ροή ειδήσεων

Παράπονο για παραλία Τσαμπίκα

Αρχικά, το αστείο της υπόθεσης είναι ότι χθες πήγα στην Τσαμπικά για πρώτη φορά φέτος και σκέφτηκα ότι όταν γυρίσω θα γράψω παράπονα... στο parapona-rodou.

Σήμερα το πρωί μπήκα γι αυτό τον λόγο και είδα κάποιον να εκθειάζει την εν λόγω παραλία..
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να εκθειάζουν αυτήν την παραλία με τις πανάκριβες τιμές που έχουν επιβάλλει οι εκμεταλλευτές της. Όταν μιλάτε για τα φαγητά, τα ποτά και τα θαλάσσια σπορ καλό θα ήταν να αναφέρεται και τις τιμές τους.
Φυσικά ήξερα ότι δεν έπρεπε να επισκεφθώ την συγκεκριμένη παραλία, αλλά όταν έρχονται γνωστοί σου που θέλουν να γυρίσουν το νησί αναγκάζεσαι να τους πας και στην Τσαμπίκα.

Είμασταν λοιπόν 2 άτομα και η εμπειρία είχε ως εξής:

Οι ξαπλώστρες είχαν διαβαθμισμένη τιμή! 8 ευρώ για 2 άτομα στις πρώτες τέσσερις σειρές αλλά εάν πήγαινες στην πίσω πίσω σειρά είχε έκπτωση 2 ευρώ!
Βεβαίως, αφού επιλέξαμε τις ξαπλώστρες στην τελευταία σειρά μας είπαν να μην πάρουμε αυτές που επιλέξαμε γιατί τους κόβαμε τις 4 συνεχόμενες ξαπλώστρες σε περίπτωση που ερχόταν παρέα 4 ατόμων για να μπορούσε να τους βάλει συνεχόμενα. Βρεθήκαμε, λοιπόν, να ξαπλώνουμε στα 30 μέτρα απ' την παραλία, στην γωνία που κάνουν οι ξύλινοι διάδρομοι μεταξύ τους, όπου σε καμιά ώρα το πολύ όλη η σκιά της ομπρέλας θα είχε μεταφερθεί στον ξύλινο διάδρομο! Πέρα απ' το γεγονός ότι οι ομπρέλες τους δεν μπορούν να καλύψουν ούτε μια ξαπλώστρα με σκιά! Αποφάσισα λοιπόν μετά από 5 λεπτά να πάω να τους πω ότι θα φύγω και να πάρω τα 6 ευρώ πίσω. Τελικά μου τα έδωσαν πίσω μετά από πίεση (έτσι κι αλλιώς απόδειξη δεν είχαν κόψει!) και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Η κορύφωση όμως της μέρας ήταν όταν όπως φεύγαμε στους ξύλινους διαδρόμους πάτησα μια σκουριασμένη πρόκα και αναγκάστηκα να πεταχτώ μέχρι το Φαληράκι για να κάνω αντιτετανικό ορό για τον οποίο και πλήρωσα 10,90.

Ζήτω η Τσαμπίκα!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/8/11 17:42

    πηγες και ζητησες τα χρηματα πισω επειδη καθησες λιγο?? μπραβο ρε αρχηγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/8/11 17:54

    Εκατσε λιγο επειδη τον αναγκασαν να κατση σε σημειο, που εαν καθοταν πολυ, σε λιγο θα επρεπε να βαλει την ξαπλωστρα του στα ξυλα πανω για να εχει σκια.
    Καλο τους εκανε. Θα τα βγαλουν τωρα απο την μεγαλη παρεα που περιμεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/8/11 17:56

    Καλά επικοινωνείς σε πείραξε που έδωσες 10,90 για τον αντιτετανικό !!!!!!!!!! και αν πάθαινες γάγγραινα τα 10,90 θα έκλαιγες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/8/11 17:59

    17:56 η προκα στο ξυλο δηλαδη ηταν ενταξει; Σε αλλη χωρα, τωρα θα τους ετρεχε στα δικαστηρια.
    Σε οργανωμενη παραλια, αυτα πρεπει να ειναι προσεγμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/8/11 18:18

    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ
    ΕΝΑΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ 2 ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ....ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΛΗΧΑ ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ
    ΣΥΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/8/11 19:36

    Όπου κούεις για Αρκατζελίτες και Κανούνια να τρέχεις μακριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/8/11 19:46

    ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΧΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/8/11 20:09

    Κριμα να γινουν ξενοδοχεια κι εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/8/11 20:42

    Έφυγα γιατί απλά είδα ότι το να περάσω την μέρα μου εκεί θα ήταν ταλαιπωρία και όχι διασκέδαση. Πήγα τελικά μετα τον αντιτετανικό και άραξα Τραγανού.. Γενικά έχω ακούσει απίστευτα περιστατικά από Τσαμπίκα αλλά δεν μου είχε τύχει εμένα κάτι ως τώρα (τις λίγες φορές που είχα πάει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/8/11 20:59

    ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ 10 ευρώ για 2 άτομα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/8/11 22:34

    Άρα να πηγαίνουμε στην Τσαμπίκα που είναι φθηνότερα! ΣΩΣΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/8/11 22:37

    Προς αυτόν που έκανε την ανάρτηση.
    ΣΤΡΑΒΑΔΙ! Έχεις και παράπονα. Και χρησιμοποίησες ξαπλώστρες και πήρες χρήμα πίσω και ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ σου και πατά καρφιά. ΣΤΡΑΒΑΔΙ!
    Άσε που πιστεύω ότι είσαι μαζόχας. Τόσα καρφιά έχει ο διάδρομος, το σκουριασμένο βρήκε να πατήσεις ΠΑΛΙΟΓΚΑΝΤΕΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/8/11 23:19

    Οι Ομπρελάδες οχι όλοι αλλά οι περισσότεροι ειναι κατα βάση ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ και με κακούς τρόπους πράγμα που ΔΕΝ χρειάζεται σε τέτοιες θέσης που έχουν να κάνουν με τουρίστες.

    Αλλά αφού πάνε κουτσοί στραβοί και παίρνουν αυτές τις θέσεις τι αν πείς.. να μπούνε κριτήρια και να θεσπιστούν κανόνες συμπεριφοράς δε μπορεί η Ρόδος να γίνεται ρεντίκολο και ρεζίλι απο απρεπής συμπεριφορές και υπέρογγες τιμές-χρεώσεις.

    Όλοι θυμούμαστε τι έγινε πρίν λίγο καιρό στα Στεγνά απο τα δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων όπου Ομπρελάς με τη γυναίκα του σαπίσανε στο ξύλο μια μητέρα μπροστά στα παιδιά της επειδή ετόλμησε να στρώση κάτω πεστέτα !

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/8/11 00:01

    ΣΕ ΟΣΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ..ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΙΚΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΟΥΣΑΝ.ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ DONUTS ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 2.5 ΕΥΡΩ.ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ''ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΥΨΗΛΟ ΕΝΟΙΚΙΟ''. ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/8/11 05:01

    Ανώνυμος είπε... Άρα να πηγαίνουμε στην Τσαμπίκα που είναι φθηνότερα! ΣΩΣΤΑ?
    28/8/11 22:34
    ΕΔΩ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΩΣ 10 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΟΝΙΣΗ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/8/11 05:03

    Ο 28/8/11 22:37
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ
    ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/8/11 07:49

    φιλε μου δεν δινεις 8 ευρω για ξαπλωστρα αλλα 12 ευρω για ενα ποτο θα τα δωσεις ετσι? οταν πας στην παλια πολη για διασκεδαση!!!ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/8/11 07:57

    Δηλαδή εάν παίρνατε δικες σας ομπρέλες και πετσέτες όπως κάνουμε όλοι σχεδόν οι Ροδίτες, θα σας χάλαγε και προτιμήσατε να ενοικιάσετε???? Καταρχάς δεν υπάρχει οργανωμένη παραλια σε κανένα σημείο της Ρόδου και αν υπάρξει κάποτε αυτό τότε θα είναι με είσοδο όπως είναι και σε κάποιες παραλιες στην Αττική. Δικαίωμα στις παραλιες έχουμε όλοι και δεν ανήκουν σε μερικούς, αλλα σε όλους μας. Θα πάμε σε οποιο σημείο γουστάρουμε ακόμα και σε αυτές που είναι ξενοδοχεία, θα κάτσουμε όπου μας αρέσει και σε οποιο σημείο, και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε τίποτα και κανέναν, και κουβέντα δεν θα πει κανένας από αυτούς τους κόπρους που λέγονται ομπρελάδες σε ολη τη Ροδο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/8/11 09:04

    Ανώνυμος είπε... φιλε μου δεν δινεις 8 ευρω για ξαπλωστρα αλλα 12 ευρω για ενα ποτο θα τα δωσεις ετσι? οταν πας στην παλια πολη για διασκεδαση!!!ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ 29/8/11 07:49
    ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΒΡΕ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΕΙ
    ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ?
    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ....
    ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΣ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ
    ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΨΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΜΠΟΓΙΑ(ΦΟΥΜΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/8/11 09:23

    ΕΣΥ βρε ροδιτακο γιατι ερχεσαι στους τρομοκρατες τις αποκριες !!κ δεν καθεσαι στο σπιτακι σου η μηπως εχεις νταλαβερη με κανενα τρομοκρατη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/8/11 09:28

    το ποτο δικαιολογιται να κανει 12 κ 15 ευρω!! που το πουλατε????θα ηταν κουφο αν πηγαινε για ορειβασια στην παραλια!!εξαλου οι τιμες δεν καθοριζονται απο τον ομπρελα αλλα απο τους δημους!! παντου ειναι ετσι στις παραλιες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/8/11 09:32

    Εεγω πηγα στην τσαμπικα προχθες εβαλα τιν πετσετα μου μπροστα στο κιμα εστησα την ομπρελα μου κ κανεις δεν ηρθε να μου πει τιποτα!!κ οχι μονο μια φορα αλλα πολες ετσι κανω!!νομιζω ειναι πολυτελεια να πληρωσης για ξαπλωστρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/8/11 11:31

    όλο το καλοκαίρι καθε Κυριακή πάω στην Τσαμπίκα πληρώνω την ξαπλώστρα μου μια χαρα 8 € και έιμαι μια χαρα , το πρόβλημα της συγκεκριμένης παραλίασ δεν είναι οι ξαπλώστρεσ που μπορεί να τις αποφεύγει κανεισ αλλα η ίδια η Θάλασσα η οποία πολλές φορές είναι βρώμικη (εχθές ειδικα δεν έμπενες απο την βρώμα)απο τα καραβάκια που περνάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/8/11 11:34

    Ρε παλικαρια για τη Ρόδο μιλάτε ?
    όποιοσ έχει πάει σε παραλία με ομπρέλες εχει βάλει δικιά του ομπρέλα και του έχει πει κάτι ο ομπρελάς , είναι ψεύτης,
    τουλάχιστον σε εμένα δεν μου έχουν πει το παραμικρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/8/11 11:50

    Ανώνυμος είπε... φιλε μου δεν δινεις 8 ευρω για ξαπλωστρα αλλα 12 ευρω για ενα ποτο θα τα δωσεις ετσι? οταν πας στην παλια πολη για διασκεδαση!!!ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

    Ποιός σου πε εσένα ότι δίνω 12 ευρώ για ενα ποτό; Τώρα ξέρεις και πως ξοδεύω τα λεφτά μου; Δεν δίνω 12 ευρώ για ποτό όπως δεν δίνω 8 ευρώ για ξαπλώστρα σε μια ομπρέλλα που δεν χωράει να καλύψει και ούτε ένα άτομο σε μια παραλία σίχαμα.. Τα βράδια μου τα περνάω σε ωραίες ταβερνούλες με λογικές τιμές. Το καταλαβαίνεις ότι και μόνο το γεγονός ότι δεν έδωσαν απόδειξη είναι αρκετό για να φάνε ένα πρόστιμο εξ' ουρανού; Όταν πέσεις στον εφοριακό και δεν του δώσεις απόδειξη και γυρίσει εκεί γύρω και δεί ότι δεν έχεις δώσει σε κανέναν απόδειξη θα δείς τι ωραία που θα ναι. Όσο για τις πρόκες τι να πώ... Ένας άνθρωπος που έχει την αρμοδιότητα αν ασχοληθεί δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από το να έρθει με μια φωτογραφική μηχανή και την επόμενη μέρα να σας βάλει λουκέτο και να πάτε σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος29/8/11 12:34

    ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ...ΣΤΗΝ ΑΓΑΘΗ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΜΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 500ML KAI THN ΠΛΗΡΩΣΑ 5 ΕΥΡΩ..ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..400% ΚΕΡΔΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/8/11 14:22

    o kapotas poy einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/8/11 14:25

    Ανώνυμος είπε...ΕΣΥ βρε ροδιτακο γιατι ερχεσαι στους τρομοκρατες τις αποκριες !!κ δεν καθεσαι στο σπιτακι σου η μηπως εχεις νταλαβερη με κανενα τρομοκρατη??? 29/8/11 09:23
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΤΙΣ
    ΑΠΟΚΡΙΕΣ?ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΙΜΑΙ? ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.Ο 29/8/11 11:31
    Ανώνυμος είπε.. όλο το καλοκαίρι καθε Κυριακή πάω στην Τσαμπίκα πληρώνω την ξαπλώστρα μου μια χαρα 8 € ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΡΕΣΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ
    8 € ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος30/8/11 22:37

    Ας μην κατακρίνουμε όλη την παραλία και όλους τους επαγγελματίες, παντού υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί.. στους κακούς δεν ξαναπατάμε και προτιμάμε τους σωστούς.. Προσωπικά πηγαίνω σε συγκεκριμένο σημείο που ο άνθρωπος είναι ευγενέστατος και κόβει αποδείξεις κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος1/9/11 19:47

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΛΗΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ.ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Π.Χ ΣΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΠΕΡΥΣΙ 7500 ΕΥΡΑ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΜΕΤΑ ΠΑΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Κ ΑΙΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ????ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΙΚΙΑ Ο ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗΣ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΚΑΝΤΙΝΑΣ Κ ΑΓΕΝΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος2/9/11 01:53

    ΩΡΑΙΑ Η ΡΟΔΟΣ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ! ΑΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ, ΑΘΛΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ...ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΑΝ!!!ΟΣΟ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ...ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *