ροή ειδήσεων

Βροχή οι καταγγελίες στην Οικονομική Αστυνομία (Απο χτές στη Ρόδο το κλιμάκιο)

Κυριολεκτικά φωτιά έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της Οικονομικής Αστυνομίας σχετικά με φορολογικές παραβάσεις από ιδιώτες και...
επιχειρήσεις. Χθες, ήταν η σειρά των γιατρών και καταστηματαρχών να περάσουν από κόσκινο και ήδη για τρεις σχηματίστηκαν δικογραφίες προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Οι έλεγχοι του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης αναμένεται να ενταθούν το επόμενο διάστημα προκειμένου να μπει ένα τέλος στη φορολογική ασυδοσία της αγοράς.
Κλιμάκια πάντως έχουν αναχωρήσει ήδη για τα μεγάλα νησιά μας Κρήτη Ρόδο και Μύκονο σε μια προσπάθεια να πιάσουν και μεγαλύτερα ψάρια…
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/8/11 10:08

    .... Κυνηγάνε τον κοσμάκη,,, και χαρίζουνε τα εκατομυρια σαν στραγαλια στις τραπεζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/8/11 11:26

    O τρόπος που δημιουργείται το χρήμα είναι πηγή των δεινών. Η παγκόσμια χρηματοοικονομική αγορά δίνει την δυνατότητα σε κάποιους να παίζουν στοιχήματα και για το εάν θα ανέβει ή όχι η τιμή του σιταριού ή εάν θα χρεοκοπήσει ή όχι μια χώρα.
    Οι "αγανακτισμένοι " της Ευρώπης αυτά τα θέματα θα πρέπει να δείξουν. Με τους διεθνείς κερδοσκόπους πρέπει να τα βάλουμε και όχι με τις εκάστοτε κυβερνήσεις που είναι ουσιαστικά πιόνια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/11 13:19

    Eσυ μαλλον σε αλλο πλανητη ζεις! Οι κερδοσκοποι καλα κανουν...Κι εσυ το ιδιο θα εκανες για την τσεπη σου! Αλλα για να τα κανουν οι κερδοσκοποι καποιοι εφτασαν την χωρα σε αυτο το χαλι ετσι δεν ειναι? Οι κυβερνησεις ειναι που εφεραν σε αυτη την κατασταση την Ελλαδα! ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αυτοι οι δυο εχουν την ευθυνη για την κατρακυλα της χωρας μας! ειμαι 40 χρονων και δεν θυμαμαι απο τοτε που γεννηθηκα να κυβερνουν αλλοι εκτος του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ... Οταν εχεις σωστη οικονομια και τιμια κυβερνηση τοτε δεν θα εχεις και κερδοσκοπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/8/11 13:35

    Συμφωνώ με τον 13.19.
    Τι κάνουνε αυτοί οι άχρηστοι πολίτικοι??...Οι πουλημένοι, οι διεφθαρμένοι, αντί να πάνε κόντρα και να κοιτάξουν το κάλο του λάου τους, ξεπουλάνε τα πάντα, ξέρουν ότι τα σκατωαν και τώρα υποστηρίζουν ότι είναι επιθυμητή μια παγκόσμια διακυβέρνηση!. Τι θράσος! Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αδελφό που είναι σύμβουλος σε μια τέτοια εταιρία που στοιχημάτιζαν στην πτώχευση της Ελλάδας...Τι να λέμε?
    Ουστ λέω κι εγώ , αλλά έλα που χρειάζεται επανάσταση και να χυθεί αίμα για να φύγουν αυτά τσιμπούρια από την κυβέρνηση... Εύχομαι να ξυπνήσουμε πριν φουντιασουν τα χασίσια και η ανάγκη του Ελληνα για επανάσταση γίνει ανάγκη για σοκολάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/8/11 19:34

    ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΚΑΤΑΔΩΣΤΕ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΔΟΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *