ροή ειδήσεων

Έβγαλαν 200 περίπου τουρίστες στο δρόμο εκτελώντας δικαστική απόφαση

Μια πρωτόγνωρη κατάσταση εξελίσσετε αυτή τη στιγμή στα Κολύμπια και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μάραθων. Όλα ξεκίνησαν στις 3 το μεσημέρι... όταν στο ξενοδοχείο έφτασε δικαστικός επιμελητής και εκτέλεσε δικαστική απόφαση κατά του μισθωτή και υπέρ του ιδιοκτήτη. Ο δικαστικός επιμελητής σφράγισε την είσοδο του ξενοδοχείου το εστιατόριο και κάποια ακόμη σημεία που αφορούν την λειτουργικότητα του ξενοδοχείου. Κατόπιν προέτρεψαν τους επισκέπτες να μαζέψουν τα πράγματα τους και να σπεύσουν να βρουν άλλο ξενοδοχείο. Στο χώρο βρεθήκαν κάποιοι πράκτορες οι οποίοι μέχρι αυτή τη στιγμή κάνουν προσπάθειες έτσι ώστε να βρεθεί κάποιο άλλο ξενοδοχείο να φιλοξενήσει τους συγκεκριμένους τουρίστες.

Αναγνώστης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/9/11 20:54

    ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίσατε ρε ζώα ?
    ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε ?

    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/11 21:11

    15/9/11 20:54
    ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίσατε ρε ζώα ?

    .
    Nai ρε εσύ μεγάλο ζώο.
    Εσύ γιατι ντρέπεσαι να το ομολογήσεις??.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/11 21:18

    Όποιος ξαναψηφίσει ΠΑΣΟΚ όχι απλά αμαρτάνει αλλά κλείνει και εισητήριο για τις πύλες και τα καζάνια της κολάεως - ξεχάστε τον Άγιο Πέτρο ΚΟΥΦΑΛΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/11 21:23

    ψηφιστε νδ για να σωθειτε. να ακουτε τα αλλα ζωα 9[πεστο κι αυτο το ξεχασες]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/11 21:41

    NAI MHN ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ ΝΔ ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/9/11 22:17

    αναρωτηθηκατε γιατι πηγε δικαστικη αποφαση.μπορει ο ενοικιαστης να χρωσταει στον ιδιοκτητη πχ 2-3 χρονια ενοικια ..ποιος ξερει? το ενοικιαστη τον ξερετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/9/11 22:18

    πω πω πω...
    τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας και θα ακούσουν τα αυτιά μας; πονάνε αμφότερα...
    σκέφτηκε κανείς γιατί έγινε;
    ξέρει κάποιος τίποτα λεπτομέρειες;
    μα καλά δεν μπορούν 2 ενήλικες άνθρωποι να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι να τα βρουν αφού λήξει η τουριστική season; όποια κι αν είναι η διαφορά τους (οικονομικής φύσης ή οτιδήποτε άλλο) απορώ με τον ιδιοκτήτη... και πόσο ρεζίλι κάνει τον τόπο... κρίμα!!!!!!!!! στενόμυαλα αρπαχτικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/9/11 22:22

    Αν εδώ συμβαίνουν αυτά που δεν πεινάμε... φαντάσου στην Αθήνα τι γίνετε που πεινάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/9/11 22:30

    O Toanogloy einai o enoikiastis!!!

    http://www.euroxenia.com/gr/welcome/view/team
    http://www.euroxenia.com/gr/welcome/view/rhodes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/9/11 23:02

    i prosvoli tou ellinikou tourismou pou xrastaei ston idioktiti sto ika stin eforia kai se dekades ergazomenous pou tous exei faei lefta....ola edo plironontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/9/11 08:48

    τοανογλου !!! τον ξερει κανεις ? ρεζιλι ειναι ο ανθρωπος ...α ειναι αυτος που ενοικιαζει αεροσκαφος απο την Ροδο για να παει στην Σαμο !! τωρα τον θυμηθηκα ....αισχος κυριε !! εισαι ντροπη για τον Τουρισμο της Ροδου που υποτιθεται σε ανεδειξε σε ανθρωπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/9/11 13:23

    ΑΙΣΧΟς ΝΤΡΟΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΑΝΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ16/9/11 16:32

    Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΕΡΜΑΙΟ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΥ

    ΕΞΩΣΤΑΙΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

    Θεωρώ υποχρέωσή μου σαν άνθρωπος που υπηρετώ με πάθος και όραμα - και όχι με τυχοδιωκτισμό- τον τουρισμό από πολλές πλευρές εδώ και 20 χρόνια, να ενημερώσω τον κόσμο αλλά και τους ενδιαφερόμενους για την αποκρουστική εικόνα που δημιουργήθηκε με την σφράγιση ενός Ξενοδοχείου (ΜΑΡΑΘΩΝ) και την έξωση με βίαιο τρόπο των πελατών.
    Η όποια επιχειρηματική διαμάχη μπορεί να υπάρχει μεταξύ δύο πλευρών δεν νοείται ότι μπορεί να επηρεάζει την ηρεμία και τις διακοπές των τουριστών οι οποίοι επέλεξαν τον τόπο μας.
    Στην συγκεκριμένη περίπτωση η λειτουργία του ξενοδοχείου (ΜΑΡΑΘΩΝ) από την εταιρεία μας από το 2003 είναι γνωστή σε όλους σχεδόν τους εμπλεκόμενους τοπικούς τουριστικούς παράγοντες οι οποίο γνωρίζουν ότι ουδέποτε είχαμε πρόβλημα στις συνεργασίες μας αλλά και στην στάση μας απέναντι στους πελάτες.
    Η λύση της μίσθωσης στο τέλος του 2011 και η όποια διαμάχη που οδηγείται στα δικαστήρια αναφορικά με την καταβολή μισθωμάτων ή με την απαίτηση της εταιρείας μας να παραλάβει ή συμψηφίσει εξοπλισμό αξίας 120.000 Ευρώ αλλά και να συνυπολογίσει επενδύσεις της τάξης άνω των 200.000 Ευρώ που δεν οφείλαμε αλλά αναγκαστήκαμε να κάνουμε για να διατηρήσουμε ένα ξενοδοχείο κατασκευής του 1989 σε ανταγωνιστικό για την κατηγορία του επίπεδο, είναι προφανώς πράγματα που δεν ενδιαφέρουν τον απλό επισκέπτη.
    Η επίμονη προσπάθεια της ιδιοκτησίας να σφραγίσει το ξενοδοχείο και να εξώσει τους πελάτες 3 εβδομάδες πριν κλείσει το ξενοδοχείο, αλήθεια ποιόν ωφελεί?
    Είναι πραγματικά λυπηρό όταν μεταξύ υποτιθέμενου δίκαιου, και ηθικού, επιλέγετε το πρώτο χωρίς κανένα υπολογισμό της ζημιάς που μπορεί να προκληθεί από τέτοιες ακραίες έστω και νομιμοφανείς ενέργειες.
    Το προσωπικό και εμείς σταθήκαμε δίπλα στους πελάτες και με κάθε τρόπο προσπαθήσαμε να τους υποστηρίξουμε για να μην βρεθούν στον δρόμο. Ακόμα και πόρτες παραβιάσαμε για να μπορέσουν να κοιμηθούν στα δωμάτια περίπου 50 από αυτούς εχτές το βράδυ. Δώσαμε μάχη για να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους αντικείμενα και τα διαβατήριά τους. Αγοράσαμε φαγητό από παρακείμενα μαγαζιά για να φάνε κάτι στοιχειωδώς.
    Είναι πράγματι πρωτοφανές το μένος με το οποίο αντιμετωπίστηκαν από τον δικαστικό επιμελητή και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ως κοινοί εγκληματίες οι επισκέπτες αυτοί. Δεν υπήρξε καν η στοιχειώδης ενημέρωση στα πρακτορεία από τον ενεργούντα ιδιοκτήτη ώστε να προλάβουν να προετοιμάσουν εναλλακτικές λύσεις.
    Αδυνατώ να κατανοήσω τα βαθύτερα κίνητρα μιας τέτοιας ενέργειας όταν αποδεδειγμένα υπάρχουν ήδη καθορισμένες δίκες που θα λύσουν την όποια οικονομική ή άλλη διαφορά μεταξύ των εταιρειών.
    Ο κόσμος του τουρισμού και οι εμπλεκόμενοι τουριστικοί επιχειρηματίες μπορούν νηφάλια να εκτιμήσουν την ποιότητα των πράξεων και τα κίνητρα σε αυτή την ιδιαίτερα προσβλητική για τον τουρισμό μας ενέργεια.
    Εγώ προσωπικά, πρωτίστως νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους απλούς εργαζόμενους της εταιρείας μας που με επαγγελματισμό αλλά κυρίως ανθρωπιά στάθηκαν δίπλα στους πελάτες και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους εξυπηρετήσουν στον βαθμό που μπορούσαν μέσα στο βίαιο κλίμα που επικράτησε στο ξενοδοχείο.
    Τους απλούς αυτούς μαχητές του μεροκάματου στον τουρισμό ποιός τους σκέφτηκε?
    Τα δικαστήρια μπορεί να αποφανθούν μετά από μερικά χρόνια για το δίκαιο ή άδικο μιας υπόθεσης αλλά το στίγμα που κάποιος εντελώς ανήθικα και τυχοδιωκτικά πέταξε πάνω στον τουριστικό προορισμό δεν μπορεί εύκολα να καθαρισθεί.
    Εμείς θα παραμείνουμε στις επάλξεις του τουρισμού γιατί δεν ήρθαμε σαν κομήτες από το πουθενά για να αξιοποιήσουμε τυχοδιωκτικά προικώες περιουσίες, αλλά ενεργώντας ανθρωποκεντρικά και με τουριστική συνείδηση.


    Ειλικρινά λυπάμαι


    ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΑΝΟΓΛΟΥ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
    M&M ΤΟΑΝΟΓΛΟΥ A.E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/9/11 20:19

    αυτα πρεπει να στα εγραωε δικηγορος γιατι εσυ μιχαλη τοανογλου ουτε την παιδεια εχεις ουτε την νοημοσυνη να γραψεις κατι τετοιο.Δυστυχως να λες για την καταντια σου ..το λιγοτερο που μπορω να το χαρακτηρισω.γιατι το ηθος μου δεν μου επιτρεπει αλλους χυδαιους οπως θα επρεπε χαρακτηρισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/9/11 22:06

    http://www.youtube.com/watch?v=P9n_xxpuJMQ&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/9/11 12:02

    ηθελες να γινεις και επιχειρηματιας !! ας καθοσουν εκει που ησουν..αλλα δεν σε ηθελαν πια ετσι δεν ειναι ? γιατι αραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος17/9/11 13:44

    nomizo pos o idioktitis tha eprepe na perimenei na kleisei to ksenodoxeio gia na lysei tis diafores tou kai oxi na petaksei ekso tous touristes kai na mas kanei diethnos rezili.... ntropi tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος18/9/11 02:03

    DEN EIPARXOUN LOGIA GIA NA XARAKTIRISTEI H PRAXH TOY IDIKTITH EINAI PROFANES OTI ITHELE NA KANEI ZHMIA MONO STON ENOIKIASTH . GIATI DEN TON PETAXE EXW APO THN ARXH THS SAISON?SKEUTIKE KATHOLOU TOUS TOYRISTES KAI TON ANTIKTIPO POU THA EIXE MIA TETOIA PRAXH?? SKEUTIKE KATHOLOY TOYS YPALOILOUS POU ISWS NA MHN PAROYN ANERGIA TON XEIMONA??ALLA DISTIXWS THA TOU ERTEI BOUMERANG .DEN PISTEYW NA THELEI NA LEITOYRGEISEI AUTO TO XENODOXEIO TOY XRONOY KAI OUTE PISTEYW NA YPARXEI KANENA SOBARO PRAKTOREIO POY THA KANEI SUMBOLAIA ME AUTON TO ATHROPO POU DEN SEBETE OUTE TON EUATO TOU ALLA OUTE KAI TON TOYRISMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος18/9/11 02:10

    EISOUN KAI ESY STO IDIO AEROPLANO UPOTHETO KAI TO DISKEDAZES PISTEYW...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος18/9/11 17:30

    kala mas doyleyete?? 2 xronia den exei parei enoikio leei o anthrwpos!! An dn mporei na antapexelthei o kyrios Toanogloy asto dialisei to magazaki toy!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/6/13 14:40

    Απορω πως ολοι εσεις οι παραπάνω κρινετε εναν επιχειρηματια που εχει προσφερει τοσα πολλα στον τουρισμο.Μα βεβαια εσεις ειστε οι παντογνωστες και μπορειτε να ξερετε τι εχει συμβεί πισω απο αυτα που αναφερει καθε αρθρογράφος. Οταν λυτρωθειτε απο το χαντακι της αγνοιας τοτε σχολιαστε και αποκτηστε γνώμη πάνω στο θεμα! Και σας διαβεβαιώ πως ο κ.Τοανογλου διαχειριστηκε το θεμα με πληρη επαγγελματισμο αλλα για αλλη μια φορα η αδικια υπερνικα το δικαιο..ΑΙΣΧΟΣ λοιπον σε εσας που γινεστε ερμαια των αλλων και πιστεύετε οτι ακουτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *