ροή ειδήσεων

Εγκλώβισαν Άνθιμο, Μπουτάρη και Λοβέρδο οι "Αγανακτισμένοι"

Οι Αγανακτισμένοι στη Θεσσαλονίκη εγκλώβισαν το μεσημέρι της Τρίτης (28/06) τον μητροπολίτη Άνθιμο, το δήμαρχο της πόλης...
Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και τον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδο, μέσα στο Παπάφειο ίδρυμα της πόλης, ενώ τελικά κατάφεραν να διαφύγουν εν μέσω αποδοκιμασιών.
Περίπου 50 Αγανακτισμένοι, σύμφωνα και με το έφτασαν έξω από το Παπάφειο ίδρυμα όπου βρισκόταν σε συνεδρίαση για την οικονομική κατάσταση του ιδρύματος, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος και ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και τους εγκλώβισαν μέσα στο κτίριο φωνάζοντας συνθήματα.

Στο τέλος ο μητροπολίτης κατάφερε να φύγει με τα πόδια όμως γιουχαρίστηκε έντονα από τους συγκεντρωμένους ενώ ο υπουργός Υγείας έφυγε από την πίσω πόρτα.

Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης αλλά και ο "εν αργία" Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ομάδα νεαρών ατόμων απέκλεισε την έξοδο φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος.

Από το Παπάφειο επιχείρησε να βγει πρώτος ο Μητροπολίτης Άνθιμος, ο οποίος προσπάθησε να μιλήσει με το συγκεντρωμένο πλήθος όμως δέχτηκε φραστικές επιθέσεις.

Στη συνέχεια αποχώρησε από την περιοχή.

Λίγο αργότερα με την προστασία αστυνομικών δυνάμεων, οι κ.κ. Λοβέρδος, Τζιτζικώστας και Μπουτάρης οδηγήθηκαν σε πλαϊνή έξοδο για να αποφύγουν τους διαδηλωτές.

Όταν εκείνοι τους αντιλήφθηκαν κινήθηκαν προς το μέρος τους, ενώ διμοιρία των ΜΑΤ τους εμπόδισε να προσεγγίσουν την έξοδο.

Τελικά αποχώρησε ο υπουργός Υγείας και στη συνέχεια οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Μπουτάρης.

Ο κ. Ψωμιάδης είχε φύγει νωρίτερα πριν ολοκληρωθεί η σύσκεψη.

Στη συνέχεια, οι διαδηλωτές, που είχαν αποσπαστεί από την πορεία των αγανακτισμένων του Λευκού Πύργου, απέκλεισαν για δέκα λεπτά τον οδικό κόμβο στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Καραμανλή και Παπάφη.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο υπουργός Υγείας εξεδήλωσε την πρόθεση του υπουργείου να υποστηρίξει οικονομικά το Ίδρυμα για την κάλυψη των λειτουργικών του αναγκών.
cosmos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *