ροή ειδήσεων

Στα 780 ευρώ ο μισθός του Δημοσίου

Το Ενιαίο Μισθολόγιο το οποίο θα είναι έτοιμο στα μέσα Σεπτεμβρίου φέρνει άσχημα μαντάτα στους δημοσίους υπαλλήλους.
Από τον επόμενο μήνα περίπου 700.000 δημόσιοι υπάλληλοι....
θα παίρνουν 780 ευρώ μισθό το μήνα μετά και την δραστική μείωση των επιδομάτων....
Σύμφωνα με το σχέδιο από τα 104 επιδόματα καταργούνται σταδιακά τα 100, ενώ τα υπόλοιπα θα ενσωματωθούν στον βασικό μισθό.
Σε ορισμένες περιπτώσεις οι μισθοί θα διαμορφώνονται στα 550 ευρώ, ενώ τις μεγαλύτερες μειώσεις, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, θα δεχτούν οι υπάλληλοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.
Οι ωριμάνσεις θα γίνονται ανά διετία και εφόσον ο υπάλληλος πιάσει το 50% του ετήσιου παραγωγικού στόχου που έχει τεθεί για τον ίδιο και την υπηρεσία του.
Oι πρώτοι που εντάσσονται στο ενιαίο μισθολόγιο είναι οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι κληρικοί, οι υπάλληλοι της Βουλής και οι δικαστικοί υπάλληλοι. 
newscode.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/8/11 20:22

    Bravo Yorgo! Για να δούμε τώρα αν θα εξακολουθούν να έχουν ύφος "40 καρδιναλίων" χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/11 22:09

    Εσυ που εχεις το υφος του Παπα ποσα παιρνεις αν επιτρεπεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/11 23:04

    δεν ξέρω για τον από πάνω...αλλά ποτέ δεν ήθελα να γίνω λαμογιο που βρήκε δουλειά στο δημόσιο (και μπορούσα να βρω χωρίς μίζα εάν ήθελα)...

    και ΝΑΙ παίρνω πολλά περισσότερα :D :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/8/11 05:24

    Στο δημοσιο υπαρχουν 3 κατηγοριες ανθρωπων που μπηκαν με τον ιδιο τροπο αλλα με διαφορετικες αναγκες ο καθενας τους!Η πρωτη κατηγορια λοιπον ειναι αυτοι που μπηκαν απο το κομμα ατομα που ειναι ευκαταστατα δεν εχουν δουλεψει ποτε τους και κατεχουν θεσεις γραφειου! Η δευτερη κατηγορια ειναι προσληψη παλι απο το "παραθυρο" και ειναι στην πρωτη γραμμη των κομματων και τρεχουν για τα παντα και κατεχουν θεση επιστατη ή εργοδηγου!! Και ερχομαστε στην τριτη κατηγορια που επιασαν δουλεια στο δημοσιο χωρις ΑΣΕΠ χωρις γραμματικες γνωσεις αλλα παλι απο κομμα...Αλλα με την διαφορα οτι ειναι φτωχοι και βιοπαλαιστες!Αυτοι συνηθως κατεχουν θεση εργατη!! Και ειδικα την τελευταια κατηγορια τα κομματα τους εχουν παντα "ενεργους" για τις αναγκες τους!Το συμπερασμα ειναι οτι ολοι μπαινουν απο τα παραθυρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/8/11 08:12

    Γιατι πρεπει τα ατομα που ειναι στο δημοσιο να παιρνουν πολλα επιδοματα ακομα και επιδομα αποδοσης ή εγκαιρης προσελευσης (που ακουστηκε αυτο να πληρωνεσαι για να ερθεις στην ωρα σου) και στον ιδιωτικο τομεα να εργαζεσαι για 3 ατομα και να παιρνεις πολυ λιγοτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/8/11 09:10

    Επειδη μερικοι το εχετε χασει και λετε οτι θελετε.
    Υπαρχει και μια κατηγορια που ο παραπανω δεν την εγραψε.
    Αυτοι που μπηκαν μεσω ΑΣΕΠ νομιμα και αξιοκρατικα (συμβαινει και αυτο για οποιον εχει απορια) και δουλευουν κανονικα το ωραριο τους και τους κοβουν τα χρηματα που δεν ειναι και τοσα πολλα οσα σας κανουν πλυση εγκεφαλου τα καλα ΜΜΕ που οτι θελουν βφαζουν και τα αλλα τα προσπερνανε.
    Επισης τα επιδοματα τα εδωσαν για να μην κανουν αυκησεις στο βασικο μισθο ως επρεπε. Ενας λογος ειναι και οτι με μεγαλυτερο βασικο (και οχι 864 που παιρνω εγω μειον τις κρατησεις που ειναι αρκετες) θα επρεπε να δινουν και μεγαλυτερη συνταξη και μεγαλυτερο εφαπαξ.
    Επομενως ξεκολληστε με το δημοσιο δεν ειναι ολοι τα ιδια. Βλεπετε μονο τους κακους υπαλληλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/8/11 10:54

    @21/8/11 20:22
    Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο κατόρθωμα της κυβέρνησης: Όποτε γ@μ@ει κάποιον (ταξιτζή, δ/υ, αγρότη, ε/ε) να πετάγονται οι υπόλοιποι και να λένε: Bravo Yorgo! Όταν θα 'ρθει κι η δικιά σου η ώρα, πάλι κάποιος θα χειροκροτάει...

    @21/8/11 23:04 και 22/8/11 08:12
    Ο 1ος (δηλώνει ότι) παίρνει περισσότερα από τον δ/υ. Ο 2ος λιγότερα. Και στους 2 φταίει ο δ/υ. Μόνο εγώ το βλέπω παράλογο;;;;;;
    Επίσης, να συμπληρώσω στον 2ο, ότι τα επιδόματα υπάρχουν και στον ιδιωτικό τομέα, γιατί, όπως ακριβώς τα λέει ο 22/8/11 09:10, βολεύουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τον εργοδότη: μικρότερες εισφορές στα ταμεία, μικρότερα δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα κοκ γιατί σε όλα αυτά μετράει μόνο ο βασικός μισθός.

    Γι' αυτό, ας καταργήσει όλα τα επιδόματα κι ας δώσει βασικό κανονικό. Δε νοείται βασικός 800 κι 900, και οι κρατήσεις 400. Καταλάβατε, Yorgo και λοιποί παρατρεχάμενοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/8/11 14:22

    22/8/11 09:10 Swstotatos!
    Den eimai dhmosios oi goneis mou einai dhmosioi kai mphkane prin 30 xronia xwris vismata xwris parathyra mphkan giati ksodepsan xiliades wres panw apo ta vivlia!kai tous aksizei h thesh tous o misthos tous kathara meta apo 30 xronia ergasias einai kapou 1500 eyrw.Ksekoliste ta myala sas pou ta vazete me tous dhmosious.Dieraie kai vasileve sas leei kati???
    Mas vazoun na trwgomaste gia na kanun anenoxlita tis vrwmodoulies tous!
    An eiste idiwtikos ypalhos opws egw kai thelete oloi oi Ellhnes aneksarthtos epagkelmatos na pairnoun ton idio mistho kai genika na yparxei isotita na mhn pshfizete ND kai Pasok.
    alla eiste toso elafromyaloi kai zhlofthones pou sas peirazei oti o allos pernei pio polla apo sas alla kathe 4 xronia sthrizete ta 2 kommata pou eythinontai gia ayto pou klaigeste synexeia!

    K S Y P N A T E H S K A S T E !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/8/11 13:42

    Ελα πες στο μπαμπα και στη μαμα να πανε να σου παρουν ενα τουτου τωρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/8/11 14:07

    alla k alla!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *