ροή ειδήσεων

Απογοητευμένη με την Σύμη

Το νησί της Σύμης, όμορφο με πολυ τουρισμό (και πολύ χρήμα!).. Είμαι 1 χρόνο+ στο νησί και δουλεύω εδώ. εχω δουλεψει σε καφε, εστιατόρια, μπαρακι κτλ..
Είμαι έτοιμη να τα μαζέψω να φύγω...

γιατί πολύ απλά η ΒΡΏΜΑ στο νησι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !
Έχουμε και λέμε: εστιατόρια.. αν δειτε που μαγιρευετε το φαγητο που σας πουλανε, δεν θα ξαναφατε στη ζωη σας. Τα λαδια στα σκευη ειναι ΜΑΥΡΑ και εχουν κανει πετσα καναν πόντο. Η λατζες τους ειναι γρηγοραδα ξεπλημα με νερακι γιατι δεν παιζει και πολυ νερο εδω.. ασε που ΟΛΑ ειναι "φρεσκα" εδω. Τρομαρα τους, ολα ειναι στους καταψυκτες, ΧΡΟΝΙΑ.. Δεν λεω για τιμες, αυτη ειναι αλλη ιστορια!
Τουαλετες σε μαγαζια ?? Α πα πα. Θεε μου, προτειμω να τα κανω σε καμια γωνια εξω.
Καφετεριες.. Α καλα.. Το σεικερ πχ που κανουν τον φραπε, εχει κανει πετσα καναν ποντο και αυτο. Οσο για το μπρικι που σας κανουν τον ελληνικο σας καφε, μονο μπρικι δεν ειναι, δεν τα πλενουν ΠΟΤΕ ! Απλα ενα ξεπληματακι με λιγο νερο και ειναι ετοιμο για τον επομενο και ας ειναι την αλλη μερα! Η μηχανη στιβει πορτοκαλια, θελει Υδραυλικο να ττην ξεβουλωσει απο τα κομματακια πορτοκαλιου που δεν εχουν καθαριστει ΠΟΤΕ! Τα ψυγεια τους βρωμανε στην κυριολεξια! Ασε που πολλα αναψυκτικα, μπυρες κτλ ειναι λιγμενα και πουλουντε ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Πχ, περσυ μου παραγγελνει ενας πελατης μια μπυρα ντραφτ, και το αφεντικο στο μπαρ, ανοιγει μια λιγμενη 2 μηνων αμστελ και την βαζει στο ποτηρι της ντραφτ.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα! ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ!

Μπαρακια ?? χαχαχαχ.. τις μπομπας το καγκελο! Το πιασατε πιστευω.. μονο μπυρα και αυτη με προσοχη..!

Και ρωταω τώρα.. το Υγειονομείο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ σε τετοια μαγαζια ? Η πεφτουν και εδω μιζες και ειναι ολα καλα ?

Ααα.. Και το τρελο ειναι οτι απο περσυ δεν εχουν αλλαξει ουτε το φπα στις ταμειακες τους.. ΟΤΙ Να ναι.. Ελεγχοι στο νησακι δεν γινονται απο κανεναν..

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ....

Μια αναγνωστρια που περιμενει το καραβι να φυγει απο κει.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/11 21:15

    Γεμίζουν και τα πλαστικά μπουκάλια με νερό της βρύσης και μετά κολλάνε τα καπάκια με κόλλα UHU όπως στο Slumdog Millionaire????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/11 21:42

    εγω την τελευταια φορα που εφαγα σε ενα απο τα εστιατορεια τους ειχε τριχα στο τζατζικι.τους το ειπα και δεν μου ζητησαν ουτε συγνωμη.απο τοτε εχω να παω στο νησι.απο τιμες δεν το συζητω καθολου.μετα θελουμε και τουρισμο.δεν ντεπομαστε λεω εγω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/11 22:03

    Το δελφινι με τους γιατρους ποτε θα τους ξαναπαει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/11 22:05

    Έχω φάει πριν κάτι χρόνια στην Σύμη και ήταν όλα βρώμικα(ποτήρια,πιάτα,κτλ)Θεός τους το χρήμα εκεί στην Σύμη και βεβαία κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/6/11 00:34

    ανεξάρτητη σύμη τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/6/11 00:35

    komplexares tou kerata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/6/11 01:23

    πες τα χρυσοστομη 2 χρονια στη <> ετσι την αποκαλω εγω μας ρουφηξαν το αιμα και ολα αθλια απο το φαγητο μεχρι τον κοσμο,υποδομες μηδεν ουτε μια αξιοπρεπη παιδικα χαρα ολα σπασμενα και καρφωμενα με τα καρφια ετοιμα να μπουν στα ματια των παιδιων μας....απορω τι αρεσει στον κοσμο και πηγαινει εκει για διακοπες????μηπως τα συχνα δρομολογια?????ποτε ξανα εκειιιι ευχομαι να μην μας ξαναστειλουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/6/11 01:25

    συμιλογκα εγραφα τωρα γιατι δεν φαινετα δεν καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/6/11 01:35

    Ρε, δεν ξέρετε τι θα πει Συμιακός? Τώρα θα το μάθετε? Ο λαός τσάμπα τις γράφει τις παροιμίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/6/11 04:28

    όσοι μισουν τα Δωδεκανησα να πανε πισω στα σπιτακια τους !!!!
    Ερχεστε κανετε την αρπαχτη σας και φευγετε ετσι δεν ειναι?
    Αλλοι παλι ερχεστε για να παντρευτειτε !!!
    Στο τελος ολοι βριζετε αλλα εδω παλι γυριζετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/6/11 06:46

    oust kolovlaxoi dromo apo ta nisia mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/6/11 08:13

    ποιος λεει οτι μισουμε τα δωδεκανησα ρε φιλε αλλα οταν αναγκαζεσαι να πας για την δουλεια σου και σε βλεπουν μονο σαν ευρω η οποιο αλλο νομισμα και οι παροχες τους ειναι αθλιες και μηδαμινες γιατι να μην πεις την αληθεια?τωρα αν εσυ ζεις σε κανα μεγαλονησι που βρισκεις τα παντα και σε ανταγωνιστικες τιμες για πηγαινε μια βολτα στη συμη να δεις οτι δεν εχει σουπερ μαρκετ παραδειγμα και οτι εχει ΜΟΝΟ κατι παραγκομπακαλικα με τα ποντικια να κοβουν βολτες σαν να μην τρεχει καστανο και μετα ελα να μας πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/6/11 09:41

    Εγώ πήγα με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου να φάμε στο εστιατόριο που υπογράφτηκε η ενσωμάτωση της δωδεκανήσου (CATHERINETTES) αν θυμάμαι καλά..
    Έχουμε και λέμε..
    1ο. Ο "μάγειρας".. Ένας "παπούλης" με πολλά μαλιά και μεγάααλο μούσι, με το τσιγάρο στο στόμα ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Τα νύχια του μαύρα και χωρίς καθόλου τρόπους. Το φαγητό ήταν μέτριο. Όταν όμως ήρθε η ώρα να πληρώσουμε, έστειλε έναν αλλοδαπό (δεν ξέρω αν δούλευε εκει) να μας φέρει το λογαριασμό. Όταν είδα το ποσό των 120€, αμέσως φώναξα τον ιδιοκτήτη. Ούτε απόδειξη ούτε σερβις ούτε καθαριότητα και θέλεις 160€ του λέω ? Μόνο που δεν μας έδειραν αυτός και οι αλλοδαποί του. Άρχησε να φωνάζει σαν ιστερικός και ότι έχει πρόβλημα με το ζάχαρό του. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ μάστορα και μου κλέγεσαι ? Στο γιατρό και στο κρεβάτι αν είσαι άρωστος. Τελος, απλά δεν ξαναπάω σύμη ούτε με δωρεαν τα πάντα.
    Όσο για το τι παραγγείλαμε και μας είπαν 120€ είναι 4 μπύρες 500μλ, 3 μπριζόλες, 2 καλαμαράκια, 1 χωριάτικη, 4 αναψυκτικά. Είπατε τίποτα ? ΣΥΜΗ 2011.. Και ο φραπές από δίπλα (Του Αρβανίτη cafe) 3€ σε πλαστικό !!!!!!

    Καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/6/11 10:25

    stelnoun ta koroida tous rwsous twra kai tous armegoun kanonika... den exoun anagh autoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/6/11 13:28

    30/6/11 09:41 4 bires kai 4 anapsyktika????apokleietai.8 atoma fagate 3 brizoles??esy eleises kai to problhma ths krisis!bravo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/6/11 16:48

    Εσυ τα 8 ατομα που τα ειδες και πεταχτηκες να πεις την εξυπναδα σου?Λες και η συμη δεν ειναι γνωστο οτι ειναι πολυ ακριβη συν ολα τα υπολοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος30/6/11 17:20

    ΦΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΖΑΜΠΑ Περιγραφή
    Για τους λάτρεις των μυρωδικών!
    Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες και μυρωδικά
    photo: Στέφη

    + στις Συνταγές μου
    + στη λίστα μου
    Στείλτο με e-mail
    Δώσε βαθμό ή σχόλιο
    Προσωπικό σημείωμα
    Ανέβασε φωτογραφία

    Συστατικά

    2 κιλά αρνί
    1 1/2 κιλό πατάτες
    1 κρεμμύδι ξερό
    2-3 σκελίδες σκόρδο
    Χυμό λεμονιού
    Χυμό πορτοκαλιού
    1 κ.σ μουστάρδα
    Δεντρολίβανο-ματζουράνα-θυμάρι(ποσότητα ανάλογα τα γούστα)
    Αλάτι-πιπέρι
    1 ποτήρι ελαιόλαδο


    Διαβάστε περισότερο: Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες και μυρωδικά http://www.sintagespareas.gr/sintages/arnaki-sto-fourno-me-patates-kai-mirodika.html#ixzz1Qlk2Lrju

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/7/11 04:00

    Πηγαίνω κάθε χρόνο διακοπές στη Σύμη και δεν την αλλάζω. Ωστόσο θα συμφωνήσω πως έχει αναπτυχθεί βασισμένη στο μοντέλο του "εύκολου χρήματος" και αρκετοί από τους επιχειρηματίες δεν ξέρουν τι θα πει ανταγωνιστικότητα, value for money και κανόνες υγειινής και ασφάλειας. Νομίζω πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση: έχω φάει σε εστιατόρια που ο ίδιος ο σερβιτόρος μας είπε εμπιστευτικά (ένεκα έλληνες και συνομίληκοι) φιλικά "μην το πάρετε αυτό... πάρτε κάτι άλλο, το έχουμε για τους ξένους". Το σούπερ μάρκετ το αποκαλώ "Μαυραγορίτη" γιατί οι τιμές του κάτι τέτοιο θυμίζουν, τα βαρκάκια που σε πάνε στις παραλίες ανεβάζουν κάθε χρόνο το κόμιστρο κατά 1-2 ευρώ, ήτοι 10% αύξηση (με 3% πληθωρισμό!). Από την άλλη έχω φάει υπέροχο γαριδάκι, υπέροχη ιταλική κουζίνα και έχω περάσει τα πιο ωραία καλοκαίρια μου εκεί. Πραγματικά λυπάμαι που αναγκάζομαι να συμφωνήσω με το δημοσίευμα, πραγματικά λατρεύω τη Σύμη αλλά πρέπει οι ίδιοι οι επιχειρηματίες να κατανοήσουν ότι το μοντέλο αυτό δεν είναι βιώσιμο: δεν είναι κακό να προσφέρεις ακριβά το προϊόν σου, αρκεί να προσφέρεις και την ανάλογη ποιότητα. Να πληρώνω 120 ευρώ και να ξέρω ότι αυτό που τρώω έχει παραχθεί σε κουζίνα που έχει λάβει πιστοποίηση HACCP και μου έχει προσφερθεί με το ανάλογο service. Ειδάλλως δεν θα πληρώσω 120 ευρώ για κάτι που δεν αξίζει τον κόπο. Γενικά ελληνικό φαινόμενο η εκμετάλλευση των "κορόιδων" τουριστών αλλά αυτό νομοτελειακά οδηγεί μακροχρόνια στην καταστροφή.

    Με εκτίμηση,

    Ν.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/7/11 09:18

    Ηλίθιε και αγράμματε, που είδες να λέω ότι έιμασταν 8 άτομα ? Θεέ μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/7/11 11:21

    Πήγε ο Πάγκαλος εκεί και μόνο κόκκινο χαλί δεν του έστρωσαν και μετά κλαίγονται για τα νέα μέτρα..."Καταπράσινη" η Σύμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/7/11 11:32

    Δεν είναι μόνο το φαγητό... Για να κάνουν έναν έλεγχο να δουν πόσοι από αυτούς κόβουν αποδείξεις; Φοροδιαφυγή πάει σύννεφο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/7/11 11:35

    maggia mas re gay esy ti zori trabas???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/7/11 11:44

    Δέν μπορώ να καταλάβω, αφου έχετε παράπονα για όλα, εσείς όλοι που έρχεστε γιατί ξαναέρχεστε.
    Δυό πράματα πρέπει να συμβαίνουν!
    Ή είστε μαζόχες,ή είστε κομπλεξικοί!
    Ολο παράπονα έχετε κι όλο εδώ είστε!
    Οσο για σας βλαχάκια καθηγητές και δημόσιοι ¨ερχεστε πρώτη φορά με τη τσίμπλα στο μάτι,παίρνετε τα μόρια,δουλευέτε παράνομα,κονομάτε,και μετά κατηγορέιτε και τους ανθρώπους που σας ταίζουν.
    Οσο για τις υπερβολές που γράφει ο ξεφτίλας παραπάνω,όλοι ξέρουν ότι λέει μαλακίες, μπορεί να είναι λίγο ακριβώτερα στα μαγαζιά αλλά αξίζει τον κόπο.
    Η Σύμη είναι μιά κούκλα, δεν συγκρίνεται με κανένα μέρος,υπέροχη ομορφιά οι καλύτερες παραλίες,το καλύτερο φαγητό, και τα καλύτερα μπαράκια με τα καθαρότερα ποτά.
    Ελάτε στη Σύμη να περάσετε υπέροχα,και μην ακούτε τους προβληματικούς και κομπλεξικούς που όταν έχουν ένα πρόβλημα προσωπικο με κάποιον κατηγορούν ολόκληρο νησί και δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις για όλους τους επαγγελματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/7/11 11:48

    mallon ayth p ebgale to thema gt gynaika einai kapoios symiakos thn gamise kai thn paratise kai twra tsatistike h patsaboura.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/7/11 12:20

    σε ολο τον κοσμο υπαρχουν κακοι και καλοι επαγγελματιες,δεν ζουμε σε κοσμο αγγελικα πλασμενο αυτο ειναι βεβαιο,δεν μπορειτε ομως να βαζετε ολους τους επαγγελματιες του νησιου στο ιδιο τσουβαλι.να ξερεις φιλε μου οτι αν πας καπου και σε κοροιδεψουν η μιση ευθυνη ειναι δικη σου γιατι δεν εχεις μαθει να απαιτεις.οσο για την υπαλληλο εστιατοριου και καλα...ασ τα αφησει αυτα τα κολπα γιατι μαλλον την πιασανε την ωρα που επισκεπτοταν...το ταμειο και εφαγε σουτ.οι καθηγητες που ερχονται εδω ειναι ολοι τους πρωτευουσιανοι.εχουν τα δικα τους προβληματα και τους φταινε ολοι και το κυριοτερο ξεσπανε τις κομπλεξαρες τους πανω στα παιδια μας.να αρνηθειτε κυριοι τους διορισμους αλλα τα μοριακια τα θελουμε,ετσι?{οχι ολοι).εσυ κυρια με τα καρφια της παιδικης χαρας να πας στην Αθηνα και να σου καρφωθει μεταχειρισμενη ενεση στην παιδικη χαρα να στανιαρεις γιατι τα ληγμενα που πινεις μαλλον δε σε πιανουν.Η ΣΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ(με τα προβληματα του εννοειται)ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/7/11 13:32

    Κάθένας από μας που έχει επισκεφθεί την Σύμη έστω και μια φορά μπορεί με ευκολία να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όσα αναφέρονται παραπάνω (περί άξεστων ανθρώπων που σε αντιμετωπίζουν σαν χρήμα, σου προσφέρουν σκουπίδια κ.λ.π.)είναι παντελώς αναληθή. Όσες φόρες επικέφθηκα την Σύμη, πέρασα εξαιρετικά και εφυγά χωρίς κανένα παράπονο. Το μόνο αληθές είναι ότι είναι ακριβότερη.Όμως και στην Ρόδο αν πας σε τουριστικές περιοχές υπάρχει διαφορα στις τιμές. Αλλωστε δεν είναι λογικό να συγκρίνουμε τα μικρα μαγαζάκια (όπως αυτά της Σύμης, στα οποία ποτέ δεν είδα ποντικια) με μεγάλα σουπερ μάρκετ. Προφανώς η αναπτυξη της Συμης τα τελευταία χρονια είναι κατι που ενοχλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/7/11 13:43

    βρεθηκε η κομπλεξικια που οσο ετρωγε και επινε στα μαγαζια της Συμης δεν την πειραζε τιποτα και τωρα που την σουταρανε βγηκε να πει την μαλακια της, και ακολουθησανε και αλλη ηλιθιοι και δηθεν θιγμενη.Ο καθενας κανει της επιλογες του ,αν θελεις ακριβο μαγαζι πας σε ακριβο , μετα μην κλαιγεσαι ψευτοωναση.ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ υπαρχουν πολλα μαγαζια καθαροτατα και σε καλες τιμες. Διαλεγεις και παιρνεις. ολα τα βλαχαδερα την ειδανε να το παιξουν οτι κατι ειναι γιατι στο χωριο τους απλως τους ξερουν. αρκετα ασχολοιθηκαμε με κομπλεξικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/7/11 14:43

    kathe enas kanei tis epilogestou..ego tha protina apla mia volta meto plio gia kana 3-me 4 oritses..ena kafedaki mia volta sto nisi k piso...den aksizi gia pio polla....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/7/11 14:48

    kathigites,stratiotikoi, ypaliloi se trapezes servitoroi k servitores k alloi polloi pou exoun peinasei to pswmaki tous sta kwloxwria toys k stin protevousa tous stin opoia exw zisei k kserw kala ti skulous k gates mas taizoun k kuklwforoyn anamesa se pakistanous k oti kolofili goustareis erxonte stin symi na kanoun kritiki poioi? oi pio eleeinoi oi tzampatzides pou mono p..es den kanoun stous magazatores tis symis gia na trwne k na pinoun tzampa min milate k min ksanapatisete to podi sas stin symi kseftiles axaristoi pou den seveste tpt... nai eimaste akrivoi alla emeis apo ayto zoume den eimaste kamia megali poli dustuxws oso gia pota k fagita pou lete ante 2 bar k duo estiatoria na einai etsi ola ta alla den sugrinontai me ta kolompara sas k ta petrailaia pou sas potizoun dithen prwtevousianoi gia to fagito pali as min sxoliasw gt tha ginw ahdiastikos katsaridofagoi... aaaa k mpourtzovlaxoi eseis stis stanes sas k stis kopries trwte me xrusa koutalia xaxxaxaxa eleeinoi.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος1/7/11 14:55

    esy pou les aftes tis anakrivies gt den eexeis ta kotsia na mas peis poia eisai na gelasoume gt an eisai afti pou katalava me to pou se vrw ston dromo tha se ftysw vrwmiara.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/7/11 15:25

    Τουλάχιστον οι τσαμπικοι ας μην μιλάνε που ακόμα και για να κατουρησεις στις δημόσιες τουαλέτες σου ζητάνε 50cents με κερματοδεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος1/7/11 17:15

    1ο Η ΣΥΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.. ΜΟΝΟ ΒΟΘΡΟΥΣ..
    2ο Η ΣΥΜΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    3ο ΟΙ ΣΥΜΙΑΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΦΤΑ (και σε Γη) ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..
    4ο. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΙΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΩΓΑΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΜΙΑΚΟ..

    Θελετε και άλλα ? lol ειστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/7/11 17:19

    Δεν ήξερα ότι στη σύμη έχουν και Internet..χαχχαχααχ ΖΩΑ ΣΥΜΙΑΚΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/7/11 17:52

    kala ta akoume ...gt dextikame oles tis askumomoures tuxarpastes k douleia na vriskoun k antres pou tis pantreuontai kai na mas kanoun k kritiki ... sta meri tous kanenas den tous dinei simasia ... kala lene ... 3ipnisan k ta tsokara k to paizoun goves ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/7/11 17:55

    Συμιακοί, τα greeklish, δεν είναι Ελληνικα.. Αλλά που να ξέρετε εσείς εκει πέρα τι είναι Ελλάδα.. Τουρκοι είστε γιατί με τούρκους συναναστρέφεστε..

    Ούστ, καλύτερα να ξέρουμε ότι ανοίκει στην Τουρκία η σύμη (όπως λέει και το Google Earth) παρά στην Ελλαδα μας.
    Εκεί στην απομόνοση και τουμπεκί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/7/11 18:06

    εγω πηγα σε εστιατοριο αλλου νησιου(ονοματα δεν λεμε ) κ μου συμπληρωσαν χωριατικη σαλατα προηγουμενο τραπεζιου που ειχε απομεινει κ μεσα υπηρχαν ιχνη απο σαλτσα φαγητου .... παντου συμβαινουν αυτα .. μονο στη συμη συμβαινουν αυτα...?(αν γινονται ) μηπωσ αυτες οι πικροχολες κριτικες εχουν σκοπο να δυσφημισουν το νησι...? τυχαιο ..? δεν νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος1/7/11 18:09

    εισαι gay ... στα ελληνικα πουστης...17:55

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος1/7/11 18:47

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΡΕ? ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Ν ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ?? ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ Μ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ Π ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!! ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ Κ Π ΦΑΓΑΤΕ....ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΑ Π ΛΕΤΕ...Κ ΣΥ ΚΥΡΑ Μ ΠΕΣ ΜΑΣ Π ΔΟΥΛΕΨΕΣ...ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! Α...ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΩΣ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος1/7/11 18:49

    Α!Κ ΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ν ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ Μ, ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΚΑΚΑΚΙΟΥ. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ Ν ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ....Κ ΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ Π Μ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος1/7/11 18:50

    re antres(poustrakia)gt den erxeste symi na mas ta peite apo konta? kotes e kotes NAI re mpastarde gamospite grafoume greeklish,gia perna mia bolta mwrh kota kai fere kai thn mana s thn 3epatomenh mazi poutanogennhma.! exoume kai megalh poutsa oxi mono internet rwta thn mana s na sou pei ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος1/7/11 18:52

    ρε παιδιά! τα πράγματα είναι απλα!
    όταν δεν σου αρέσει κάπου, δεν ξαναπάς!
    γιατί έχεις κολλήσει λοιπόν στο νησί?
    γιατί δεν φεύγεις να πας -εγώ δε λέω στο χωριό σου- στην πρωτεύουσα?
    είμαι σίγουρος οτι παρόλα αυτά που λές οτι περιμένεις καράβι να φύγεις,δεν πρόκειται να πας πουθενά,γιατί πρώτον τρως καλά,δεύτερον γαμ...σαι καλά και τρίτον κλέβεις το αφεντικό σου,και τα κονομάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος1/7/11 19:25

    mou aresan poly ta sexoualika sou yponooymena kai apo oti katalabainw mallon den se gamhse kanenas afoy oute gia ftysim den kaneis kai fysika oute kai h pipes pou epernes den eixan ousia giati tha eixes parei proagwgh.... opote eisoyn ena tipota eisai ena tipota kai tha parameineis ena tipota.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μάκης Παπανδρέου1/7/11 19:26

    ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.. Παιδάκια είναι. Μην ασχολείστε.

    Αναρωτιέμαι, σχολείο δεν έχει η σύμη και είναι ολοι τους αγράμματοι ? λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος1/7/11 19:38

    ayti i kariola pou egrapse auto ena xrono pou evlepe auta twra to thumithike??? mallon den tin gamise kanenas sumiakos kai ksenerwse auti.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος1/7/11 19:40

    are poustrakles tou kerata.! na asxoloume me tempelhdes p den exoun ston hlio mira kai to mono p 3eroun na kanoun einai na ta trwne t patera tous ti na asxolithw p einai toso mpoufh pou lene oti h symi einai tourkia ANTE GEIA MPASTARDIA.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος1/7/11 19:53

    to xereis oti kai esy eisai mpastardos afoy egw gamoysa thn mana soy sto mpoyrdelo axxaxaxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος1/7/11 19:59

    mpastardakia i xari stin symi exetai dwddekanissa k aste ta peri google airth k tis malakies erxestai diakopes sas ta pairnoume sas gamame tis manes k tis aderfes k fevgetai eyxaristimenoi twra osoi to paizoun tsampoukades as poun apo pou einai k polu eyxaristws na erthw ekei pou eistai k na doume poioi einai agramatoi k poious gamate poutanas paidia.... peite onoma k etsi k amesws lew k to diko mou mages tou kwlou mazefteite k parte fora na mas klasetai mia stani gt mono apo stanes kseretai mounakia tha milisetai k gia tin symh gyftoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος1/7/11 20:20

    ΤΙ ΕΙΜΑΙΣΤΕ ΛΕΕΙ??ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ??ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΗ Π ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΕ "ΕΙ"?
    ΓΙΑ Ν ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,
    Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Κ Η ΙΔΙΑ, ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕΣΑ Σ 1 ΧΡΟΝΟ?ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΗ ΗΤΑΝ Κ ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΑΝΕ?
    Κ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ....
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ Ν ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ Ο ΘΟΛΟΣ, ΤΟ ΝΕΡΑΙΔΑ, ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Κ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ?? ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΑΠΛΑ ΑΣΤΡΑΥΤΟΥΝ!!
    ΑΣ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥΣ....ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΥΚΟΝΟ Ν ΞΕΦΑΝΤΩΣΟΥΝ Κ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος1/7/11 21:12

    Μετα απο τετοιο επιπεδο που φανερωθηκε εδω, δεν ξαναπαταω στο νησι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος1/7/11 21:14

    Έχουμε και λέμε!
    ΘΟΛΟΣ..το καλύτερο και φθηνότερο μαγαζί,πάνω στο κύμα με τους πιο ευγενικούς ιδιοκτήτες.Πεντακάθαρο.
    ΕΒΑΠΟΡΕΤΤΑ.. ιταλική κουζίνα ευρωπαικών προδιαγραφών που δεν την έχεις δεί ούτε στον ύπνο σου...γύφτισσα!
    ΝΙΡΕΑΣ..ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα με απεριόριστη θέα και εστιατόριο υπέροχο.
    ΑΡΗΣ..εστιατόριο με τα καλύτερα μαγειρευτά.
    ΜΑΝΟΣ..τύφλα να χει ο Δουράμπεης,τα πιο φρέσκα θαλασσινά.Ακριβά? ίσως! όμως όλες οι τιμές αναγράφονται στον κατάλογο,βλέπεις και πράττεις!
    Αμα δεν σε παίρνει ψωριάρη.. προχώρησε για τα σουβλάκια του Λευτέρη του Νεκτάριου ή του Νικήτα,όλα πεντακάθαρα και με πεντανόστιμα φαγητά.
    ΒΑΣΙΛΗΣ..σπιτικά φαγητά και λαχανικά απο τον κήπο του.
    ΝΕΡΑΙΔΑ..τιμές τσάμπα,και απο καθαριότητα,μπορείς να γλείψεις τα πατώματα.
    ΜΕΡΑΚΛΗΣ..υπέροχο σπιτικό φαγητό.
    ΣΤΡΑΤΟΣ..τα φαγητά της Αννίκας δεν τα τρώς ούτε στο σπίτι σου.
    ΚΡΗΤΙΚΟΣ.. υπέροχα σπιτικά φαγητά της Αγγελικής.
    ΧΑΡΗΣ..καινούριο εστιατόριο πολύ καλό.
    ΣΠΙΤΙΚΟ..το όνομα του τα λέει όλα.
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ..Ψαροταβέρνα που ούτε εδώ σε παίρνει ψωριάρη! υπέροχη.
    ΣΥΚΑΛΛΟΣ..πολύ καλό μαγαζάκι δίπλα στη θάλασσα.
    ΜΥΘΟΣ.. υψηλή γαστρονομία ...δεν είναι για τα μούτρα σου.
    ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ.. η καλύτερη θέα του νησιού με πολύ καλό φαγητό.
    ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ..πεντανόστιμη πίτσα και μακαρονάδες,πολύ καλές τιμές.
    ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΝΑΠΟΛΗ.. απίθανες ιταλικές γεύσεις που στο χωριό σου δεν υπάρχουν,ξαναδές τον κατάλογο μην το παίξεις χουβαρδάς και μετά μας παραπονιέσαι πάλι!
    ΤΑΒΕΡΝΑ ΓΙΩΡΓΟΣ..τις μερίδες του Νούφρη,κάνεις μιά βδομάδα να τις φάς στο σπίτι σου.
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ..πολυ καλό και πεντακάθαρο μαγαζί.
    Ζητώ συγγνώμη άν ξέχασα κάποιο μαγαζί, θα το συμπληρώσω μετά.
    Πού τα είδες λοιπόν ρε γύφτισσα όλα αυτά που γράφεις για ποντικούς και βρωμιά?
    Απλά κάτι έχεις με κάποιον και προσπαθείς να συκοφαντήσεις όλο το νησί!
    Σαν δε ντρέπεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος1/7/11 21:37

    Α ξέχασα τις ΜΟΥΣΕΣ ένα μαγαζί που το έχουν κάτι Αργεντίνοι,κι έχει πάρει χρυσό σκούφο.
    Και την ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ που αυτό είναι κι αν είναι,όχι ευρωπαικής αλλά παγκόσμιας κλάσης.
    Σου υπενθυμίζω δέ ξανά γύφτισσα, ότι κανένα απο τα δύο δεν είναι για τα μούτρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος1/7/11 22:31

    Η αλαζωνια σου δεν εχει οριο! Βεβαια, οποιος δεν του αρεσει να του πιανουν τον κωλο, ειναι ψωριαρης.
    Δειξατε πολυ ασχημο χαρακτηρα, και απλως επιβεβαιωσατε την παροιμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος1/7/11 23:11

    ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΚΑΜΙΛΕΣ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΑΣ

    ΡΟΔΟΣ - Οι… προικισμένοι Νιγηριανοί
    Αλλο ένα πικάντικο περιστατικό που αναστάτωσε το Νησί των Ιπποτών ήταν εκείνο με πρωταγωνιστές Νιγηριανούς. Οι αλλοδαποί έφτασαν στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον και από το μεροκάματο του μόχθου σε οικοδομές και χωράφια μετατράπηκαν σε… εργάτες της ηδονής, που «χτυπούν» νυχτοκάματα στα κρεβάτια κυριών και όχι μόνο. Από την «πιάτσα» τους δεν περνούν μόνον οι άτακτες Ροδίτισσες (παντρεμένες και ελεύθερες), αλλά και ζευγάρια που θέλουν να πειραματιστούν σε νέες σεξουαλικές εμπειρίες, καθώς και ομοφυλόφιλοι.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος1/7/11 23:12

    kat'arxin...i kopelia mono apo ton tropo pou grafei, kai auta pou leei,deixnei ti epipedo exei kai kata poso poli den exei filotimo...den ftanei pou vrike pswmi na faei i vlaxa, askei kai kritiki.!!!! osoi kseroun apo poiotita tin exoun krinei alliws tin SIMI. osoi tin krinoun diaforetika, me upervoles kai avevaiotites apla apexoun polu apo tin poiotita.... afinoume loipon tis "anohtes" kritikes gia tous "anohtous". se opoion den aresei den ton kratisame me to zori, ta kouvadakia tou kai se alli paralia... to na grafei oles autes tis kakies kai malista dimosia, to mono pou katafernoun einai na pianoun pato apla, giati deixnei oti den exoun me tipota allo na asxolithoun! i simi oso kai na dusfimistei den xanei tin poiotita , oute tin aksia tis sta xronika, oute tin OMORFIA tis!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος1/7/11 23:12

    Μάλιστα, ένα περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερις φίλες έγινε talk of the town για πολύ καιρό. Οι ζωηρές Ροδίτισσες, όπως φαίνεται, δεν περίμεναν ότι οι τέσσερις Αφρικανοί τους οποίους είχαν «ψωνίσει» από τη λεωφόρο Ρόδου - Λίνδου, όπου συνήθως οι αλλοδαποί περιμένουν εργολάβους για μεροκάματο, θα τους προκαλούσαν τόσο μεγάλη… ζημιά! Ολα είχαν κανονιστεί για το «hot» μπάτσελορ πάρτι της μίας από αυτές και οι «καλεσμένοι» είχαν φτάσει στην ώρα τους. Το γλέντι άναψε, με τη συντροφιά να επιδίδεται σε άγριο σεξ! Δυστυχώς, ήταν πράγματι άγριο, αφού οι Νιγηριανοί χρησιμοποιούσαν και σεξουαλικά βοηθήματα που προκάλεσαν αιμορραγία στις γυναίκες. Χρειάστηκε οι φίλες να διακόψουν απότομα το… πάρτι και να μεταβούν γρήγορα στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος1/7/11 23:18

    ΤΣΑΜΠΙΚΟ ΛΥΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.
    http://parapona-rodou.blogspot.com/2011/05/blog-post_4198.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος1/7/11 23:27

    θεωρώ την συμπεριφορά των κατοίκων της Ρόδου απαράδεχτη.. χωρίς καμία υπερβολή ΌΛΟΙ οι κάτοικοι της Σύμης ταξιδεύουν αρκετές φορές τον χρόνο στη Ρόδο για διάφορους λόγους ..Αφήνουν ενα κάρο λεφτά κ ποιό το ευχαριστώ...? Να μας λένε ψεύτες κλπ...ποιός δείχνει ανάρμοστη συμπεριφορά ...? οι κάτοικοι που αγανακτούν ακούγοντας όλα αυτά τα απαράδεκτα σχόλια ή η ... η οποία καταδικάζει το νησί εν μέσο οικονομικής κρίσης ,το οποίο ζει μόνο από τον τουρισμό ..?επίσης αυτή η παροιμία ισχύει το ίδιο και για τους Ροδιτες ...εκτος αν κάνω λάθος και οι αρχαγγελείτες δεν ειναι Ροδίτες..κ αν δεν γνωρίζεται τον λογο που βγήκε αυτή η παροιμια μην την λέτε κ καθόλου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος1/7/11 23:28

    efoson exei tosa provlima na fugei...otan douleue omws sto nisi k ta epairne kanonika tote itan ola rodina...oute tis vrwmousane oute tis ksinizane.....ante mwre tous dinoume ena pswmi k sto telos auta einai ta euxaristw...Re oust!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος1/7/11 23:37

    Opws k na to kanoume h Symh einai apo ta omorfotera nysia sthn Ellada (gia na mhn pw to omorfotero ap' ola)to diamanti ths Dwdekanhsou, opote h zhleia twn parapanw einai katanohth.... epishs katanooume ton logo pou ginontai ola auta ta arnhtika sxoleia gia tn SYMI mas oi opoioi einai logoi "komple3arismatos" k f8ounou gia auto to YPEROXO nhsi mas..... ti na kanoume twra? dn mporoume oloi na exoume ena uperoxw topo na zoume.... k oso afora th broma sta magazia ola einai psemata, dn fimizontai oi Symiakoi gia tn broma tous alla outes k gia tn tempelia tous...... twra gia tis times sumfonw oti einai upervolikes alla an baleis metaforika ktl tosa bgainoun alla opws pantou etsi k edw uparxoun epiloges...... se osous loipon dn aresei h SYMI as figoun k na pane na doulepsoun sta merh tous (pou profanws 8a einai anergoi) k na afisoun to nhsi na to krinoun autoi pou einai axioi na to krinoun.... einai NTROPH k 3EFTILA na disfimeitai etsi ena meros pou dn mporeitai na exetai oute sta pio trela sas oneira, poso mallon na mporietai na to krinetai kiwlas....
    san dn ntrepeste lew egw.... anagwgoi....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος1/7/11 23:49

    tetoiou eidous atoma kalutera na feugoun apo tin panemorfi nisara mas gt tin vromizoun!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος2/7/11 11:21

    aaa oso gia tin rodo pou legetai oti apo ekei arxise olo auto ena exw na pw....oi roditisses fhmizontai gia tin poutania kai oi rodites gia ta xasisia kai gia ta savourogamisia...idou i rodos idou k to pidima pou leme..ante pate se kamia laiki na pswnisete pswriarides pou milate k gia ti sumi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος2/7/11 11:34

    Βλαχοκομπλεξικιά 1ον να μας πεις το ονοματάκι σου αν έχεις τα κότσια,2ον τα μαγαζιά που αναφέρεις ποια είναι και 3ον παραδέξου οτι η αλήθεια είναι οτι κανείς δεν σου κάθισε στη Σύμη και τρελάθηκες απο την αγ@#&#α

    Σαββας Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος2/7/11 11:56

    egw exw megalwsei sti rodo k pigainw kathe kalokairi symi!ta estiatoria einai alitheia oti to exwoun parakanei!alla ama ksereis vriskeis polu wraia pragmata k kales times!oso gia ta upoloipa na anaferomai stin kopelia panw pou ola xalia ta vriskei sti symi!ti parapanw exei i rodos se auta pou ekanes parapona? pou plirwnw to poto 8 eurw, to anthrakouxo 7 k ola mpompes sti symi k kopelia m 6 eurw to poto k 3 to anthrakouxo pws sou fanike? k ta magazia ta touristika tis rodou ti nomizeis pws einai ftinotera?
    pigaine na pies kafe sto mantraki sta touristika pigaine fae stin palia poli!k ta leme tote pali! epeidi i symi einai mikri de mporeis na sygkrinetai paidia me ti rodo k esu vlepeis ta magazia pou einai touristika de sou ftaime oi symiakoi!panta se oli tin ellada ta touristika einai ta pio apaisia k pio akriva! dld theleis na m peis pws piges stou noufri tin taverna "giorgos maria" k emeines me parapono!
    paw symi gt einai i kaluteri ever se omorfia apla thelei prosoxi pou tha fas!alla genika ta spaei! love ai giorgis disalonas! eixes k sto xwrio sou tetoia paralia mwri?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος2/7/11 11:58

    10.24 Φιλε απ΄οτι καταλαβα την μια σου βρωμαμε την αλλη σου ξινιζουμε.
    Απο τη Συμη βγαζεις λεφτα και το χειμωνα κανεις τις διακοπουλες σου.
    Γιατι δεν δουλευεις στη Ροδο? Αλλα σας τσουζι το κολλαρακι σας που ερχονται διασιμοι στο νησι.
    Και οσο για τους Τουρκους μην μιλατε γιατι η Παλια Πολη τουρκικα πραγματα πουλαει.
    Και ενα τελευταιο γιατι δεν μας λες το ονομα σου?
    Αλλα ξεχασα εσεις οι ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΡΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος2/7/11 11:59

    Ρε παιδια ,βγηκε καποια και εκανε τα παραπονα της για την Συμη ,πραγμα το οποιο θα μπορουσε να συμβει για οποιοδηποτε νησι !!! Προφανως η "κυρια" αυτη με καποιον ενεπλακη ειτε σε προσωπικο ειτε σε επαγγελματικο επιπεδο και με αυτον τον τροπο..... νομιζε ....οτι θα εκδικηθει!!! Και εσεις απο την Συμη, της δωσατε αξια με το να της απαντατε αντι να την αγνοησετε και να την απαξιωσετε τελειως ,δινοντας βημα στον καθε εμπαθη να βγαζει την κακια του. Εγω μονο μια ερωτηση θελω να της κανω !!! Της πηρε, εναμισι χρονο να καταλαβει ολα οσα καταγγελει ? Εαν ενα μαγαζι ειναι βρωμικο το βλεπεις την πρωτη-πρωτη στιγμη που μπαινεις μεσα, οχι μονο σαν εργαζομενος αλλα και σαν πελατης!!! Εαν λοιπον ειδε και βιωσε ολη αυτη την ασχημια που περιγραφει γιατι δεν εφυγε απο τις πρωτες ημερες, απο το νησι ,γιατι εμεινε εναμισι χρονο ????Γιατι δεν πηγε στις Υγειονομικες αρχες να καταγγειλει συγκεκριμενα και επωνυμα ,ως ωφειλε ως ενεργος πολιτης, παρα προτιμησε την ανωνυμια του διαδυκτιου ???Δυστυχως η "κυρια" παιζει ενα παιχνιδι στο οποιο εσεις οι ιδιοι οι Συμιακοι την βοηθατε .... ΥΓ.Προς τους Δημοσιους Υπαλληλους και Εκπαιδευτικους: Υποτιθεται, οτι παραγετε πολιτισμο εκπαιδευοντας τα Ελληνοπουλα ειτε αυτα ειναι στην Αθηνα ειτε στην Συμη ειτε στο πιο ακριτικο μερος της Ελλαδας. Καλο θα ηταν λοιπον να το κανετε και πραξη αυτο , και οταν αποδεχεστε μια θεση εργασιας που σας προσφερει το Ελληνικο κρατος και κατεπεκταση ολοι εμεις που πληρωνουμε τους φορους μας , να μαθετε να σεβεστε τον τοπο οπου επιλεγετε να πατε (νομιζω οτι εχετε δικαιωμα αρνησης). Εαν εχετε παραπονα η βλεπετε καποια πραγματα που σας ενοχλουν , απευθυνθητε στους αρμοδιους και καταγγειλτε τα !! Καντε το πρωτα εσεις και μετα μαθετε στα παιδια πως να γινουν ενεργοι πολιτες και οχι ανθρωπακια που κρυβονται πισω απο μια οθονη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος2/7/11 15:58

    ειναι λογικο οι συμιακοι να απαντουν γιατι αυτη εδωσε το βημα και σε αλλους ομοιους της να κανουν το ιδιο.θεωρω τις απαντησεις των συμιακων αυτοαμυνα.για την καταγγελουσα δεν εχω να πω κατι.τα ειπαν ολα παραπανω και συμφωνω απολυτα.οσο για την ολη κατασταση και τα σχολια παρακατω εχω να πω οτι ειναι ντροπη οι ελληνες αντι να ειναι δεμενοι σε τετοιες δυσκολες εποχες να κατηγορούνται μεταξύ τους ,πόσο μαλλον η Ρόδος τη Σύμη που όπως προαναφέρθηκε οι συμιακοι τους τα ακουμπαμε κανονικα χειμωνα καλοκαιρι.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!αχαριστεια φθόνος και εμπαθεια!Το νησι μας ζει απο τον τουρισμο που διαρκει τρεις μηνες τον χρονο και οι τιμες δικαιολογούται.Πόσο μαλλον όταν σερβίρεται σπιτικό φαι αντι για σκυλους και γατες.Ζούμε με τον πιο υγιεινο τρόπο.Και στα σχολια για τις παραλιεςαπλα γελαμε...Ο Δεισαλωνας εχει αναδειχθει μια απο τις δεκα καλυτερες παραλιες ΠΑΚΟΣΜΙΑ!Αγια Μαρίνα ;Νανου;Μαραθούντα;Αγιος Βασίλης;Τα σχολια ειναι περιττα.Ασ δειτε καμια φωτογραφια γιατι απο κοντα δε νομιζω να τα εχετε δει και ποτε.Η Σύμη παγκόσμια ειναι λατρευτη κι είτε σας αρεσει ειτε οχι η αναπτυξη της θα συνεχιστει για πολλα χρονια ακομη !Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος2/7/11 17:47

    Μωρή βρωμιάρα γράφεις ότι γράφεις, γιατι ανώνυμα όμως?
    Μήπως η βρωμιάρα είσαι εσύ? Είσαι μια απο αυτούς που δουλεύαν στο νησί 1 χρόνο και όπως μας είπες μόνη σου.
    ΕΣΥ είσαι μια απο αυτούς τους βρωμιάριδες που κράζεις.
    Τα λάδια στα σκεύη είναι μαύρα επειδή ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΜΠΟΧΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΊΖΕΙΣ. Το άρθρο σου ειναι FAIL. Με έκανες και γέλασα μεσημεριάτικα !

    ΥΓ. Το υγειονομικό βρίσκεται λογικά κάπου ενδιάμεσα στο μουνί της μάνας σου και ψάχνει διέξοδο ανάμεσα στην μαυρίλα που επικρατεί εκει μέσα απ την βρώμα. Φιλάκια ρουφιχτά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος2/7/11 18:12

    Αρκετα ασχολιθηκαμε με την πουτανιτσα ρε παιδια ολοι ξεροθμε πια ειναι κ δεν δουλευει ενα χρονο στο νησι 2 μηνες δουλευει απλα για να μην καρφωθει τα εγραψε ετσι.. Εχει αναφερθει παρα πολλες φορες μεσα στο διαστημα των δυο μηνων με ασχιμα σηκοφαντικα σχολια για το νησι μας,αλλα ειπαμε μια πουτανιτσα ειναι φοραει κ αυτα τα χρυσα κ ασιμενια προιστορικα παππουτσια που δεν τα φορουσε ουτε η προγιαγια μου στον πολεμο κ ειναι ολη μερα λες κ εχει βαλει το δαχτυλο στην πριζα αλλα την μπερδευει με το μουνι της γτ αν μετρησουμε το μουνι της κ την διαμετρο μιας πριζας βγαζουμε το ιδιο αποτελεσμα... δυστυχως ομως θα σου συμβουν πολλα χειροτερα μεχρι να φυγεις πουτανακι κ θα εχουν πολυ γελιο γιατι εμεις δεν προσβαλαμε το τσοπανοχωρι σου οχι οτι εχω κατι με τους τσοπανηδες κ εμενα ο παππους μου τσοπανης ηταν αλλα ειχε αξιοπρεπεια κ μπεσα κ ελεγε τα πραγματα με το ονομα τους αλλα εσεις εκει στα αλβανικα οροι που να τα μαθεται αυτα μετα λεται εμας τουρκους αλβανοβουλγαροι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος2/7/11 18:18

    ta pio orea ine sto vouno kai stis paralies tipota allo mono giauto ine h symi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος2/7/11 18:26

    κ ποτε δουλεψε σε εστιατοριο ? μονο σε μπαρ ξερω οτι ειχε δουλεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος2/7/11 18:54

    aaaa akousate to korufaio? oi sumiakoi leei oi amorfwtoi....autoi pou disfimoun tin simi einai oi morfwmenoi? gt an itan den tha milousan ratsistika !!!!! kai epeidi eseis oi "vorioi" ton ilio, ti thalassa, to xrwma, tin iremia, tin omorfia klp ta vlepete mono me kualia kalo tha itan na to voulwsete gt poli tha thelate na menate se auto to nisi!!! alla etsi eiste kserete na vazete ena akrivo giali, k ena kalo tzin g na to paizete tupades ekei pou sas pairnei edw epeidi auta den pernane skuliazete. ,akriva rouxa alla kata ta alla milate gia akriveia sta magazia? mono emfanisi! mouaxaxa... pragmatika psofopeinales!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος2/7/11 19:03

    ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...? ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ? ΕΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Η ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΡΧΟΜΑΙ! ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΠΑΣΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΚΑΡΩ ΠΟΥΘΕΝΑ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ? ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΣΑΣ ΚΟΤΕΣ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΣ! ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΔΟΣΗ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΦΤΗΝΙΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος2/7/11 20:12

    Ο τίτλος θα έπρεπε να είναι αγάμητη στην Σύμη! Επειδή και εγώ έχω δουλέψει σε αρκετά μαγαζιά τόσα χρόνια και έχω δει και πολλά άλλα από μέσα(κουζίνες κ.λπ) Θα σου πω ότι πολύ θα ήθελες να ήταν όλα τόσο καθαρά! Και ξέρεις γιατί είναι καθαρά; Γιατί στο μαγαζί που θα φάει ο τουρίστας θα φάνε και οι ίδιοι και όλοι τους οι γνωστοί και φίλοι. Για τις τιμές κατ’ αρχήν στα κολομπαρα που δούλευες ήταν πιο φτηνά; Γιατί με το ποσοστό που έπαιρνες σαν πουτάνα ανέβαιναν οι τιμές… Δεν μας λες και κάτι άλλο αφού έχει τόσα λεφτά γιατί δεν ανοίγεις δικό σου μαγαζί; Και πως στον πούτσο ενώ έχει τόσα λεφτά (άρα κατανάλωση) και μας μένουν ληγμένα;
    Να σου πω εγώ τι έγινε; Ήρθες από το βλαχοχώρι σου που δεν είχες δουλειά (δηλ. πέραση σαν πουτάνα), ήρθες εδώ να βρεις ψωμί να τρως και δεν σου έφτανε αυτό ήθελες να αρπάζεις και από το ταμείο! Σε πήρε χαμπάρι το αφεντικό και θα σε σουτάρει (ελπίζω χωρίς να σε πληρώσει) και βγήκες να πεις την μαλακία σου για εκδίκηση! Για τους καθηγητές επειδή ξέρω πολλά και για αυτούς, χωρίς να τους παίρνει όλους η μπάλα, έρχεστε γιατί για τα μόρια που δίνει η Σύμη δεν τα βρίσκετε αλλού. Είναι από τις καλύτερες επιλογές μορίων-και παραμεθορίου. (Εκτός και αν θες να πας Τήλο η Καστελόριζο) να δείτε εκεί παιδικές χαρές και υποδομές! Για τους Τσαμπίκους δεν αξίζει να ασχοληθώ όλοι όσοι γράφετε εδώ είστε από τα κολοχώρια σας και δεν έχετε ιδέα από τουρισμό και θάλασσα. Οπότε ανεβείτε σε κανένα δέντρο και αρμέξτε καμιά κατσίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος2/7/11 21:30

    Maria Missou eipe oxi agnwstos
    vreeeee oussstttt kwlovlaxoi psoriarides...
    outos i allws emeis doulevoume me star tou hollywood oxi me pinales....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος2/7/11 21:39

    ΝΤΠΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.(ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ) ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΑΣ!ΚΑ!!!!!!!!!! ΤΙ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος2/7/11 22:01

    Κατ αρχην οταν υπάρχουν τετοιες διαπιστωσεις δεν βγαινεις να τις πεις ανωνυμα .Τι θα κερδισεις? θα σου δωσει σημασια κανεις ? αν εχεις αποδειξεις καλεις την αρμοδια υπηρεσια και το αναφερεις ! η απλά δεν δουλευεις εκει .Ειναι αληθεια οτι οι τιμες ειναι τσιμπιμενες στην Συμη αλλά τα μαγαζια ειναι πεντακαθαρα γιατι τρωνε ολοι μεσα και οι ιδιοι και τα παιδια τους Τις τιμες μπορεις να τις δεις στον καταλογο και αναλογα να πραξεις .Λαθος κινηση της ανωνυμης-γνωστης αλλά και λαθος δικο μας που ασχολουμαστε μαζι της .Απο την αρχή δεν δινεις βαση σε ανθρωπους που δεν εχουν ονομα και τελειωνει εκει .Μετα απο τις προσβολες που εχει ακουσει νομιζω οτι ειναι η χαμενη της υποθεσης !! Καμμια γυναικα μετα απο τοσες υβρεις δεν θαχε προσωπο να περπατησει σε ..ξενο μερος , καλα λοιπον θα κανει να μην φοβεριζει οτι θα φυγει αλλά να το κανει κι ολας ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος3/7/11 01:25

    ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ..ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΕΤΣΙ..ΑΑ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ..ΝΑ!! ΤΙ ΑΤΟΜΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΤΑ ΔΟΞΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΥΣΑΝ...ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑς ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ..ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ..ΕΙναι ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΥΜΗΣ!!!!!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος3/7/11 09:04

    Εχθές, 02/07 στις 12:04 είχα δημοσιεύσει το ακόλουθο κείμενο το οποίο με έκπληξή μου δεν βλέπω σήμερα. Το λόγο δεν καταλαβαίνω...Δεν μου είναι κόπος,το δημοσιεύω εκ νέου...

    Πραγματικά εκπλήσσομαι γιατί κάποιοι που θέλουν να τιτλοφορούνται Έλληνες εκφράζουν τόσο μεγάλο μένος προς κάποιον ελληνικό τόπο. Επιπλέον, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου απογοήτευση ως προς τον administration του blog που αφήνει τέτοια ευτελή θέματα που μας θίγουν ως λαό, σε καιρούς που η χώρα μας εξαθλιώνεται από παντού, να ανεβαίνουν.
    Θα ήθελα εξαρχής να σας δηλώσω ότι είναι Ροδίτισσα, προκειμένου κανείς να μην κάνει συνδέσεις όλων όσων θα πω, με την εντοπιότητά μου. Εντελώς πληροφοριακά, για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν, η Σύμη γνωστή ακόμα και από τη μυθολογία, ήταν η Πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων με 40.000 πληθυσμό. Κατά την Τουρκοκρατία, η Σύμη και οι κάτοικοί της κατάφεραν να αντιταχθούν στο ζυγό προσφέροντας στον Σουλτάνο καράβια, μιας και ήταν από τους καλύτερους καραβομαραγκούς. Το νησί αναπτύχθηκε πολιτισμικά περισσότερο ακόμα και από τη Ρόδο. Απόδειξη τρανταχτή είναι η πληθώρα των αρχοντικών, που μαρτυρούν την αίγλη του νησιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημείωσε πρόοδο στα γράμματα και ιδρύθηκαν σχολεία όπως η Σχολή της Αγίας Μαρίνας (1756-1821), τον καιρό που σε άλλες περιοχές οι κάτοικοι πάλευαν με τους Τούρκους.
    Αφήνοντας τα ιστορικά στοιχεία, μιας και με αυτά μπορεί όποιες ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή μέσα από πολυάριθμες ιστορικές πηγές, θα ήθελα να εστιάσω στον φυσικό πλούτο και την ομορφιά της Σύμης. Η Σύμη, αγαπητά μέλη του blog, δε χρειάστηκε κανέναν Ιταλό, Γάλλο κ.α. για να δημιουργήσει τις ομορφιές της. Η Ρόδος, είναι πολύ όμορφη αλλά καλώς ή κακώς οι ομορφιές της οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους Ιταλούς. Δε νομίζω να το αρνείται κάποιος αυτό.
    Ειδικότερα με τα επικριτικά σχόλια που εξαπολύθηκαν στην παρούσα «συζήτηση», θα ήθελα να επισυνάψω: Το ζήτημα με την κακή ποιότητα του φαγητού είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αλλά, Ροδίτες, στην Π.Πόλη τι συμβαίνει; Μη μου πείτε ότι σερβίρονται τα καλύτερα. Εγώ κατανοώ ότι είναι λάθος. Όμως και οι Συμιακοί είναι Έλληνες, κι όπως θα ξέρεται εσείς ως Έλληνες η λανθασμένη νοοτροπία (σχεδόν όλων) επιδιώκει να κερδοσκοπήσει σε βάρος άλλων. Εγώ προσωπικά όσες φορές πήγα και έφαγα εκεί δεν έπαθα τίποτα. Αλλά πραγματικά επέλεξα το μέρος που θα φάω. Χρειάζεται κάποια υποτυπώδης κρίση, που πρέπει να διέπει τον κάθε άνθρωπο σε όλα του τα εγχειρήματα. Ακόμα και στο που θα πάει για φαγητό. Αν κάποιοι δεν έχουν αναπτυγμένη την κριτική σκέψη, καλό εκτιμώ θα είναι να κοιτάξουν πρώτα από όλα να την αναπτύξουν.
    Σχετικά με το ότι οι κάτοικοι του νησιού βρωμάνε, αυτό δεν αφορά κανέναν. Σκεφτείτε ότι είναι άνθρωποι του μεροκάματου, ψαράδες και δεν είναι βολεμένοι γραφιάδες. Δεν κάθονται δηλαδή κάτω από ένα air contition όπως πολλοί από εμάς. Κοπιάζουν για να βγάλουν το ψωμί τους. Το ότι το νησί βρωμάει, σκεφτείτε και πάλι το ρόλο των υπεύθυνων… Δεν κάνουν τίποτα για το βιολογικό… Αυτό όμως δε βλέπω να ενοχλεί τον Κόκκαλή, το Βαρδινογιάννη ή τον Μπερλουσκόνι που έσπευσαν να αγοράσουν σπίτι εκεί ή τον Αρμάνι, την Μπελούτσι κ.α. που πηγαίνουν εκεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι με τις θαλαμηγούς τους.
    Αν λοιπόν… έχετε την ικανότητα να σκέφτεστε λίγο λογικά, λάβετε υπόψη σας τα παραπάνω πριν βάλετε στο στόχαστρο έναν ελληνικό τόπο, έναν όμορφο τόπο για τον οποίο γράφουν όλες οι Ιταλικές εφημερίδες. Οπότε, σε καιρούς χαλεπούς, οι Έλληνες δεν πρέπει να επικρίνουν μέρη που αναδεικνύουν τις ομορφιές της χώρας του. Εξάλλου, πείτε μου, οι επικρίσεις με στόχο την αρνητική προβολή βοήθησαν ποτέ; Αν είμαστε Έλληνες ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν πράγματα σε αυτή τη χώρα παρά και ας μην κάνουμε τις ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. Μόνο έτσι κάτι μπορεί να φτιαχτεί… αλλιώς εμείς όλοι θα καθόμαστε και θα αλληλοκατηγορούμαστε και οι άλλοι απλά θα μας θεωρούν κατωτέρου επιπέδου… όπως ήδη σπεύδουν να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος3/7/11 11:45

    mia ΕΡΩΤΗΣΗ ,ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΛΟΓΚ/?για να ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ?(ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ) ΣΥΜΙΑΚΟΣ ΕΞ ΔΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος3/7/11 16:49

    τα μπλογκ ειναι για πραγματικα επωνυμα παραπονα και δημοκρατικη συζητηση , αυτο ειναι η πιο αισχρη ανωνυμη αρενα αλληλοσπαραγμου Ντροπη σ αυτον που την ανεβαζει γιατι δηλωνει χαμηλο επιπεδο ισαξιο των καλεσμενων του , ανικανοτητα να τους ελεγξει νομιζοντας πως ειναι δημοκρατης .Η ποιοτητα των ανθρωπων φαινεται μεσα απο την λεπτομερια . Να ζησει να κρατεωθει το μπλογκ των ΗΛΗΘΙΩΝ !!! η απατη , η βρωμα η κακομοιριά , η κακια να θυμαστε δεν εχει ΠΑΤΡΙΔΑ βρισκετε παντου απλα σας βολευει να νομιζετε οτι ειναι μακριά σας και οχι διπλα σας .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ οσο για την λεξη Τουρκοι , αν δεν ηταν η Συμη να σας ελευθερωσει ακομη Ιταλικα θα μιλαγατε , αν θελετε να λεγεστε εσεις Ελληνες με γεια σας με χαρά σας , αλλά πρεπει να μαθετε πρωτα Ελληνικα και να μην καλυπτετε την αγγραμματοσυνη και την ανορθογραφια σας πισω απο τους λατινικους χαραχτηρες !! η ανωνυμια ειναι μοδα των καιρων μας ! ειναι πρωτη ξαδελφη της ...κουκούλας !! αναρωτηθηκατε ποτε γιατι επεσε ο τουρισμος σ αυτο το σμαραγδενιο νησι ?? το Φαληρακι ξεχαστηκε ?? πιο το εκαναν Τεξας οι Συμιακοι οι τα ορνια που μεγαλωνετε στην αγκαλιά σας ??ΝΤΡΟΠΗ να μιλατε σαν τον χειροτερο Τουρκο , σαν να μας μισειτε !! δεν σας ζητησαμε να ερθετε ολοι εσεις που εκφραζεστε ετσι .Εμεις θελουμε καλους ανθρωπους , με σωστη έκφραση κι οχι ισοπεδοτες .Κριμα , κριμα γιατι καταλαβα οτι εισαστε ολοι νεοι αλλα βγαλατε τα προσωπικά σας προβληματα σ αυτο το απαισιο μπλογκ .Θα μπορουσε να γινει μια ομορφη συζητηση και να λυθουν πολλα κακως κειμενα και στην Ροδο ( μην κρυβομαστε αντιστοιχα γινονται ) και στην Συμη , αλλά εισαστε πολυ ανωριμοι για συζητησεις , εχετε μαθει σε ..βομολοχιες και τσαμπουκα που και τα δυο ειναι ΑΧΡΗΣΤΑ .Μια Ροδιτισσα που μενει μονιμα στην Συμη και δεν το μετανοιωνει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος3/7/11 17:56

    EGW SYMFWNW ME 17.45. H KOPELA EINAI KATA MAKRAN MPROSTA!!!AN KSANAPIASETE STO BO8RO(STOMA)SAS TA ESTIATORIA THS SYMIS NA GRAFETE KAI TA ONOMATA TWN ESTIATORIWN GIA NA DEITE TI MYNHSEIS EXOYN NA PESOYN KARAGIOZIDES!!!!!KAI MHN SAS PW KALYTERA POSES XYLOPITES EXW DWSEI STA POUSTRAKIA SAS!! MHN ANAFERTHW KALYTERA GIA TO H8OS SAS, POY GIA NA BREIS PAR8ENA STHN RODO PREPEI NA PAS STO NHPIAGWGEIO (KAI AN BREIS)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος3/7/11 17:59

    like like like!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος3/7/11 18:07

    symfwnw foverh h 17:56

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος3/7/11 20:19

    Παιδια ας πουμε αληθειες! καταρχην η Συμη ειναι ενα πανεμορφο Νησι!! Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα με τα εστιατορια του νησιου μαλιστα καποια απο αυτα ειναι καταπληκτικα! Ροδιτης ειμαι και παω καθε χρονο 3-4 μηνες το καλοκαιρι και κανω τον γαμπρο...Μεχρι στιγμης εχω "παρει" καμια 30 Συμιακες αλλες παντρεμενες καποιες χωρισμενες και αλλες που ειναι σε κατασταση γαμου! Μαλιστα σε καποιες εχω υποσχεθει και γαμο! Αντι λοιπον να κατηγορειτε την Συμη γιατι δεν ερχεστε εδω να ρημαξουμε τις Συμιακες! Ενταξει δεν ειναι και πολυ ομορφες αλλα νυχτα που γινετε η δουλεια δεν υπαρχει προβλημα! Παιδια ολοι ψηφιζουμε Συμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος3/7/11 20:28

    AN TIS EIXES DEN THA XREIAZOTAN NA TO GRAPSEIS!!!!MALLON "PHRES KAMIA SYMIAKIA POU HTAN KAMENEI TOY ANTRA KAI EKANE GIA 30 SE KUBIKA!!!!!!KAI NA MATHEIS OTAN ANOIGES TON OXETO SOU NA PROSEXEIS GIATI HMASTE KAI EMEIS SYMIAKES KAI THA EKANES KATI MAZI MAS MONO STON YPNO SOU... KAI OSO GIA THN PSHFO SOU BALTEI EKEI POU KSEREIS!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος3/7/11 20:55

    20:28 Κατελαβες ποιος ειμαι ε? Τι περιμενες να σου κανω προταση γαμου? Ξερω οτι εισαι νευριασμενη πυ σε παρατησα αλλα τι ηθελες να κανω? εγω σου εξηγηθηκα απο την αρχη! Συγνωμη ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος3/7/11 21:08

    20:28..Και σταματα να με παιρνεις τηλεφωνο σου ειπα τερμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος3/7/11 21:15

    SPOYDAZW IATRIKH KAI AYTES THS MERES SKEYTOMOYN TI EIDIKEYSH NA PARW....EYTYXWS KAI ESY KAI ME BOHTHSW.... OKLADOS POU THA AKOLOUTHHSW EINAI H PSYXIATRIKH!!!OTAN ERTHEI HSTIGMH NA KANW TO AGROTIKO MOU THA SE PROTIMHSW GIA PEIRAMOTOZWO!!!!!! KAI PROSEXE MHN MPERDEYEIS TA PSYXOFARMAKA ME KATI ALLA XAPAKIA GIATI DEN KANOUN KALO!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος3/7/11 21:21

    21:15 σε καταλαβαινω μου εισαι θυμωμενη αλλα δεν φταιω ρε μωρο εγω! Αφου σου εξηγηθηκα! μην τα ξαναλεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος3/7/11 22:21

    AAA TO PSYXOFARMAKO PAEI SYNNEFO TELIKA!!!!!!!!!!!!! PANTWS EXEIS PLAKA!!!!!XAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος3/7/11 22:51

    Ρε παιδια ειμαι ο μοναδικος Ροδιτης που ειπα τα καλυτερα για το νησι σας κι επειδη παω με τις Συμιακες σας εσεις με βριζετε!!?Δηλαδη εσεις δεν θα πηγαινατε με ροδιτισσες?Που ειναι το κακο? Φυσιολογικο δεν ειναι? Ενταξει καποιες ειναι παντρεμενες αλλες χωρισμενες...αλλα ολες εχουν αναγκη ενα ομορφο σεξουαλικο αντρα! Λιγο σεβασμο παρακαλω σας προσφερω τις υπηρεσιες μου...Κι εσεις μου την λετε? Ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος4/7/11 12:43

    ΔΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ (ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ)ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΠΟΥ ΝΑ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!! (ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗ ΣΥΜΙΑΚΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος4/7/11 15:38

    Εγω αγαπω την Συμη γιατι 3-4 φορες που παω καθε σεζον μου προσφερει "απολαυσεις"...Κοριτσια σε 8 μερες θα ειμαι εκει ετοιμαστειτε για νυχτες ατελειωτες και χορο καθε βραδυ! Φετος θα μεινω στο γιαλο για να μην εχουν παραπονο οι προπερυσινες!! Αντε καλο καλοκαιρι να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος4/7/11 16:39

    Παιδια φετος ολοι παμε Συμη! Θα φαμε καλα! Οι Συμιακες ειναι ευκαιρες!Αν τους ταξεις και Γαμο θα φας και την ξαδερφη της! Ολοι οι δρομοι οδηγουν στη Συμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος4/7/11 17:32

    efoson re gamiko eisai toso omorfos k gamas averta symiakes gt den mas les k to onoma sou na k to til sou na mas kanoniseis kamia? dystyxws gia sena logo tou ntorou poy exei ginei me ayto to sxolio tis poutanitsas vrethike hacker pou tha vgalei stin fora ta onomata oswn exoume grapsei k tha pesoun miniseis k fapes loipwn kontozugwnei i wra poutanas gie pou i mana sou gamietai me arapides k o pateras sou vrisketai sunexeia se orgia me poustides oso gia tin aderfi sou kalo tsimpoukaki einai dokimasmeno...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος4/7/11 18:38

    17:32 Γιατι κυριε βριζετε την οικογενεια μου? Δηλαδη ειναι κακο που μου αρεσουν οι Συμιακες? Εσυ δηλαδη αν εκανες τα ιδια σε Ροδιτισσες θα σου ελεγε κανεις τιποτα? Εγω θα σου ελεγα καλα εκανες αφου μπορεις!!Εσυ γιατι με βριζεις? Αντι να με ευχαριστεις που βολευω ενα σεβαστο αριθμο γυναικων στη Συμη και εχετε κι εσεις την υγεια σας ουτε φωνες ουτε να σας πρηζουν...Φταιω εγω που ειμαι 1.97 υψος κορμι Λαμπαδα και βασανιστικα πολυ ομορφος? Ελα κι εσυ στη Ροδο να απολαυσεις τις Ροδιτισσες! Κοριτσια ετοιμαστειτε ερχομαι! Στο γιαλο θα μεινω φετος! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος4/7/11 20:17

    symfwnw 17:32 oso gia sena 18:38 kalytera phgaine na meineis sto brysi(apomakrysmeni perioxh ths symis) gia na mh se blepoume..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος4/7/11 20:32

    20:17 Φιλε μου Συμιακε πες μου ποια ειναι η αδερφη σου η Γυναικα σου κι εγω σου υποσχομαι οτι δεν θα τις κοιταξω! θα ριξω αλλου τα διχτυα μου! Ρε παιδια μου αρεσουν οι Συμιακες τι να κανω τωρα! Λατρευω και το Νησι σας και τις Συμιακες!καθε χρονο μαζευω λεφτα για να τα ξοδεψω ολα στη Συμη! Με κατι προχειρους υπολογισμους που εκανα φετος θα παρω 14 Γυναικες...περυσι ηταν 19 και λογω της κρισης επεσαν τα ποσοστα! Θα ελεγα κι σε εσας του Συμιακους να σας κανω κανενα νταλαβερι αλλα επειδη ειστε ολοι γνωστοι φοβουντε οι κοπελες! Ενω με εμενα υπαρχει εμπιστοσυνη! Ε...ειμαι και κουκλος και οσο να'ναι μετραει κι αυτο! Αγαπουλες μου σε 8 μερες ερχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος4/7/11 20:56

    oute aderfh exw oute kai gynaika giati gia kakh soy tyxh eimai egw gunaika...a kai koukle ematha opou akoys megala portokalia krata megethyntiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ανώνυμος4/7/11 21:59

    20:56 Καταλαβα ποια εισαι..Μην μου κρατας κακια βρε κουτο αφου καποια στιγμη παλι μαζι θα ειμαστε! εξαλλου με ξερεις οτι ειμαι λιγακι αστατος! Αυτα τα ειπαμε θυμασε πισω απο την εκκλησια! Θελω να ξερεις οτι εισαι απο τις αγαπημενες μου! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ανώνυμος4/7/11 22:26

    RE GAMIKO EGO PANTOS PISTEUO OTI EXIS NA DIS MOUNI APO TIN IMERA POU GENITHIKE!!!! GIA DES RE MAGA TIS PALAMES SOU PREPI NA EXOUN FITROSI TRIXES.......XA XA XA XA XA !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ανώνυμος4/7/11 23:39

    22:26 Να σαι καλα φιλε μου! Σε 7 μερες θα ειμαι στη Συμη! Μωρα μου σας ερχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ανώνυμος5/7/11 18:21

    Τσαμπίκο,το ξέρεις ότι όλα αυτά που λές είναι παπαριές,και αν έχεις πάει με καμία θα είναι απο τις 2-3 σαβούρες του λιμανιού,και σίγουρα έχεις κολλήσει αφροδίσιο.
    Ξέρεις όμως καλά ότι οι Συμιακοί έχουν όνομα στη Ρόδο κι αν δεν το ξέρεις εσύ,το ξέρει σίγουρα η μαμά σου,η αδερφή σου,η θεία σου, ή τέλος πάντων κάποια απο την οικογένειά σου.Ρώτα τες και θα δείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ανώνυμος5/7/11 18:38

    Μακράν το πιο παρακμιακό ξευτιλισμένο μπλόγκ που υπάρχει!
    Κλείστε το ρε! δεν ντρέπεστε!
    Παρότι είμαι οπαδός της απεριόριστης ελευθερίας της έκφρασης απο οποιοδήποτε μέσο,αυτο που συμβαίνει τώρα εδώ δεν μπορεί να το αντέξει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια!
    Μακάρι να επέμβει ο εισαγγελέας και να σας κλείσει! Γουρούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ανώνυμος5/7/11 19:10

    ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΗ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΩ ΠΙΑ ΕΚΕΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ .ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΔΙΩΞΑΝ , ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΔΙΚΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΣΤ DNA ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ανώνυμος5/7/11 20:18

    5/7/11 19:10 Μου αρεσει που λες οτι σε εμαθαν να σεβεσαι...Ρε κερατα ωραιο σεβασμο εχεις να βριζεις γονεις...Κριμα που υπαρχεις καλυτερα να φυγεις απο αυτο τον κοσμο βαρος εισαι! Σιχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ανώνυμος5/7/11 20:25

    5/7/11 18:21 Σεβαστε μου Κυριε γαιτι βριζες την οικογενεια μου και με προσβαλεις με τον χειροτερο τροπο? Εγω δεν εβρισα κανεναν σας...Ειπα οτι θεωρω απο τα ωραιοτερα νησια της Ελλαδας την Συμη και παω 2-3 φορες το καλοκαιρι επειδη εχω πολλα παρε δωσε με τις Συμιακες...Ειναι δηλαδη κακο αυτο? Φυσιλογικο δεν ειναι αντρας με γυναικα? Κι εσυ αν θελεις ελα στη Ροδο και παρε ολες τις Ροδιτισσες αν μπορεις! Θα σου πουν και μπραβο! Εσυ με βριζεις χυδαια!! Δηλαδη τι κακο εκανα? ειναι κακο να κανω συνεχεια ερωτα με Συμιακες? Εσενα τι σε ενοχλει? Ελα κι εσυ στη Ροδο και κανε τα ιδια! Σεβομαι απολυτα το κοσμο της Συμης αλλα ειναι δικαιωμα μου να εχω απολαυσεις με γυναικες που ξερουν τι θελουν και αυτο τους το δινω εγω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ανώνυμος5/7/11 22:52

    Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ; ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ. ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΦΘΗΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΛΕΓΕΤΑΙ PARAPONA RODOU ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΑΡΘΑ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ.Α. ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΙΑΚΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Κ.Α. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΣΥΜΙΑΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ανώνυμος6/7/11 00:36

    22:52 Συμιακο και Αρχαγγελιτη μην τον βαλεις μες στο σπιτι..και να τον κανεις φιλο να κρατας και ενα ξυλο....Τυχαιο δεν νομιζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ανώνυμος6/7/11 00:45

    ΣΥΜΙΑΚΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΛΟ...ΑΡΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΤΩΡΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ...ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΟ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΟ ΝΗΣΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ!! ΑΝ ΔΕ ΗΤΑΝ Η ΡΟΔΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΥΡΙΖΑΝ..ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ! ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΝΗΣΙ Η ΣΥΜΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ! ΛΙΓΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!

    ΦΙΛΙΚΑ ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ανώνυμος6/7/11 03:02

    ta polla logia einai perhta.....afth p dimosiefse afto to apla den prepei na asxoloumaste emeis oi idioi gt ths dinoume megalh aksia kiolas...oso g ta pedia p egrapsanan asxhma logia g thn symh k g tous katoikous tous to mono p tha pw ntropi tous....... k g to tourhsthko grafeio p grafei kati symfwnw me merika alla as mhn milaei kiolas gt k aftos ikonomaei xarhs ths symhs......
    me polu agaph....
    k sas perhmenoume sthn symh na deite poia einai h alhtheia g afthn thn nisara!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ανώνυμος6/7/11 14:42

    6/7/11 00:45 ΣΩΣΤΟΣ! ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΗ..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΣΥΜΙΑΚΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΑΣ!ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΤΣΙ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ! ΑΛΛΑ ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ανώνυμος6/7/11 16:26

    DLD DEN EXETE KATALAVEI ENMERI OTI KAI I RODOS DOULEVEI APO TIS SYMI...O SPANOS(DODEKANISOS SEE WAYS) DILOSE PERSI OTI TO 70% APO TA ESODA TOU EINAI APO TA DROMOLOGIA TOU STIN SYMI(KATA TA ALLA ZOUME APO TIN RODO)EYERGETES?NAI KALO KAI AFTO...
    KAI PES OTI THA PEITE TELOS TA KARAVIA POU THA PIGENETE RE???XALKH?DEN EXO VRISEI)TOULAXISTON OXI AKOMA SE AFTO TO BLOCK)ALLA NA MIN KSANAKOUSO KIOLAS OTI ZEI I SYMI APO TIN RODO.DEN EXO TIPOTA MAZI SAS(ME TOUS RODITES ENOO) ISA ISA APLA OXI OTI MAS EYERGETITE KIOLAS ELEOS...

    KAI NA THIMASTE KATI PANTA UPARXEI KAI I KOS... DEN EISTE TO MONO MEGALO NISI OLLA ALAZOUN EFKOLA...

    DEN EIANI I SOSTI PERIODOS NA ALLILOKATIGORIOMASTE SAN NISIA ALLA NA ALLILOUPOSTIRIZOMASTE.

    KAI NA MIN KSEXNAME OTI AFTO KSEKINISE APO MIA KOPELA POU DOULEPSE SE MIA KAFETERIA KAI SE AN BAR KAI STA 2 ZHMIES EKANE OXI KALO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ανώνυμος6/7/11 18:46

    τουριστικό γραφείο! σε προκαλώ να μην ξαναστείλεις κόσμο στη Σύμη,και θα ψοφήσεις απο την πείνα.
    Πόσο πουλάς την εκδρομή στην αρχόντισσα της Δωδεκανήσου ρε κλέφτη?
    Να σου πώ εγώ? 50 ευρώ.
    και πόσο σου στοιχίζει ρε αισχροκερδή?
    σύνολο 18 ευρώ.
    Αρα έχεις κέρδος 32 ευρώ στο άτομο,επι 1000 άτομα?
    32000 ευρώ σε μιά μέρα!
    Πές μου λοιπόν ποιός ζεί απο ποιόν,η Σύμη απο τη Ρόδο? ή το αντίθετο?
    Και το ξέρεις ότι τους στέλνεις όλους σε 2-3 μαγαζιά και πουλάς νταβατζιλίκι.
    Ούστ απο δώ λεχρίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ανώνυμος6/7/11 21:47

    18:46 Ρε κοπριτη αν δεν σου στειλει το πακτορειο πελατες εσυ πως θα ζησεις? Το πακτορειο μπορει να ζησει στελνωντας τους τουριστες σε καποιο αλλο νησι! Εσυ τι θα κανεις μετα ρε εξυπνε? Την πεταξες παλι την ανοησια σου τεμπελοχανα!και μια που ειπες 1000 ατομα ξερεις ποσα λεφτα θα αφησουν στην Συμη... ? Αντε βλακα ολο αηδιες εισαι! Το πρακτορειο βγαζει παντα τα λιγοτερα απο αυτα που βγαλετε εσεις κοπριτες και αχριστοι συμιακοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ανώνυμος7/7/11 13:43

    pantws ena exw na pw magkes san esas exei pollouuuussssssssssss.......eseis p vrizetai emas tous symiakous g peite ta onomata sas..... alla magkes mono me anwnhmos........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ανώνυμος7/7/11 16:38

    tis proales perpatousa sth rodo k entelws tuxaia akousa enan dusanasxetismeno kurio na leei< re autoi mou zitisan pali eisitiria gia symi...>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ανώνυμος8/7/11 00:49

    ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΛΕΕΙ...ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ...ΟΥΣΤΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ανώνυμος13/7/11 22:27

    Oso katharo einai to spiti sou kakomire toso einai kai h symh, dystixos kai oloi h allada , kai afto apo tote pou ghname pagosmios touristikos proorismos ( kai nomizoume oti piasame ton papa apo ta ... ) theloume douleia gia na mporesoume na kratisoume tous touristes mas pou mas zoune kai den erxonte mono gia ton hlio (exei kai allou) Oso gia ths mpompes doulepsa se eteria me pota kai den vrhka enan magazatora na thelei kati fthino kai amfivolou ... alla panta oti kalhtero!!! Symiakoi mhn masate me ton kargiozh pou zhleyh ton topo sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ανώνυμος17/7/11 23:00

    ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ....
    ΕΙΣΤΕ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΙ....
    ΕΙΣΤΕ ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ.....
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ & ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...
    ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Ή ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ...
    Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΡΟΔΙΤΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΡΟΔΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΡΟΔΙΤΕΣ & ΣΥΜΙΑΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΡΟΔΙΤΕΣ & ΒΛΑΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΑ.

    ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ...
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ....
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΡΦΩΤΟΙ ΑΦΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ...
    ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ...
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ..

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ...

    ΔΡΟΜΟΙ ΜΗΔΕΝ
    ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΗΔΕΝ
    ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ & ΥΓΕΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ
    ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΑΛΕΔΟ..
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ!!!
    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΡΟΔΙΤΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΚΑΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!
    ΙΔΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!!!

    ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ανώνυμος18/7/11 13:24

    Ευτυχώς ΟΛΟΙ οι Έλληνες σέβονται τον γείτονά τους!!!
    Ευτυχώς όλοι οι Έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες (και πολύ περισσότερο εκείνοι της εστίασης) ΔΕΝ κερδοσκοπούν εις βάρος του πελάτη τους.
    Ευτυχώς που οι Έλληνες εργοδότες σέβονται τους υπαλλήλους τους.
    Ευτυχώς που όλοι οι Έλληνες εργαζόμενοι συμβουλεύουν του εργοδότες τους να γίνονται καλύτεροι.
    Ευτυχώς που όλοι οι Έλληνες έχουν καθαρό το σπίτι τους, πλένονται καθημερινά και έτσι μπορούν να σχολιάζουν ως αναμάρτητοι τα "άπλυτα" των άλλων.
    Ευτυχώς που όλοι οι Έλληνες έχουν δει τη Μύκονο, την Πάρο, την Σαντορίνη και πολλά άλλα τουριστικά μέρη στην Ελλάδα και τις άψογες υπηρεσίες ποπυ προσφέρουν και μπορούν να συγκρίνουν.
    Ευτυχώς που οι Έλληνες δεν είναι σαν τους ξένους που ξέρουν να εκτιμούν.
    Ευτυχώς που όλοι οι Έλληνες υπερασπίζονται τα ελληνικά χώματα.
    Ευτυχώς για τα μέλη του συγκεκριμένου blog που επισκέφτηκαν τη Σύμη.
    Ευτυχώς, εγώ προσωπικά, που κάποτε, πριν πολλά χρόνια, επισκέφτηκα την Σύμη, με την απαράμιλλη ομορφιά της!!!! Αισθάνομαι τυχερός!!!!!!
    Δυστυχώς, για τα ίδια μέλη, που δεν έλαβαν υπ' όψη τους όλα τα παραπάνω.
    Και ακόμη περισσότερο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, για το προσωπικό μίσος που βγαίνει από τους περισσότερους. Κάτι τέτοιους δεν τους έχει ανάγκη όχι μόνο η Σύμη αλλά και όλη η Ελλάδα.
    Οι ύβρεις επιστρέφονται στον αποστολέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ανώνυμος18/7/11 23:29

    wraios!!!!!!! H wraia! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ανώνυμος21/7/11 04:05

    Sas lew pws uparxei tropos na vreis ip/topothesia oswn exoun grapsei edw arkei na upopsiazese ligo polu poios mporei na einai..pas sti dioksi hlektronikou egklimatos kai op!!auto ekana loipon kai me xara sas lew pws epivevewthikan oi upopsies mas peri eskemenis disfimisis enos estiatoriouistorias 35 xrwnon, pou kanena ksoflimeno paidaki oso ki an prospathei den prokeite na tou perasei... H dikaiwsini ekane ti douleia tis kai apolamvanw simera 35.000 euro!!! kai nai sumpatriotes mou etsi einai...tous taizoume giati psofopinane sta meroi tous kai fevgontas mas vrizoun anti na lene kai doksa to theo pou vrikame douleia!!! kai gia na prolavw ta sxolia peri greeklish sas enimerwnw pws to pc mou den upostirizei ellhnikous xaraktires.M.A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ανώνυμος25/7/11 12:17

    Τωρα τι να πεις. Στην Συμη παω καθε χρονο και ειναι ενα απο τα νησια που αγαπω πολυ. Ολα καλα,εκτος απο τις τιμες καποιον εστιατοριων. Το θεμα της καθαριοτητας μαλλον ειναι αστειο. Πιστευω οτι το εγραψε καποιος που φοβατε την τουριστικη ανοδο του νησιου. Πηγαινετε και θα περασετε πολυ ωραια,οπως και στα υπολοιπα νησια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ανώνυμος25/7/11 12:22

    Ξερετε τι μου αρεσει; Ειμαστε Ελληνες,μονιασμενοι και ενωμενοι για το εθνικο καλο... ΝΑΙ ΚΑΛΑ... Ειμαστε Δωδεκανησιοι,μαζι... ΝΑΙ ΚΑΛΑ... και ψαχνουμε για την καθε βλακεια να την πουμε στον γειτονα (π.χ. Αρχαγγελιτης με τον Ροδιτη)... Τι ανωμαλος λαος ειμαστε! Η Συμη ειναι πανεμορφη,καθαρη και σε πολλα μαγαζια εχει λογικες τιμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ανώνυμος15/8/12 01:20

    Η Συμη έιναι πολυ ομορφη αλλα δεν εχει παραλιες. Στη δε παραλια της Αγιας Μαρινας οπου υποτιθεται οτι ειναι η high παραλια του νησιου, στη καφετερια σε σερβιρει ενας αλοδαπος που δεν ξερει καλα ουτε τα ελληνικα ουτε τα αγγλικα, κακοτροπος, αγενης και σου σερβιρει την μια μπαλα παγωτου σε ποτηρακι απο αυτα που εχουν οι οδοντιατροι για να ξεπλενεις τα δοντια σου! Οι τιμες επισης απαραδεκτες. Η παραλια ειναι ενας μπαζωμενος μωλος. Στο Πεδι οπως κατεβαινεις δεξια, στηνταβερνα που ειναι στη θαλασσα πληρωσαμε για μια σαλατα αγγουροντοματα, μια φετα, ενα συμιακο γαριδακι, δυο νερα και μισο κιλο κρασι 43 ευρω!!! Ουτε αστακο να τρωγαμε! Σε μια παραλια επισης χαλια. Το χυμα κρασι ειχε 17.60 ευρω το κιλο!!!
    Φαγαμε καλα στον Παντελη και στο Θολο. Γενικα νομιζω οτι οι τιμες ειναι απαραδεκτες γιατι ενω ειναι ομορφη η χωρα της Συμης, απο παραλιες δεν λει τιποτα,χωρια που για να πας θες 36 ευρω μια οικογενεια με το καικι. Τοτε νησια που επισης ειναι μοναδικα αλλα με υπεροχες παραλιες ποσα θα πρεπει να πληρωσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ανώνυμος12/1/14 00:33

    ειναι το χειροτερο νησι στον πλανητη υπερβολικη ζεστη το καλοκαιρι και πολυ κρυο τον χειμωνα τι καλο εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ανώνυμος11/10/18 17:04

    Ο ξαδερφος μου με 3 παιδια σαν τα κρυα τα νερα, ηρθε Συμη και τι να δει................................... Του κλεψαν τ αμαξι!!! Αλλα. Αλλλα. Αλλλα. Η Συμιακια γυναικα του τον παρατησε. Ειναι ή δεν ειναι πουτανα!? Μπαΐλντσε ο ανθρωπος. Ποτααααανννεεεες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ανώνυμος12/5/20 13:03

    1)Λοιπόν επειδή στη Σύμη έρχονται πολλά μπάζα για δουλειά που δεν ξέρουν ούτε την τύφλα τους που βαριούνται να δουλέψουν όπως έχουν μάθει οι πανομεριτες κλαρίνο γαμπροί και οι κοπελιές που είναι μόνο για πασαρέλες και φοβούνται μην σπάσουν κανένα νυχάκι μήπως είσαι κι εσύ κανένα από αυτά τα μπάζα λέω εγώ τώρα που δεν μπορούσες να κάνεις προκοπή και πολύ απλά πήρες πόδι γτ δεν μπορούσες να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα σου???? λέω εγώ τώρα!!!!!!!
    2) έχει και φθηνά και ακριβά μαγαζιά στη Σύμη..... Υπάρχουν κατάλογοι εδώ και χρόνια τώρα με τις τιμές να αναγράφονται δίπλα δεν φταίνε τα εστιατόρια που πανε κάτι ζώα σαν εσάς και δεν κοιτάτε τους τιμοκατάλογους και για όσους δεν ξέρουν τι είναι ο τιμοκατάλογος γκουγκλαρετε το και θα δείτε πάνω κάτω πως μοιάζει ένας να σας λυθεί η απορία....
    3)τις παραλίες που έχει δεν τις έχω ξανά δει και προφανώς ούτε εσύ... Ααααα και ο βόθρος για να ξέρεις πάνε στον καθρέφτη και θα καταλάβεις πως είναι... 😉
    4)οι έλεγχοι γίνονται κάθε τρεις και λίγο γτ εγώ που δούλεψα στο νησί και που το αγαπώ πολύ δεν μας είχαν αφήσει σε ησυχία.....
    5)ανθρωπε αν εσύ έχεις καλό στον εγκέφαλο ή δεν πήγε καλά η δουλειά σου ή δεν σου έκατσε καμια/κάνεις δεν φταίει το νησί να το κράζεις ετσι
    6) Σύμη σε αγαπώ πολύ ελπίζω να τα ξανά πουμε❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ανώνυμος12/5/20 13:23

    ; όσο για το ότι προτιμάς να τα κάνεις σε καμία γωνία μάλλον έτσι είσαι μαγαλωμενη στο τσαντίρι σου ή απλά είναι μια δικαιολογία για να το δίνεις πιο ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ανώνυμος12/5/20 13:30

    Και αφού δεν σας αρέσει καθίστε στον τόπο σας που ούτε μάλλον και αυτός δεν σας αρέσει η απλά σας έχουν μάθει καλά και δεν σας παίρνουν στην δουλειά κομπλεξικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ανώνυμος13/8/23 12:03

    Πολύ ωραίο νησί γιατί έχει τόν Πανορμίτη.κατα τά άλλα συμφωνώ Με τούς προλαλλησαντες οι παροιμίες δεν έχου βγει έτσι αλλά κάπου στην μέση είναι ή αλήθεια αμμουδιά πουθενά πολύ πέτρα και πιστεύουν στο χρήμα άθλια συμπεριφορά από μερικούς όχι όλοι αγαπάμε Δωδεκάνησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *