ροή ειδήσεων

ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ;;;;

"Αν οι πολίτες διαδηλώνουν στους δρόμους δεν είναι μόνο για τα μέτρα λιτότητας, αλλά και για την αδικία που βιώνουν, και το όραμα για πιο δημοκρατικές κοινωνίες, υπογράμμισε κατά την ομιλία του...
στη Σοσιαλιστική Διεθνή ο Γ. Παπανδρέου, επαναλαμβάνοντας την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει στις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.Πήραμε δύσκολες αποφάσεις, κάνοντας το πατριωτικό μας καθήκον για τη διάσωση της χώρας μας, αποφάσεις κοινωνικά αναγκαίες που θα μας δώσουν χρόνο και ελπίδα, για να σωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά την έναρξη των εργασιών του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.Η χώρα μας δεν είναι φτωχή, αλλά υπέστη μία κακή διαχείριση, η χώρα μας έχει δυνατότητες και πολλούς πόρους οι οποίοι όμως κατασπαταλήθηκαν, σημείωσε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για χάος που άφησε πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ.Αν οι πολίτες διαδηλώνουν στους δρόμους δεν είναι μόνο για τα μέτρα λιτότητας αλλά και για την αδικία που βιώνουν, και το όραμα για πιο δημοκρατικές κοινωνίες, παρατήρησε ο κ. Παπανδρέου, και εμείς, πρόσθεσε, ως ΠΑΣΟΚ λάβαμε την απόφαση να αλλάξουμε οι ίδιοι και τη χώρα, αναλάβαμε την ευθύνη, ακόμα και το μερίδιο αυτό της ευθύνης που δεν μας αναλογεί. Η πρόσφατη ψηφοφορία, συνέχισε, αποτελεί απόδειξη της βούλησης και της αποφασιστικότητας να προχωρήσουμε στις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και στο σημείο αυτό κάλεσε και την Ευρώπη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική κυβέρνηση.Ο κ. Παπανδρέου χρησιμοποίησε τον όρο «ύβρις» για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατούσε στο παρελθόν στην Ελλάδα και τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η διαχείριση της εξουσίας, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, τους λαούς και τη σοσιαλιστική οικογένεια για τη στήριξη και τη βοήθεια που παρείχαν στην Ελλάδα. Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα, χρειαζόμαστε φίλους, για να κερδίσουμε το στοίχημα και θα το κερδίσουμε, διεμήνυσε μεταξύ άλλων.Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στην Ευρώπη ασκώντας κριτική στην πολιτική των συντηρητικών δυνάμεων της γηραιάς ηπείρου. Η συντηρητική Ευρώπη δεν συνειδητοποιεί τις δυνατότητες που έχουμε, το δυναμικό που διαθέτουμε ... Η Ευρώπη έχει κολλήσει και δυστυχώς κινούμαστε προς τα πίσω με περισσότερη ξενοφοβία και ρατσισμό, υποστήριξε, επισημαίνοντας πως μπορεί να έχουμε ενιαίο νόμισμα, αλλά όχι ενιαία οικονομική διακυβέρνηση και αυτά είπε, είναι συστημικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. "
(Δημοσιευθηκε στην Ναυτεμπορικη )
Σχόλιο:καλά θέλει και τα λέει ή δεν καταλαβαινει τι του γράφουν να πει; (και μάλιστα πρέπει να του τα γράφουν στα greekglish) .Tολμάει να μιλάει ότι καταλαβαίνει αυτούς που διαδηλώνουν ;τότε κύριε Παπανδρέου γιατί βάλατε τους ματατζήδες και τους μπαχαλάκηδες να τους διαλύσουν;Τολμάει να μιλάει για πατριωτισμό; μέχρι πρόσφατα δεν νομίζω να ήθελε καν να έρθει στην Ελλάδα για διακόπες όχι και να την Κυβερνήσει ,ας είναι καλά η μανούλα του.Τολμάει να κατηγορεί την Ευρώπη για ξενοφοβία και ρατσισμό ;ε βεβαια εσας δεν σας ενοχλούν το αντίθετο μάλιστα , για ρωτήστε τους κατοίκους που είναι όμηροι μέσα στην ίδια τους την Χώρα ...ΕΛΕΟΣ όχι να μας δουλεύετε και από πάνω κ. JEFFRY !!!
Αναρτήθηκε από oneiropagida


Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/7/11 14:03

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ! ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΊΣΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΑΤΕ, ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΧΑΧΑΧΑ
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΑ. ΑΥΤΟΊ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΑΠΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.ΦΤΗΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕ ΚΑΝΩ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΘΕΛΩ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ;
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 24 ΔΙΣ.
    ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ.
    ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.
    ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 12 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΩ.
    ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΟΛΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ....ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΣΣΑΞΩ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΩ.
    ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΒΛΆΚΕΣ;;
    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΑΓΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΚΛΕΒΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΩΣ ΘΑΖΗΣΕΙ; ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΠΕΝΑΚΗ 3,5 ΔΙΣ, ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΉΚΑΤΕ. ΒΡΩΜΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΦΑΕΙ ΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ; Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ, ΔΕ ΘΑ ΦΑΕΙ; ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ;ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ…ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΠΙΑ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ! ΑΜΥΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΠΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΤΥΧΙΑ ΛΕΦΤΑ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ !!
    ΣΚΟΤΩΘΕΊΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ??
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΟΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΤΩΜΑΤΑ, ΕΓΩ ΘΑΜΑΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΤΡΟΠΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΙΛΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 40 ΜΑΥΡΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ…ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΚΟ. ΛΟΝΕΣ!!!
    ΓΑΠ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΟΥ Ο ΧΙΤΛΕΡ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/11 16:00

    MAGAS-MAGAS-MAGAS ME.......PAPAKIA!AXAXAXAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/11 20:38

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΓΡΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/11 01:40

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΙΑ

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ !

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *