ροή ειδήσεων

Β. Παπανδρέου: «Ψηφίζω το μαχαίρι και όχι το πιστόλι»

Για τα πιο άγρια μέτρα που ανακοινώθηκαν ποτέ στη χώρα έκανε λόγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα...

Η κ. Παπανδρέου, με έκδηλο τον προβληματισμό της, επεσήμανε ότι η χώρα οδηγείται στην κατάρρευση, ενώ το διάστημα αυτό «οι Ευρωπαίοι αγοράζουν χρόνο προκειμένου το χρέος της Ελλάδας να είναι διαχειρίσιμο για τους τραπεζίτες τους και στη συνέχεια να μας οδηγήσουν στη πτώχευση και την εξαθλίωση».
Από την ομιλία της, δεν έλειψε και η κριτική για την Ευρώπη, χαρακτηρίζοντάς την «ζούγκλα», καθώς και τη Γερμανία που «θεωρείται η μεγαλύτερη παραβάτης χρέους του 20ού αιώνα».
Παρά τα μελανά χρώματα ωστόσο, με τα οποία περιέγραψε το σκηνικό του μέλλοντος, η κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι «δεν είναι έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη για την κατάρρευση της πολιτικής και της κοινωνίας. Γνωρίζω ότι ψηφίζω το μαχαίρι και όχι το πιστόλι».
Τέλος, κάλεσε τον υπουργό Οικονομικών να ξεκινήσει μια νέα διαπραγμάτευση, στην οποία θα βάλει μέσα και την Κίνα. 
newscode.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/11 16:03

    ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/11 16:08

    Ο Ιούδας πουλήθηκε για 30 αργύρια,εσείς οι παρακρατικοί για πόσα;

    Κάθε φορά που πάει να γίνει μια σημαντική πορεία στο Σύνταγμα απο τους Αγανακτισμένους,βλέπουμε τα γνωστά παρακρατικά τσογλάνια να καταστρέφουν τα πάντα,πλέον είναι ολοφάνερο,σκόπιμα δεν θέλουν να έχει η συγκέντρωση επιτυχία,δουλευουν καθαρά για το παρακράτος και την κυβέρνηση.
    Δια "μαγείας" εμφανίζονται οι παρακρατικοί οταν πάει να μαζευτει ο κόσμος και αρχίζουν επίτηδες να τα σπάνε ωστε να φύγει ο κόσμος απο την πορεία,αυτος είναι ο σκοπός τους,να διώξουν τους
    αγανακτισμένους ωστε να μην μαζευτει ο κόσμος και αντισταθεί με την αντίδραση του τους πολιτικούς απατεώνες αυτου του τόπου.
    Μέχρι και τα πουλημένα κανάλια το λένε ξεκάθαρα,οτι αυτοι που τα σπάνε δεν είναι απλοι πολίτες αλλα άτομα του παρακράτους,με ένα σφύριγμα εμφανίζονται ξαφνικα,με λοστούς,πέτρες,βαριοπούλες,και ξαφνικά με ένα σφύριγμα εξαφανιζόνται μεσα στο πλήθος,αυτο δεν γίνεται να το κάνουν αντιεξουσιαστές,αυτο είναι "δουλεμένο" σε προπόνηση,ας μην μας έχει τους πολίτες η κυβέρνηση για χαζούς,ξέρουμε πολυ καλα οτι κάνει τα παντα για να ξεπουλήσει την χώρα, θέλει να μας καταντήσει χώρα των βαλκανίων με μισθούς 300-400 ευρω τον Μήνα,αντι για Ευρωπαϊκη χώρα που είμαστε σήμερα...θα τα ξεπουλήσει όλα ο Γιωργάκης και μετα θα πτωχευσουμε κιολας,αυτο θελουν να κανουν,περιμένουν να πάρουν ολες τις εταιρείες του δημοσίου οι Γερμανοί ΤΣΑΜΠΑ...συνεχίστε να είστε προδότες μερικοί και δεν θα σας φτάσουν τα ελικόπτερα για να εγκαταλείψετε την χώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/11 16:10

    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ, ΑΚΗΣ, ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ..ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ Κ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ >>ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/6/11 16:30

    PHGAINE MWRH VASO NA TINAXEIS KAMIA ELIA POY TO MONO POU EMATHES NA KANEIS KAI KWLOPASOKATZU EINAI NA TROS KAI NA KLANEIS TROGODAS ME TON PAXOULO MISTHO SU AP TO VOULEFTILIKI TOSA XRONIA TA LEFTAAAAAAAAAAAA MASSSSSSS !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/6/11 16:32

    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ


    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΟΜΠΛΕ....ΣΙΓΑ 2500ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ, ΙΤΑΛΟΙ, ΩΘΟΜΑΝΟΙ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ, ΤΟΥΡΚΟΙ , ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ!!!!!!!!11
    ΣΙΓΑ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ/!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/6/11 19:06

    Φίλοι μου πρέπει να ετοιμάσουμε υποδοχή ηρώων στους μεγάλους σοσιαλιστές της Ρόδου.
    Δεν ντρέπονται?,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/6/11 20:37

    Υποδοχή όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *