ροή ειδήσεων

Για το... Απογοητευμένη με την Σύμη

να τσακιστείς να φύγεις...
στο καλό k να μας γράφεις κοπελιά αν είχες κότσια k έλεγες αλήθεια θα έλεγες το όνομα σου...
Έφαγες ψωμάκι σε αυτόν τον τόπο κάτι που πιστεύω πως μάλλον το είχες ξεχάσει k γιαυτό ξενιτεύτηκες από το "κωλοχωρι" σου k ήρθες στην Σύμη k τώρα μας την λες k από πάνω... 
να τσακιστείς λοιπών k να φύγεις από δω γιατί τέτοια υποκείμενα δεν τα "θέλουμε" στο νησί μας...


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/7/11 16:08

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ.ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ Ν'ΑΡΧΙΣΟΥΝ Ν'ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ!!ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ!!!!!!!ΠΑΡΤΕΤΟ ΕΙΔΗΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/11 16:23

    Ρε παιδια, εδω μπλεξατε, επειδη καποιοι εγραψαν σχολια, και καποιοι θιχτηκαν. Αυτο τωρα που σας το στειλαν, και το ειδατε πρωτα , πως το δημοσιευσατε;

    Ειναι επιπεδο αυτο, για καταγγελια, που το δημοσιυσατε;

    Στον βωμο των κλικ, καθε σκουπιδι στο μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/11 16:26

    ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΓΕ! ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ 2.5 ΕΥΡΩ! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΕΣ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ! ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΙΚΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/7/11 16:31

    Τρομερο επιπεδο ο συμιακος ομως ετσι?Ειναι απλα η "ζωντανη" αποδειξη οσων λεγονται για την συμη και τους συμιακους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/7/11 16:42

    eiste kleftes malakes sumiakoi.Na einai kala i rodos pou exete kosmos.SKATO BLAXOI XORIATES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/7/11 16:52

    Όπως σωστά επισημαίνει ο 16:23, είναι λίαν απαράδεκτο να δημοσιεύονται τέτοιου ελεεινού επιπέδου σχόλια και απαντήσεις ως ξεχωριστές αναρτήσεις. Το blog μπορεί να μην ελέγχει (και καλά κάνει) τα σχόλια, αλλά οφείλει να μην επιτρέπει βλακώδεις δημοσιεύσεις. Ειδικά από ανώνυμους αναγνώστες οι οποίοι μάλιστα ζητούν από τους άλλους να είναι επώνυμοι...


    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/7/11 16:55

    Άψογος ο 16:31...


    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/7/11 17:10

    Είπαμε.. Οι συμιακοί είναι ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΨΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ κπα.. Το οτι μια κοπέλα ξενέρωσε εκεί φανταστείτε τι τράβηξε 1 χρόνο..

    Εσυ ρε κουραμπιέ, γιατί δεν λες το όνομα σου ? Βρωμιάρη συμιακέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/7/11 17:47

    μετά σου λέει πέφτουν μηνύσεις στα blog.κάτι τέτοια κάνουν....

    επίπεδο ανάρτησης...πάτος άπατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/7/11 17:52

    Αν δεν ήταν και η Ρόδος, η σύμη θα ήταν ζητιανούπολη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/7/11 18:00

    ΚΑΛΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΤΣΑΤΙΣΤΕΙ.ΔΗΛ.ΕΒΓΑΛΕ ΣΚΑΡΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ 2-3-4 ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ.ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΣΥΜΙΑΚΟΙ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/7/11 18:05

    Στο τέλος θα φάμε ο ένας τον άλλο !! Ρε παιδιά ηρεμία έλληνες είμαστε όλοι ! Ένας εμφύλιος μας έλειπε ! Ψυχραιμία και να δούμε τα πραγματικά προβλήματα θα έρθουν δύσκολες μέρες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/7/11 18:22

    ρε ξεφτίλα τσαμπικο,αν δεν ήταν η Ιταλία να σας φτιάξει όλα αυτα τα κτίρια που δείχνετε στους τουρίστες και τα λέγαμε τότε.
    Εσείς τι έχετε να δείξετε ρε? ποιός είναι ρε ο πολιτισμός σας η φέτα το καρπούζι που πουλάτε 3 ευρώ στην παραλία? Οταν η σύμη μεσουρανούσε τον προηγούμενο αιώνα ρε κάφροι,στο Μαντράκι κυκλοφορούσαν αραμπάδες με μουλάρια!
    Οσο για τον τουρισμό που στέλνετε κάθε μέρα ξέρετε τι είναι? κάτι πεινασμένοι με τα βραχιολάκια που τους πουλάτε την εκδρομή 50 ευρώ και στους υπόλοιπους όλους, καράβια εστιατόρια κλπ δίνετε 15 ευρώ σύνολο!
    Αν δεν ήταν η πανέμορφη Σύμη που θα τους πηγαίνατε ρε? στα Σιάννα ή στην Αρνίθα?
    Οσο για την αγορά,ποιός τσαμπίκος έρχεται στη Σύμη να ψωνίσει ρε ξεφτίλα?
    Οι μαλάκες οι Συμιακοί είμαστε που ερχόμαστε κάθε μέρα και σας τα ακουμπάμε κανονικά κι αγοράζουμε τη σαβούρα σας,πήγαινε στον Πρωτέα καθε μέρα να δείς πόσες νταλίκες έρχονται γεμάτες .
    Και κάτι τελευταίο, μέχρι χτές που σας έβριζαν διάφοροι βλάχοι,αλβανοί, κλπ, σας υποστήριζα, και περίμενα κι εγώ σ'ολες αυτές τις κακοήθειες μια στοιχειώδη υποστήριξη!
    Αλλα φαίνεται ότι οι άνθρωποι έχουν δίκιο, είστε ξεφτίλες κομπλεξικοί και δεν θα αποβάλετε ποτέ το αίσθημα κατωτερώτητας,αγράμματοι βρωμιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/7/11 18:42

    apokliete na iste dodeknisii kai na milate etsi me tetio menos gia ti simi.i alvanoi eiste i vlaxi pou erxeste na fate psofolises apta dodekanisa.opoiou den taresi na figi na pai opou sto deiolo thelei.vlaxoi kai alvani katasrepsate tin palia poli prospthite kai ti simi tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/7/11 18:46

    "η πανέμορφη Σύμη"?Πλακα κανετε ετσι?συγουρα η πιο ομορφη ξεροπετρα με παραγκες που εχω δει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος1/7/11 18:53

    Μια παροιμια λεει Συμιακο και Αρχαγγελιτη μην το βαλεις μες το σπιτι τυχαιο δεν νομιζω! Οντως οι Συμιακοι ειναι "ατιμη" ρατσα! Μοιαζουν πολυ με τους Καρπαθιους! Στη Συμη 5-6 φορες εχω και ολες ηταν χαλια! Φαγητο που δεν το τρωνε ουτε οι χοιροι! Ολα τα προιοντα πανακριβα μεχρι και η συμπεριφορα των Συμιακων ηταν σαν αυτη των μπετατζηδων που βριζουν απο το πρωι ως το βραδυ! Καλα δεν μιλαω για τις γυναικες τους ε? Πιο ασχημες και κακομουτσουνες στον πλανητη δεν υπαρχουν...Ασε που οι γυναικες τους πανε με τους κουμπαρους ξαδερφια..και ολα τα μελη της οικογενειας τους! Κατα τα αλλα αυτη ειναι η πανεμορφη Συμη! Να την χαιρεστε τριτοκοσμικοι ανθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος1/7/11 18:53

    vlaxoi arxisate na gineste megaliteri mastiga aptous alvanous,thrasitatoi kai poklitikoi sevastite to psomi pou sas prosferi i dodekanisos alios giriste sta xoria sas na trote petres.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/7/11 18:56

    Οντως πολυ ομορφη...Τετοια πετρα δεν εχεις ξαναδει! Αφου κοιμαμαι και ονειρευομαι ποτε θα ξαναδω αυτη την πετρα! Η πετρα της πετρας την Πετρα ωωωω Πετρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/7/11 18:58

    ΣΥΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΛΟ! ΣΚΕΨΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΡΑΤΣΑ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/7/11 19:04

    δεν σε θέλουμε ρε 18,56 στην πέτρα!
    άντε στο χωριό σου που έχει χώμα να φυτέψεις καρπούζια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/7/11 19:19

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΙΑΚΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΔΡΑΜΑ
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ
    ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ.ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ
    ΣΥΜΙΑΚΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ
    ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΠΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑ
    ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΜΙΑΚΟΥ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ
    ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ
    ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 55 EURO.ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΩΤΗΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΡΑΣ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΣΤΗ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ
    ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΗΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος1/7/11 19:21

    ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ! ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ GROUP ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΝΗΣΙ ΣΑΣ! Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ! ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΑΒΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΟΙ ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΟΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ! ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ! ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/7/11 19:46

    malln den se gamhsan gia na voleyteis aaaaaaaaxaxaxa gi ayto kai toso thymos me tis asxhmogynaikes axaxxaxa fantasoy asxhmiaaaaaaa axaxaxaaxxaax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/7/11 19:54

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΤΕ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΧΕΖΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΙΑΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος1/7/11 20:33

    Προσοχή! Προσοχή!
    Αδέρφια οι καιροί είναι χαλεποί!
    Εκτός του ότι μας εξαθλίωσαν οικονομικά,τώρα προσπαθούν να μας βάλουν να τσακωθούμε και μεταξύ μας.
    Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι ένας εμφύλιος!
    Για το όνομα του θεού ρε ανεγκέφαλοι ροδίτες και συμιακοί, τσακώνεστε για ένα τσουλί που έγραψε μερικές παπαριές σε ένα μπλόγκ?
    Ομοψυχία και αγώνας όλοι μαζί να μπορέσουμε να βγούμε απο τη λούμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος1/7/11 20:47

    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ,ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΤΕΣ.ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΑΣΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΩΝΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΜΗ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ BLOG ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος1/7/11 21:17

    Τι αποκλείεται ρε Φίλε ροδιτες γραφουνε τα περισσότερα ξυπνατε και κοιταξτε να διορθώσετε τίποτα γιατί έχετε μάθει στο εύκολο χρήμα και οι μεν και οι δε.Οι καιροί άλλαξαν προσαρμοστειτε γιατί θα προσγειωθειτε απότομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος1/7/11 21:28

    esy vre 1/7/11 20:33 pou to ksereis oti einai tsouli?? epeidi den simfwnei me tin gnwmi sou??? les aderfia min vrizete kai esu vrizeis kai kaneis xaraktirismous. i mipws i leksi tsouli gia sena den einai vrisia?? gt emena an elegan etsi tin gunaika.tin mana i tin kori mou tha to eklamvana sas vrisia. omopsixa kai enas agwnas leei kai vrizei. ti na pw ?? xazepsame mallon oloi. (sugnwmi gia ta greeklish alla to pliktrologio mou exei mono latinikous xaraktires)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/7/11 21:39

    υπαρχουν 3-4 μαγαζια που κανουν σωστα τη δουλεια τους βρειτε τα και απομονώστε τους υπολοιπους !!!

    Σε ολοι την Ελλαδα υπαρχουν μαγαζια που τα προωθουν χωρις να αξιζουν !!! ας γραψει ο καθενα την εμπειρια του και οι βρωμιαρηδες θα εχουν αδεια μαγαζια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος1/7/11 21:43

    αξία έχει να γράψεις για ένα μαγαζί επώνυμα, όχι ανώνυμα να κατηγορείς ψέματα, και να συκοφαντείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/7/11 22:02

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΤΑΠΕΡΑΚΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΑΘΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!
    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.. ΑΥΤΗ ΗΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!! ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ Η ΣΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΗΣΙ...ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΧΛΑ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ...ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ! ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΝΗΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος1/7/11 22:03

    22:02 Σωστος! Συμφωνω απολυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/7/11 22:16

    RE LETE OTI H SYMH EINAI AKRIBH..KAI SAS ROTAO POU EIDATE THN AKRIBIA? ELATE NA FATE PSARI KAI THA DEITE POSO KOSTIZEI! MHN KSEXNATE TA DIKA SAS E? POU O XATZIKELIS POULISE PSARI 602 ERO SE FILANDOYS! AYTO DEN EXEI KSANAGINEI SE OLI TIN EYROPH! KALA DEN NTREPESTE RE KAI LETE EMAS KLEFTES? ANTI NA PATE STON KATHE XATZIKELI KAI NA TON LITSARETE BRIZETE TIN SYMI NTROPH SAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/7/11 22:19

    Ziliarides to pio omorfo nisi einai i simi!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/7/11 23:13

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΕΛΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ.ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΘΕΣ.ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...
    ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΕΛΗ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/7/11 23:40

    είναι η τελευταία φορά που πατάω εδώ μέσα..τι ρεζιλίκια είναι αυτά...βρισιές ειρωνίες...αντι να δούμε τι γίνεται γύρω μας και να γίνουμε καλύτεροι...τρώμε τα σωθικά μας...ωρέ ξυπνάτε! ο εχθρός ειναι Κ0ΙΝΟΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΟΙΝΟΣ.ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ,ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...

    αντίο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος2/7/11 02:18

    Είχα την ατυχία να έχω στο παρελθόν μερικούς Συμιακούς στη δουλειά μου. Μιλάμε για μεγάλες ΛΕΡΕΣ. Το αδύνατό τους σημείο είναι μην πέσει κάτι στην αντίληψη άλλου Συμιακού και βγεί "παράρτημα" στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος2/7/11 08:41

    Παιδια εγω εκανα το ολεθριο λαθος και παντρευτηκα Σημιακια...Δεν σας λεω τι τραβηξα! Ευτυχος την πηρα χαμπαρι 3 μηνες μετα απο το Γαμο μας και την σουταρα! Μακρια απο Συμιακες και Συμιακους! Τελικα η Παροιμια λεει την αληθεια. Εμενα παντως αν μου λεγανε πιο νησι θελεις να δωσουμε στους τουρκους θα ελεγα αμεσως την Συμη! Ετσι κι αλλιως δεν χανουμε τιποτα ενα αχρηστο νησι ειναι με αθλιους κατοικους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/7/11 10:08

    Aυτό θα μπορουσε να γινοταν με οποιαδηποτε γυναικα ειτε απο Συμη ειτε απο Αθηνα ειτε απο Ροδο .ελεος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος2/7/11 10:24

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΗ...ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΣΕΖΟΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΣΑΝΑΣΕΡΒΙΡΕΙ ΖΕΣΤΗ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...ΤΑ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΔΑΓΚΩΜΕΝΑ ΨΩΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΤΕΔΕΣ(ΤΗΝ ΨΙΧΑ) ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ...ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ..ΑΦΟΥ ΜΙΑΛΩ ΜΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΣΗΜΕΙΟΤΕΩΝ..ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΤΑΣΙΑ!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ..ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ!! ΠΑΛΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος2/7/11 10:34

    Πω πω θα ξερασω ρε φιλε σοβαρα μιλας τωρα? Πρακτορειο εχω και θα ενημερωσω τους πελατες μου να προσεχουν! Θα ελεγα στους φιλους απο την Συμη να προσεχουν πολυ γιατι ο Ελληνας και ξενος τουριστας δεν ειναι ΜΟΝΟ για μια φορα! Ειδικα τα εστιτορια που εχουν τιμες εξωφρενικες!!! Και θα παρακαλουσα και τον υγειονομικο ελεγχο να παει σε αυτα τα εστιατορια προτου παθει κανεις τιποτα!

    Μετα τιμης Σωτηρης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος2/7/11 10:36

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΙΑΚΟΙ !!

    http://2.bp.blogspot.com/_3mkweCeFdEo/TVCLRc6COKI/AAAAAAAAFYk/uGnHqjEDbNs/s1600/SYMH.jpg


    Δεν το λέω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος2/7/11 10:56

    10.24 υπαρχουν περιπτωσεις αλλα ειμαστε πολυ καθαροι μην λεμε βλακειες κ μην κατηγορεις ολες τις γυναικες κ μην γενικευεις το γεγονος... επισης 10.36 ειμαστε στα συνορα Νοτιου Αιγαιου κ Τουρκιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος2/7/11 12:04

    Πραγματικά εκπλήσσομαι γιατί κάποιοι που θέλουν να τιτλοφορούνται Έλληνες εκφράζουν τόσο μεγάλο μένος προς κάποιον ελληνικό τόπο. Επιπλέον, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου απογοήτευση ως προς τον administration του blog που αφήνει τέτοια ευτελή θέματα που μας θίγουν ως λαό, σε καιρούς που η χώρα μας εξαθλιώνεται από παντού, να ανεβαίνουν.
    Θα ήθελα εξαρχής να σας δηλώσω ότι είναι Ροδίτισσα, προκειμένου κανείς να μην κάνει συνδέσεις όλων όσων θα πω, με την εντοπιότητά μου. Εντελώς πληροφοριακά, για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να μάθουν, η Σύμη γνωστή ακόμα και από τη μυθολογία, ήταν η Πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων με 40.000 πληθυσμό. Κατά την Τουρκοκρατία, η Σύμη και οι κάτοικοί της κατάφεραν να αντιταχθούν στο ζυγό προσφέροντας στον Σουλτάνο καράβια, μιας και ήταν από τους καλύτερους καραβομαραγκούς. Το νησί αναπτύχθηκε πολιτισμικά περισσότερο ακόμα και από τη Ρόδο. Απόδειξη τρανταχτή είναι η πληθώρα των αρχοντικών, που μαρτυρούν την αίγλη του νησιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σημείωσε πρόοδο στα γράμματα και ιδρύθηκαν σχολεία όπως η Σχολή της Αγίας Μαρίνας (1756-1821), τον καιρό που σε άλλες περιοχές οι κάτοικοι πάλευαν με τους Τούρκους.
    Αφήνοντας τα ιστορικά στοιχεία, μιας και με αυτά μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή μέσα από πολυάριθμες ιστορικές πηγές, θα ήθελα να εστιάσω στον φυσικό πλούτο και την ομορφιά της Σύμης. Η Σύμη, αγαπητά μέλη του blog, δε χρειάστηκε κανέναν Ιταλό, Γάλλο κ.α. για να δημιουργήσει τις ομορφιές της. Η Ρόδος, είναι πολύ όμορφη αλλά καλώς ή κακώς οι ομορφιές της οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στους Ιταλούς. Δε νομίζω να το αρνείται κάποιος αυτό.
    Ειδικότερα με τα επικριτικά σχόλια που εξαπολύθηκαν στην παρούσα «συζήτηση», θα ήθελα να επισυνάψω: Το ζήτημα με την κακή ποιότητα του φαγητού είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αλλά, Ροδίτες, στην Π.Πόλη τι συμβαίνει; Μη μου πείτε ότι σερβίρονται τα καλύτερα. Εγώ κατανοώ ότι είναι λάθος. Όμως και οι Συμιακοί είναι Έλληνες, κι όπως θα ξέρεται εσείς ως Έλληνες η λανθασμένη νοοτροπία (σχεδόν όλων) επιδιώκει να κερδοσκοπήσει σε βάρος άλλων. Εγώ προσωπικά όσες φορές πήγα και έφαγα εκεί δεν έπαθα τίποτα. Αλλά πραγματικά επέλεξα το μέρος που θα φάω. Χρειάζεται κάποια υποτυπώδης κρίση, που πρέπει να διέπει τον κάθε άνθρωπο σε όλα του τα εγχειρήματα. Ακόμα και στο που θα πάει για φαγητό. Αν κάποιοι δεν έχουν αναπτυγμένη την κριτική σκέψη, καλό εκτιμώ θα είναι να κοιτάξουν πρώτα από όλα να την αναπτύξουν.
    Σχετικά με το ότι οι κάτοικοι του νησιού βρωμάνε, αυτό δεν αφορά κανέναν. Σκεφτείτε ότι είναι άνθρωποι του μεροκάματου, ψαράδες και δεν είναι βολεμένοι γραφιάδες. Δεν κάθονται δηλαδή κάτω από ένα air contition όπως πολλοί από εμάς. Κοπιάζουν για να βγάλουν το ψωμί τους. Το ότι το νησί βρωμάει, σκεφτείτε και πάλι το ρόλο των υπεύθυνων… Δεν κάνουν τίποτα για το βιολογικό… Αυτό όμως δε βλέπω να ενοχλεί τον Κόκκαλή, το Βαρδινογιάννη ή τον Μπερλουσκόνι που έσπευσαν να αγοράσουν σπίτι εκεί ή τον Αρμάνι, την Μπελούτσι κ.α. που πηγαίνουν εκεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι με τις θαλαμηγούς τους.
    Αν λοιπόν… έχετε την ικανότητα να σκέφτεστε λίγο λογικά, λάβετε υπόψη σας τα παραπάνω πριν βάλετε στο στόχαστρο έναν ελληνικό τόπο, έναν όμορφο τόπο για τον οποίο γράφουν όλες οι Ιταλικές εφημερίδες. Οπότε, σε καιρούς χαλεπούς, οι Έλληνες δεν πρέπει να επικρίνουν μέρη που αναδεικνύουν τις ομορφιές της χώρας του. Εξάλλου, πείτε μου, οι επικρίσεις με στόχο την αρνητική προβολή βοήθησαν ποτέ; Αν είμαστε Έλληνες ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν πράγματα σε αυτή τη χώρα παρά και ας μην κάνουμε τις ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ. Μόνο έτσι κάτι μπορεί να φτιαχτεί… αλλιώς εμείς όλοι θα καθόμαστε και θα αλληλοκατηγορούμαστε και οι άλλοι απλά θα μας θεωρούν κατωτέρου επιπέδου… όπως ήδη σπεύδουν να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος2/7/11 13:31

    συμφωνώ απόλυτα με την 12:04 και θα ήθελα απλά να επισημάνω ο,τι αυτά για τα οποία κατηγορούνται τα εστιατόρια είναι τα ίδια πράγματα που συνέβαιναν πριν 10-15 χρονια στη Ρόδο(και είμαι σίγουρη οτι ακόμη και σήμερα συμβαίνουν σε μικρό ποσοστό)και το αποτέλεσμα ήταν να χαθεί ο καλός τουρισμός της Ρόδου και σήμερα να μαζεύουμε κάθε καρυδιάς καρύδι.Στοχος μας λοιπόν ας γίνει να συμπεριφερόμαστε σε όλους όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται και ας μην φαγωνόμαστε μεταξύ μας γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι ακόμη πιο δύσκολες για όλους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος2/7/11 13:38

    οι τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρες 00:42, 02:18, 08:41, 10:24, 10:34 όταν σας πηδούσαν οι Συμιακοί, την είχαν πλυμένη την παντέρμη ή σας λέρωσαν με τυρί την αφράτη κωλάρα σας; ου να μου χαθήτε πισογλέντηδες, κίναιδοι...
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο BLOG!!! και στον ΑΓΩΝΑ που κάνει για να ακουστεί η αλήθεια στον Ροδιακό λαό!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος2/7/11 14:12

    παλικαρια μην ξανά μιλήσετε για την αρχάγγελο ..γιατί θα κατεβουμε και θα σας γαμήσουμε όλους ..και το μουνί τις μάνα σας μαζί.....όσο για την σύμη ένα έχω να πω είναι η σπιναλόγκα τις δωδεκανήσου..αλλα αυτοί δεν είναι λεπροί στο δέρμα αλλα στο μυαλό ...και περισσότερο από όλους ο δήμαρχος τους και ο κλέφτης ο αδερφός του ο γλάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος2/7/11 14:55

    Καλά ρε.. Πάτε καλά ? Με τέτοια ασςχολείστε ? Εδώ η Ελλάδα έχει πουληθεί και εσείς είστε έτοιμοι για εμφήλιο.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ !

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !

    ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ:
    ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΥΤΕ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΔΕΗ, ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ, ΟΥΤΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ! ΕΛΕΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος2/7/11 15:55

    ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος2/7/11 17:36

    12:04 Και τα αρχ... μας κουνιουντε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος2/7/11 17:45

    για να συνεννοηθουμε δυστυχως πρεπει να κατεβω πατωματα.Λοιπον 1 περιστατικο στην Αμερικη.Ενας συμιακος οταν τον ρωτησαν απο που ειναι απαντησε απο Ρόδο επειδη ειναι και καλα πιο γνωστη και την Σύμη μπορει να μην την ηξεραν...Και του απαντανε οι αμερικανοι ''α εμας μας αρεσει ενα αλλο νησι διπλα στη Ρόδο,η Σύμη''.2 ο δεισαλωνας εχει ανακηρυχθει μια απο τις δεκα ομορφοτερες παραλιες παγκοσμιως.3ειμαι συμιακια και οπως πολλες αλλες εχω ριξει αρκετες χιλοπιτες σε ροδιτες.Αποτελεσμα λοιπον ειναι ποιο???φθονος!!αν ηταν η ζηλεια ψορα θα κολλαγε ολη η χωρα και οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!ελα φιλε ροδιτη και να μας δεις και να μας μυρισεις και κρινε αναλογα!περιμενω!!!ολα αυτα για τα εστιατορια ειναι ψεματα και να βαλετε ονοματα να δειτε μηνυσαρες για συκοφαντικη δυσφήμηση.Αλλα βεβαια που να το πεις να χασεις τη δουλεια σου ε?καλα βολεμενο ειναι ολοι.ουστ απο δω ζηλιαρηδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος2/7/11 21:23

    ETSI ,ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ . ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ .ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ.(ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος2/7/11 23:56

    17:45 Πρεπει να εισαι πολυ ασχημη! Και φανταζομαι η τριχα στη μασχαλη σου θα εχει γινει καταιφι! Εχεις και πλακα σαρδελοτζουμι...που ειπε ο αμερικανος οτι ξερει την Συμη αλλα ειπε πρωτα την Ροδο χαζη!Καλο ειναι να κανεις και κανενα μπανιο ξυρισε και τα ποδια σου και το καταιφι απο κατω σου γιατι θα πιασεις ψειρες!Ανθρωπος που δουλευει εκει ειδες τι ειπε για την βρωμα των εστιατοριων! Ειστε το χειροτερο νησι στη Δωδεκανησο! Να σας παρουν οι τουρκοι να ησυχασουμε νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος2/7/11 23:59

    ΤΑ ΣΑΡΔΕΛΟΤΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΝΙΑΛΑ...ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος3/7/11 11:26

    SIGURA DEN EISTE ME TA KALA SAS OSOI TA BAZETE ME TONISI (SYMI) .PATE NA SAS DEI KANAS GIATROS,KAI MHN ASXOLEISTAI ME THN SYMH.AYTH KAI OI KATOIKOI THS DEN ASXOLOYNTAI ME KAKOBOYLA ATOMA OPVS ESAS.GIANNIS KYPREOS ,SIMIAKOS DANIAS (EYXARISTO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Λουκάς3/7/11 16:02

    Βρίσκω απαράδεκτη τη γενίκευση του 1ου "Απογοητευμένη με τη Σύμη", μα και πολλά σχόλια αναγνωστών. Και Ροδιτών και Συμιακών (οι οποίοι είναι λογικό να απαντήσουν μετά από τέτοια συκοφαντική δημοσίευση). Αν είναι δυνατόν! τέτοια μετάβαση απ' το ειδικό (το πρώτο άρθρο και η συγγραφέας του) στο γενικό (οι ροδίτες, οι συμιακοί, οι αρχαγγελίτες... )

    Στη σύμη έχω βρει και βρώμικα μέρη μα και πάρα πολλά αστραφτερά απ' την καθαριότητα. Όπως συμβαίνει παντού εξάλλου. (Απλά δε θα επιλέξεις να πας στη βρωμιά. Είναι ΤΟΣΟ απλό, θα πας παρακάτω στα καθαρά και με τις λογικές τιμές). Προσωπικά το νησί το βρίσκω όμορφο (όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες και ξένοι). Όσοι κοίταζαν μόνο τους βράχους και τα 'βουνά' προφανώς δεν σκέφτηκαν να κοιτάξουν απ' την άλλη τη θάλασσα (ή δεν ήθελαν; ). Απορίας άξιο αν ήξεραν να εκτιμήσουν παραλίες και νερά.

    Και όσο για την παροιμία με τον συμιακό και τον αρχαγγελίτη... Ρωτήστε αν θέλετε κανέναν γέρο να σας πει πώς προέκυψε πριν τη χρησιμοποιήσετε κακόβουλα και λανθασμένα.

    Το καλοκαίρι είναι τόσο όμορφο στα νησιά μας, χαρείτε λίγες ώρες του παραπάνω, αντί να λογομαχείτε ή να συκοφαντείτε online.
    Καλά να περνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος3/7/11 16:11

    16:02 Που θα παει θα ξυπνησεις απο το ονειρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Άποψή σου, και το σχόλιό σου προσεγγίζει την εποχή των σπηλαίων σε τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος3/7/11 16:59

    EGW SYMFWNW ME 17.45. H KOPELA EINAI KATA MAKRAN MPROSTA!!!AN KSANAPIASETE STO BO8RO(STOMA)SAS TA ESTIATORIA THS SYMIS NA GRAFETE KAI TA ONOMATA TWN ESTIATORIWN GIA NA DEITE TI MYNHSEIS EXOYN NA PESOYN KARAGIOZIDES!!!!!KAI MHN SAS PW KALYTERA POSES XYLOPITES EXW DWSEI STA POUSTRAKIA SAS!! MHN ANAFERTHW KALYTERA GIA TO H8OS SAS, POY GIA NA BREIS PAR8ENA STHN RODO PREPEI NA PAS STO NHPIAGWGEIO (KAI AN BREIS)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος3/7/11 17:05

    giati to les ayto bre kopelia?? yparxoun pio h8ikes apo tis roditises? xa xa xa mhn ksexnas thn paroimia pou leei idou h rodos idoy kai to phdima.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος3/7/11 17:11

    NAI MWRE GIAT EXW SYNXISTEI EDW PERA EPEIDH BGENEI O KATHE ASXETOS KAI LEEI ASYNARTHSIES.... OXI NA BGENOUN KAI OI RODITES KAI NA TO PAIZOUN KAPOIOI POY AKOMA DEN EXOUN ANAKALUPSEI TI SHMAINEI POLITISMOS!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος3/7/11 17:15

    politismos??? duskola tous bazeis... aytoi kseroun mono ti shmainei ΑPOLITISTOS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος3/7/11 17:22

    MWRH KOPELIA AFOY HSOYNA STO TELEIO NHSI(MHN KSERASW ) THN RODO GIATI HR8ES STHN SYMI NA BREIS DOULEIA????? EPEIDH DEN SOU KANE THN DOULEIA KANENAS SYMIAKOS EMEIS THA THN PLHRWSOYME!!!!!!!!!!!!!HR8AN TA KSEKOLA NA MAS POYN POIA EINA H SYMH!!!!!!!!!! OUST APO DW KOPROSKYLA!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος3/7/11 17:26

    Ελα ρε τι γινεται? Ακόμα με τους τελευταίους ασχολειστε?? Καλά το τι τέρατα έχω ακούσει δεν λέγονται..λενε καποιοι ότι έχουν ερθει 3-4 φορες στη Σύμη και πέρασαν χάλια. Μ αφού δεν σας άρεσε τι ξανάρχεστε ρε νουμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος3/7/11 17:32

    χαχαχα εγω παιδια ειμαι απο βορεια ελλαδα και παω καθε χρονο Συμη...ενταξει καλη ειναι κ η Ροδος αλλα η Σύη ειναι το κατι αλλο...Και δεν ξερω γιατι τα λενε ολα αυτα περι βρωμιας και τετοια....εγω εμεινα υπερευχαριστημενη απο ολες τις αποψεις!φιλια στη Σύμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος3/7/11 17:37

    Οι συμιακοί φαντάζομαι ότι θα δεχθούν τα φιλιά αργότερα, τώρα ασχολούνται με τους Ροδίτες xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος3/7/11 17:42

    ti ennoeis 17.37 giati to sxolia soueinai asafes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος3/7/11 17:49

    epeidh egw katalaba ti ennoeis phgaine na diabaseis kai ta ypoloipa sxolia gia na deis poioi asxolountai me poious.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος3/7/11 17:51

    kopelia 17:32 sou antapodidoume ta filia kai perimenoume na ertheis kai fetos. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος3/7/11 17:59

    e ma kserw k egw...ola rodites ta arxisan..kai ti kwloniso einai symi kai ti vrwmiki kai ti palianthrwpoi...diladi ti prepei na poun gia na deiksoun pio ksekathara ti zileia tous ???eleos r file epipedo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος3/7/11 18:04

    emeis ta ksekinhsam mwrh h to tsironia ths symhs????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος3/7/11 18:05

    ontws eleos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος3/7/11 18:28

    Απόλυτο δίκιο έχετε για το ποιος άρχισε. Αλλά δυστυχώς συνεχίζει το μπαλάκι να πηγαίνει ping - pong... (και δίνουμε κακή εικόνα και για τα δυο νησιά, πράγμα που δε μας αξίζει)
    Γιατί ας μην ακολουθούμε λοιπόν το Netiquette;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος3/7/11 18:54

    (τώρα σε ποιον είπα τελικά ότι έχει απόλυτο δίκιο δε ξέρω: έχω μπερδευτεί με τις ώρες και τους Anonymous. Ωστόσο, χαιρετώ. Είναι ανούσιο το να ποστάρει κανείς πλέον χωρίς να λέει ουσιαστικά τίποτα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος3/7/11 20:01

    Παιδια ας πουμε αληθειες! καταρχην η Συμη ειναι ενα πανεμορφο Νησι!! Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα προβλημα με τα εστιατορια του νησιου μαλιστα καποια απο αυτα ειναι καταπληκτικα! Ροδιτης ειμαι και παω καθε χρονο 3-4 μηνες το καλοκαιρι και κανω τον γαμπρο...Μεχρι στιγμης εχω "παρει" καμια 30 Συμιακες αλλες παντρεμενες καποιες χωρισμενες και αλλες που ειναι σε κατασταση γαμου! Μαλιστα σε καποιες εχω υποσχεθει και γαμο! Αντι λοιπον να κατηγορειτε την Συμη γιατι δεν ερχεστε εδω να ρημαξουμε τις Συμιακες! Ενταξει δεν ειναι και πολυ ομορφες αλλα νυχτα που γινετε η δουλεια δεν υπαρχει προβλημα! Παιδια ολοι ψηφιζουμε Συμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος3/7/11 20:25

    AN TIS EIXES DEN THA XREIAZOTAN NA TO GRAPSEIS!!!!MALLON "PHRES KAMIA SYMIAKIA POU HTAN KAMENEI TOY ANTRA KAI EKANE GIA 30 SE KUBIKA!!!!!!KAI NA MATHEIS OTAN ANOIGES TON OXETO SOU NA PROSEXEIS GIATI HMASTE KAI EMEIS SYMIAKES KAI THA EKANES KATI MAZI MAS MONO STON YPNO SOU... KAI OSO GIA THN PSHFO SOU BALTEI EKEI POU KSEREIS!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος3/7/11 20:46

    EGW PALI EXW THN YPOPSIA OTI TO 20.01 EINAI GYNAIKA KAI MALISTA PERIORISMENHS EY8YNHS.... GIATI POIOS ENTHRWPOS ERXETAI GIA 4 MHNES TO KALOKAIRI..... KAI PAIRNEI 30 GYNAIKES DEN EXEI ALLH DOULEIA.... MONO ME TO MORIO TOY ASXOLEITAI......(PERIMENW APANTHSH)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος3/7/11 20:59

    Καταλαβατε ποιος ειμαι ε ρουφιανες δεν σας ξεφευγει τιποτα!Δεν μπορουσα να συνεχισω αλλο μαζι σας! Εξαλλου σας εξηγηθηκα απο την αρχη οτι σας ηθελα για τα χοντραδια μου! Περασαμε καλα οχι παραπανω ομως ε? δεν ειμαι για φαγωμα! Και ο λογος που καλω αλλους Ροδιτες ειναι αυτος επειδη δεν σας προλαβαινω! Να λετε και ευχαριστω που ηρθα στη Συμη και ειδατε χαρα στα σκελια σας! Μωρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος3/7/11 21:08

    NA SOU KANW MIA ERWTHSH ME THN MAMA SOU ERXOSOUNA STHN SYMH.......... GIA NA KATALABW AN EISAI AYTOS POU NOMIZW!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος3/7/11 21:19

    21:08..Σταματα να με παιρνεις τηλεφωνα πες και στη ξαδερφη σου οτι δεν γινετε! Ειπαμε τερμα! καλα περασεμε ισως καποια αλλη στιγμη που θα ειμαι σε αλλη κατασταση ισως κανουμε κατι τωρα οχι ομως ενταξει μωρο μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος3/7/11 22:26

    opou akous polla kerasia krata k mikro kalathi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ανώνυμος3/7/11 22:28

    Κι εγω με μικρο καλαθι πηγα στη Συμη αλλα τελικα χρειαστηκα Βαρελι!!Τυχερες σας αξιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ανώνυμος3/7/11 22:33

    ekato ths ekoto eisai gynaika h opoia den kserei kai ti na grapsei kai grafei olo taidia kai ta idia!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ανώνυμος3/7/11 22:50

    Ρε παιδια ειμαι ο μοναδικος Ροδιτης που ειπα τα καλυτερα για το νησι σας κι επειδη παω με τις Συμιακες σας εσεις με βριζετε!!?Δηλαδη εσεις δεν θα πηγαινατε με ροδιτισσες?Που ειναι το κακο? Φυσιολογικο δεν ειναι? Ενταξει καποιες ειναι παντρεμενες αλλες χωρισμενες...αλλα ολες εχουν αναγκη ενα ομορφο σεξουαλικο αντρα! Λιγο σεβασμο παρακαλω σας προσφερω τις υπηρεσιες μου...Κι εσεις μου την λετε? Ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ανώνυμος4/7/11 00:52

    Για να μη χανόμαστε στην ανωνυμία, τα σχόλια 18:28-54 (τα έκανα εγώ) ΔΕΝ ανήκουν σε αυτόν που πόσταρε στις 20:01-22:50 (αμέσως από πάνω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ανώνυμος4/7/11 05:27

    00:52 Καλός κουμάς είσαι κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ανώνυμος4/7/11 12:52

    Λετε για τις Συμιακες οτι ειναι πουτανες, βρομιαρες ασχημες κτλ. αν θυμαμαι καλα πριν 1-2 χρονια οταν ηρθε ο Αμερικανικος στολος ποιες πηραν στο νοσοκομειο με καταγμα σουφρας απο το γα..σι και απο τα καρεκλοποδαρα που τους εχοναν οπου εβρησκαν οι αραπαδες? Αφαντενες δεν ητανε? Παντρεμενες ελευθερες και χηρες? Το αλλο που λεει Κρεμαστη και Παραδεισι 5 φραγκα το γα..σι το ξερετε? Αντε ρε μπαμπακοκωλοι μιλατε και για ηθικη. Να σας πω και το αλλο ας παει καποιος να φαει σε ξενοδοχειο με βραχιολακι να δει την ποιοτητα των φαγητων που προσφερουν. Οχι οι χοιροι αλλα ουτε και οι καμπιες δεν τα τρωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ανώνυμος4/7/11 13:00

    ΜΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ;; ΕΛΕΟΣ!! ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΝΩΜΕΡΙΤΕΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩΜΕΡΙΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ανώνυμος4/7/11 15:39

    Εγω αγαπω την Συμη γιατι 3-4 φορες που παω καθε σεζον μου προσφερει "απολαυσεις"...Κοριτσια σε 8 μερες θα ειμαι εκει ετοιμαστειτε για νυχτες ατελειωτες και χορο καθε βραδυ! Φετος θα μεινω στο γιαλο για να μην εχουν παραπονο οι προπερυσινες!! Αντε καλο καλοκαιρι να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ανώνυμος4/7/11 16:29

    Πάρε προφυλακτικά από εδώ γιατί εκεί τα ξανασφραγίζουν όπως ξαναγεμίζουν τα μπουκάλια με το νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ανώνυμος4/7/11 16:36

    16:29 Αχαχαχαχαα! Καλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ανώνυμος4/7/11 18:47

    ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ..ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΝΗΡΟ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ...ΑΠΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΥΣΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΨΟΦΙΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝΕ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΩ ΤΗΝ ΠΟΝΤΙΚΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ανώνυμος4/7/11 20:06

    allwn to stoma tha myrizei psofio pontiki ki allwn h mourh tha einai san psofio pontiki.....xaxaxa ti na kanoume den mporoyme na ta xoyme ola se ayth th zwh....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ανώνυμος4/7/11 20:41

    Ρε αθλιε εσυ που λες οτι μυριζουν τα στοματα των γυναικων...Περσι οσες Συμιακες Πηρα ολες μοσχομυριζαν! Ολες ηταν θεες! ντροπη σου να λες τετοιες ανακριβιες!Μωρα μου μην ακουτε τον βλακα εγω ειμαι εδω για εσας! σε 8 μερες θα ειμαι στην αγγαλια σας!

    Με αγαπη ο Κουκλος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ανώνυμος4/7/11 20:51

    SYMFWNW ME TO ATHLIE DIAFWNW ME TO KOYKLOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ανώνυμος8/7/11 14:35

    Συμιακοί - Καλύμνοι - Καρπάθιοι ...μαααακριιιιάααααααααααααα ού μπλέξεις

    1.000.000.000.000.000.000 έτη φωτός ΠΙΣΩ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ανώνυμος8/7/11 17:06

    Αδερφια "Ελληνες" Δωδεκανησιοι...Ενα πραγμα θα πω.Ο καθενας να κοιταει την καμπουρα του κ τον εαυτο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ανώνυμος8/7/11 21:16

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΣΑΜΠΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ .ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ (ΡΟΔΙΤΕΣ ΛΕΕΙ Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ) ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ανώνυμος19/7/11 01:37

    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΜΗ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΝΕΡΑΙΔΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ ΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΠΟΥ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΗΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *