ροή ειδήσεων

Γερμανία: Έναρξη κρατήσεων για το 2012 με εκπτώσεις και προσφορές

Αλλαγή τακτικής πωλήσεων, φέτος, από τους TOs
Σχετικά νωρίς σε σύγκριση με άλλες χρονιές καθώς η επίσημη παρουσίαση των μπροσούρων πραγματοποιείται συνήθως τον Οκτώβριο...
tour operators στη Γερμανία, άρχισαν να δέχονται κρατήσεις για τη θερινή περίοδο του 2012. Βασικό χαρακτηριστικό;

Οι πολύ δελεαστικές εκπτώσεις που φθάνουν έως και 20% ή και 30%!
Σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού ειδικού τύπου, tour operators όπως ο Alltours, ο ITS, o Neckermann Reisen και άλλοι, “άνοιξαν” τα συστήματα κρατήσεων για συγκεκριμένους προορισμούς και για μέρος του δυναμικού τους.
Ο Alltours δέχεται κρατήσεις για επιλεγμένα ξενοδοχεία σε Μαγιόρκα, Κω, Ρόδο, Κρήτη, Κανάρια, Χουργκάδα και Ταιλάνδη, προσφέροντας περίπου20.000 κλίνες με εκπτώσεις.


Ο ITS δέχεται κρατήσεις από την 1η Σεπτεμβρίου για περισσότερα από 100 ξενοδοχεία σε 16 προορισμούς με έμφαση στα ξενοδοχεία για οικογένειες σεΤουρκία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Τυνησία και Ελλάδα, Κανάρια και Βαλεαρίδες, με πακέτα ή μεμονωμένα και με εκπτώσεις που φθάνουν έως και 20%.
Ο Neckermann προώθησε μία πρώιμη έκδοση του κλασσικού “οικογενειακού” του καταλόγου για κρατήσεις από 5 Σεπτεμβρίου έως και 13 Οκτωβρίου. Περιλαμβάνει 44 all inclusive ξενοδοχεία σε Ισπανία, Τουρκία, Ελλάδα, Βουλγαρία και Αίγυπτο και προσφέρει εκπτώσεις έως και 30% καθώς και πολλές άλλες προσφορές σε υπηρεσίες.
Δίνονται ποικίλες ερμηνείες για αυτήν την τακτική φέτος των tour operators. Ορισμένοι αναλυτές θεωρούν ότι οι TOs αναζητούν έσοδα που θα βελτιώσουν την εικόνα των οικονομικών τους αποτελεσμάτων και άλλοι ότι θέλουν να διαπιστώσουν τις τάσεις και τη δυναμική της ζήτησης, ιδίως σε ότι αφορά τους προορισμούς που επανέρχονται στην αγορά, όπως η Αίγυπτος και η Τυνησία.
Άλλοι πάλι, εκτιμούν ότι οι TOs “βλέπουν” δύσκολο χειμώνα ως προς τις εξελίξεις της οικονομίας και σπεύδουν να δελεάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες τους να κάνουν τις κρατήσεις τους από τώρα...

tourismlobby.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *