ροή ειδήσεων

ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΔΟΥ

Πριν από λίγο επέστρεψα από το Μαντράκι , απογοητευμένος , αηδιασμένος και εξοργισμένος...
Αυτή τη φορά όχι από τους πολιτικούς , αλλά από τους πολίτες!
Αυτό που είδα έξω από τα δικαστήρια , είναι ντροπή , αίσχος , αηδία.
Ένα κοπάδι πρόβατα , αγαλματάκια ακίνητα , αμίλητα , άβουλα , κοιμισμένα!
Οι "αγανακτισμένοι Ρόδου" της προηγούμενης Κυριακής , μεταλλάχθηκαν σε "ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΔΟΥ" και απέδειξαν πως κανείς δεν είναι ψυχολογικά και πνευματικά ώριμος για μια ουσιαστική αλλαγή , για μια αληθινή ανατροπή του συστήματος (όχι μόνο των ατόμων που το εκπροσωπούν , αλλά του ίδιου του συστήματος).

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/6/11 23:10

    AMA PIASOUN I PINES KAI DEN EXOUN LEFTA NA FAN MPAKLAVADAKIA APO TON TOURKO KE PAGOTO THA KSIPNISOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/6/11 23:14

    Για τους ροδιτες ειναι σαν να πηγαινουν βολτα στο μαντρακι για καφε και ψωνια.Δεν ξερουν το πως και γιατι πανε στην συγκεντρωση αφου ειναι στην κοσμαρα τους.Ευτυχως η υπολοιπη Ελλαδα που οντως ξυπνησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/11 23:27

    PROS 5/6/11 23:14 RE BLAKAKO BLEXE EMEIS EDO EIMASTE POLITISMENH SKATO BLAXE AN DEN SOU ARESOUME TRABA STO KOLO XORI SOU ME THS AGGELADES


    BLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/6/11 00:09

    Ποιός έγραψε το άρθρο που μιλάει για άβουλους ανώριμους κλπ Ροδίτες; Τέτοια απαξιωτικά για τον κόσμο μόνο ο Πάγκαλος. Φυσικά βέβαια ο αρθρογράφος δεν μας εξηγεί αφού διαθέτει την δυνατότητα να καταστρέψει ένα ολόκληρο καθεστώς που παγιώθηκε και ισχυροποιήθηκε στο πέρασμα δεκαετιών γιατί δεν έδωσε τις δικές του προτάσεις και γιατί δεν μπαίνει μπροστάρης μας. Πάλι περιμένει σαν καλός νεοέλληνας να κάνουν άλλοι τη δουλειά, έτσι ώριμε για επανάσταση μάγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/6/11 01:10

    5/6/11 23:27 Απο πολιτισμο εσυ παντως σκιζεις ε?.Αντε πισω στην τρυπα σου παλι σκουλικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/6/11 02:08

    Διαφωνω καθετα.Ηταν μια αισιοδοξη συγκεντρωση για τα δεδομενα της πολης μας με μονο μελανο σημειο το με τους ξυλοποδαρους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/6/11 09:08

    Σιγά, σιγά θα ξεσηκωθεί ο κόσμος. Πάντως εγώ που είμαι Αθήνα δε θα έλεγα ότι μου αρέσει το πανηγύρακι του Συντάγματος. Μικροπωλητές παντού και τσίκνα από σουβλάκια κτλ..

    Το θέμα είναι αλλού. Π.χ. για τη Ρόδο ποιος ξέρει να μου πει γιατί ο Δήμος της Ρόδου είναι υπερχρεωμένος. Ποιος τον άφησε να χρεωθεί τόσο πολύ που κανονικά θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για όλους τους άλλους Δήμους.

    Τι έγινε με τα λεφτά του καζίνο. Μήπως του πήραν την άδεια;

    Κ. Κρεμαστινέ που σας ψήφισε ο κόσμος για να φτιάξετε το Νοσοκομείο της Ρόδου, τι έχετε κάνει μέχρι τώρα;

    Με τους δρόμους που για ένα ακόμα καλοκαίρι θα είναι μισοί; Το νησί ζει από τον τουρισμό και πραγματικά δε το φροντίζουν καθόλου.

    Υπάρχουν θέματα αλλά και για αυτά τα ίδια επικρατούν. Όπως δώσαμε την ψήφο μας στους 300 που είναι τώρα και μας κυβερνούν, έτσι δώσαμε και την ψήφο μας στου άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    0 εις το πηλίκο. Σκεφτείτε τα λοιπόν όταν πάτε να ξαναψηφίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/6/11 10:28

    re pedia o kosmos doulevi einai sta touristika sta hotel pws na katevi madraki? to nisi vouliazi apo kosmo tha afisi o alos tin doulia tou pou doulevi 3 mines to xrono na erthi kato?
    kai siga to kosmo pou eixe ktes!
    kati grafiki itan kati pedakia pou den exoun doulepsi pote sti zwi tous kai twra to pezoun epanastates (xoris etia)!
    ase pou itan ola ta fititakia kne kai syriza!
    e afto den einai aganaktismeni einai apla kati tempelides pou psofane gia tzertzelo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/6/11 10:48

    Και να τάνε μόνο τα παιδάκια και οι γραφικοί; Φωνάζει ο Κλέφτης... Οι μίσοι από εκεί πέρα ανήκαν στα λαμόγια που αγαναχτήσανε επείδη τους κοπήκανε οι μίζες. Άσε που το γεγονός ότι ο καθένας ανέβαινε και μιλούσε στο μικρόφωνο έλεγε ότι βλακεία του κατέβαινε. Πως είναι δυνατόν να ακολουθήσει ο κόσμος (εγώ) όταν ακούει το κάθε βλαμένο να βγάζει τα εσώψυχά του; Αυτή η ψευτοοργάνωση ήταν ένα πανηγύρι της κακιάς ώρας. Ο πιο κερδισμένος ήταν αυτός που πουλούσε το ποπ κορν και το μαλλί της γριάς η μήπως και αυτός ήταν αγανακτισμένος; Δεν είναι η Ρόδος για τέτοιους αγώνες δυστήχως (και πριν προλάβει ο βλάκας ανορθόγραφος να αρχίζει να φωνάζει βλάχε κτλ κτλ ... Ροδίτης είμαι)..

    Υ.Γ. 23:27... Το πολιτισμένοι με Η. Μάλλον εσύ τελικά ίσως να είσαι πολιτισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/6/11 11:44

    Αυτό που ονομάζετε κάποιο σκουλήκι λέγεται Παναγιώτης Σοροπίδης του Αντωνίου είναι Ροδίτης και για πρώτη φορά στη ζωή του περήφανος για πολλούς απο τους απλούς ανώνυμους συμπολίτες του. Για πεστε μας εσείς και οι υπόλοιποι εδώ μέσα με τη σειρά τους ποιοι είστε, τι είστε και με ποιο δικαίωμα κα ιδιότητα βρίζετε και απαξιείτε εμένα και τον λαό της Ρόδου κρυμμένοι στο λαγούμι της ανωνυμίας σας σαν κουκουλοφόροι του διαδικτύου; Γενναίοι μου, σας περιμένω εγώ και οι συμπολίτες σας στην επομενη συγκέντρωση να μας τα πειτε Δημοκρατικά από μικροφώνου. Και να μας υποδείξετε τα λαμόγια. Θα τους κράξω μαζί σας. Τώρα διαβάστε παρακαλώ κάτι που οι περισσότεροι αγνοείτε όπως μου το έστειλαν:

    "ΙΔΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Άρθρο 11 της Συνθήκης: Ούτε ο Δανειολήπτης (η Ελλάδα) ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω Εθνικής Κυριαρχίας σε σχέση με οποιαδήποτε ενέργεια κατάσχεσης στην διαδικασία εφαρμογής της Σύμβασης αυτής (με το ΔΝΤ).
    Το άρθρο αυτό επαναλαμβάνεται ως άρθρο 14 πρ.15 της σύμβασης που έγινε νόμος του κράτους με αρ.3845/06-05-2010.

    ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS.
    Δημ. Αντωνίου "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/6/11 13:22

    Μπορει να ειμαστε γραφικοι και τεμπελιδες οπως μας χαρακτηριζεις αλλα δεν ειμαστε ραγιαδες που με 500 ευρω το πολυ το βουλωνουμε καιπεριμενουμε τους αλλους να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΚΕ ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗς ΒΟΥΛΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/6/11 13:24

    Ποτέ δεν απαντώ σε σχολιαστές των άρθρων μου , επειδή η κάθε άποψη είναι σεβαστή και επειδή στο κάτω-κάτω κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει με τη δική μου άποψη , ούτε θα κρίνω εγώ τον τρόπο που επιλέγει να εκφραστεί ο καθένας.
    Αυτή τη φορά θα κάνω μια εξαίρεση (έτσι για πλάκα) και θα προσπαθήσω να βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους:
    1)Ως blogger , υπερασπίζομαι το δικαίωμα της ανωνυμίας των bloggers , η οποία εν μέρει προσφέρει ελευθερία λόγου και έκφρασης (από τη στιγμή που δεν έχουμε δημοκρατία και οποιοδήποτε λαμόγιο μπορεί να σε σύρει στα δικαστήρια αν απλά βγάλεις στη φόρα τα άπλυτά του). Γι αυτό το λόγο και μόνο δεν αναφέρω το όνομά μου στα άρθρα (οι διαχειριστές του blog γνωρίζουν ποιος είμαι).
    2)Η αναδημοσίευση ενός μηνύματος που έλαβες μέσω ομαδικής πανελλήνιας αποστολής , δεν είναι πράξη αντίστασης. Η μήνυση έχει γίνει εδώ και ενάμιση χρόνο , και τότε σε όλα τα blogs καλούσαν τον κόσμο να γίνει συν-μηνυτής , καταθέτοντας ΕΠΩΝΥΜΑ μήνυση στην εισαγγελία του τόπου του. Τότε , ανάμεσα σε εκατοντάδες ψευτοπαληκαρισμούς του τύπου "όλοι μαζί" "θα τους πατήσουμε" και σε χιλιάδες like στο facebook , από όλη την Ελλάδα μόνο 5 άτομα κατέθεσαν ΕΠΩΝΥΜΑ μήνυση κατά του κράτους (αυτή την ίδια που επικαλείστε ως αφορμή αγανάκτισης) και ένας από αυτούς είμαι κι εγώ , θα έρθει και η δική μου σειρά να καταθέσω στο δικαστήριο κατά των εθνοπροδοτών. Το όνομά μου λοιπόν δεν το κρύβω επειδή φοβάμαι κάτι , αλλά (το λέω για άλλη μια φορά) επειδή υποστηρίζω την ανωνυμία των bloggers. Μπορεί ο Δημήτρης (ο Αντωνίου) να έχει επιλέξει να δίνει δημόσιες διαλέξεις επί του θέματος , εγώ να απευθύνομαι στους συμπολίτες μου μέσω των blogs , και κάποιος άλλος με όποιον τρόπο νομίζει , ή και καθόλου.
    3)Αν πράγματι είστε ικανοποιημένοι από το χθεσινό πανηγυράκι , δικαίωμά σας , αλλά είναι και δικό μοπυ δικαίωμα να μην είμαι και να εκφράζω την άποψή μου. Αν θέλετε μπορείτε να αποκαλείστε μεταξύ σας επαναστάτες ή όπως αλλιώς θέλετε , αλλά καλό είναι να μην οικειοποιείστε αγώνες άλλων (όπως ο κύριος Παναγιώτης Σοροπίδης) στους οποίους δεν έχετε τα @@ να συμμετέχετε.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
    ο αρθρογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/6/11 13:38

    Και επι τελους δεν εχουν παρει ολοι οι ελληνες μιζες αλλα το οτι διαμαρτυρονται και τα λαμογια στις συγκεντρωσεις αυτο δεν θα εμποδισει το να διαμαρτυριθω για την καταργηση μου σαν ατομο.Τα λαμογια τα γνωριζω,τα φτυνω και προχωρω .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΛΟΘΙ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/6/11 13:58

    re paidia...arxika pios eisai esu na krineis tin psixologia kai tous logous pou den diamartirithikan oi rodioi...
    den exei kanenas to dikeoma na mas pei pote kai pou tha diamartirithoume gia tin dimokratia,to kaname 1 , 2 opote mouroume kai pali...
    osoi den goustarete tin rodo mporite na figete...alla pou na pate???sta xorgia sas??? pou exoun apominoi elaxistoi katikoi... h' mipos stin athina,pou ginete tis kakomiras?
    ntropi sou esena pou anartises auto to thema...afou sevese tis apopsis twn alwn tote me pio dikeoma apokalis tous rodites kimismenous?? epidi ksipnisan kapioi kai diamartironte??? se pliroforw oti polu apo autous mexri ektes filousan katourimenes podies gia mia thesoula sto dimosio...
    me pordes den vafonte auga,emois tous psifisame kai mas antiprosopevoun pliros... prota as ftiaksoume tin nootropia mas san laos kai meta diamartiromaste..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/6/11 18:11

    Οσοι δεν ηρθαν ειπαν...Ελα μωρε θα πανε οι αλλοι μην γινουμε ρεζιλι εμεις! Καλυτερα να παω για καφε!
    Οσοι δεν ηρθατε χωρις να υπαρχει καποιος λογος... ειστε αξιοι της μοιρας σας! Πραγματικα δεν αγαπατε τα παιδια σας η ειστε βολεμενοι! Περιμενετε να πονεσουν οι αλλοι για να περασετε εσεις καλα! αισχος κοπροιτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/6/11 19:42

    o tropos pou skeftese einai fasistikos...tha diadilosoume gia tin dimokratia opote theloume...
    to na les opios den irthe einai aksios tis miras tou den se tima...idietera to pws egine tin teleftea fora stin rodo...komatopiimenoi,metanastes,ellinikes simees pou grafan esetai imar les kai ama paei kanenas ksenos sto irak,pakistan tourkia me tin simea tis xoras grafontas panw ena elliniko onoma tha evgene zontanos...
    dimosioi ipaliloi pou vazan vismata tosa xronia na voleftoun aftoi kai ta paidia tous,kai oloi autoi kamouflarismenoi apo tous ontos aganaktismenou(pou omologw itan polu kai mpravo tous) alla oxi file den tha ginoume i aspida gia ta komatoskila,tous alodapous kai volemenous .
    ixe alodapous pou doulevoun kanonika kai stin sira gia tin anergia einai protoi protoi...
    diamartirithikame kai tin epomeni diamartiria tha tin diksoume me tin psifo mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/6/11 22:35

    19:42 Μπορεί να μου πεις πως θα διαμαρτυρηθείς με την ψήφο σου; Θέλω και εγώ να κάνω το ίδιο αλλά δεν ξέρω πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/6/11 19:02

    pws mamioste etsi mwre? axrhstoubes!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/6/11 02:35

    Προς τον ανώνυμο 6/62011 13:24 (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)

    Κρίνοντας από τις αντιφάσεις και το οργίλο ύφος γραφής με το οποίο μου απάντησες πολίτη Χ, μόνο η διάθεση για χαβαλέ και πλάκα δεν ήταν ο λόγος που σε παρακίνησε όπως ισχυρίζεσαι.
    Τάσσομαι και εγώ υπέρ της ανωνυμίας των blogger ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ασυλίας των παρανομούντων και έλλειψης Δημοκρατίας που προστατεύει τα λαμόγια όμως το ξέρεις πολύ καλά πως στην περίπτωση αυτή φίλε είσαι ΦΑΟΥΛ και να γιατί:
    Διότι εδώ δεν απευθύνεσαι και ούτε έχεις να κάνεις με λαμόγια, αντιθέτως θίγεις και προσβάλλεις καθημερινούς απλούς ανθρώπους του μόχθου, συνταξιούχους, γριούλες, ΑΜΕΑ που κουτσά στραβά κάτι προσπάθησαν να κάνουν για πρώτη φορά στη ζωή τους. Την ίδια στιγμή μάλιστα που οι καφετέριες έσφυζαν από αποχαύνωση, απάθεια και αδιαφορία. Τους προσβλητικούς σου χαρακτηρισμούς δεν μπορώ να τους παραβλέψω και ξέρεις γιατί; Γιατί για πρώτη φορά στη ζωή του ο πατέρας μου αισθάνθηκε πως όφειλε στα 66 του να «κατεβεί στην πλατεία», παρέα με τον καρδιοπαθή θείο μου που και αυτός κατέβηκε για πρώτη φορά σε συγκέντρωση μετά τον Νοέμβριο του 1973 ως τότε κάτοικος Αθηνών. Άνθρωποι σαν και αυτούς ήταν εχθές εκεί, απλοί καθημερινοί. Και μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν καν την δυνατότητα να μάθουν πως κάποιος τους υποβίβασε σε άβουλα πρόβατα μόνο και μονο διότι έδωσαν το μικρό τους παρών. Με το αρθρίδιό σου λοιπόν μάγκα δεν εξέφρασες το δικαίωμα λόγου και άποψης όπως ψευδώς ή ανοήτως ισχυρίζεσαι, αλλά υβριστικούς, απαξιωτικούς μειωτικούς και για αυτό χυδαίους χαρακτηρισμούς. ΑΝΩΝΥΜΩΣ - το τονίζω. Μάρτυράς μου; Το άρθρο σου το ίδιο.
    Δεν κατάφερες κάτι διαφορετικό από ό,τι κάνουν τύποι φαιδροί σαν τον Πάγκαλο: Γενίκευσες, ειρωνεύθηκες, μείωσες και απαξίωσες εκ του ασφαλούς τον κόσμο στην κλίμακα που σου αναλογεί. Το κύτος εκείνο όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες όπως χρόνια συνηθίζει, εσύ την Ρόδο και τους Ροδίτες. Αυτός έχει την προστασία της βουλευτικής ασυλίας και εσύ την προστασία της ανωνυμίας του blog. Βλέπεις πως καμιά φορά μεταμορφωνόμαστε σε αυτό που αποστρεφόμαστε χωρίς να το αντιληφθούμε; Έκανες καλή αρχή. Συνέχισε.
    Και που σαι; Μη φοβάσαι, τουλάχιστον εμένα. Ούτε μπράβους έχω, ούτε δέρνω, ούτε μεγαλόσχημος είμαι. Ένα απλό ανθρωπάκι είμαι όπως η πλειοψηφία. Με οικογένεια, χρέη και υποχρεώσεις όπως όλοι μας. Έχω όμως μια ποιοτική διαφορά με εσένα, ξέρεις ποια; Είμαι ελεύθερος γιατί δεν φοβάμαι να σου απευθυνθώ με το όνομα μου. Ούτε να σου πω την άποψή μου με το όνομά μου, σε αντίθεση με εσένα που ως τυπικός φορέας ψυχοσύνθεσης αυθεντικού ραγιά με το σύνδρομο καταδίωξης και σκλάβος του φόβου του δειλιάζεις ακόμη και να «εμφανιστείς» σε εμένα το τίποτα, το πρόβατο και στα υπόλοιπα καθημερινά ανθρωπάκια. Και 10 μηνύσεις λοιπόν να έκανες και όχι μία μαζί με τον αγωνιστή, το λιοντάρι τον Δημήτρη, μόλις απώλεσαν την αξία τους μαζί με τα πέτσινά σου α@@. Και βέβαια όσο για τον αγώνα που πρόκειται να δώσεις όπως μας αναφέρεις στα Δικαστήρια πασπαλισμένο με μπόλικο κομπασμό που η ανωνυμία μπορεί να προσφέρει, θα όφειλες να γνωρίζεις και να αναφέρεις πως η μύνηση Δημητρίου Αντωνίου μπήκε ΣΥΝΕΝΟΧΙΚΑ στο αρχείο της ανακρίτριας Χριστίνας Καπαμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/6/11 02:37

    Προς τον ανώνυμο 6/6/ 2011 13:24 (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ)

    Συνέχισε λοιπόν να διαμαρτύρεσαι από τον καναπέ σου και να αποθαρρύνεις τον κόσμο να αντιδράσει, έστω στο ταπεινό και σπιθαμιαίο μέτρο των δυνατοτήτων του, με το διχαστικό δηλητήριο και τις ύβρεις που εκτοξεύεις από το πληκτρολόγιο σου. Η εξουσία σε ευγνωμονεί. Σαν τα προβοκατόρικα μουνόπανα που έκαψαν τους 3 ανθρώπους και το αγέννητο στην ΜΑΡΦΙΝ για παράδειγμα, απονευρώνοντας στο ξεκίνημα την αντίσταση που πήγε να ξεκινήσει απο πέρσι. Θέλεις να ενταχθείς σε αυτήν την κατηγορία; Δικαίωμά σου. Να το χαίρεσαι…
    Αν εξακολουθείς πάντως να έχεις διάθεση για λίγη ακόμη πλάκα, θα σε παρακαλούσα ευγενικά να μου διευκρινήσεις ΠΟΙΟΥ τον αγώνα οικειοποιήθηκα και ΠΩΣ. Εκεί θα σου έδινα την ευκαιρία να αντιληφθείς πόσο φρόνιμο είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Και εγώ έχω ενστάσεις για κάποια πραγματάκια, όμως πραγματικά μπροστά σε αυτό που έρχεται είναι φαιδρό, ανάξιο έως παράλογο να να ασχολούμαι με αυτές, πόσο μάλλον να τις κραυγάζω και δημοσίως. Έρχονται δύσκολοι καιροί τόσο που ούτε φανταζόμαστε και δεν μπορεί να λείπει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Ελπίζω να καταλάβεις το ατόπημά σου και να προσφέρεις στη συνέχεια ό,τι πραγματικά μπορείς μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες σου. Δεν περισσεύει κανείς μας. Ούτε εσύ.
    Τότε θα μπορέσω και εγώ να σου πω με τη σειρά μου:

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    Με εκτίμηση για όσους συμπολίτες μου αντιστέκονται.
    Όπως μπορούν. Όσο μπορούν
    Παναγιώτης Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/6/11 08:19

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!!
    ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ ΟΜΠΡΕΛΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ?????

    ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ...

    ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΙΩΘΕΙ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/6/11 09:20

    κύριε Παναγιώτη Σοροπίδη:
    1)Δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω στο συνδικαλιστογεννές , ευφάνταστο λογίδριό σου που φανερώνει τις τηλεοπτικές καταβολές της σκέψης σου , όπως αυτή έχει διαμορφωθεί μετά από άπειρες ώρες παρακολούθησης διαφόρων "δημοσιογραφικών" , "ενημερωτικών" εκπομπών και δελτίων "ειδήσεων".
    Αν εσύ χωρίζεις τον κόσμο σε απλούς μεροκαματιάρηδες και τον Πάγκαλο , τότε είναι σίγουρο πως έχεις χάσει πολλά επεισόδια από το σήριαλ της πραγματικής ζωής που διαδραματίζεται καθημερινά , το οποίο δυστυχώς δεν τυγχάνει μεγάλης προσοχής , λόγω της ταυτόχρονης προβολής των τηλεοπτικών σήριαλς , εκπομπών και ριάλιτι σόους.
    2)Αν είχες καταλάβει έστω και μια λέξη από όσα γράφω , δεν θα είχες μπει στον κόπο να σκαρώσεις όλο αυτό το copy-paste κατεβατό , μόνο και μόνο για να μη σου τη λένε οι γνωστοί σου , πως δεν καπέλωσες κάποιον Χ άγνωστο blogger , αλλά θα συμφωνούσες μαζί μου. Και είμαι σίγουρος γι'αυτό , επειδή θέλω να πιστεύω πως είσαι κι εσύ αγανακτισμένος με τις εξελίξεις στη χώρα μας και στον τόπο μας.
    3)Η υπόθεση δεν μπορεί να μείνει για πολύ στο αρχείο της ανακρίτριας , πίστεψέ με...
    4)Επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά πως αν αυτό το πράγμα που έγινε την περασμένη Κυριακή κάποιοι το αντιλαμβάνεστε ως έκφραση αγανάκτισης , μεγειά σας και χαρά σας πρωτοπαλήκαρα!!!
    5)Αυτά για όσους κατάλαβαν.
    Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ , ούτε και θέλω να μπω στον κόπο να ασχοληθώ.

    ο αρθρογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/6/11 20:45

    Προς Αρθρογράφο 8/6/11.
    Ουσιαστικά όχι μόνο δεν απαντάς αλλά το συνεχίζεις. Δεν πειράζει όμως διότι μένω στο εξής πολύ πιο σημαντικό τελικά καθώς: Αν και οι χαρακτηρισμοί και οι υποθέσεις σου για εμένα είναι τραγικά άστοχες (έσκασα στα γέλια!)χαρη ακριβώς σε αυτά που μου καταλογίζεις αντιλαμβάνομαι πως τελικά έχουμε πολλά κοινά που ούτε φαντάζεσαι. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό και ένταση που στη συνέχεια οι εξελίξεις θα μας φέρουν αναγκαστικά δίπλα, δίπλα και απέναντι στα ανθελληνικά και μισάνθρωπα ανθρωποειδή που μας έφεραν εδώ. Και όχι με την γλυκανάλατη ιδιότητα του απλώς χαρούμενα "αγανακτισμένου". Θέλω και εύχομαι πολύ σύντομα.

    Ελπίζω να με "πιάνεις"

    Πάνος Σοροπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *