ροή ειδήσεων

Υ.Π.Α - Υπηρεσία Πασάδων Αεροδρομίου

Δουλεύω στο αεροδρόμιο τα 3 τελευταία χρονιά και τα φαινόμενα που συμβαίνουν είναι τριτοκοσμικά και μου θυμίζουν καταστάσεις Χούντας...
Αποφασίζω και διατάζω.

Και όλα αυτά από τη την Υ.Π.Α. Ρόδου...

Φέτος πια γράφουν ιστορία λόγω ότι η κατάσταση στην χώρα είναι ανεξέλεγκτη έχουν βρει την ευκαιρία και κάνουν ότι θέλουν χωρίς κανείς να τους ελέγχει.

Τα φετινά αξιοπερίεργα και τραγελαφικά λοιπόν είναι τα εξής.

1.Πάρκινγκ εργαζομένων αεροδρομίου

2.Έλεγχος τροφίμων εργαζομένων πίστας από μηχάνημα αποσκευών

3.Η <<εργατικότητα υπαλλήλων αερολιμενικού ελέγχου και αυθαιρεσία στο έπακρο>>

Ας τα πιάσουμε ένα ένα όμως..

Πρώτον το Πάρκινγκ όπου αναγκάστηκαν οι υπάλληλοι για άλλη μια φορά να πληρώσουν για την αλυσίδα και κλειδαριά για το Πάρκινγκ τους. Και ίσως και για την ευγενική στήριξη των υπαλλήλων Υ.Π.Α καθώς τα λεφτά που δόθηκαν σε σχέση με το έργο δεν συμβαδίζουν. Αλλά κανείς δεν μας έδειξε το πραγματικό κόστος . Δεν συζητάμε για το Παρκινγκ Υ.Π.Α διότι έχουν παντού ακόμα και δίπλα στο γραφείο τους κάποιοι .Θεωρώ δικαιολογημένα καθώς σκοτώνονται στην δουλειά.

Δεύτερον και πιο αστείο είναι ο έλεγχος τροφίμων από τα security όχι ότι αυτοί φταίνε αλλά άλλος ένας Πασάς της Υ.Π.Α που του ήρθε η φαεινή ιδέα ότι θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι μέσω των τροφίμων να προκαλέσουν τρομοκρατική ενέργεια.
Η αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι μια φασολάδα η μπρόκολα μπορούν να ωθήσουν τα αέρια του στομάχου σε συνδυασμό με τα καύσιμα σε τρομοκρατική ενέργεια.
Από την άλλη αν το δούμε από άλλη πλευρά ο καλός και σοφός υπάλληλος που έδωσε αυτήν την εντολή μην ξεχνάμε ότι είναι σε εσωτερικό γραφείο όπως και οι συνάδελφοι οπότε για τους ίδιους δεν ισχύουν τα μέτρα. Μην ξεχνάμε όμως αφού τα έχει ελέγξει όλα ήταν η μικρή ατέλεια που του είχε μείνει. Τώρα τα συρματοπλέγματα που είναι σκισμένα και έχουν τρύπες που χωράει ακόμα και αμάξι να περάσει σε ορισμένα σημεία δεν έχει σημασία .Τα τρόφιμα και τα ποτά των υπαλλήλων φταίνε. Πάλι αν γίνω λίγο πονηρός στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε μια οικονομική ενίσχυση από ένα άλλο καλό κυριούλη που έχει τα catering για να βγει η εντολή αυτή έτσι ώστε το προσωπικό να αναγκάζεται αν αγοράζει από εκεί ίσως βοηθούσε στην απόφαση. Αλλά τώρα θα μου πεις Δημόσιος Υπάλληλος και φακελάκι δεν νομίζω . Πάνω από όλα τάξη και ηθική.

Τρίτον και τελευταίο η εργατικότητα και αυθαιρεσία κάποιων υπαλλήλων της Υ.Π.Α. Συγκεκριμένα του υπευθύνου του αερολιμενικού ελέγχου ο οποίος νομίζω ότι είναι η αρχή και το τέλος του αεροδρομίου. Όποτε έχει νεύρα βγαίνει και κόβει πρόστιμα, κάνει παρατηρήσεις και βωμολοχεί εναντίον εργαζόμενων ατόμων μειώνοντας τους και ταπεινώνοντας τους. Αντιθέτως σε αφίξεις πολιτικών προσώπων ή ιδιωτικών πτήσεων είναι ο πρώτος που θα τρέξει να χαιρετήσει και να εξυπηρετήσει . Ο εργατικός αυτός <<υπάλληλος>>  που ποτέ δεν αναλαμβάνει ευθύνες και μόνο ξέρει να κάνει τον έξυπνο. Δεν συζητάμε για τον Κώδικα Ενδυμασίας τους καθώς μόνο με σαγιονάρες δεν έρχεται. Άτιμη Αρχή του αεροδρομίου .

Δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι άλλο απλά ντρέπομαι για την εκμετάλλευση και την κατάντια της Ελλάδος και του Αεροδρομίου Ρόδου. Άντε να τα πάρει ο ιδιώτης μήπως βάλει κάποια τάξη επιτέλους σε αυτό το μπάχαλο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/7/11 11:47

    κάτσε να δουλέψεις ρε κοπρίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/11 11:50

    .....................................................................Άντε να τα πάρει ο ιδιώτης μήπως βάλει κάποια τάξη επιτέλους σε αυτό το μπάχαλο. ......................................

    Φίλε σε ολες τις δουλειές τα ιδια και τα ιδια ειναι.
    Παντού τσάτσοι φελλοί τρελλοί γλύφτες ηλήθιοι υπάρχουν.
    Σχετικά με την ευχή σου η επιθυμία σου που έγραψες και την προανέφερα! Ευχήσου καλλίτερα να μην γίνει.
    Οι λόγοι.

    1. Οι τσάτσοι οι τρελλοί και οι φελλοί θα τα καταφέρουν μιά χαρά και θα επιβιώσουν με την νέα οποια θα ειναι ιδιοκτησιακή κατάσταση.

    2. Θα έχετε μειωμένους σε σύγκριση με σήμερα μισθούς και θα ειστε το 90% με ατομικές συμβάσεις ωρισμένου χρόνου.
    Για ωράρια και δικαιώματα ξεχάστε τα.
    Ξέσκισμα στην δουλειά θα έχετε ανάλογα της εποχής και ακατάστατα ωράρια.

    3. Και το κυριότερο. Πόσοι από εσας θα μείνετε ως εργαζόμενοι?
    Μην μου πείς οτι και εκεί δεν υπάρχει υπεράριθμο προσωπικό?
    Και μην το μετρήσεις αν φτάνει το προσωπικό με δημοσιουπαλληλικό μάτι, αλλά με το μάτι των ιδιωτικοοικονομικών κριτηρίων.

    Κάνε τον σταυρό σου που έχεις την δουλειά σου σίγουρη και υπομονή.
    Οπως σου προανέφερα σε οποιαδήποτε μισθωτή εργασία υπάρχουν αυτά τα προβλήματα και οι ......συναδελφικότατες πισώπλατες μαχαιριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/11 12:07

    Φιλε δεν δουλευω στην Υπα αλλα σε εταρεια Handling υπαλληλος εποχιακος και πιστεψε με ψιχουλε περνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/11 12:14

    ναι φιλε..με το φαι μπορεις να κανεις τρομοκρατικη ενεργεια...ενας καλος μουσακας ,παστιτσιο γεμιστα...δεν ξερεις τι μπορουν να προκαλλεσουν στην εποχη μας... με την πεινα χαχχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/7/11 12:32

    Τεμπεληδες ολοι σας και ειδικα εσυ που εκανες την καταγγελια! κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/7/11 14:37

    οκ..την τεμπελια απο που την συμπεραινεις εσυ?απο οτι δεν θελω να περναω το φαι μου απο σκανερ?η που πηρωσα για παρκινγκ?η με τα 500 ευρω που παιρνω για να δουλευω 10 ωρες και οι Υπατζηδες 5ωρα με 1500..και τα ξυνουν καποιοι...οχι ολοι φυσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/7/11 15:05

    koπριτη εξουσιαστη μαθε ποσο σκληρα εργαζετε ο κοσμοs στη πιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/7/11 15:54

    Οποιος ξαναπεί κοπρίτη να πεθάνει η μάνα του! Πόνο και φρίκη σε ότι αγαπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/7/11 15:57

    Δεν βλεπω ομως κανενα να μπορει να μας πει ενα λογο που πρεπει να περναμε το φαι απο σκανερ??τ αλλα αφηστε τα.. Εγω πιστευω καποιος πηρε μιζα για αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/7/11 18:16

    Φιλέ μου
    Σε πληροφορώ ότι συμφώνα με τον εθνικό κανονισμό ασφάλειας ,τα τρόφιμα πρέπει να ελέγχονται από πιστοποιημένα μηχανήματα το όποια δεν προκαλούν βλάβη, και αυτό πρέπει να είναι γραμμένο στην πύλη εισόδου, εάν δεν υπάρχει διαβεβαίωση δεν είσαι υποχρεωμένος να συμμορφωθείς με αυτή την οδηγία.
    Έχει διαπιστωθεί διακίνηση ουσιών και εμπλοκή σε ληστείες από ημεδαπούς που έχουν οι εταιρίες σάς.
    Πρόσφατος ήμουν ταξιδιώτης και κοιτούσα από την τζαμαρία ,σε πληροφορώ η αποσκευές έπεφταν στην πίστα από τα καροτσάκια σωρηδόν < πρόστιμο >
    Τώρα για τον καλό του αερολιμένα θίξε τα κακός κείμενα
    1 Ανεπάρκεια κλιματισμού
    2 Σκουπίδια στην πίστα
    3 Τρύπες στην επιφάνια της πίστας και σίδερα που εξέχουν
    4 Ανεπάρκεια χαρτιού και κλειστές τουαλέτες
    5 Γιατρός δεν υπάρχει
    6 Βόθρος χωρίς φρεάτιο
    7 Μικρόφωνα και μεγάφωνα που δεν λειτουργούν
    8 Ταινίες μεταφοράς αποσκευών που δεν λειτουργούν
    Άστα ΦΙΛΕ μού θα απαριθμώ μέχρι αύριο ,και αυτά είναι άμεσης εισαγγελικής παρέμβασης
    Την επόμενη φορά που θα είσαι στην πίστα σκέψου αυτό ,όταν η πίστα είναι γεμάτη το κράτος εισπράττει σε μια ώρα μέσο όρο< και οι ρώσοι επιβάτες είναι 22 Euros> υπολογισμένα με μεσαίου τύπου χωρητικότητας αεροσκάφη 16 X 180 επιβάτες =2880 Χ 12 EUROS =34,560 την ώρα τώρα κάνε λογαριασμό x ώρες και ήμερες και χρόνια
    ΑΦΩΝΟΣ ΕΕΕΕΕΕ

    Κράζε λοιπόν τον βουλευτή της περιφερείας σου και όχι τον υπάλληλο. γιατί αυτός είναι υπεύθυνος για το αεροδρόμιο που εργάζεσαι , και δεν σού αξίζει
    Τώρα όσον αφορά των υπάλληλο εάν εσύ είσαι σωστός, δεν Νομίζω να μπορεί να σου επιβάλει κάποιο πρόστιμο
    Για τα χρήματα που έδωσες για το παρκινγκ απόδειξη ΕΧΕΙΣ εάν όχι να την ζητήσεις και εάν δεν στην δώσουν κατήγγειλε τούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/7/11 20:53

    Μετά από τόσα σχόλεια φαίνεται ότι είστε υπατζήδες δημόσιοι υπάλληλοι οι οποίοι μόλις διαβάσατε το άρθρο σπεύσατε να στηρίξετε το σπίτι σας ίσως και εν ώρα εργασίας. Αλλιώς δεν εξηγείται τόση εμπάθεια εναντίον υπαλλήλων πίστας οι οποίοι ανήκουν ήδη σε ιδιωτικές εταιρίες αεροσκαφών και που παίρνουν μόνο 620 ευρώ. Και να ιδιοτικοποιηθεί δεν μας ακουμπά καθόλου. Απεναντίας μας βολεύει, γι αυτό μη μιλάτε καθόλου εσείς θα ιδιοτικοποιηθήτε. Εμείς ήδη είμαστε στον ιδιοτικό τομέα. Όσο για τους κοπρίτες υπαλλήλους της ΥΠΑ οι μισθοί τους είναι γύρω στα 5000 το μήνα και όχι 1500.
    Άς πάμε τώρα στα τσουχτερά πρόστιμα στην πίστα. Κάπως πρέπει να πιεστούν οι εταιρίες εξυπηρέτησης αεροσκαφών να δώσουν κανένα τζάμπα αεροπορικό εισιτήριο για εντός η εκτός Ελλάδας.
    Πάμε τώρα στο πέρασμα τροφίμων των υπαλλήλων. Πέρυσι στα καταστήματα πωλήσεως τροφίμων και καφέδων τις ώρες αιχμής υπήρχαν μεγάλες ουρές και δεν μπορούσες να πάρεις ένα σάντουιτς. Τώρα άντε νά έχεις 5 άτομα το πολύ μπροστά σου. Έ κάπως πρέπει η ΥΠΑ να βοηθήσει αυτές τις εταιρίες να δουλέψουν γιατί ως γνωστόν η ΥΠΑ έχει ποσοστό επί των κερδών και πανάκριβα ενοίκια των καταστημάτων τα έσοδα των οποίων φεύγουν από τη Ρόδο αφού έργα δεν γίνονται εδώ.
    Όσο για τους εργάτες που τους πέφτουν οι βαλίτσες, δουλεύουν δωδεκάωρα χωρίς να πληρώνονται υπερωρίες και πάνε από αεροπλάνο σε αεροπλάνο. Οι μισοί τέλος της σαιζόν φεύγουν με προβλήματα μέσης. Την επόμενη σαιζόν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/7/11 00:13

    pros 15/7/11 15:54! oi katares panw sou!! kiprito~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/7/11 09:52

    Tha symfoniso me ton ANonymo 18:16..Etsi akrivos einai ta pragmata...kai prepei na to ftasoume mexri AThina to thema mipos symmorfothoume ligo oi passades..giati nomizoun oti to aerodromio einai to magazi tous...kai den sevontai tipota!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος17/7/11 00:25

    ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ?
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΟΧΙ....
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΕΑΥΤΟΥΣ & ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ....

    ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος17/7/11 00:27

    τι κομπλεξ ειναι αυτο ρε παιδια με το μισθο των αλλων???ελεος παι...
    δηλαδη πρεπει να παιρνουμε ολοι τα ιδια λεφτα?
    εγω διαβαζα μια ζωη για να γινω δικηγορος...
    αυτο να μην αμοιβεται δηλαδη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/7/11 22:15

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ...
    ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ....
    ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος18/7/11 15:32

    Εχουμε βγει εκτος θεματος νομιζω...

    Εγω θα κανω δυο ερωτησεις και ας μου απαντησει καποιος...

    1.Γιατι δεν μας δωσανε αποδειξεις απο τα λεφτα που δωσαμε για Παρκινγκ Υπαλληλων?

    2.Για στα μηχανηματα που ζητανε να περασουμε τα φαγητα μας δεν εχει πινακες που να δειχνουν οτι ενδυκνειται τα μηχανηματα για φαγητο? και εχουν πινακες που γραφουν καθαρα για μεταλλα και αλλα πραγματα.. ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/7/11 18:19

    ΩΠΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος20/7/11 22:25

    TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑ! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ,ΟΤΑΝ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΝΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/7/11 11:45

    Ολα ιδιωτικα,τωρα..οπως σε ολη την Ευρωπη και Αμερικη. Ευρωπαιοι δεν θελουμε να ειμαστε ? Διωχνουμε τους πλουσιους τουριστες που θελουν να ερθουν με τα ιδιωτικα τους αεροπλανα με την δικαιολογια της ελλειψης θεσεων σταθμευσης και εχουμε το αεροδρομιο των Μαριτσων ανεκμεταλευτο με 2 διαδρομους και 8 θεσεις σταθμευσης..Αξιοι της μοιρας μας ειμαστε,κατα τα αλλα μας φταινε οι τουρκοι,εβραιοι,αμερικανοι,αφρικανοι...σαν δεν ντρεπομαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος21/7/11 23:16

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ. (ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ).
    ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Η ΠΙΣΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΞΕΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ, Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΤΡΥΠΕΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
    ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΦΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ???? ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ? ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.!!!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΒΟΗΘΗΜΑΤΑ!!! ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΡΟΔΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΒΛΑΒΕΣ.
    ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ, ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, ΤΑ ΤΑΒΑΝΙΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ!
    Υ.Γ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΠΟΣΟ 400.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΧΤΟΥΝ 2 ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ 2 ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? 400.000 ΓΙΑ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΕΝΩ Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΙΣ 150.000. ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ? 400.000 ΟΤΑΝ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!!! ΧΜΜΜΜ????
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *