ροή ειδήσεων

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ;

Ποιός θα ελέγξει τους εργολολάβους και τις διαδικασίες με τις οποίες πήραν τα έργα ; Ποιός θα ελέγξει εάν τα νούμερα που ζητούν δεν είναι πλασματικά ; ...

Μήπως αυτοί που τους έδωσαν τα έργα είναι οι ίδιοι, με μπροστάρηδες τους εργολάβους, που θέλουν να "φάνε" την ακίνητη Δημοτική περιουσία ;
Λέω... μήπως ;



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Αναστολή πλειστηριασμών για «Ιαλύσιον» και «Νηρέα»
Προσωρινή αναστολή των προγραμματισμένων για την 27η Ιουλίου 2011 πλειστηριασμών του οικοδομικού συγκροτήματος «Νηρέας», ιδιοκτησίας του Δήμου Ρόδου και του «Ιαλύσιον» έχει εξασφαλίσει η δημοτική αρχή Ρόδου.
Και οι δύο πλειστηριασμοί μετατέθηκαν για την 31η Οκτωβρίου 2011 από τους επισπεύδοντες και συγκεκριμένα από την εταιρεία "Τσαμπίκος Τσακίρης και ΣΙΑ ΕΕ" και την εταιρεία "Καμπαστάνας Θεόδωρος και Σια ΕΕ".
Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς, υποσχέθηκε στους εκπροσώπους των ως άνω εταιρειών και στο νομικό τους εκπρόσωπο κ. Γ. Ζερβό ότι θα καταβάλει άμεσα το 1/3 των οφειλών και ότι θα αποπληρώσει σύντομα το χρέος.
Θυμίζουμε ότι στην εταιρεία "Τσαμπίκος Τσακίρης και ΣΙΑ ΕΕ" οφείλονται από εργολαβίες καποδιστριακών δήμων περίπου 990.000 ευρώ και στην εταιρεία "Καμπαστάνας Θεόδωρος και Σια ΕΕ" 1,2 εκατ. ευρώ.
Σε επιστολή της τελευταίας προς το Δήμο Ρόδου αναφέρονται σχετικώς τα εξής:
«Μετά τις προφορικές συμφωνίες μας στα πλαίσια των αρχών της αλληλοκατανόησης των χρηστών συναλλακτικών ηθών και της καλής πίστης σας γνωρίζουμε, ότι θα αναστείλουμε τη διενέργεια του αναγκαστικού πλειστηριασμού, που αφορά το δημοτικό ακίνητο "ΙΑΛΥΣΙΟΝ", που επρόκειτο να γίνει στις 27-07-2011. Προϋπόθεση βέβαια της αναστολής είναι να εκπληρώσετε προς εμάς όλες σας τις υποχρεώσεις, που απορρέουν από τις με αριθμό 1332/2010, 1331/2010 και 445/2011 Διαταγές Πληρωμής του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.
Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι παραιτούμαστε των τόκων του 1ου διμήνου τοκοφορίας του κεφαλαίου των παραπάνω Διαταγών Πληρωμής, καθώς επίσης των εξόδων των δύο κατασχέσεων που έχουν προηγηθεί, με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα παραιτηθείτε από κάθε τακτικό ή έκτακτο ένδικο μέσο κατά των παραπάνω Διαταγών Πληρωμής, που έχει ασκηθεί ή θα ασκηθεί.
Για την Τεχνική Εταιρεία
Ο νόμιμος εκπρόσωπος
Καμπαστάνας Θεόδωρος
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.»



dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *