ροή ειδήσεων

Γαϊδουράκια παροχής υπηρεσιών

Στο πλαίσιο της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής το υπουργείο Οικονομικών άλλαξε ρότα και πλέον από τους “μεγαλοκαρχαρίες” στοχεύει τους ιδιοκτήτες γαϊδουριών της Σαντορίνης και της Λίνδου(;)...
Οι οδηγοί γαϊδουριών είναι πλέον υποχρεωμένοι να κόβουν αποδείξεις σε μπλοκ παροχής υπηρεσιών!

Όπως είναι φυσικό τα νέα δεδομένα έχουν φέρει αναστάτωση, αφού η καθημερινότητα των επαγγελματιών προϋποθέτει τη γνωστή γραφειοκρατία.

Οι ίδιοι διαμαρτύρονται έντονα τονίζοντας ότι βγάζουν το μεροκάματό τους και δεν είναι φοροφυγάδες. «Μας υποχρέωσαν να κόβουμε εισιτήρια. Έχουμε μπλοκάκια, έχουμε βιβλία θεωρημένα στην εφορία. Τι άλλο να κάνουμε;», αναρωτιέται ο Γιώργος Λιγνός, πρόεδρος Σωματείου Ημιονηγών Θήρας στο οποίο ανήκουν περίπου 40 οδηγοί.

Από την άλλη η λογίστρια των σωματείων μίλησε στην εφημερίδα «Real news», και ανέφερε ότι πρόκειται για Γολγοθά, ενώ τονίζει πως οι οδηγοί έχουν μπει σε έναν πραγματικό κυκεώνα. «Λόγω του ότι είναι δύσκολο να λειτουργούν ταμειακή μηχανή, αφού βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο, τους υποχρέωσαν να κόβουν εισιτήρια. Ακόμα και αυτό όμως είναι δύσκολο να το κάνουν όταν έρχεται το πλοίο».

Όπως σημειώνει οι αρμόδιοι πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν το γεγονός πως πρόκειται για ένα παραδοσιακό, εποχιακό επάγγελμα και πως με αυτό τον τρόπο δεν μένει τίποτα στο ταμείο.

kke4ever.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/11 21:10

    Ρε καλα δεν ντρεπεστε να κανετε και παραπονα? Τοσα χρονια εχετε βγαλει πολλα λεφτα με τα Γαιδουρια ρε "γαιδουρια"...Ειστε απανθρωποι και κτηνη...θελετε ρε να σας βαλουν ενα σαμαρι στη πλατη σας και να ανεβοκατεβαινετε το καστρο? Τι σας εκαναν τα ζωντανα ρε κτηνη?Η φιλοζωικη τι κανει? ρε Νουμερα της φιλοζωικης ζωα δεν ειναι μονο οι γατες και οι σκυλοι? πηγαινετε να δειτε τι τραβανε αυτα τα αμοιρα ζωα! ασε που οι χωροι που τα βαζουν ειναι απαραδεκτοι..μεσα στον ηλιο τα ζωα και στη Ροδο οταν εχει 35 βαθμους στη Λινδο εχει 45! Σας ευχομαι ρε Γαιδουροεκμεταλευτες οτι πονο τραβανε τα ζωα να τραβηκετε κι εσεις αληταραδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/11 21:15

    15/8/11 21:10 ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ! ΟΝΤΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ? ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!! ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/8/11 22:46

    Μη ξεχνάτε και τα ηρωικά μουλάρια του πολέμου.
    Ουδείς αχρείος δε φροντισε να βρεθει τρόπος το πως θα περνουσαν τα γηρατεια τους με αποτελεσμα ενω πολεμησαν για την Ελλάδα να τα αφήσουν να πεθανουν αβοήθητα.
    Αλλά τι να πεις στην Ελλάδα του σήμερα ;
    Αφήνουν τον κορμορανο να μην επιβιώσει για να χτισουν γηπεδο και τζαμι.
    Στα πειραματα που κανουν στα ποντικια αντι να τα ραβουν τα συραπτουν με συραπτικά εργαλεία ενω πριν λιγο καιρο γνωστή εταιρία κατσαριδοκτόνων ανακοινωσε πως βρηκε φόρμουλα οπου θα αφανισει λενε ολα τα κουνουπια και κατσαρίδες.
    Εχουμε τελικά ιδρυσει εμεις οι άνθρωποι παγκόσμια χουντα εναντιον όλου του ζωικου οργανισμου του πλανήτη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/8/11 01:36

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΤΙ.
    ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/8/11 10:10

    Βασανιζουν τα γαιδουρακια για να βγαζουν λεφτα οι τυρρανοι! Ολη μερα σε θερμοκρασιες ανω των 45 βαθμων τα αμοιρα τα ζωα κουβαλανε τους τουριστες για να οικονομανε οι μαγκες! Η φιλοζωικη νομιζει οτι τα ζωα ειναι μονο η γατα και ο σκυλος! Τα αλλα να πανε να γαμ...! Σας ακουμε ολη μερα να μιλατε για σκυλια και γατες και κανετε ολοκληρες εκστρατιες..Τα γαιδουρακια δεν ειναι ζωα? Απορρω γιατι λεγεστε φιλοζωικη? Σκυλογατοζωικη επρεπε να σας λεγανε..αφου δεν νοιαζεστε για αλλα ζωα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/8/11 10:17

    10:10 ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ! ΦΙΛΟ-ΖΩΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΜΟΝΟ Η ΓΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ ΜΑ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΖΩΟ..ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ...ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΜΑΡΤΥΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/8/11 14:36

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΖΩΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΘΙΚΕ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΤΩΡΑ.ΑΝΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/8/11 15:15

    ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. .ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟ
    ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/8/11 23:53

    吃驴,所有美味,所有罚款!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/8/11 23:56

    23.53 που σημαινει (Φάτε γάιδαρο, όλα τα νόστιμα, όλα ωραία) Η μανα σου θα λεει τι Μαλακα γιο που γεννησα! Στα σκουπιδια θα επρεπε να σε ειχαν πεταξει αλητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/8/11 23:57

    只有出租车司机都没有吃,没有吃任何东西

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *