ροή ειδήσεων

Πετυχημένο το άνοιγμα των γραμμών με την Ryan Air

Οι αριθμοί επιβατών που αφίχθηκαν στα νησιά της Κω και της Ρόδου στον μήνα Απρίλιο από τις ευρωπαϊκές χώρες και ειδικότερα την Ιταλία...
και την Γερμανία, με τις πτήσεις της Ryan-air αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την δυναμική που έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται στον τομέα αυτό του μεμονωμένου τουρισμού.

Ειδικά στη Ρόδο ο αριθμός των τουριστών που αφίχθησαν τον μήνα Απρίλιο από την Ιταλία με αεροσκάφη της Ryan Αir ξεπέρασε τους 5.400. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα μέσα στις επόμενες εβδομάδες αφού οι κρατήσεις κυμαίνονται σε υψηλότατα επίπεδα και μάλιστα το ποσοστό τους σε πολλά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, αγγίξει ακόμα και το τριπλάσιο ποσοστό συγκριτικά με πέρυσι.

Σίγουρα θα ωφεληθούν όλα τα νησιά από τις πτήσεις αυτές , μιας και οι επισκέπτες των δρομολογίων αυτών θέλουν να αξιοποιήσουν τα δρομολόγια αυτά ώστε να επισκεφτούν όσο γίνετε περισσότερα μέρη .

Η Ρόδος, η Κως , αλλά και πολλά άλλα νησιά του νομού μας όπως η Σύμη, η Τήλος, η Πάτμος και η Κάλυμνος αναμένεται να «βουλιάξουν» από ξένους και έλληνες τουρίστες τον ερχόμενο Αύγουστο . Το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο τα στοιχεία που υπάρχουν φανερώνουν με τον πλέον τεκμηριωμένο τρόπο ότι θα συνεχιστεί η “ ζωντανή τουριστική περίοδο .

kalymnos.wordpress.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/5/11 00:15

    Ρόδος: Εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία, Ψηλά το κεφάλι! Συσπειρωθείτε στις γραμμές του ΠΑΜΕ και μετατρέψτε κάθε ξενοδοχείο σε κάστρο αντίστασης - ανυπακοής - απειθαρχίας ενάντια στα παράσιτα τους μεγαλοξενοδόχους και τους πολιτικούς τους υπηρέτες που λυμαίνονται τον πλούτο που παράγουμε εμείς.
    Η κυβέρνηση τα χαρίζει όλα στους μεγαλοξενοδόχους. Τη στιγμή που η λαϊκή οικογένεια στενάζει, σφίγγουν κι άλλο τη θηλειά γύρω από το λαιμό των εργαζομένων εντείνοντας την τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς και τσακίζοντας τις συλλογικές συμβάσεις. Καταργούν τα βαρέα, πετσοκόβουν δικαιώματα και κατακτήσεις ενός αιώνα.
    Κανένας συμβιβασμός. Είναι ανάγκη τώρα όσο ποτέ άλλοτε να πολιτικοποιήσουμε τον αγώνα μας και να πούμε ναι, τα ξενοδοχεία ανήκουν στο λαό. Τα έχτισαν οι εργαζόμενοι με τον ιδρώτα τους και με το αίμα τους. Αυτοί πρέπει να τα δουλεύουν. Ξενοδοχεία χωρίς ξενοδόχους μπορούν να υπάρξουν. Ξενοδοχεία χωρίς ξενοδοχοϋπαλλήλους δεν πρόκειται να λειτουργήσουν.
    Δώσε δύναμη και προοπτική στον αγώνα σου. Κάνε δική σου υπόθεση την επιτυχία της απεργίας στις 11 Μάη. Πάρε μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στις 10 πμ.
    http://www.newskosmos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=94442:2011-05-09-14-04-31&catid=31:2009-11-28-16-14-18&Itemid=55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/11 00:27

    EKSO APO TO PANEPISTIMIO KOLOPEDA TOU PAME
    ARXITEMPELIDES KOPRITES PSEFTO ERGATOPATERES.
    FONIADES TON YPALILON TIS MARFIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/11 11:23

    Δεν αμφιβάλλω ότι φέτος θα έχουμε τουρισμό, το θέμα δεν είναι πόσοι θα έρθουν άλλα το πόσο εμείς θα ωφεληθούμε.
    Από τα χρήματα που θα πληρώσει ένας τουρίστας για να κάνει τις διακοπές του στη Ρόδο για παράδειγμα πόσα θα μείνουν τελικά στο νησί.
    Με άλλα λόγια από ένα τουριστικό πακέτο 3 ημερών(αεροπορικά διαμονή με πρωινό) αξίας 200 ευρώ έκατσε κάποιος να υπολογίσει πόσα θα μείνουν σε εμάς.
    Δουλεύουν οι άλλοι και εμείς καθόμαστε και τους βλέπουμε.
    Στην Ryanair σίγουρα δεν υπάρχουν εργατοπατέρες, ίσως να είναι και ο λόγος που το κατάστημα ανθίζει κάτω από τη μύτη μας.
    Θα ήθελα να δω έναν εργατοπατέρα στη θέση ενός ξενοδόχου να δούμε επιτέλους αυτοί πως τα υπολογίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/5/11 12:50

    10/5/11 00:15
    Παράσιτο της κοινωνίας ξέχασες να μας πεις εσύ τι έργο παράγεις
    Ναι να τα σπάσουμε όλα, να τα κάψουμε όλα , προκειμένου εσύ να συνεχίζεις να υπάρχεις και να τρως σε βάρος αυτών που έχουν ακόμα μια εργασία.
    Αύριο θα δούμε πόσοι ακόμα το σκέπτονται σαν εσένα.
    Τα ξενοδοχεία τα έχτισαν εργαζόμενοι και πληρώθηκαν, επειδή αυτοί λοιπόν αυτοί οι εργαζόμενοι ήταν στην πλειοψηφία τους Αλβανοί τους ανήκουν , να τα πάρουν, αυτοί πρέπει να δουλεύουν, και εσύ να κάθεσαι να τους βλέπεις.
    Δεν είμαι ενάντια στα δικαιώματα των εργαζομένων ούτε ενάντια σε κάθε διαμαρτυρία , είμαι ενάντια στον χρόνο και τον τρόπο διαμαρτυρίας.
    Έχουμε κάποιους επισκέπτες στο σπίτι μας δεν νομίζεις ότι πρέπει να σεβαστούμε την επιλογή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/5/11 16:30

    @12:50

    Ναι εχουμε επισκεπτες στο σπιτι μας. Στο αρχοντικο μας μαλλον.
    Γιατι πρεπει να ειμαστε αρχοντες με πολυ υψηλο επιπεδο διαβιωσης. Τοσο που μπορουμε και καθομαστε με τα χερια σταυρωμενα, και τους επισκεπτες μας τους σερβιρουν αλλοι...

    Επιτελους η τουριστικη βιομηχανια να σεβαστει και τους ντοπιους που θελουν μια δουλεια.

    Τους φερνουν ξενοι, τους σερβιρουν ξενοι, και σε λιγο θα πανε κι ολα τα τουριστικα ακινητα σε ξενους.

    Ο ρολος ων ντοπιων ποιος ειναι ακριβως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/5/11 17:28

    κ 12:50 αναδημοσίευση της είδησης έκανα , γι αυτό έβαλα και το link από κάτω. καθόλου δεν με εκφράζουν αυτά που αναφέρουν αυτοί οι μαοϊκοί! όπως και εσείς, ανησυχώ για την εποχή που ακούγονται αυτές οι διαμαρτυρίες. οκ;
    από 00:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/5/11 18:44

    Ρε όρνια του ΠΑΜΕ,κοπρίτες,ποιά ξενοδοχεία χτίσατε ρε? τεμπελόσκυλα? Κηφήνες,που σας παίρνουν στη δουλειά,και νομίζετε ότι πρέπει να σας έχουν για μιά ζωή!
    Εχετε φρικάρει γιατί αυτά που ξέρατε...τέλος.
    Τώρα όποιος δουλεύει θα έχει δουλειά,όποιος είναι κηφήνας...στο σπίτι του.
    Και μη νομίσετε ότι εννοώ δουλειά σε συνθήκες σκλαβιάς!
    Εννοώ το μεροκάματο που παίρνει να το αποδίδει γιατί κι εγώ μεροκαματιάρης είμαι, αλλά το τιμώ το ψωμί που τρώω,και δεν πάω τους κηφήνες των συνδικάτων του ΠΑΜΕ κλπ γιατι ζουν εις βάρος μου.
    Εγώ τους ταίζω και τους ποτίζω και υποτίθεται ότι υπερασπίζονται τα δικαιώματα μου,αλλά το μόνο που κάνουν είναι ταξιδάκια και φαγοπότια και ξάπλα στην πολυθρόνα.Θεωρία μόνο,και ουσία μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/5/11 18:57

    Θα ήθελα να είχα πολλά χρήματα για πέταμα, και ένα ξενοδοχείο, θα προσλάμβανα μόνο άτομα του ΠΑΜΕ, θα είχα και μια κάμερα, και θα στοιχημάτιζα στο χρόνο που θα ήθελαν να μου το κλείσουν!
    Ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων θα επιθυμούσα αύριο να τους δω όλους στη δουλεία, για τους ιδιωτικούς υπάλληλους δεν τίθεται θέμα, οι υπόλοιποι ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *