ροή ειδήσεων

Τραυματίες στο κέντρο - Πολίτες αποδοκίμασαν την Κανέλλη

Οχτώ πολίτες τραυματίστηκαν στις προσυγκεντρώσεις στον Ευαγγελισμό και το Καλλιμάρμαρο, και ένας ακόμη, όταν λιγο πριν τις 9 το πρωί της Τετάρτης (29/06), ομάδα πολιτών...
επιχείρησε να διακόψει την κυκλοφορία στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χημικά, θέλοντας να τους απομακρύνουν. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ο διαδηλωτής στην περιοχή του Χίλτον τραυματίστηκε, καθώς χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, ο σταθμός του μετρό "Ευαγγελισμό" παραμένει κλειστός, ενώ κλειστές είναι πλέον οι λεωφόροι Βασιλίσσης Σοφίας και Βασιλίσσης Αμαλίας.
Στο κέντρο της Αθήνας ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στον περιβάλλοντα χώρο του κοινοβουλίου, ενώ κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα.
Ηδη, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος των ανθοπωλείων, έχει τοποθετηθεί ο σιδερένιος φράχτης, ώστε να καταστεί αδύνατη η είσοδος στο κοινοβούλιο.
Την ίδια ώρα, στους γύρω δρόμους ειδικά συνεργεία του Δήμου καθάριζαν την περιοχή από τα αποκαΐδια, αλλά και τα κομμάτια μαρμάρων που έσπασαν κατά τα χθεσινά επεισόδια.
cosmos.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/11 20:11

    Μπορεί οι προδότες να ψήφισαν το "μεσοπρόθεσμο" αλλα ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να πέσουν.
    Το οτι ψηφίστηκε το μεσοπρόθεσμο (ηταν αναμενόμενο) σημαίνει οτι απο εδω και πέρα θα ξεπουλήσει ο Γιωργάκης και τα φιλαράκια του οτιδήποτε κρατικό,την δημόσια περιουσία ολων μας,που τα τσογλάνια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ λήστεψαν την τελευταια 20ετια,με τις μίζες,και την διαφθορά τους πήδηξαν τον τόπο μας.
    Δεν θέλουμε να πέφτει το ηθικό σας, χάσαμε μια μάχη αλλα οχι τον πολεμο,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΠΡΙΝ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΑΛΛΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ...) ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ...Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ,αντι να πληρώσουν οι κλέφτες που τα τσέπωσαν τα κλεμμένα,τα πληρωνει ο λαος, Γιωργάκης θα περάσει στην ιστορια ως ο μεγαλυτερος προδότης της Ελλάδας,δεν θα τον αφησουμε να παει την χωρα 40 χρονια πισω,θα παλεψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *