ροή ειδήσεων

ΦΟΥΣΚΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Έχω μαγαζί που ασχολείται με τον τουρισμό. Φέτος τα πράγματα όσον αφορά τα έσοδα είναι ΔΡΑΜΑ!!!! οι τουρίστες αφθονούν αλλά δεν... αγοράζουν ούτε τσίκλα. Έχω να κάνω μια ερώτηση στον Κύριο Νικιτιάδη. Γιατί εσείς ο ίδιος βγαίνατε και θριαμβολογούσατε για τον τουρισμό δίνοντας ψεύτικες ελπίδες στον καταχρεωμένο επιχειρηματία λέγοντας ότι φέτος θα γίνουμε Ντουμπάϊ? Γιατί Κύριε Νικιτιάδη τόσα ψέματα?
Είστε άσχετοι όλοι σας εκεί στο ΠΑΣΟΚ μετράτε αριθμούς χωρίς να μετράτε την καταναλωτική δύναμη του τουρίστα. Κύριε υπουργέ η φετινή σεζόν είναι η χειρότερη που έχω ζήσει εδώ και 10 χρόνια. Αν συνεχίσει έτσι που απο ότι φαίνεται θα συνεχίσει προβλέπω πολλά σπίτια να κλείνουν μαζί και το δικό μου.
Ο τουρισμός δεν στηρίζεται μόνο στην καταστροφή των άλλων χωρών αλλά στις υπηρεσίες που προσφέρεις και στο μάρκετινγκ. Τόσο δύσκολο είναι πια να το καταλάβετε
Ντροπή σας Κύριε Νικιτιάδη για τις πρόωρες κραυγές θριάμβου, ντροπή σας για τα ψέματα που λέγατε, ντροπή σας γιατί εκμεταλλευτήκατε την αγωνία των ελεύθερων επαγγελματιών για κέρδος.
ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΗ ΝΙΚΙΤΙΑΔΗ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/6/11 21:06

    Εισαι σκουπιδι απλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/11 21:13

    Exei dikio o filos pou ekane tin anartisi! Touristes tis peinas! autoi se ligo 8a mas zitane kai lefta! ase pou oi perissoteroi einai me baxiolakia! oso gia sena pou eipes skoupidi to palikari poy ekane tin anartisi..eisai kommatoskylo toy PASOK re bolemene! eseis re gamisate to nisi! skatopsixe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/11 21:18

    ασε κατω τους κεφτεδες ρε!!!!!!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/6/11 21:31

    καποιοι γελατε αλλα οταν το σπιτι του γειτονα καιγεται η φωτια θα ερθει και στο δικο σου...εχει απολυτο δικιο ο φιλος που τ εγραψε αυτη την αναρτηση..κοσμο εχει αλλα αφραγκοι τελειως.τουλαχιστον στην Ιαλυσο που βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/6/11 21:35

    kai poios sou egguithike vre vlaka oti i auxisi ston tourismo tha sou gemisei kai tin tsepi???? to oti den poulate exei sxesi me to ilithio emporeuma pou exete kai tis exofrenikes times!!! Malakas einai o xenos pou erxetai?? afou tetoia vriskei kai ston topo tou se xamiloteres times

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/6/11 21:43

    ποιος είναι βλάκας φαίνεται απο το επίπεδο που γράφει..άντε μάθε τρόπους και την ελληνική γλώσσα και μετά κάνε και σχόλια.Εκτός και αν ζεις σε άλλο πλανήτη...κάποιοι περιμένουν το καλοκαίρι να δουλέψουν για να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.ΠΟΙΟΣ περιμένει να πλουτίσει τέτοιες μέρες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/6/11 21:46

    Μας εχει γονατισει το βραχιολακι.εχω εστιατοριο εγω και εχουμε πιασει πατο.και η καραμελα οτι ειμαστε ακριβοι πρεπει να σταματησει.κατω απο 9 ευρω το ατομο να φαει και να πιει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/6/11 21:50

    21:35...Προφανως θα εισαι αγραμματος! Αν δει καποιος και το λεξιλογιο σου θα καταλαβει αμεσως οτι προκειτε για ανθρωπο των σπηλαιων με χωριατικη συμπεριφορα! Ο ανθρωπος ειπε το αυτονοητο και πολυ σωστα ειπε οτι ολοι αυτοι που ηρθαν ειναι για τα σκουπιδια! Γενικα ολα τα μαγαζια υποφερουν! Εκτος βεβαια απο τον ηλιθιο που τον ταιζει η μαμα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/6/11 22:18

    ο τουρισμος κινει τα νηματα στο νησι
    καποιοι δυστυχώς αδιαφορουν
    το χειμωνα θα πρεπει να κανουμε παλι το σκατο μας
    παξιμαδι για να περασουμε


    ολοι πρεπει να διαφημίσουμε το νησι
    μην περιμενετε απο τις ελληνικες κυβερνησεις
    και απο τις αρχες του τόπου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/6/11 22:24

    PAIDIA AS ERXONTE KAI AS MIN XODEUOUN FRAGKO.
    OTAN ERXONTOUSAN KALH TOURISTES OLOI MAS TOUS KLEBAME.TORA LOIPON FERNOUME SABOURA.

    TA TAXI GIATI KLEBOUN???
    STHN PALIA POLH H COCA-COLA EXEI 7 EURO GIATI??
    AYTA THELAME AYTA PATHAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/6/11 00:03

    Εδώ που τα λέμε είστε πανάκριβοι. Εσείς διώξατε τον καλό τουρισμό. Τίς βλέπουμε κι εμείς τις τιμές σας γιατί κυκλοφορούμε και λίγο. Μεταξύ μας έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/6/11 00:07

    που??στην παλιά πόλη????για τι είδους καταστήματα μιλάτε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ4/6/11 00:27

    ΕΓΩ ΣΥΜΦΟΝΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΑΤΕ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΙΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΚΡΙΣΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΣ . ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΣΟ ΠΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος4/6/11 00:35

    Ποσο ηλίθιοι και σκατοψυχοι καποιοι μπορεί να είναι;Οταν την επιχειρηση την εχουν ξεσχηση στου φορους τί περιμενεις; Νά αγοράζεί 10€ και να πούλαει 8€. Ειμαστε ακριβοι γιατι υπαρχουν μεγαλοι φοροικαι ενα σορο αλλοι πλαγιοι η εμμεσοι φοροιπου στο τελος ο επιχειρηματίας εχει γινει σκλαβος.Τωρα αυτοί που το παίζουν χαρούμενοι στο δημόσιο οτι ακομη ζουνε ανετα επειδη δεν τους ακουμπισε αρκετα ο gap ας προετημαζωνται.Εαν κατάρρευση αυτός που λες οτι πουλάει ακριβά αύριο ειναι η σειρά σου θά σε πετάξουν εξω απο το δημοσίο και απο το παράθυρο.Τότε θα ζητάς βοηθεια και την συμπαράστση βολεμένε τεμπέλη ,αλλά όμως όπως ο ψευτης βοσκός δεν θά βρίσκεται κανεις εκει και ας ειναι αλήθινες οι φωνές σου για την βοηθεια.
    Παρεπιπτώντος ο μηνας Μαΐος πηγε χάλια για την εφορία λογο επιστροφών, αυτα να τα βλεπέτε ψυχικά ασθενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος4/6/11 00:39

    Συμφωνό με τον παραπάνω και η σκόνη του πελάτη κέρδος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος4/6/11 00:41

    Μα πόσο άσχετοι μπορεί κάποιοι να ειναι μα πό σσσσσσοοοοοοοοοο ηλίθιοι πόοοοοσσσσοοοοοο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στεργοσ παλια πολις συντριβανι.4/6/11 00:57

    Ενας ανωνυμος συμπολιτης μαλλον θελει κατι να πει αλλα εχει μπερδευτει.αγοραζει λεει 10 να πουλαει 8 βολεμενοι στο Δημοσιο επιστροφες εφοριας φιλε αν ετσι εχεις μπερδευτει και στο μαγαζι σου σιγουρα θα εχεις προβλημα γιατι αν εισαι επιχειρηματιας να εχεις αποψη πες και το ονοματακι σου αλιως κοιμησου νωρις μηπως ξελαμπικαρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος4/6/11 01:04

    Kai eseis pou tous katigoritai an pate All Inclusive p.x Mexico me 800-1000 eyro kai 8a ta exetai ola ola mesa
    8a bgitai sta paraekso estiatoria na fate??? den nomizo....apo ti stigmi pou to exeis plirosi
    den thelis na pas na pliroseis kai ekso
    oloi to idio eimastai kai na min katigoroume tous touristes to all inclusive na katigoroume pou einai katastrofi gia tous apekso oxi an to exeis esy,kai ego persi pou piga Thailandi to eyxaristithika to all inclusive

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος4/6/11 09:30

    μαλώνουμε εδώ πέρα σαν μικρά παιδιά.Η κρίση μας αφορά ΟΛΟΥΣ είτε είμαστε Δημόσιοι υπάλληλοι είτε μαγαζάτοες.Σταματήστε όλοι να μαλώνετε μεταξύ σας.Μην κάνετε το παιχνιδάκι τους. Ο εχθρός κοινός.Η ΚΡΙΣΗ και τα μέτρα!. Ο σκοπός; επίσης κοινός .Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    είναι γεγονός και ας μην κρυβόμαστε αλλο,οτι πολλοί μαγαζατορες έκαναν κατάχρηηση του όρου Μαγαζάτορας και ταυτίστηκαν με το λήσταρχο.Ενα πράγμα που το πληρώνουμε ολοι.Πείτε μου ενα πχ εστιάτορα ειδικά στη παλια Πόλη που οι ίδιοι οι εστιάτορες να τον έκραξαν έστω ,μέσα απο κάποιο συλλογικό όργανο τους; ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ.Δεν είναι ακριβά ολα τα εστιατόρια.Αυτο ειναι γεγονός. Υπάρχουν και ακριβες (παράνομες) καντίνες,ακριβά σουπερ μάρκετ κτλ κτλ.Πρέπει να φτιάξουμε τα πάντα γύρω μας.Ειτε είναι κράχτες (ειδικά αυτό),τα πάρκινγκ στη πόλη, να καθαρίσουμε τα πάρκα και τα ξερόχορτα επιτέλους απο τους δρόμους, να φύγουν οι επαίτες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ απο κάθε διαστάυρωση και τα αθιγγανάκια απο το λιμάνι.Φαινόμαστε ΕΠΑΙΤΕΣ και κακόμοιροι με το καλημέρα στα κρουαζιερόπλοια. Αξιοπρέπεια φίλοι μου και καλό επίπεδο υπηρεσιών με καθαριότητα.Αυτά κάνουν τη διαφορά.Ε και που είστε! γελάτε λίγο στους τουρίστες, λίγο Ελληνική φιλοξενία μαζί με ευγένεια! η αλάνθαστη συνταγή !

    Υ.Γ παλιότερα τη δεκαετία του 1980 ακόμα και τα ξενοδοχεία έδιναν ενα μικρό μπουκαλάκι με δείγμα απο κρασί σε κάθε άφιξη...εστιάτορες κάντε και κανένα γλυκάκι δώρο ή καφεδάκι...δεν θα χάσετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος4/6/11 09:59

    re kleftarades tosa xronia konomousate fevgate to bradi apo palia poli me sagionara vespa kai mavri sakoula ta 5000ra k twra fteei o nikitiadis? ate re apo edw! ade ta xoria sas gia kotes kai vlita!
    mou kalomathate ximona tailandi kai travelakia kai twra sfiksane oi koloi! o nikitiadis fteei i esis pou kataklepsate to kosmo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος4/6/11 10:18

    Υπάρχουν και πολλοί άσχετοι με τον τουρισμό και με τον τόπο που έρχονται για μια-δυο χρονιές δυσφημίζουν το νησί και φεύγουν. Φταίμε και εμείς που βλέπουμε δεκάδες αλβανούς να κάνουν άγρα πελατών ανενόχλητοι. Το πρόβλημα έχει πολλές παραμέτρους. Όλοι φταίμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/6/11 11:10

    Εγω λοιπον που εχω εστιατοριο και δωρα κανω και ουζακια κερναω και καφεδακια κερναω και γλυκακι σε ολους τους πελατες μου και με 7 ευρω δινω μουσακα ψωμι και μεγαλο κρασι και γλυφουν τα δαχτυλα τους και ειμαι 33 χρονων(δεν εχω προλαβει να κλεψω τουριστες) και δεν ειμαι στην παλια πολη και δεν εχω ενοικια αλλα με εχει γονατισει το βραχιολακι.Σημειωση :δεν εχω παει ποτε all inclusive διακοπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντώνης4/6/11 12:43

    Καλημέρα σας. Τέσσερα περιστατικά που δείχνουν ότι όσο και να έχουμε κρίση, μυαλό δεν βάζουμε:

    1. Τουρίστες σε εστιατόριο της Π.Πόλης. 6 άτομα. Συζήτηση αφεντικού με σερβιτόρου:
    - Θα φάνε ψάρι
    - Ωραία, 45 € το άτομο.

    2. Τουρίστες σε εστιατόριο στη Λίνδο. Παρήγγειλαν μουσακά. Τι τους πρόσφεραν; Μουσακά, αλλά διαβάστε τα συστατικά: Πατάτες τηγανητές (κλασικές προτηγανισμένες), από πάνω μια μελιτζάνα, από πάνω μια κουταλιά κιμά και από πάνω ξυσμένο τυρί.

    3. Τουρίστες σε εστιατόριο της Νέα Αγοράς παρήγγειλαν μπαρμπούνια και τους έφεραν γόπες. Εννοείτε ότι τα πλήρωσαν για μπαρμπούνια. Οι ίδιοι τουρίστες πάνε στη Σύμη και θέλησαν να φάνε πάλι μπαρμπούνια. Κάθονται σε εστιατόριο και παραγγέλνουν. Τους φέρνουν όντως μπαρμπούνια και αυτοί εξαγριώθηκαν. Φωνάζουν το ιδιοκτήτη και του λένε ότι τα μπαρμπούνια είναι....μαύρα και ότι τους κοροϊδεύει

    4. Τουρίστες σε εστιατόριο στην Π. Πόλη. Παραγγέλνουν αστακομακαρονάδα για 6 άτομα και 1 μπουκάλι κρασί. Λογαριασμός; 300 €.


    Εγώ λέω να σοβαρευτούμε. Εγώ λέω να δείτε, κύριοι εστιάτορες τις τιμές σας. Δεν γίνεται να υπάρχει παγκόσμια κρίση και εσείς να απαιτείτε να βγάλετε σε 3 μήνες τα σπασμένα όλου του χρόνου. Δεν γίνεται να αγοράζετε το κρασί 7 € το μπουκάλι και να το πουλάτε 200% πάνω. Δεν γίνεται να κατακλέβετε τον κόσμο.

    Αλλά, δεν φταίτε εσείς, κύριοι. Φταίει η κατάργηση της Αγορανομίας. Θα σας έλεγα εγώ, αν υπήρχε, τι θα κάνατε.

    (Τα παραπάνω περιστατικά, δεν έχουν βγει από το μυαλό μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/6/11 13:23

    12:43
    Με κατι τετοια και καλα κανει ο κοσμος και πηγαινει all inclusive.

    Και εσεις αν πατε all inclusive θα σας αρεση και δεν θα σας κανει η καρδια να πατε παραεξω,πηγαινεται μια φορα all inclusive και θα καταλαβεται γιατι δεν θα βγαινεται εξω απο το ξενοδοχειο,
    και απο κατι τετοιους κλεφτες που σου εχουν τη σαλατα 15 ευρω καταστραφηκαμα.
    Εγω αν ημουν αντιπροσωπος π.χ απο ενα μεγαλο γραφειo της Αγγλιας Thomas Cook και εβλεπα τη κλεψιμο πεφτη στα εστιατορια φυσικα θα ηθελα μονο ξενοδοχειο που ειναι all inclusive ας μην κλεβανε-κλεβουν το κοσμο καλα κανουν και πηγαινουν all inclusive

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντώνης4/6/11 13:31

    Το all inclusive είναι ένα τουριστικό προϊόν διαδεμομένο σε όλο τον κόσμο, εδώ και χρόνια. Ποιος πίστεψε ότι η χώρα μας θα έμενε απ' έξω.

    Κι εγώ όταν θα πάω σε ένα ξένο μέρος, προτιμώ να τα έχω όλα προπληρωμενα και να μην με γδέρνει ο κάθε ένας μαγαζάτορας που θα με δει σαν πορτοφόλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος4/6/11 14:51

    Εχετε δικιο σε αυτα που λετε.Και για το all inclusive και για τις κλεψιες..To θεμα ειναι οτι αισθανομαι μαλακας εγω που ΔΕΝ εκλεψα ΔΕΝ κοροιδεψα ΔΕΝ ειμαι στην παλια πολη ΔΕΝ εχω την σαλατα 7 και 8 ευρω και τωρα δεν εχω δουλεια....και δεν μπορω να ζησω την οικογενεια μου.Θελω να τονισω μεσα απο το σχολιο μου οτι τωρα εμεις που ΔΕΝ φταιξαμε πληρωνουμε το μαρμαρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος4/6/11 15:10

    ρε παιδια εγγυασται οτι το all inclusive ειναι οτι καλυτερο?τι μπυρα δινουν?τι παγωτο σερβιρουν?τι κρεας προσφερουν?ετυχε και πηγα σε ξενοδοχειο μεγαλο και στα κολυμπια και στην λαρδο και στην αρχαγγελο ουτε η μπυρα πινοταν, ουτε τα αναψυκτικα,παγωτο χαλια.......αναφερομαι για την ροδο......μηπως ειναι καλυτερα να σταματησει αυτο το συστημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος4/6/11 16:25

    Kαι μετά κάνουμε φαραονικά φράγματα δίνοντας 100.000.000 ευρώ (Οι μίζες χώρια) για να έχει νερό να πλένονται οι ολοένα αυξανόμενοι τουρίστες μπατίρηδες της Ευρώπης. Επιδοτούμε κράτος και τράπεζες τους απατεώνες αδίστακτους διεθνιστές ξενοδόχους ώστε (πάντα με υπερτιμολογήσεις)να κλείνουν την πρόσβαση σε παραλίες, να υψώνουν ξενοδοχεία-εξαμβλώματα- με κατασκευαστικές εταιρίες εκτός Ρόδου και με εργάτες που με ένα τηλεφώνημα στο "πρακτορείο εργασίας" στη Τίρανα έρχονται πρόθυμα να δουλέψουν ανασφάλιστοι με χαμηλά μεροκάματα και να γυρίσουν πίσω πάλι στο σπιτάκι τους (αν δεν σκοτωθούν σε εργατικό ατύχημα). Ξεσκίζουμε την υπέροχη Ροδίτικη μας φύση για να χτίσουμε και άλλες φάμπρικες με μαζούτ και φουγάρα για να κάνουμε τον γαλανό μας ουρανό γρίζο ώστε να δροσίζει τους γεννητικούς του αδένες ο μπατιροτουρίστας στο κλιματιζόμενο δωμάτιο των 5 ***** με τα 8 ευρώ ημερησίως. Το μόνο που μένει στο νησί και στα παιδιά του, είναι τα εκατομύρια κυβικά αποβλήτων και απορριμάτων που παράγει η εκλεκτή τουριστική μας "πελατεία" με τα οποία εδώ και χρόνια ταϊζουμε τα σωθικά της Ροδιακής μας γης. Οι ευεργέτες βέβαια ξενοδόχοι "καπετάνιοι" της ναυαρχίδας του Ελληνικού (πτωχο)τουρισμού με το όνομα "ΡΟΔΟΣ" ως φλογεροί πατριώτες φροντίζουν να προσλάβουν με τους ευνοϊκούς ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ως προσωπικο ΧΙΛΙΑΔΕΣ stagers ετών 50!!! απο ΡΟυμανία Βουλγαρία, Εσθονία κλπ, κλπ σαν σύγχρονους σκλάβους. (Επίτευξη της διαιώνιση της σκλαβιάς με εισαγωγή ανειδίκευτου εργατικού δυναμικού όπως έλεγς ο Μαρξ) Ροδίτης 5ετούς υποχρεώσεως στο Στρατό ήταν ανέκδοτο κάποτε. Τώρα ανάγκη. Η στυγνή αποικοιοκρατία που ξωπέταξαν οι Αφρικάνοι το '60 και το '70 ήρθε τώρα στη Ευρώπη με πρώτη σταση την Ελλάδα υπό την μορφή του κοσμοπολιτισμού. ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΞΥΝΠΗΣΤΕ! ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος4/6/11 16:42

    Και μόνο διαβάζοντας τα γεμάτα ανορθογραφίες, ασυνταξίες και λαϊκίστικα ή υπεραπλουστευτικά επιχειρήματα που αρμόζουν σε παιδιά του δημοτικού των πρώτων τάξεων εκείνων που συνηγορούν υπέρ του all inclusive, γίνεται κατονοητό πως η διανοητική τους κατάσταση καθώς και η αντίληψή τους για την πραγματικότητα είναι απλώς για τα μπάζα. Όσο για τον κ. Νικητιάδη δεν φταίει αυτός που είναι ανεπαρκής και τόσο λίγος για τη θέση του. Είναι απλώς ο ζωντανός καθρέπτης όσων τον ψήφισαν. Γιατί λοιπόν βαράτε τον καθρέπτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μειωστε όλοι τις τιμες και σεβαστείτε τον τουρίστα..λίγη ευγαίνει δεν βλαπτει...πηγαίνετε τουρκία μονο τα πόδια δε θα σας γλέιψουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Νικολακος Γιωργος4/6/11 18:05

    ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 16 42 ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ALL INCLUSIVE ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΤΤ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥΤΣΟΣ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΤΣΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ Ε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος4/6/11 21:28

    0,60 to mpoukalaki to nero fetos.. giati re?apo auto 8a so8eite? kleftes!! kala na pa8ete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος4/6/11 21:56

    φίλε εστιάτορα, που δεν είσαι στην παλιά πόλη, κάνε τις προσφορές σου και ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. διαφήμισε το . Οι έλληνες κουτσα στραβά θα βγούν έξω,λιγότερες φορες πλεον σίγουρα, αλλά 100% θα φάει παραπάνω απο τον τουρίστα.

    Για αλλον φίλο που λέει οτι δεν ξέρουμε τι ποιότητες τρώνε στο all invlusive..γιατί σε αυτά που πληρώνουμε κανονικά ,ξέρουμε τι τρώμε;;

    παραδείγματα έχω πολλά απο εδώ αλλά δεν θέλω να τα αναφέρω προς το παρόν.

    Γεγονός είναι ένα.πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία.πάει τελείωσε.Δεν είμαστε πια οπως παλιά.Τώρα είμαστε απο κάτω.Ο φίλος για την Τουρκία εχει δίκιο. Πηγα πρόσφατα και εχω πάθει την πλάκα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος5/6/11 01:47

    Πολλοί εδώ πέρα έχουν δίκιο.Όντως υπάρχουν οι τραγικοί ιδιοκτήτες στα συντριβάνια με την άγρα πελατών (αν υπήρχε όμως κράτος,θα τους μάζευε),όντως υπάρχουν κακές και χωριατοβλάχικες συμπεριφορές.Όμως υπάρχουν πιο πολλές καλές συμπεριφορές τις οποίες κανείς φυσικά δεν τις λογαριάζει αφού είναι κάτι θετικό...μακριά τα θετικά από εμάς...
    Προσωπικά π[ιστεύω ότι ο επαγγελματικός κλάδος των εστιατορίων είνια μακράν ο χειρότερος (ακόμα και από τους ταξιτζίδες) αλλά δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα.Υπάρχουν οι άθλιοι κλέφτες που κλεύουν τους πελάτες,αλλά γενικά οι τιμές είναι φτηνότερες από κάθε άλλο μέρος της Ελλάδας!Έχω πάει σε κάθε τουριστική περιοχή και ξέρω.Πουθενά κανείς δεν τρώει και πίνει με μέσο όρο 7-8 ευρώ!
    Όσον αφορά τους άλλους κλάδους οι τιμές γενικά δεν είναι και τόσο τσιμπημένες και εκεί που είναι ακριβά,ρε παιδιά μην αγοράζετε,τι πρόβλημα έχετε?Ας κλείσει...
    Το ότι όμως όλη η οικονομία της Ρόδου γυροφέρετε από την Παλιά Πόλη είναι αλήθει.Είνια περί τα 700 μαγαζιά με 2000 περίπου υπαλλήλους και αν δουλεύουν αυτοί καλά (ναι πλουσιοπάροχα) τότε όλοι κερδίζουμε.Και εσύ που έχεις εστιατόριο,καφέ ή ότι να νε στα χωριά που τον χειμώνα θα σου έρθει και εσύ που έχει μικρομεσαία επιχείρηση στο Μανδράκι ή στην Ανάληψη τον χειμώνα θα αγοράσει χωρίς πρόβλημα αντί ένα,δύο ρούχα,παπούτσια κλπ.
    Όσον αφορά τον συνταξιούχο Έμπορο,μπορεί να έχει δίκιο που παλαιότερα τρώγανε τα λεφτά τους,γιατί βγάζανε πάρα πολλά,αλλα εσύ δεν έφαγες μαζί τους?Σοβαρέψου λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος5/6/11 02:03

    Συγνωμη αλλα Ροδος ΔΕΝ ειναι μονο η Παλια Πολη...υπαρχουν ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ μαγαζια που δεν ειναι ΙΝ για πολλους ντοπιους και αναγκστικα ζουν απο τον τουρισμο και μονο..Μην τους βαζεται ολους στο ιδιο τσουβαλι.Αλλα τα βραχιολακια εχουν κανει μεγαλη ζημια.Και ναι εγω ποτε δεν θα πηγαινα διακοπες με βραχιολακι γιατι αν παω σε μια αλλη χωρα θελω να δω και να ζησω και κατι αλλο εκτος απο το απροσωπο ξενοδοχειο,Και οι τουριστες με τα βραχιολακια που ερχοντε εδω 300 ευρω πληρωνουν το πακετο.Εμεις 1000 και με ημιδιατροφη για να παμε αλλου..Αρα δεν υπαρχει συγκριση..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος5/6/11 10:51

    Ροδίτες, στις επόμενες ξανά ΠΑΣΟΚ! Για ακόμα καλύτερες μέρες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος5/6/11 13:27

    Αυτοί οι τουρίστες είναι ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ και ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ Α.Ε !

    Μαζέψαμε φέτος όλους τους Τσεχο-Σχοβένο-Σλοβακο-Ούγγρο-Ουκρανούς και ελπίζουμε και σε κέρδος ?

    Ρε αυτοί πάνε στο σούπερ-μάρκετ και αγοράζουν μικρό μπουκαλάκι νερό για 3 μέρες [!!!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος6/6/11 00:14

    18:05 Είσαι για τα μπάζα ΙQ με αρνητικό πρόθεμα. Όποιος λέει την αλήθεια είναι φασίστας , έτσι; Πότε έμαθες αυτήν την λέξη είπαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος6/6/11 02:24

    Πρωτα απ ολα,αν υπηρχε κρατος δεν θα υπηρχαν τα αισχοι με τις βρωμικες μπλουζες Αλβανοι κραχτες κυριως στο μεγαλο συντριβανι.Δευτερων ο Σοχος δεν θα τολμουσε να φτασει τα τραπεζια του μεχρι το συντριβανι κ να λεηλατει ενα τετοιο μνημειο που του χαριστηκε[κ γι αυτο κ δεν το σεβαστηκε,ο καφρος]τριτων,δε μας αφορα αν κ ποιοι την εποχη του 80 εφαγαν κ πως τα χρηματα που κερδιζαν.Μας αφορα ολους ομως ολοι οσοι αισχροκερδισαν εις βαρος της δικη μας γενειας.Διοτι να την πληρωναν μονο οσοι κοροιδευαν τον τουριστα θα ηταν καλα,αν εφαρμοζανε το νομο σε αυτη τη χωρα.Το ολο ειναι οτι την πληρωνουν καποιοι νεοι κ εντιμοι επιχειρηματιες τους οποιους ακολουθει το δικο σας στιγμα 'μπαμπα".Εσυ τι εκανες τοτε μπαμπα?Επειτα το θεμα των ολ ινκλουσιβ υπαγεται στη νομοθεσια του ελευθερου ανταγωνισμου.Εχουν λοιπον καθε δικαιωμα κ οι εστιατορες να ανταπαντησουν με χαμηλοτερες τιμες,διαφημιση,καλο σερβις,ευγενεια ποτε αγρα[αλλωστε αυτο απωθει τον κοσμο κ τον κανει να κλεινετε στα ξενοδοχεια-αποτρεπτικος παραγοντας]αυθεντικους μουσακαδες κτλ.Τιποτε δεν ειναι τυχαιο στη ζωη,κ ο καιρος που τα μαζευαμε με τα τσουβαλια εχει περασει ανεπιστρεπτι.Ευτυχως!Ισως με αυτη την κριση τελικα να γυρισουμε σε καποιες διαχρονικες αξιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος6/6/11 11:50

    02:24 Είπες σωστά πράγματα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος7/6/11 11:32

    Το προβλημα σας ειναι που βλεπεται σαν τουριστα περισσοτερο τον ξενο τουρισμο,και θεωρειται πως μπορειτε να τους κοροιδευετε κλεβοντας τους,με χαλια ποιοτητα και πανακριβες τιμες...δεν σας ενδιαφερει η ποιοτητα παρα μονο να κανετε αρπαχτες...τα καταστηματα σας ειναι λες και εχουν κολλησει πισω στη δεκαετια του 80,η δε ποιοτητα των προσφερομενων προιοντων σας ειναι χαλια...ο τουριστας δεν ειναι οπως παλια..ο κοσμος εχει ξυπνησει και ειναι λογικο να εχετε αυτην την κριση,και αλλωστε οπως ειναι γνωστο η καλυτερη τοσο διαφημιση οσο και δισφημιση ειναι η απο στομα σε στομα..αρα ο τουριστας που θα ερθει εδω περα και νιωσει το "γδαρσιμο" και την εκμεταλλευση γυρνωντας στην χωρα του πιστεψτε με θα ειναι το πρωτο πραγμα που θα πει..επομενως θα πρεπει οι εν λογω επιχειρηματιες που σημερα γκρινιαζουν για την κριση να κανουν κατι κι αυτοι γι αυτο..ή να ριξουν τις τιμες τους που ειναι φωτια και λαυρα,ή να βελτιώσουν το επιπεδο των παρεχομενων υπηρεσιων τους και την ποιοτητα των καταστηματων τους και επισης...να εκτιμησουν περισσοτερο και τον Ελληνα τουριστα που μου φαινεται πως καπου τον εχουν ξεχασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος7/6/11 12:10

    re paidia ego den exo magazi me touristika exo periptero otan enas touristas erxete kai mou zitaei mia pliroforia i mou zitaei kati allo opou mporo na kano tou milao poli prothima eugenika kai stin teliki eite tha mou pei ena megalo eyxaristo eite tha me aggaliasei kai poloi vgazoun esto 5 eyro kai mou ta dinoun kai me lene kai kalo anthropo den milao gia ekeinon pou ekane to sxolio gt pragmatika den einai oli etsi alla mipos den fereste kala i mipos oi tropoi proselkiseis tou tourista pou kanete einai ligo kseperasmenoi kai mi apotelesmatikoi? gt den ginete enas touristas na dinei se enan anthropo pou kanei to aytonoito diladi ton voithaei se kati na tou dinei leyta kai apo tin alli na min pigenei na faei se magazi kai na dosei leyta! px stin palia poli ekei stin eythia opou einai to roloi yparxoun stin seira magazia ego opou eimai roditis kai trelenome otan pernao kai mou fonazoun peraste apo edo ego eimai o kaliteros elate edo exo kai mousaka sygnomi an prosvalo kapion opou prospathei na vgalei kai ekeinos oti mporei apo ton tourismo giana zisei alla mou fenete pos kapou ekei yparxei to provlima gt kapios an den exei leyta NA ksodepsei den tha paei diakopes apla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. πίκος απίκος7/6/11 15:30

    φταίει ο τρόπος προσέγγισης πχ κράχτες,φταίνε και οι τιμές. γκριλ-μιξ για 2 στην παλιά πόλη 38€ !! και στην Πετρίδη 13€ πολύ καλύτερης ποιότητας και ποσότητας.
    Είναι κλέφτης ο ένας ή μπαίνει μέσα ο άλλος;
    Θα πάω παλιά πόλη για βόλτα και για φαγητό αλλού!
    κολάρο σκύλου για τσιμπούρια 24€ στη Ρόδο/14€ στην Κομοτηνή(από κτηνίατρο και χωρίς ψάξιμο σε πετ σοπ)
    Κλουβί σκύλου,160€ χωρίς απόδειξη,300€ πενήντα μέτρα πιο κάτω,80€ στην Κομοτηνή με 23% ΦΠΑ.
    Η σκυλοτροφή 72€ εδώ , 47€ εκεί και 7€ μεταφορικά!
    Η σύγκριση είναι μεταξύ ακριβώς ίδιων προϊόντων.
    Να μην αισθάνομαι οτι με κλέβουν;Λογικό δεν είναι να μου τα στέλνουν από επάνω με 5-7€ μεταφορικά;...δεν μπορώ πλέον να ακούσω μαγαζάτορα να μου λέει για μεταφορικά γιατί τα βγάζει και τα παραβγάζει από το ΦΠΑ.
    Σε όσους έχουν μαγαζιά με προσφορές και καλές τιμές μπορούν να μας τα ανακοινώνουν για να σας στηρίζουμε...σίγουρα υπάρχουν καλοί και αδικημένοι στο χώρο.Αφού απασχολήστε με ίντερνετ ενημερώστε τον κόσμο και θα έρθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *