ροή ειδήσεων

Τον Μ.Θεοδωράκη έδειξε ο Παπουτσής ως υποκινητή των επεισοδίων !

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχείρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Βουλή προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί η αστυνομία έπνιξε την Αθήνα στα χημικά...

Από τη μια έμπλεξε το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη υπονοώντας οτι εκείνος υποκίνησε τα επεισόδια, και από την άλλη έφτασε μέχρι την Κερατέα λέγοντας οτι όσα είχαν γίνει με τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τον ΧΥΤΗ ήταν μια προπόνηση των ακράιων στοιχείων.

"Η Κερατέα ήταν η προπόνηση για το όποιο ενδεχόμενο είχαμε στο μέλλον. Η τακτική ήταν να διοργανώσουμε φιλειρηνικές συγκεντρώσεις, συμφιλιωνόμαστε και μετά ρίχνουμε μολότωφ, δακρυγόνα, πέτρες κλπ.", είπε χαρακτηριστικά.

'Οσο για το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας με τους συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ να είναι οπλισμένοι με λοστούς και να φυγαδεύονται από τους αστυνομικούς, ο κ. Παπουτσής είπε οτι τηλεφώνησε σε έναν από τους πρωταγωνιστές του βίντεο, διέταξε έρευνα και τελικά κατέληξε στην εκδοχή των ακροδεξιών πρωταγωνιστών: "Ηταν σε άμυνα και χρειάζονταν προστασία."

Είπε βέβαια οτι: "Επειδή υπάρχουν πληροφορίες ότι συμμετείχαν και σε καταδρομικές επιχειρήσεις σε σπίτια πολιτικών η έρευνα συνεχίζεται με βοήθεια εισαγγελικών αρχών."

Ο κ.Παπουτσής πρόσθεσε επίσης: "Πολλοί επιχειρούν να χρεώσουν κουκουλοφόρους στην αστυνομία. Τι είναι αστυνομία; Οργάνωση με μυστικότητα;"

Για όσους εγκλωβίστηκαν χθες στο ΜΕΤΡΟ αυτό που βρήκε να πεί ήταν ότι εκεί μέσα κατέφυγαν "διαδηλωτές με πιο ακριβές μάσκες που χρησιμοποιεί η αστυνομία που δεν έφευγαν… Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του."

Είπε επίσης οτι κάποιοι θέλουν να υπάρξει νεκρός. "Κάνω το σταυρό μου κάθε μέρα να μην επιβεβαιωθούν όσοι λένε πως υπάρχουν κάποιοι που θέλουν άσπρο φανελάκι με αίμα νεκρού. Κάποιοι επιδιώκουν νεκρό, νέους ήρωες και η δημοκρατία δεν πρέπει να το επιτρέψει αυτό!"

newsit.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/6/11 18:21

    Καιρός για καινούργια καραμέλα αφτί που χρησιμοποιείτε πάλιωσε προπολού δεν είσθε πιστευτός κάτι Άλο μήπως??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/6/11 19:09

    Μα επιτέλους, δεν σοβαρευτούμε ποτέ σε αυτόν τον τόπο;

    Χθες έπεσε το ξύλο της αρκούδας. Εκκενώθηκαν ξενοδοχεία, οι τουρίστες ρίχνουν μαύρη πέτρα από την Αθήνα, καταστράφηκε δημόσια περιουσία.

    Μα ποιος επιτέλους θα μας προστατέψει; Ποιος θα επιβάλλει το Νόμο; Οι κουκουλοφόροι; Είμαστε ή δεν είμαστε Κράτος με Νόμους; Γιατί δεν γίνεται, επιτέλους, μια επιχείρηση και να τους μαζέψουν αυτούς γνωστούς - αγνώστους, δεμένους χειροπόδαρα και να τους στείλουν στα κάτεργα;

    Δηλαδή, τι θέλουν; Νεκρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/6/11 22:34

    Ο ΠΑΠΟΥΤΗΣ ΑΦΟΥ ΒΥΘΙΣΕ ΤΟ ΣΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΣΟΣΙΑ-ΛΙΣΤΗΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΗ !

    ΠΟΣΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ?

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/6/11 22:56

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/11 01:04

    πα ΠΟΥΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *