ροή ειδήσεων

Θα μας τρελάνετε κ. Νικητιάδη…

Δεν πιστεύαμε όσα ακούσαμε…. Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργος Νικητιάδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι...
ο «τουρισμός πηγαίνει πάρα πολύ καλά παρά τις αντιξοότητες, παρά τους πυροβολισμούς που δέχεται και πιστεύω ότι θα αντέξουμε, ότι στο τέλος θα πάμε καλά».
Από πού κι ως που πάει καλά ο τουρισμός δηλαδή; Έχει ενημερωθεί για τις χιλιάδες ακυρώσεις κρατήσεων; Έχει ενημερωθεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα κρουαζιερόπλοια που προσπαθούν μάταια να «δέσουν» σε ελληνικά νησιά αλλά και στον Πειραιά; Έχει βρεθεί καθόλου στο Ελ. Βενιζέλος, ή σε οποιοδήποτε άλλο τουριστικό μέρος, να δει την «ερημιά»;
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/7/11 15:03

    BRE NOUMERO FETOS PAME ME ANODO PANO APO 30 % TI THELEIS DILADI NA EXOUME ANODO 300000 %.
    STAMATA NA PERNEIS LHGMENA XAPIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/7/11 15:44

    Για το κλείσιμο των δρόμων από τους ταξιτζήδες

    Ειμαι υπάλληλος σε ιδιωτικη εταιρεια και συγκεκριμένα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο, μου εκαναν μειωση μισθού.
    Αν λοιπον εκλεινα το δρομο στο λιμανι και δεν αφηνα κανεναν να περασει επειδή μου μειωσαν το μισθό, ειμαι σίγουρος οτι οι πρωτοι που θα με έδερναν θα ηταν οι ταξιτζήδες επειδη τους κοβω το μεροκάματο, να ειστε σιγουροι για αυτο. Τον περασμενο μηνα ειχα χαθει με το αμάξι, ειχα σταματησει με αλαρμ καπου και εψαχνα ενα δρομο, περασαν δυο ταξιτζήδες και μου κορναραν και με έβρισαν επειδη σταματουσα και ρωτουσα περαστικούς για κάποιες πληροφορίες για την περιοχη στην οποια χαθηκα. Οταν όμως σταματανε αυτοι μπροστα μου να παρουν πελάτη, εγω περιμενω υπομονετικα και δεν κορναρω ουτε βριζω. Ας ανοίξει λοιπον το επαγγελμα να φυγουν οι "
    της "τετοιας νοοτροπίας" και να ερθουν σωστοι ανθρωποι. Συμφωνώ με τον Ραγκουση 100% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/7/11 15:53

    21/7/11 15:03 ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ? ΑΝΟΔΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΕΖΟΥΣ? ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΕ!! ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ! ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ ΚΟΠΡΙΤΗ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/7/11 16:30

    BRE BLAKA EXO DIKO MOU HOTEL KAI XESTIKA TI FARES THA BALOUME MESA.EMEIS TA PERNOUME XESTIKAME GIA ESENA ESTIATORA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/7/11 16:37

    stamatiste pia me tin ipotithemeni krisi .iparxoun episima stoixeia gia ta pososta anodou tou tourismou. alla to xete vrei oloi twra xrisimopoieitai tin krisi gia na min eiste entaksei me tis ofeiles sas. den plirwnete sxoleia,frontistiria twn paidiwn sas,wdeia ktl gt dithen fetos den eixate kosmo kai na oi diakopes sto dubai kai na ta kainouria autokinita kai kathe vradu eksodos stis kaliteres tavernes. poion koroideuete re ???? estw oti eimaste ilithioi.tifloi omws den eimaste.exoume matakia k vlepoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/11 16:42

    21/7/11 16:37 Μας επεισες πιστο σκυλι του ΠΑΣΟΚ... Ο μπαμπας σου σου τα εχει ετοιμα εσενα!! Οσο για σενα που λες οτι εχεις HOTEL..και χαστηκες για τους αλλους οταν θα καταντησεις να δινεις το δωματιο τσαμπα σε αλβανους ελα παλι να μιλησουμε! Ειναι τοσα πολα τα Hotel που δεν θα φτανει για σενα πια!! Κοιτα την παρτη σου εσυ..και οχι το συνολο και σιγουρα με μαθηματικη ακριβεια θα πας στον πατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/7/11 16:51

    Λοιπον Ξερολες 1) Το Ρεπορταζ ειναι απο το blog prionokordela. 2) Αν διαβασατε που πολυ το αμφιβαλω μιλαει για ολη την Ελλαδα και οχι μεμονομενα για ενα μερος!3) Θα συμφωνησω απολυτα με το ρεπορταζ διοτι με επισημα στοιχεια των επαγγελματιων ο τζιρος ειναι κατα 37% μειωμενος απο περυσι! 4)Αυτους τους τουριστες που εχουμε εμεις δεν τους θελουν στα αλλα τουριστικα μερη....Ισπανια,Ιταλια,Τουρκια... Αν καταλαβατε καλα εχουμε τουριστες για τα Σκουπιδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/7/11 16:58

    egw eimai i 16:37 kai oxi o 16:30. to thewrw anoito xwris na ksereis kapoion na les oti vrwmise to xeri tou kai psifise pasok. den exw ksenodoxeio kai gia tin akriveia egw sintirw tin mitera mou kai ton mikro mou aderfo douleuontas apo 16 xronwn.gt kapoios pou diafwnei mazi sou (opws kai esu allwste diafwneis me kapoion allo) tha prepei na einai ksenodoxos i pasoktzis?? tosi prokatalipsi pia?? edw leme oloi eleuthera tin gnwmi mas . an den saresei na min exei kapoios tin idia gnwmi me sena na min grafeis kan . to oti edw mesa grafoume anwnuma(apo epilogi giati etsi leitourgoun ta blogs kai oxi apo fovo) den simainei oti den prepei na me sevesai kai na milas toso prosvlitika gia mena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/7/11 17:15

    16:58 Δηλαδη κυρια μου δεν υπαρχει "Κριση" κατα την γνωμη σου...και ολα ειναι ψευτικα!! Θελεις και τα λες? Μετα κανεις παραπονα γιατι καποιοι σε προσβαλουν..αφου εσυ πρωτη προσβαλεις την νοημοσυνη του κοσμου...Και σε ρωταω ολοι αυτοι η αγανακτισμενοι σε ολη την Ελλαδα γιατι ειναι στους δρομους? Επειδη τους καπνισε? Αν θελεις να κανεις συζητηση και να μιλησεις σοβαρα χωρις να προσβαλεις την νοημοσυνη μας να μιλησουμε! Γιατι εσυ δεν διαφωνεις κοροιδευεις με το που λες οτι δεν υπαρχει κριση..Η Ελλαδα χρεωκοπησε και οι αγανακτισμενοι ειναι στο δρομο 50 μερες τωρα! Τουλαχιστον δειξε λιγη σοβαροτητα για αυτους τους ανθρωπους που παλευουν για σενα οσο εσυ καθεσε στον ωραιο σου καναπε και γραφεις!
    Φιλικα κωστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/7/11 17:18

    21/7/11 16:37 ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ?(stamatiste pia me tin ipotithemeni krisi)ΑΝΤΕ ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ!ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΙΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/7/11 17:27

    16:37..Μια ερωτηση μηπως γραφεις απο αλλη χωρα? μηπως δεν εχεις τηλεοραση σπιτι? Μηπως δεν εχεις φιλους να σου πουν τα νεα? Μηπως τελικα ζεις στο κοσμο σου? Αυτο με την Υποτιθεμενη κριση που ειπες ειναι η μεγαλυτερη μπουρδα που εχω ακουσει εδω!! Κριμα γιατι οπως ειπε και καποιος πιο πανω προσβαλεις ολους εμας που τρεχαμε στο κεντρο για σενα! ντροπη σου!

    Νικητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/7/11 17:31

    Ελλάδα -2011. Στη χώρα με πολίτες για τα μπάζα, μόνο τουρίστες για τα μπάζα θα μας τιμήσουν. Και στη συνέχεια μόνο πολιτικοί για τα μπάζα, με τη σειρά τους και αυτοί, θα καμαρώσουν με την αύξηση του μπαζοτουρισμού που μας εξασφαλίζουν. Κανείς δεν σας λέει πως ο τουρισμός μας αυξάνεται μόνο όταν δεν χωράνε άλλους τα ξενοδοχεία της Τουρκίας, της Αιγύπτου και των λοιπών Βορειοαφρικανικών χωρών. Σε μία απολύτως όμως μπορντελοποιημένη χώρα δεν αξίζουμε και παραπάνω. Να είμαστε ρεαλίστες.
    Δείτε πόσα μαγαζιά θα κλείσουν αυτόν το χειμώνα.

    Πάνος Σοροπίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/7/11 17:33

    17:31 Σωστοτατος ο Πανος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/7/11 17:38

    17:31 sostos o Soropidis..kai i alli pio pano mas leei oti den yparxei krisi..pos fainetai o anthropos otan den exei doylepsei..i otan einai kommatoskylo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/7/11 23:19

    DEN EXOUME STHN RODO KAMIA KRISH OLLA PANE KALA ALLA ESY FTOXE POU ITHELES BMW KAI BILA KALA NA PATHEIS FANTASMENE NA TA XASEIS OLLA RE.
    BLAKA 21/7/11 16:42

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φτου σου κοπελάρα, μια χαρά τα ειπες στα προβατα.. ΞΥΠΝΑΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!! Η κριση ειναι φτιαχτή για να μας τα φάνε ΌΛΑ! Απο φράγκα μέχρι γή, ακόμα και τη ζωή μας αν μπορούν! Δεν είναι τυχαίο οτι η υποτιθέμενη "κρίση" είναι πλυδιαφημισμένη απο τα φερέφωνα τους τα ΜΜΕ. Όλα είναι μια καλή μπίζνα με τζόγο και τρελή μάσα. Λευτά υπήρχαν αλλά έγιναν βίλες και κότερα και ζωή χαρισάμενη γι'αυτούς που γλύφατε 40 χρόνια για μία εξυπηρετησούλα και για διάφορες χάρες. Υπάρχουν βέβαια και αλλού φράγκα αλλα τα έχουν κάτι μυστήριοι τύποι όπως: κυριακού, μπόμπολες, βαρδινογιάννηδες και μαρινάκηδες με κόκκαλα, που μας πουλάνε λαιφσταιλ, μόδα και οτιδήποτε άχρηστο αναλώσιμο, και πολλά τηλεσκουπίδια για να μας κρατάνε σε λήθαργο και να τρέφουν τον εγωισμό μας. Μας πασάρουν και την πρέζα του γκαζόν (ποδόσφαιρο) έτσι για να τρωγόμαστε που και που και άλλα πράγματα, ανούσια η μή, για να μας κάνουν ότι θέλουν. Υπάρχουν και αλλού τα φράγκα μας. Στα κεντρικά των καρφουρ, των λιντλ και άλλων πολυεθνικών. Αλλα και πάλι δόξα τον θεο είμαστε σε μια ευλογιμένη χώρα και έχουμε αρκετό ορυκτό πλούτο, απο πετρέλαια και φυσικά αέρια μέχρι χρυσό, ουράνιο και όσμιο που άμα τα αξιοποιήσουμε σωστά γινόμαστε υπερδύναμε. Μη βάλω και τα κατοχικά δάνεια και τις αποζημιώσεις που δικαιούμαστε απο τον Β'ΠΠ. Έχουμε ήλιο, θάλασσα, αέρα. Ότι χρειαζόμαστε για να πουλάμε παντού ενέργεια απο ΑΠΕ. Η ουσία είναι οτι δεν χρωστάμε τίποτα σε κανέναν. Η κρίση είναι δική τους και όχι δική μας όπως θέλουν να πιστεύουμε. Τα κλεμένα πίσω τώρα είτε σε χρήμα έιτε σε περιουσία και δρόμο! Μπορούμε και πάλι να ορθοποδήσουμε αρκεί να διώξουμε όλους τους βρυκόλακες που μας ρουφάνε το αίμα εδώ και πολλά χρόνια.. Και απαραίτητο να αλλάξουμε νοοτροπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/7/11 11:51

    Δ.Κ. Τι σημαινει? Διακομματικος Καραγκιοζης? Σε ταιζει κι εσενα η Παπαρηγα Παλιοκουμμουνι βολεμενε του δημοσιου! Ουσττ να μου χαθεις πεθαμενε κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γειά σου ανώνυμε στανταρ βλάκα Έλληνα που αν δεν την πεις στον άλλον για να το παίξεις εξυπνάδα η αν δεν κάνεις τον "σαματά" σου να δειξεις άντρας θα ψοφήσεις. Ποτέ στη ζωή μου δεν πήρα στα σοβαρά τα κόμματα του κΥνοβουλίου ρε προβατούλη. Δουλεύω απο παιδάκι και είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας, και ποτέ δεν με βόλεψε κανείς. Που θα με πείς και κοπρίτη... Όσο για το πεθαμένε ανταποδίδω και εύχομαι να πάει σε ότι αγαπάς περισσότερο και όχι με απλό θάνατο αλλά με μαρτυρικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/7/11 14:38

    eiste oloi rezilia. krima pou legeste rodites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *