ροή ειδήσεων

Γερμανική απόψη για την Ελληνική κρίση

Η Γερμανία είναι μια από τις χώρες με τους μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης στην Ευρώπη. Το ποσοστό της ανεργίας αγγίζει μόλις το 2%. Από τις έρευνες φαίνεται πως το κράτος πραγματικά νοιάζεται...
για τον πολίτη. ανατρεπτικό , ε? Ο βασικός μισθός ανέρχεται στα 1200€ και τα επιδόματα υπέρογκα. Η οργάνωση βέβαια και η πειθαρχεία στρατιωτική. Αλλά αυτό δεν είναι τόσο αρνητικό όσο νόμιζα. Το να βρίσκεσαι σε ένα τόπο που δύσκολα θα αδικηθείς είτε αυτό λέγετε εργασία είτε αυτό λέγεται επίδομα είτε προτεραιότητα στο δρόμο τότε έχεις το χρόνο να ηρεμήσεις και να αναπτυχθείς. Να ασχοληθείς με ουσιαστικά πράγματα και όχι να σπαταλάς την ενέργεια σου στην επιβίωση. Διότι δυστυχώς φίλοι μου εκεί μας φέρανε οι αλήτες να παλεύουμε για την επιβίωση μας...

Προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν ανακάλυψα ( μέσω συνεντεύξεων) πως οι Γερμανοί γνωρίζουν την κατάσταση μας!!! Όχι με λεπτομέρειες αλλά ξέρουν την αλήθεια. Μου είπαν λοιπόν πως η Ελληνική κυβέρνηση είναι διεφθαρμένη και πως το πρόβλημα είναι πως αντί να μαζεύουν τα χρήματα από τους πλούσιους τα παίρνουν από τους φτωχούς. και πως αυτός είναι ο λόγος που οι κάτοικοι αντιδρούν .... πιστεύουν επίσης πως ο κακός διαχειρίσιμος και οι λανθασμένες αποφάσεις είναι αυτές που έφεραν ( και συνεχίζουν να φέρνουν) το κράτος σε αυτή την κατάσταση. Το μόνο παράπονο που έκαναν ήταν πως δεν είναι δίκαιο να φορολογούνται ( με 2% περισσότερο) για τη δική μας κρίση. Διότι η κυβέρνηση τους τους φορολογεί για τα χρήματα που μας έχει δανείσει. Και είναι λογικό , φανταστείτε να πληρώνατε εσείς τους τόκους των χρεών του γείτονα σας.

Λυπάμαι για τη χώρα μας , συνέχεια ζυγούς και κατακτητές. Τούρκοι , Γερμανοί , Ιταλοί και τώρα η κρίση. Και η τελευταία είναι ο ποιο σκληρός κατακτητής γιατί είναι Έλληνας.... Και δεν θέλω να το παραδεκτώ ότι ήτηθήκαμε , ακόμη και αν όλα φαίνονται μαύρα. Μια χώρα με την δική μας ιστορία , με τόσους ήρωες και με ανθρώπους που θυσίασαν την ζωή τους για την ελευθερία δεν γίνετε να λυγίσει. Ούτε τώρα ούτε ποτέ!!


Σταματία Παπασταμάτη

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/11 03:31

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΑΞΙΤΖΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ
    ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ,ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΙΑΡΙ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΟΛΛΑ ΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ?ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΟΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ?ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΕΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΑΙ?ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΕΙΝΕ.ΕΙΣΤΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ,ΤΟΝ τ ο υ ρ σ μ ο
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/11 03:37

    ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΗ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΗΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ Σταματία Παπασταμάτη ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *