ροή ειδήσεων

Στην κρίση θα δοκιμαστούν και οι ανθρώπινες σχέσεις

Συμβαίνει συνέχεια, δεν έχουμε ακόμη ηρεμήσει από τα επαναλαμβανόμενα μνημόνια και βλέπουμε ότι ακόμη...
δεν έχουμε ισιώσει την ρώτα του καραβιού. Εξακολουθούμε να πηγαίνουμε στραβά και όλοι μαζί να τραβάμε κουπί μέχρι εξαθλίωσης χωρίς να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Κυκλοφορούν τελευταία βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνουν τον Γιώργο ή Τζέφρυ Παπανδρέου να λέει άλλα πριν γίνει πρωθυπουργός και άλλα αφού έγινε. Όταν ανέλαβε την κυβέρνηση της χώρας τα περιβόητα spread ήταν στις 138 μονάδες και αργά αλλα σταθερά, μετά από μερικούς μήνες, ξεπέρασαν τις 1.000 χωρίς να έχουν υποχωρήσει μέχρι σήμερα, παρ΄ όλες τις διαβεβαιώσεις ότι από το τέλος του 2010 και αρχές του 2011 θα έχουμε βελτίωση. Όσο τα spread ήταν χαμηλά δεν κάναμε καμία κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση περιμέναμε να φτάσουν στα 300 και 500 για να ζητήσουμε βοήθεια από το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε.

Τόσο ψέμα απορώ πως το αντέχει ο ελληνικός λαός. Τέτοια υποκρισία σε συνδυασμό με ύπνωση δεν ξέρω πώς θα τα χαρακτηρίσουν οι ιστορικοί του μέλλοντος όλα όσα βιώνουμε ως κράτος ως πολίτες και ως κοινωνία.

Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και ηθική. Τώρα στην κρίση θα δοκιμαστούν και οι ανθρώπινες σχέσεις, η κρίση είναι και ανθρωπιστική, τουλάχιστον για την χώρα μας.

Όμως αυτό που προσωπικά καταλαβαίνω και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας είναι ότι αυτές οι λεγόμενες πελατειακές σχέσεις ανάμεσα στο κράτος και στους πολίτες έχει φέρει σε δύσκολη θέσει όλη την χώρα. Ο καθένας από εμάς κοιτάζει μόνο το προσωπικό του συμφέρον, τα γραφεία βουλευτών συνεχίζουν να δέχονται εκατοντάδες αιτήματα από πολίτες για διορισμούς στο δημόσιο, οι εφημερίδες συχνά κυκλοφορούν με ένθετα που αναφέρουν τις χιλιάδες θέσεις για μόνιμο προσωπικό στο δημόσιο. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι κοιμώμενη τα τελευταία χρόνια και ο μόνος λόγος που μπορεί να την αφυπνίσει είναι μόνο εάν και εφόσον τα αφεντικά έχουν την δυνατότητα να βγάλουν κέρδη, άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

Δεν είναι κακό να επιζητάς τα κέρδη, κακό είναι τα επιβουλεύεσαι να τα κατακτάς για ιδίων όφελος και όχι για όφελος των εταιρειών άρα και των υπαλλήλων. Έχετε δει πόσες εταιρείες πλησιάζουν την χρεοκοπία; Μετά να κοιτάξετε τις περιουσίες των ιδιοκτητών τους.

Όσο υπάρχει πελατειακή σχέση ανάμεσα στο κράτος, τον βουλευτή και τον πολίτη, θετικό μέλλον δεν υπάρχει. Όσο υπάρχουν συντεχνίες και ατομικά συμφέροντα μην περιμένετε να βγούμε ποτέ από την κρίση.

Για αυτό σας εύχομαι καλό κουράγιο και συνεχίστε να τραβάτε κουπί… κορόιδα!!! Άντε τραβάτε να γλύψετε τους βουλευτές σας για καμιά θεσούλα στο δημόσιο γκιαούρι νεοέλληνα!!!

pantepoptis.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/11 19:03

    ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/11 19:27

    O ΡΟΔΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΘΥΡΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *