to reyma gia 2 me 3 wres,to th akousame den perigrafetai,thelete kai tourismo hlithioi oloi ekei mesa,ta asanser den douleuoun,tous anaphrous den tous lypaste re kariolhdes?ths kyliomenes skales?tipota re eiste ena tipota,den yparxetai re san anthtrwpoi,edw den exei giatro to aerodromio,mia synadelfois proxthes tramathsthke sobara sto podi kai den yphrxe giatros,psaxname betandin kai bambaki se olo to aerodromio,pou zoume re paidia eleos....makari na ginei idiwtiko to aerodromio,einai o monos tropos kai h monh lysei na ginei kati,gia to kalo tou topou mas kai ton ftwxoypallhlwn ekei mesa,kai an thelete na mathete nai re sta security doyleuw kai opoios exei problhma grafw kai to onoma mou kai erxete kai me briskei na to shzhthsoume mazi...opou kai na pas alysides kai louketa,pou douleuoume sto kouantanamo,th eimaste re malakes swfronistikh ypalhlloi?sths fylakes eimaste?kai den katalabainw ton logo tou ekleisan to parking kai o kathenas prepei na exei to diko tou kleidi,tou kratous einai to aerodromio,kanenous mpastardou na kanei oti thelei ekei mesa,7 eurw to kleidi epi 150 atoma posa mas bgainei,gia 2 alysides 2 louketa kai 150 kleidia,gia balte katw,posa mas eklepsan...einai wra na analaboun politikh ayto to thema paei kai teleiwse..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/5/11 12:16

    λαμόγια του εροδρομίου 7 ευρώ το κλειδί δεν τρεπόμαστε κουράδες σκατά να φάτε αλήτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/5/11 23:11

    Δίνεις 7 ευρώ μια φορά και γλυτώνεις 30 ευρώ το μήνα. Δεν είναι κακό το deal!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/5/11 15:43

    Καλησπερα και εγω υπαλληλος του αεροδρομιου ειμαι,και γενικοτερα στα security.Αν οντως ο συγκεκριμενος που δημοσιευσαι το σχολειο στης 26/05 και ωρα 11¨17 ειναι οντως συναδελφος μου,θελω να ζητησω συγμωμη εκ μερος του για την συμπεριφορα του,και με τον τροπο τον οποιο σχολειασε την κατασταση που επικρατει στο αεροδρομιο.Θελω να πιστευω οτι θα βρεθει μια λυση για τον χωρο σταυθμευσης του αερολιμενα μας.Ειναι ενα απο τα προβληματα που επικρατη αυτη την στιγμη..Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/5/11 00:27

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΑ SECURITY ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΑΔΕΛΦΟΙ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ" ΣΤΙΣ 26/05 ΚΑΙ ΩΡΑ 11¨17. ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ SECURITΥ ME THN ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΞΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΔΦΑΛΕΙΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ.
    ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ. ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ PARKING ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΑΜΑΞΙ. ΑΡΑΓΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΕΒΡΗΣΚΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ? ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗΤΕ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ", ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ?
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΣΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/5/11 22:06

    ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑ8Ε ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ....ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *