ροή ειδήσεων

Άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο

Χθες περαστικός από την Λ.ΛΙΝΔΟΥ σταμάτησα στο γνωστό το τελευταίο διάστημα πολυκατάστημα Carrefour χωρίς να είμαι πελάτης...

και αγόρασα μερικά είδη πρώτης ανάγκης. Πληρώνοντας στο ταμείο και λίγο πριν απομακρυνθώ διαπίστωσα ότι ένα είδος και συγκεκριμένα ξυριστικες μηχανές Ζιλεττ ενώ στο ράφι αναγράφονταν τιμη 3.40 ευρω παραδοξα μου τις χρεωσαν στην αποδειξη 5,80 ευρω . Αναζητησα καποιον υπευθυνο του καταστηματος γιατι θεωρησα οτι αυτο ειναι καθαρη κλοπη και πραγματι ηρθε μια κοπελιτσα ευγενεστατη η οποια προσπαθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα οτι εγινε λαθος μου ζητησε συγνωμη τα οποια βεβαια σε καμια περιπτωση δεν απαλλασουν την επιχειρηση απο την συγκεκριμενη πραξη που την θεωρώ καθαρη κλοπη και δεν μπορω να καταλαβω την λογικη της υπευθυνου οτι επειδη υπαρχουν πολλα εμπορευματα ισως να εγινε λαθος. Μακαρι να ηταν μια ατυχη στιγμη αλλα φοβαμαι αν αυτα τα λαθη γινονται στις πλατες των πελατων τα 2,50 ευρω καπελο αν πολαπλασιαστουν επι 1000 πελατες την ημερα μας κανουν 2500 την ημερα. Δηλαδη απο τις κλοπες μια επιχειρηση ! ειναι δυνατον να πληρωνει εναν μεγαλο αριθμο υπαλληλων. Εγω προσωπικα δεν εχω τιποτε με το συγγεκριμενο καταστημα και στην αρχη της λειτουργειας του πολοι καταφερονταν εναντιον του εγω απο αυτη την σελιδα ημουν υπερασπιστης του και χαρηκα που με την πολιτικη των τιμων και τις προσφορες του εκεινο το διαστημα καθημερινα χρειαζοσουν 2 ωρες να ψωνισεις. Δυστυχως ομως με την νεα μου εμπειρια νοιωθω απογοητευση γιατι εχω την αισθηση του ηθελημενου λαθους . 
ο καθε ενας ας βγαλει το δικο του συμπερασμα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/5/11 08:27

    Δηλαδή ο/η υπάλληλος τι θα κερδίσει από τα 2,5 ευρώ παραπάνω που σε χρέωσε; Θα τα βάλει στην τσέπη;
    Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν γίνεται αυτό.. Και λες μια εταιρεία με δεκάδες υπαλλήλους να τους δασκαλεύει ώστε να σε κλέβουν με αυτό τον τρόπο;

    Αντί να σκεφτείς λογικά έκανες σκηνικό και έβαλες κόσμο να σου δικαιολογείτε για ανθρώπινα πράγματα και για 2,5 ευρώ έφερες σε δύσκολή θέση έναν υπαλληλάκο των 400 ευρώ! Πόσο τώρα που κάνεις και παράπονα σε blog..

    Σύνελθε κομπλεξικέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/11 09:19

    Εγω ημουν απο τους πρωτους που πηγα για ψωνια το πρωι στο καρφουρ...Το προιον το πηρα κι εγω και εγραφε η ταμπελα 5.80 και οχι 3.40 που λεει η αναρτηση! Δεν μπορω να καταλαβω φιλε γιατι λες τετοια ψεματα! Μηπως εχεις συμφεροντα σε αλλο σουπερ μαρκετ? Λιγο σοβαροτητα δεν βλαπτει...Εκτος και αν εισαι ο γνωστος αρρωστος που κατηγορει εδω και 4 μηνες το καρφουρ! αηδια καταντησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/11 09:34

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗ ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗ ΦΙΑΛΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΟΤΙ Η ΦΙΑΛΗ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΕΞΤΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΕΩΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΛΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/11 09:43

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ..ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΒΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ! ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΑΡΚΕΤ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΙΑΛΗ? ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ! ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ! ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ...ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ! ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/11 10:06

    ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ... ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ(π.χ. ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΤΛ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ. ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!!! ΕΑΝ Ο ΦΙΛΤΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤ!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/5/11 10:45

    παρομοια περιστατικα εχουν αναφερθει και σε αλλα σουπερ μαρκετ οχι μονο τα carrefour, οτι αλλες τιμες αναγραφονται και αλλα χτυπαει η μηχανη. δεν ευθυνεται κανενας υπαλληλος αλλα η διευθυνση που πιθανον να μην ελεγχει τις μηχανες για να αλλαξουν οι τιμες και να μπουν οι τιμες των προσφορων! καλο ειναι να μην απαξιωνουμε τον οποιοδηποτε κανει μια καταγγελια εχει το δικαιωμα οποιος και να ναι! καινα υπαρχει καλυτερος λογος δεν ταιριαζει στον λαο μας οι βρισιες κτλ που γραφτηκαν παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/5/11 11:03

    ta carrefour an yparxei adynepeia timis apo to rafi sto tameio sto xarizoun to proion. mou etyxe emena me sokolates, tous to ypedeiksa kai poly typika ekanan antilogismo kai mou edwsan pisw kai ta lefta k to proion dwro. einai alh8eia omws oti exoun syxna apokliseis stis times apo to rafi sto tameio. auto prepei na kanei emas parathrhtikous otan pswnizoume. na koitame thn apodeiksi molis plhrwsoume kai prin fygoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/5/11 11:14

    KATΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ.Εκτος κι αν υπαρχουν αλλες σκοπιμοτητες. Παντως ο αρχηγος των συκοφαντιων και των προσφυγων ειναι εκλεγμενο μελος του επιμελητηριου και διατηρει [προς το παρον]ακομα s/m στην Ιξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/5/11 12:38

    ΡΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ! ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ! ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ! ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/5/11 12:46

    ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ 28/5/11 09:43 ΟΙ ΦΙΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ?!
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΟΪΟΝ (ΚΡΑΣΙ) ΜΕ ΜΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΦΙΑΛΗ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ?
    ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
    Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΡΦΟΥΡ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΣΟΥ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΠΑΠΑΡΑ ΕΕΕΕ ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/5/11 12:51

    Παιδιά , για να μην τσακώνεσται ενα σας λέω, οι καταγγελίες γίνοντα απο εναν έντιμο υπάλληλο που δουλεύει μέσα στα Carrefour.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/5/11 13:35

    12:46 ...Ρε νταη του κολου ολο μαγκια και κλανια εισαι μωρη λουγκρα! Σε εδιωξαν απο τα καρφουρ και κατηγορεις ρε καραγκιοζη το καταστημα? Καλα σου τα ειπε το παλικαρι δεν χρεωνουν καμια φιαλη βοδι! απο την κουφια κεφαλα σου τα εβγαλες ολα καθικι! απο κατι νουμερα σαν εσενα εχει φτασει η Ελλαδα εδω που εφτασε...Αδεφαρα εεεεε Αδερφαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΕΡΑΣΤΚΟΣ ΠΕΛΑΤΓΗΣ28/5/11 16:21

    θελω να απαντησω σε μερικους αναγνωστες της σελιδας που προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα πρωτον δεν ειμαι ψευτης και δεν εχω τιποτε με το συγκεκριμενο καταστημα δευτερο δεν κρυβομαι στην ανωνυμια διοτι τα στοιχεια μου και την διευθυνση μου την εχει αναγραψει η υπευθυνη υπαλληλοσς στο μπλοκ της επιχειρησης οταν μου επεστρεψε τα χρηματα τησ συναλλαγης και εχω υπογραψει. Κατα συνεπεια φιλε μην λες κοτσανες αν δεν γνωριζεις και προκαλω εναν υπευθυνο σοβαρο της επιχειρησης να επικοινωνησει μαζι μου υπαρχουν τα σοιχεια μου τουλαχιστο να ζητησουν συγνωμη. Εγω δεν κατηγορησα κανεναν υπαλληλο οτι κατι θα κερδισει με επι πλεον 2,50 ευρω αλλα πληροφορω τον αφελη συνηγορο οτι ολα τα πακετα των ξυριστικων μηχανων θα πουλουνταν με καπελο και φυσικα το κερδος ηταν της επιχειρησης. Και για να τελειωνω αυτη η σελιδα προσφερει πραγματι κοινωνικο εργο αν οσοι την χρησιμοποιουν δεν εχουν προθεση και δεν λειτουργουν ανταγωνιστικα με τους καταγγελομενους .Λοιπον εγω προσωπικα ειμαι Δημοσιος λειτουργος ξερω τι λεω και μερικοι δηθεν με αποψη να ειναι προσεκτικοι οταν εκφραζονται και δεν εχουν κατι το ουσιαστικο να πουνΕχουμε μπουκτισει απο κοτσανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/5/11 17:19

    Μπραβο φιλε καλα τα λες. Τους κλεβουν και λενε και ευχαριστω οι κοιμισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/5/11 18:00

    16:21...Κατι απο Μαρθα Βουτση μου θυμησες φιλε μου! Πολθ μελο ρε φιλε...Τι να πω διαβασαμε το σχολιο σου 3 ατομα και ακομη κλαιμε(απο τα γελια)! Ρε φιλε ξερουμε καλα οτι εισαι ο αρρωστος Καρφουρακιας... Κοψε το μελοδραμα...Γιατι γινεσε ρεζιλι! Τι εισαι ειπες δημοσιος Λειτουργος? Δηλαδη βολεμενος! Βρεμενη σανιδα που θελεις Καρφουρακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/5/11 19:34

    Δυστυχώς αυτά τα φαινόμενα υπάρχουν σε όλα τα super market και ο κόσμος είναι τόσο βλάκας και τυφλός που δεν βλέπει την τυφλά του ότι τον κλέβουν μπροστά στα μούτρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/5/11 19:40

    καταρχάς να πω κατι σε ορισμένους ανεγκέφαλους εδώ μέσα??? όσα τυχερά και να βγάλει το ταμείο του supermarket πηγαίνουν στις τσέπες των διοικητικών στελεχών, εάν τολμήσει η ταμίας να ακουμπήσει έστω και ένα σεντ από τα τυχερά τότε αυτό σημαίνει κλοπή και απόλυση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/5/11 19:53

    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ! ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΩΣΕ! ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/5/11 20:27

    ΕΓΩ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΙΑ-ΜΙΑ.ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/5/11 23:05

    TO PROBLHMA SE AYTO TO KATASTHMA DEN EINAI OI YPALLHLOI ALLA OI PROISTAMENOI TOYS,KATA PLOIOPSHFIA APO A8HNA,POY GIA NA APODEIKSOYN OTI PROSFEROYN STHN ETAIRIA ME MEIOSEIS PROSOPIKOY,EKSONTOTIKA ORARIA,YPERORIES XORIS PLHROMH ALLA ME REPO,KALYPSH 2 KAI 3 POSTON APO ENAN YPALLHLO,KAI ALLA,AFHNOYN TA TAMPELAKIA ME TIS TIMES TELEYTAIA.OTAN TA KENTRIKA GRAFEIA TO PROI STHN A8HNA APOFASIZOYN TIS NEES TIMES KAI TIS STELNOYN HLEKTRONIKA STA YPOKATASTHMATA,TI NA PROLABEI NA SOY KANEI ENAS KAKOMOIRHS MEROKAMATIARHS YPALLHLOS?NA BALEI TA PROIONTA STA RAFIA?NA ANEBASEI TIS PALETES STOYS DIADROMOYS?NA ALLAKSEI TIS PROSFORES 8ESH APO TA RAFIA STOYS DIADROMOYS?TI?8A PROLABEI NA ALLAKSEI MERIKES KAI MEXRI NA ALLAXTOYN OLES 8A EXETE PSONISEI ESEIS MERIKA PROIONTA ME NEES TIMES KAI ETSI 8A YPARXOYN PANTA PROBLHMATA.KERDIZOYN APO PROSOPIKO ALLA PLHRONOYN TA LA8H TOYS.POLITIKH TOY KOLOY.KAI O DIEY8HNTHS EINAI ANIKANOS GIA AYTO TON EGKOMIAZOYN OS KALO AN8ROPO AFOY DEN KANEI APOLYTOS TIPOTA.AKOYEI AYTOYS APO TOY ESTHLAN APO THN A8HNA KAI DEN EKFEREI KAMIA DIAFONIA GIA TO SKATOSYSTHMA POY EPIKRATEI.AYTA GIA NA LEME MERIKA PRAMATA ME TO ONOMA TOYS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/5/11 01:20

    Δουλευω ως ταμειας σε super market εδω και πολλα χρονια και σας πληροφορο πως οι λαθος τιμες στα ραφια δεν εχουν καμια σχεση με κλεψιες και κοροϊδιες, τιχενει απλα μερικεσ φορες να ειναι ενα ανθρωπινο λαθος, ή πολυ απλα μπορει μολισ να εχει αλλαξει η τιμη του και να μην εχουν προλαβει να βαλλουν τις νεες τιμες στα ραφια (τοσο καιρο στο ταμειο εχω παρατηρισει πως οι τιμες στις μερες μας ανεβαινουν πιο σιχνα, και αυτο συμβαινει παντου) ή επισης μπορει κάπιο απο τα χιλιαδες ειδη που υπαρχουν να τους εχει ξεφυγει. Δεν προσπαθω να δικαιολογισω κανεναν αλλα επιδη κ εκει που εργαζομαι γινοντε τετια λαθοι κ τα ιδια τα αφεντικα μας λενε να ελεγχουμε να ειναι οι σωστες τιμες στο ραφι, παντα υπαρχει καπιο προιον που θα ειναι λαθος η τιμη κ οχι σκοπιμα... Εξαλου αν θελει ενας επιχειριματιας να κλεψει δεν θα κλεψει με αυτον τον τροπο αφου οι σωστες τιμες αναγραφονται στην αποδειξη οποτε θα γινοταν και "τσακοτος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/5/11 09:46

    Εγω θα συμφωνησω με 01:20! Ετσι κι αλλιως θα δεις την τιμη στην αποδειξη! Οτι και να γραφει η ταμπελα η αποδειξη θα δειξει αν εγραφε οτι γραφει! Οι κομπινεσ που γινοντε ειναι στα προιοντα 1+1 Δωρο! εκει αν παρατηρησετε το προιον απο μονο του κανει ας πουμε 3.40 οταν παρεις το ιδιο προιον με 1+1 δηλαδη το ενα δωρο το γραφει εξαλλου πανω τοτε η τιμη ειναι 4.80 δηλαδη πληρωνεις το δωρο που γραφει πανω!! Και το κανουν ολοι αυτο!! ασε που οι περισσοτεροι ανοιγουν τα δωρα και τα πουλανε ξεχωριστα ενω η εταιρια το εστειλε με δωρο!! Εκει γινετε η μεγαλη απατη!! και να το προσεξετε! εγω τους εκανα παρατηρηση και μασαγαν τα λογια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΟΔΟΣ29/5/11 10:48

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΘΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ. ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/6/11 12:44

    ειναι αληθεια και εμενα μου συνεβει .αυτο αλλη τιμη στο ραφι και αλλη στο ταμειο αλλα εχει μια ανακοινωσει που λειει οτι σε περιπτωση διαφορασ τιμησ στο ραφι απο οτι στο ταμειο σασ κανει δωρο το προιον. οταν εγω ζητησα να το εφαρμωσει αυτο που γραφει η υππαλληλοσ τησ υποδοχησ μου απαντησε οτι δεν γινεται να χαριζουν τα προιοντα αλλα να μασ κοροιδευουν με τισ τιμεσ γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/6/11 00:13

    kai i soula to kanei alla epeidi en evlepei.. oxi apo kakia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/6/11 00:15

    na deis pou tin apeilei o jason ksaerfe!enaton faei oulo voukkkko tora tha tis leei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/6/11 00:16

    Θκιάολε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ2/6/11 07:54

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΝΤΟΠΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΙ" ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ....ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος2/6/11 08:04

    Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ 23% ΦΠΑ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΧΕΙ 15% ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΦΠΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ 15? ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟ 23% ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΕΝΑ 8% ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 8% ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΤΟ MULTIRAMA ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ.....ΑΥΤΟ ΤΟ 8% ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΠΑΕΙ? ΜΟΝΟ ΤΟ E-SHOP ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ SITE ΜΕ ΤΟ 23% ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ 15%??? ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος2/6/11 11:55

    2/6/11 08:04 έχεις απόλυτο δίκιο.
    Και το χειρότερο ότι η διαφορά του ΦΠΑ δεν πηγαίνει στο κράτος αλλά στις τσέπες των καταστημάτων.

    Να δούμε πότε θα το καταλάβουμε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/6/11 14:57

    Είναι αλήθεια οτι συμβαίνει αυτό στο συγκεκριμένο κατάστημα, εγώ πάω συχνά εκεί επειδή με βολέυει , έχω μάθει πλεον και αν κατι δεν μου φαινεται σωστό πάω στα μηχάνηματα που υπάρχουν στους διαδρόμους και βλέπω την τιμή διότι, ότι τιμή λέει εκεί , αυτο θα βγεί και στο ταμειο. εμένα μου έτυχε να πάρω ένα μικρό διακοσμητικό γλάστρας με ένα βατραχάκι και γραφει επάνω "welcome". Στο ράφι μέχρι και σήμερα που του έχουν αλλάξει και θεση γράφει 2 ευρω ενώ εγω το πλήρωσα 3 ευρω. Το είπα στην ταμεία αλλα μου είπε να πάω στην υποδοχή της είπα οτι δεν θα πάω και αν θέλει να το πεί εκείνη. Κι αλλη μέρα που πήγα ,το πέρασα απο το μηχάνημα και γράφει πάλι 3 ευρω και 2στο ράφι , δηλαδή ουτε η ταμειας νοιαστηκε να το πεί. επίσης δεν πλησιαζω στα ψυγεία διότι έχω παρατηρήσει αλλιωμενα προιοντα με μουχλα επάνω έχω αγοράσει και γάλα ληγμένο και γαλοπούλα μπουτι που μύριζε. Δεν έχω κανένα συμφέρον για αυτά που γράφω είμαι απλά μια πελάτισσα και μητέρα τριών μικρών παιδιών.( αυτό το τελυταίο για τους γνωστούς σχολιαστές που χρησιμοποιούν σχεδόν τις ίδιες λέξεις και τον ίδιο υβριστικό τόνο, σε όλες τις αναρτήσεις του blog) ευχαριστώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/6/11 02:21

    Οι μοναδικοί που υποστηρίζουν το μασονικό κατάστημα είναι μονο μερικοί από το προσωπικό του και κανένας άλλος, ούτε πελάτης ούτε καν περαστικός, παρα μονο προσωπικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος16/5/12 21:19

    Η συμπεριφορά αυτή είναι παράνομη. Αποτελεί μορφή παραπλάνησης, καθώς o καταναλωτής ενδεχομένως να μην επέλεγε το συγκεκριμένο προϊόν, αν γνώριζε την πραγματική τιμή ή να μην επέλεγε τη συγκεκριμένη ποσότητα προϊόντος. Εφαρμοστέες είναι οι διατάξεις των άρθρων 9γ επ. Ν. 2251/1994. Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια υπηρεσία Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην νομαρχία) της περιοχής ή στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Η Διεύθυνση Εμπορίου Ενέργειας και Βιομηχανίας είναι αρμόδια για την παρακολούθηση, αδειοδότηση και εποπτεία των εμπορικών δραστηριοτήτων, την παρακολούθηση και εποπτεία στους τομείς της αξιοποίησης των φυσικών πόρων, της ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και της βιομηχανίας, την προστασία του καταναλωτή και την προώθηση της απασχόλησης. Οι συγκεκριμένες αρμοδιότητες της Διεύθυνσης στο πλαίσιο της αποστολής της, καθορίζονται από τις ισχύουσες διατάξεις Νόμων, Διαταγμάτων και Υπουργικών Αποφάσεων.
    Αποτελείται από τα παρακάτω επιμέρους τμήματα:

    * Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων

    - Γραφείο Ενημέρωσης Καταναλωτή

    * Τμήμα Φυσικών Πόρων, Ενέργειας- ΑΠΕ και Βιομηχανίας
    * Τμήμα Απασχόλησης και Επιχειρηματικότητας



    Ηλεκτρονική Διεύθυνση: demporiou@rhodes.gr


    βγαλτε καμια φωτογραφια και στειλτε τα με mail φαξ την φωτο στο ραφι και την ταμιακη αποδειξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *