ροή ειδήσεων

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!! Μπαρούτι μυρίζει στο Καστελόριζο! Ο Δήμαρχος κύριος Πανηγύρης με ένσταση που κατέθεσε....
κατά τις απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που αφορά την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων! Πολλά χρονια τώρα οι κάτοικοι πλήρωναν τα μετρα που τους αναλογούν και τοποθετούσαν τραπεζάκια για τους λιγοστούς τουρίστες του νησιού..και για μια σεζόν ακριβώς 60 ημερών! Με την πράξη του Δημάρχου λοιπόν .. αυτό σημαίνει καταστροφή του νησιού και των οικογενειών που ζουν εκεί..αφού δεν έχουν άλλους πόρους για επιβείωση παρα μονο τα μικρά γραφικά εστιατόρια! Τα μαγαζάκια και γενικά οι κάτοικοι του ακριτικού μας νησιού απειλούν ότι θα κλείσουν το λιμάνι αν ο Δήμαρχος επιμείνει στην απόφαση του που είναι πέρα για πέρα άδικη! Προσωπική μας άποψη είναι ότι ο Δήμαρχος τον τελευταίο καιρό έχει χάσει το παιχνίδι αφού οι λιγοστοί κάτοικοι του νησιού είναι και ψηφοφόροι του!
Πηγη: Manuel

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/6/11 08:32

    Ντροπή! Ένα ακριτικό νησί μας , με λιγοστούς κατοίκους, να δέχεται τέτοια επίθεση και μάλιστα εκ των έσω! Αν αυτό αληθεύει, θα είναι σαν να διώκονται από το νησί ακόμα και αυτοί οι λιγοστοί κάτοικοι, που μόνο το καλοκαίρι περιμένουν για να δουλέψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/11 08:44

    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!! ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ? ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ..ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ..ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ... ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/11 09:06

    PERIMENOUN NA DOULEPSOUN 2 MINES TO XRONO AN DOULEPSOUN KAI O DIMARXAKOS PAEI NA TOYS KLEISEI TA MAGAZIA! ME TETOIA KRISI KI ESY DHMARXE KANEIS TETOIA PRAGMATA? NTROPI SOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/6/11 09:33

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ Ε? ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙΣ! ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/11 09:54

    Re panigiri katse kala....irtha to perasmeno kalokairi kai perasa poli orea....oli th mera tin evgaza sta kathismata pou les na vgaleis....tha katastrepseis to kastellorizo....arakse sta kivika sou reeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/11 13:21

    Εχω πεσει απο τα συννεφα!!Καλα σοβαρα μιλατε τωρα? κανει αυτα τα πραγματα ο Δημαρχος κι εσεις τον εχετε ακομη εκει? Και απ'οτι μαθαινω τα εβαλε και με τους δικους του στο συμβουλιο!! Κατι δεν παει καλα με τον Πανηγυρη!Αντε Δημαρχε καιρος να μαζευεις τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια! Αρκετα πια! Εχεις καταπιει τις σαρκες των κατοικων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/6/11 14:44

    re paidia autos pou einai sti fotografia einai o dimarxos kastelorizou? apo tin fatsa kai mono katalabaineis ti lamogio einai...i ponirada tou kai i kompina apotuponete se mia fotografia! parte oloi tis skoupes kai varate ton ton kopriti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/6/11 16:18

    EGO 8A TIS BGALO TIS KAREKLES KAI TA TRAPEZAKIA KAI DEN 8A TOY DOSO TIPOTA TOY POYSTH.TI 8A MOY KANEI?8A MOY TO KLEISEI TO MAGAZI?8A TOY KANO MIA MYNHSH GIA ANTITOYRISTIKH POLITIKH KAI KAKODIAXEIRHSH TOY DHMOY KAI AI STO DIAOLO TO PANHGYRI!ENNOHTE OTI DEN TON KSANAPSIFHZEI KANEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/6/11 17:07

    san dimarxos adi na lineis ta problimata twn katikon sou ta xirotereveis ta lehlateis kai na ispratis ton mis8o sou isbaros tou ellhnikou forologoumenou polith oxi monaxa esy alla kai h parea sou oi opoioi se koitoun apo makria kai se xlebasoun kai blepoun poso anoeitos kai ka8isterimenos eisai exeis xasei to kiros kai tin a3ioprepeia enos dimarxou tou opiou 3erei na klebei kai na skepazei toso kala pou akoma h 8emida den mporei na ton piasei istera apo ta euro pou exei faei sixaritiria sthn 8emida sixaritiria sto bodi pou den exei 3upnisei akomi kai an 3upnisi to bodi autos 8a einai o megaliteros dikastis sou pou to enstikto tou den kanei la8os pote para ta osa exei epiferei h diarkia twn xrwnwn sthn e3ousia pou epeiferei thn sunexh allazonia kai to telos tou a3iomatos sou kai an kapios apo esas pei oti auta pou eipa den paei paei den paei o dimarxos 8a ton faei........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/6/11 17:26

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΤΟΥΣ... ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!
    ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ! ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/6/11 19:14

    και ο μεγαλύτερος εχθρός της Ρόδου ο Δήμαρχος της είναι, όπως και της Ελλάδος ο προθυπουργός της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/6/11 19:34

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ..ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ...ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ? ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ?ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΗΓΥΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/6/11 20:36

    Πω πω!! ο Δημαρχος τρελαθηκε! Αντε για την Λερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/6/11 21:02

    ΕΝΤΑΛΑΜΓΚΕ ΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/6/11 23:22

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ.ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ 30-40 ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΞΩ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ.ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/6/11 00:54

    23:22...Φιλε μου η Εφημεριδα Ροδιακη το εγραψε δεν το εβγαλε κανεις προεδρος εξω οπως λες! Εδω οι ανθρωποι δεν θα εχουν σε λιγο καιρο να φανε κι εσυ μας λες γιατι εβγαλαν ενα καθισμα παραπανω? ντροπη σου και μονο που μιλας ετσι για τους συμπολιτες σου!
    Να σεβαστειτε εσεις τις οικογενειες που ζουν απο τα μαγαζακια του νησιου και οχι να θελετε να κλεισουν! Η κινηση του Δημαρχου δειχνει καθαρα οτι θελει να εκδικηθει καποιους! Και ερωτω τον Δημαρχο σας..Περσι προπερσι και τις προηγουμενες χρονιες δεν τον ενοχλουσαν τα τραπεζοκαθισματα? Τοσα χρονια οι ανθρωποι πληρωναν και εβαζαν..τωρα ξαφνικα τι εγινε κυριε δημαρχε? Μηπως τελικα κρυβετε κατι αλλο απο πισω? Η κινηση σας ειναι εντελως αδικαιολογητη! Εσεις δεν βοηθατε το νησι αλλα "σκοτωνετε" οικονομικα τους λιγοστους κατοικους σας....οι οποιοι σας ψηφισαν κιολας....Τωρα ξαφνικα τι εγινε και θελετε να πεινασει ο κοσμος? Ειναι καποια ερωτηματα που δεν θα απαντηθουν ποτε..γιατι δεν συμφερουν κυριε δημαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/6/11 05:44

    Tα εστιατορια βρισκονται εκει πολλα χρονια...Το ιδιο και ο Δημαρχος ειναι πολλα χρονια εκλεγμενος! Κανει φοβερη εντυπωση σε ολο τον κοσμο πως ξαφνικα το 2011 τον ενοχλουν τα τραπεζοκαθισματα!? δηλαδη τα προηγουμενα χρονια δεν σας ενοχλουσαν κ.Πανηγυρη? Δεν βλεπετε οτι και η ιδια η παραταξη σας δεν σας θελει πια...ο ιδιος ο προεδρος σας που ηταν και το δεξι σας χερι εκανε πισω..γιατι? Τελικα φαινεται καθαρα οτι δεν σας ενοχλουν τα τραπεζακια ενοχλει προφανως η αδιαφορια των κατοικων στο προσωπο σας! Ηδη με αυτη την λαθος κινηση σας ειστε στη μαυρη λιστα του νησιου σας! Ο κοσμος δεν σας εχει πια καμια εμπιστοσυνη! και με το δικιο του δεν θελει δημαρχο να μπαινοβγαινει και τρεις και λιγο απο τα δικαστηρια για πλαστογραφιες και απατες! Λαθος δρομο πηρατε κ.δημαρχε και χτυπατε αλυπητα οικογενειαρχες που παλευουν για την επιβειωση των παιδιων τους! Πραγματικα λυπαμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/6/11 10:36

    Καστελοριζιοί, ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ!!!! Μην τον αφήσετε να σας κλείσει και να σας διώξει από το νησί... Μάλλον χοντρά συμφέροντα έχει! Δεν εξηγείται αλλιώς... Να φύγει αυτός!!!!!!!!! Στείλτε τον "απέναντι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/6/11 10:40

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ,ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ...Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΜΕ 80% ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΑ ΣΥΓΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΧΑΜΕΣ.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ!!

    ΖΗΤΩ Η ΜΑΣΟΝΙΑ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/6/11 11:12

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος11/6/11 14:28

    Κυριε Δημαρχε...Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την κινηση σας να βγαλετε ετσι "ξαφνικα" τα τραπεζακια των μαγαζιων και μαλιστα μεσα στη σεζον χωρις να λογαριασετε την κριση που περναει ο κοσμος και με τροπο μη δημοκρατικο αποφασιζουμεν και διατασουμεν στην ουσια να βαζετε λουκετο στα γραφικα μαγαζακια του πανεμορφου νησιου σας! Εχω κι εγω το ιδιο ερωτημα οπως και οι παραπνω σχολιαστες.. γιατι τοσα χρονια δεν κανατε το ιδιο? πως ξαφνικα ξυπνησατε ενα πρωινο και ειπατε σας πεταω τα τραπεζια? Επειδη ζουμε στην Ελλαδα ξερουμε πολυ καλα ολοι μας οτι εγινε εκ του πονηρου! Καλο ειναι να το ξανασκεφτειτε...και να αφησετε τους ανθρωπους να δουλεψουν!

    Φιλικα Καποιος φιλος σας!~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος11/6/11 20:58

    DIMARXE KALYTERA NA FYGEIS APO TO NISI...O TOPOS DEN SE XORAEI ALLO! ARKETA SE ANEXTIKAME... KAPOU YPARXEI KAI ENA TELOS! ANTE STH EYXH THS PANAGIAS NA MHN SE KSANADOUME..NA VREI KAI TO NISI MAS THN YSIXIA TOY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος12/6/11 00:17

    διμαρχε ειμαστε μαζι σου!μην μασας! ολη η ροδος και η αχαγια ειναι μαζι σου!! προχωρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος12/6/11 09:05

    00:17 Φιλε μου με ολο το συμπαθειο...Το θεμα ειναι σοβαρο θα πεινασουν οικογενειες αν ο Δημαρχος Μεγιστης μονο και μονο απο ενα πεισμα κανει πραξη αυτο που ειπε!Απο αυτα τα μικρα γραφικα μαγαζακια ζει σχεδον ολο το καστελοριζο...μην κανεις λοιπον πλακα με τετοια θεματα! Φιλε Δημαρχε κανεις μεγαλο λαθος..δεν θα σου πω ποιος ειμαι αλλα ειμαστε φιλοι! Φαινεται καθαρα οτι το κανεις για προσωπικους λογους...Σκεψου μονο τις οικογενειες που ζουν απο αυτα τα μαγαζακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος12/6/11 09:27

    FILE MOY 20 58 EPIDH MALON DEN ZEIS EDO TO XEIMONA NA DEIS TI TRABAME GIAYTO TA LES.....EKTOS AN KAI ESY PHRES KANENA OIKOPEDAKI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος12/6/11 09:56

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΠΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος12/6/11 10:08

    09:56...Τα οικοπεδα κυριε μου ειναι μια αληθεια! Προφανως εχεις παρει κι εσυ ε? Για αυτο το κανεις γαργαρα! Λες μπραβο στο Δημαρχο γιατι δεν μπορεις να κανεις αλλιως! Θα σου κοψει ολα αυτα που εχεις παρει! Αν δεν δουλεψουν τα μαγαζακια δεν θα δουλεψουν και οι αλλοι στο νησι..αυτο παει ροδα!
    Ενα ο,λοκληρο νησι ειναι αναστατο! Γιατι δεν ο Δημαρχος τα προηγουμενα χρονια δεν εκανε το ιδιο? ξαφνικα το 2011 το θυμηθηκε? Ειναι ντροπη και ολα τα κανει εκ του πονηρου! Και δεν ειναι τυχαιο που η ιδια η παραταξη του τον εχει λιντσαρει! Οσο για σενα πραγματικα ντρεπομαι και μονο που υπαρχεις! Δειχνεις ποσο μικροψυχος και φασιστας εισαι!

    Ενας Καστελοριζιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/6/11 10:23

    Δήμαρχε μην υποκύψεις! Όλοι είναι μέσα στο κόλπο! Και εσύ το ξέρεις! Αν χαθεί το Καστελλόριζο χάθηκε το παιχνίδι για πάντα! Μας θέλουν καταθλιπτικούς! Δεν θα το πετύχουν!
    Δώσε ζωή στο νησί που τόσο αγαπούν όλοι οι έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος12/6/11 10:27

    Φέτος όλοι ΠΑΜΕ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ! Στέλνουμε κάρτες στο Καστελλόριζο! Πάμε και μένουμε εναλλάξ! Δεν αφήνουμε το Καστελλόριζο! Το Καστελλόριζο είναι κομμάτι της ιστορίας μας!
    "Μεγιστάνες" μην υποκύψετε! Η Ελλάδα σας στηρίζει! Σας αγαπά και σας έχει στην καρδιά της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος12/6/11 10:32

    Παιδιά αν επιμένει βγάλτε αντίσκηνα! Να δείς πόσο θα αρέσουν στους τουρίστες!!! Γράφτε τον τι θα σας κάνει; Θα σας βάλει όλους φυλακή; Ας τολμήσει αν μπορεί!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κύριε Δήμαρχε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος12/6/11 10:40

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΒΓΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80% ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ, ΔΕΝ ΒΓΕΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ????ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος12/6/11 11:20

    ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ....ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΑΚΟΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ! ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ! ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ! ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

    ΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/6/11 11:39

    Κρίμα φίλε Δήμαρχε!Τι να πω...Κατάντια! Ενώ ξεκίνησες δυναμικά σαν Δήμαρχος έφτασες στο σημείο να σε μισούν σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του νησιού! Όπως έστρωσες έτσι θα κοιμηθείς! Πραγματικά λυπάμαι που έφερες σε αυτήν την άθλια κατάσταση το νήσι!

    Καστελοριζιός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος12/6/11 12:26

    ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος12/6/11 12:52

    12:26...ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ..ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΞΕΡΕΙ! ΜΗΝ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος12/6/11 13:12

    A RE DHMARXARA TOU KASTELORIZOU ANTI NA EISAI MESA ESU KLEINEIS KAI MAGAZIA APO PANW..... PANTWS PAIDES TOU KASTELORIZOU SAS ANAGWRIZW OTI ESEIS EXETE TON XEIROTERO DHMARXO POU YPARXEI AYTH THN STIGMH STHN ELLADA!!! MONO AYTOS EINAI XEIROTEROS APO TON DIKO MAS STHN SYMI!!!! ALLA TETOIOI MALAKES EIMASTE ANTI NA TOUS RIXOUME STHN THALASSA TOUS EXOUME KAI TOUS ANEXOMASTE TA KOPROSKULA TA LAMOGIA!!!!!!! EXW POU..........ES APO THN PARAGKA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος12/6/11 13:24

    Μην πουμε και με ποια νταλαβεριζετε? Ολοι ξερετε! Αν τολμησει και αγγιξει τα μαγαζια μας θα τον κανουμε χιλιορεζιλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος12/6/11 15:19

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΝΤΡΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος12/6/11 16:37

    15:19 ...Μαλλον θα εχεις σχεση με τον Δημαρχο τικιτανγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος12/6/11 21:48

    Α ΡΕ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΖΩΑΔΙΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΨΗΦΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΜΛΚΙΕΣ. ΓΤ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ 50 ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ 50? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ? ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΛΚΙΕΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΛΚΙΕΣ ΜΗΝ ΤΙΣ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΣΑΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΣΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ 20-30 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΓΚΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος12/6/11 22:05

    21:48 ΡΕ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΕ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ? ΤΙ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ? ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΑΙΣΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Ο ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΡΕ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΚΟΠΡΙΤΗ! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος12/6/11 22:19

    KATARXHN DEN EI NMAIMPASOKTZIS ZWON NTIMENO. 2ON PAPARA, EAN IMOUN BOLEMENOS DEN 8A DOULEUA 13 WRES ZWON. 3ON STA ARXIDIA MOU GIA TON DHMARXO STA ARXIDIA NOU GIA TO KASTELORIZO. NA PLIRWSEIS KAI AUTOI RE OSA PLIRWNOUN OI ALLOI ELLINES DEN TO KATALABA. EOPIDI EINAI STO KASTELORIZO 8A TOUS PLIRWNOUME EMEIS? OTI PLIRWNW EGW NA PLIRWNEI KAI AUTOS RE. S FENETE DINW DEKARA GIA TA MLKO POLITIKA TOUS KASTELORIZOU? ALLA OTAN AKOUW OI KASTELORIZIOI NA MIN PLIRWNOUN ME PIANEI I AGANAXTISI. ANTE MLKES ANAMASATE OLOI THN KARAMELA. ELA NA ALLAKSOUME 8ESEIS NA DEIS TO BOLEMA MOU ME POSA XILIARIKA PLIRWNW TA TRAPZEIA KAI TIS TOULATES KAI OLA TA ALLA POU STOUS KASTHMATARXES TOU NISIOU SAS EINAI ANIKOUISTA. 1 ELEGXOS NA ER8EI STO NHSI TA MISA MAGAZIA PANE GIA KLISIMO GIA TI DEN PLIROUN OUTE KAN TOUS ELAXISTOTATOUS OROUS GIA NA PAROUN ADEIA LEITOURGIAS ANTE TWRA. OLA TA PERNATE STO NTOUKOU. ELA SE MIA KANONIKI POLI NA DEIS TIN GLIKA TOU MAGAZATORA. TO KRATOS SAS PARAIXADEYEI KAI EISTE KAI AXARISTOI. ANTE ELATE POU8ENA ALLO NA DITE TI SIMAINEI BIOPALI. BOLEPSAKIDES. EPEIDEI UA S KOPSEI KAI 5 TRAPEZOKA8ISMATA EBALES KAI MPLEREZA. KAI OPOIOS IPOSTIRIZEI TO DHMARXO PREPEI NA EXEI FAEI KI OLAS? OLI I ELLADA KSEREI OTI OLOI OI KASTELORIZIOI EINAI ARKETA XORTATOI KAI OI MEN KAI OI DEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος12/6/11 22:26

    ere kati malakes pou iparxoun. to problima sou einai na plirwnoun kai autoi oti esy? ...eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος13/6/11 09:15

    22:19 ....Ρε κοπριτη σου ειπε κανεις οτι οι ανθρωποι δεν πληρωνουν? Καθε χρονο τα μαγαζια βγαζουν κανονικα αδειες με τα μετρα που πληρωσαν... Το προβλημα ρε ηλιθιε δεν ειναι εκει οπως νομιζεις εσυ...αν δεν ξερεις πανιβλακα μην μιλας! Το προβλημα το εχει ο Δημαρχος με τον Αντιπροεδρο της ιδιας της παραταξης του...Και επειδη ο Αντιπροεδρος εχει μαγαζι κι αυτος ξαφνικα ο Δημαρχος ειπε τερμα τα τραπεζοκαθισματα! καταλαβες ηλιθιε και αγραμματε?
    Ο Δημαρχος δεν ειχε λογο να το κανει αυτο..οπως δεν το εκανε και τα προηγουμενα χρονια! Τωρα ξαφνικα και επειδη ο Δημαρχος δεν εχει πια την εμπιστοσυνη των κατοικων αρχισε να βαραει οτι τον ενοχλει! Το θεμα ειναι σοβαρο και προκειται για οικογενειες που ζουν απο τα λιγοστα μαγαζακια! Για αυτο ρε κοπριτη αν δεν ξερεις βαλε την γλωσσα σου μεσα τεμπελοσκυλο του πασοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος13/6/11 10:41

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΛΙΓΑ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΟΡΕΖΙΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ...ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ! ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!

    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος13/6/11 10:42

    bale kai esy to alatopiepro tou pasok ka8isterimene. opoios s antimilaei den simainei pws einai kai pasoktzis. asxete ema8es kai ta politika. trava kai esy sto sintagma na grafteis sto neo komma. kai min lete sinexeia gia tous kastelorizious oloi oi ellines merokamatiarides eimaste . Afiste ta topika fronimata kai deite ti simbainei kai stin ipoloipi ellada. an arxisete na tsakwneste metaksi sas tin xasame tin mpala. auto 8eloun na mas valoun na tsakonomaste gia ta kommata. oloi tous kseftiles einai. oso tsakoneste pasok-nd-kke autoi kerdizoun. ksipnate oloi i ellada pinaei oxi mono oi kastelorizioi. olh h ellada ipoferei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος13/6/11 10:58

    10:42...Ακου φιλε μου εγω δεν εχω σχεση με τον φιλο πιο πανω που "τσακωνεστε"...Εδω ανεβηκε ενα θεμα αρα θα πρεπει να σχολιασουμε αυτο το θεμα ετσι δεν ειναι? δηλαδη τι θελεις να λεω αλλα? θα σχολιασω οτι γραφει πανω η αναρτηση!Γιατι λοιπον εσυ αλλαζεις? Μεινε πανω στο θεμα και αν εχεις αποψη να την πεις!Θα συμφωνησω απολυτα με τον φιλο που λεει οτι ειναι προσωπικη κοντρα του Δημαρχου με τον Αντιπροεδρο! Και φρονιμο θα ηταν να σταματησει ο Δημαρχος το θεμα..γιατι ηδη εχει παρει μεγαλες διαστασεις...και ισως στοιχισει πολλα στο κ.Πανηγυρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος13/6/11 11:03

    13/6/11 10:42 .ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ? ΒΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ! ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ..ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ? ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ? ΟΥΣΤΤΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος13/6/11 11:54

    oloi oi ellada tempeloskila kai kommatoskila. geias sas kastelorizoi douleutarades! eytyxws douleuete toso polu gia olous tous ipoloipous ellines kai 8a bgoume apo tin krisi...xaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος13/6/11 14:37

    11:54 RE SKATOPSIXE TI SOU EFTEKSAN OI AN8ROPOI EKEI RE? O KA8ENAS DOULEUEI GIA TIN PARTI TOY MWRI LOUGKRA...DILADI TI 8ELEIS NA DOULEUW EGW GIA TIN SKATOFATSA SOY? APORW POS DEN SE PETAKSAN STA SKOUPIDIA OI GONEIS SOY! PIO KALA NA PE8ANEIS GIATI EISAI BAROS TIS KOINONIAS...SATANISTI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος13/6/11 19:01

    dustuxws exontas diavasei arketa (den mporw na ta diavasw ola merika sxolia einai poli xamila) exw na rwtisw kati tous kastelorizious? eiste 300 atoma. den kserw alla oi diafores sas einai toooso megales pou den mporeitai na ta vrite se kapoio simeio? den ua itan poio wraio na ta vrite meta3i sas? einai pragmatika krima tetoia diamaxi se ena omorfo kai mikro nhsi. Den 8a itan poio wraioo na prospa8ousate kapws na moniasete wste na eklipsoun kai sxolia opws tou filou apo panw p eimai sigouris to egrapse en uermo. Krima. kante mia prospa8eia miliste me ton dhmarxo eimai sigouros oti anemsa stis diamaxes ua bre8ei mia lisi :). 8elei iremia kai mia psixremia gia na li8oun tetoies katastaseis. kali tuxh se olous osous diekdikoun. psixraimia kai xamiloste tous tonous gt etc DEN bgenei tipota. xairetismata sto akritio kastelorizo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος13/6/11 19:05

    episis signwmi pou grafw ksana alla ta parapano isws einai i xeiroteri dusfimnisi gia to nisi sas. einai apo ta prwta pragmata sto google an grapseis rodo-kastelorizo. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος13/6/11 22:48

    19:05..Καλε μου φιλε το προβλημα δεν ειναι οι 300 κατοικοι αλλα ενας..ο Δημαρχος! Το νησι ηταν μια χαρα αυτος ξεσηκωσε και εβαλε φωτιες στους παντες!
    Πολλα χρονια τωρα οι κατοικοι με τα μαγαζακια τους πληρωναν καποια πετρα για να βαζουν καθισματα και τραπεζακια..Ξαφνικα μετα απο καποιες δεκαετιες θυμηθηκε οτι πρεπει να τα βγαλουν...Το προβλημα ειναι ομως αλλου..Εχει τσακωθει ο Δημαρχος με τον Αντιπροεδρο του..δηλαδη η ιδια παραταξη..με αποτελεσμα να ξεσπασει σε ολα τα μαγαζια η οργη του Δημαρχου! Ολα εγιναν εκ του πονηρου! Και εχουμε τωρα ενα ολοκληρο νησι εναντιον του Δημαρχου! Και μιλαμε τωρα για εναν Δημαρχο που μπαινοβγαινει απο τα Δικαστηρια για πλαστογραφιες και απατες... Αυτοι οι ανθρωποι εχουν οικογενειες και περιμενουν 2 μηνεσ το καλοκαιρι οχι για να οικονομισουν αλλα για να βγαλουν τα εξοδα των παιδιων τους που αλλα σπουδαζουν στη Ροδο και αλλα στην υπολοιπη Ελλαδα!! Ντροπη για τον Δημαρχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος15/6/11 08:35

    Δημαρχε γερα..παρε ολα τα οικοπεδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος15/6/11 09:42

    αφηστε υσυχο το δημαρχο να κανει σωστα τη δουλεια του γιατι ενοχληστε τοσο πολυ που θελει να τιτησει το νομο αφηστε υσηχο το νησακι αυτα βλεπουν οι τουρκοι και θελουν να το πα ρουν να το αξιοποισουν γιατι 300 δεν μπορουν να τα βρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος15/6/11 09:52

    ολοι οι καστελοριζοι εχετε φαει μηπωσ καποι εχουν φαει λιγοτερα γιαυτο τουσ πειραζει αν ο δημαρχοσ ηταν ασχετοσ δεν θα ψηφιζοταν με 80/0 και αφηστε την προσωπικη ζωη του καθενοσ ειναι ανανδρα τετοια λογια ενασ φιλοσ που ξερει πολλα για το καστελοριζο ηρεμηστεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος15/6/11 10:06

    ολοι οι καστελοριζοι εχετε φαει απο αυτο το δη μαρχο ηρεμηστε και αφηστε τα προσωπικα στην ακρη ηρεμηστεεεεεε για το καλο του νησιου ενασ φιλοσ που ξερει πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος15/6/11 10:59

    αφου εισε φιλος δεν ξερειs πολλα μαλλον δεν στα εχουν πει σωστα λαθος πληροφοριες σου εδωσαν οι ρουφιανοι σου τα συμφεροντα ειναι για λιγους να μην βγαλω ονοματα στη φορα οκ να τελειονει εδω το ΠΑΝΥΓΗΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος15/6/11 11:15

    Ο Κ ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ θα κανει τρελα κεφια με ολλες της βλακιες που γραφετε γραψτε κιαλλα για γελια ειστε η καλυτερη δισφημηση για το ωραιο νησι που κατοικοι σαν εσαςδεν του αξιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος15/6/11 13:53

    Ερωτηση: Ειναι ο ιδιος δημαρχος του σκανδαλου Αβραμοπουλου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος15/6/11 14:51

    για το οποιο αθωωθηκε μηπως για να ξερουμε τι λεμε οχι χτυπιματα κατω απο τη ζωνη αντρικιαλογια οχι κρυβομαστε πισω απο την ανωνυμια και λεμε οτι μας κατεβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος15/6/11 17:31

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.. ΜΕ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ..ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΚΑΙ VIP..ΝΑ ΤΑ ΜΑΤΣΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ...ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ? ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!! ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΦΥΛΑΚΗ... ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος15/6/11 18:01

    αισχος... ντροπη ...δεν εχετε να ασχοληθητε με τιποτα αλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος15/6/11 18:13

    Οντως αισχος και ντροπη που ενας τετοιος Δημαρχος αντι να ασχολειτε με τα πραγματικα προβληματα του νησιου μας...Τα εβαλε με τον φτωχο κοσμακη κλεινωντας τις γρεφικες ταβερνουλες για δικα του συμφεροντα!! ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος15/6/11 18:19

    φιλε συγνωμη αλλα με τοση αντιπαθια στο προσωπο του δημαρχου δεν λυνοντε τα προβληματα .το θεμα θελει συζητηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος15/6/11 18:26

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΔΥΣΦΙΜΗΣΗ .ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος15/6/11 18:28

    Φιλε μου...εδω λεμε αληθειες! Δεν συκωφαντουμε κανεναν! σε ρωταω λοιπον και αν θελεις μου απαντας..Πως ξαφνικα μετα απο τοσα χρονια θυμηθηκε ο Δημαρχος οτι θα πρεπει τα μαγαζακια να βγαλουν τα καθισματα? Δηλαδη περσι δεν ενοχλουσαν? προπερσι δεν ενοχλουσαν? Δεν βλεπεις γυρω σου οτι ο κοσμος πειναει και κανει οτι μπορει για να επιβειωσει? και ξαφνικα ερχεται ο Δημαρχος και τους λεει...Θα σας κοψω το φαγητο γιατι αυτο κανει αν επιμεινει στην αποφαση του! Το θεμα δεν θελει συζητηση...εξαλλου φανηκε απο την αρχη οτι ο Δημαρχος το εκανε για αλλους λογους...Μην ξεχνας οτι ο Αντιπροεδρος εχει μαγαζι κι αυτος ε? Τι να λεμε τωρα! Θα τον καταλαβω αν πει οτι κυριοι απο του χρονου θα μειωσετε τον αριθμο καθισματων γιατι δεν παει αλλο..ωστε ο πολιτης να ειναι και ενημερωμενος ετσι που το εκανε ειναι σαν να τους εβαλε το πιστολι στον κροταφο!Και δειχνει σαν να παιρνει εκδικιση..για κατι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος15/6/11 19:05

    ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕΤΟ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος15/6/11 19:11

    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΗΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος18/6/11 01:43

    Ποτηράκι, ποτηράκι...
    τα φάγανε ε τα ήπιανε στο Καστελόριζο {!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος18/6/11 08:45

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ... Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ.. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΕ! ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος18/6/11 14:12

    Δημαρχε γερα....Μην αφησεις ουτε ενα οικοπεδο!! Μαζι θα τα φαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος28/6/11 15:13

    Α ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΥΣ ΜΠΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβοσ εινε το προβλιμα μασ η ΕΛΛΑΔΑ τελικα δεν κινδινευι απο τουσ ξενουσ ισβολισ αλλα απο τουσ ιδιουσ ιποτιθετε ΕΛΛΗΝΕΣ κυριοι και κυριεσ σε ενα τετιο θεμα και ιδικα με τον εχθρο ετιμο να ισβαλη στην ΕΛΛΑΔΑ εσεισ καταφερνετε παλι να το γιρνατε κοματικα και ο ενασ να κατιγορι τον αλλον ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΟΘΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΒΟΛΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΡΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΤΣΑΚΟΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕΤΑΚΣΙ ΣΑΣ Ο ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΙΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΙΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΙΤΟΥΡΓΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΔΙΝΕΒΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΕ ΣΕ ΚΥΝΔΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ Η ΝΔ ΚΚΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΜΕΙΟ ΠΕΔΙΑ ΕΝΟΘΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΑΛΙΟΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΕ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΜΗΝ ΛΙΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΔΙΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
      ΤΟΜΛΙΔΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΝΟΜΑΖΩΜΕ ΔΕΝ ΚΡΙΒΩΜΕ ΣΑΝ ΑΝΩΝΙΜΟΣ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *