ροή ειδήσεων

Διακοπή σύνταξης σε συνταξιούχους κάτω των 55 ετών!

Νέος όρος-σοκ από την τρόικα
Τη διακοπή καταβολής συντάξεων σε δικαιούχους του Δημοσίου κάτω των 55 ετών ζητεί η τρόικα... από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την εκταμίευση της 6ης δόσης.

Το υπουργείο Οικονομικών βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς θα χρειαστεί να έρθει σε σύγκρουση με σειρά επαγγελματικών ομάδων κυρίως αστυνομικούς, στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, γυναίκες με ανήλικα παιδιά κ.λπ. και προσπαθεί να διαπραγματευθεί.

Σύμφωνα με το Βήμα, πέραν των άλλων μέτρων οι δανειστές ζητούν η διακοπή να εφαρμόζεται μέχρι τη συμπλήρωση του 55ου έτους.
newsbeast

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/11 22:20

    Εγώ προσωπικά συμφωνώ με αυτό, γιατί να γίνονται μονο στην Ελλάδα αυτά ρε παιδιά? τι θα πει ο αστυνομικός στα 50 η στρατιωτικούς, αεροσυνοδούς, κτλ κτλ? δηλαδή ο οικοδόμος είναι κατώτερος η ο σκουπιδιάρης η γενικά ο ιδιωτικός υπάλληλος? μακάρι να γίνουμε όλοι το ίδιο, γιατί και εγώ θα ήθελα να έβγαινα στην σύνταξη στα 50-55. Γιατί όχι? και γιατί εμείς οι υπόλοιποι να βγαίνουμε στα 65 και σε λίγο καιρό στα 70? και χωρίς εφάπαξ όπως παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν είναι άδικο να χωρίζονται σε 2 κατηγορίες (ιδιωτικοί και δημόσιοι) οι εργαζόμενοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/11 22:26

    EXOYME ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !
    EXOYME ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !
    EXOYME ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !
    EXOYME ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !
    EXOYME ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ !

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/11 22:31

    Συμφωνω απολυτα με τον 22:20. Αυτο που γινεται στην Ελλαδα ειναι απλα παραλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/11 23:36

    ΦΤΑΙΩ που δεν είμαι λαμόγιο και δεν έχω λεφτά στην τράπεζα. ΦΤΑΙΩ που στη ΣΣΕ μπήκα με εξετάσεις και όχι με πράσινη ή άλλου χρώματος κάρτα. ΦΤΑΙΩ που δεν ήμουν αφισοκολλητής. ΦΤΑΙΩ που δεν πήγα σε γραφείο κανενός κόμματος για να βρει δουλειά η γυναίκα μου. ΦΤΑΙΩ που από τα 18 μου έγινα ξαφνικά άνδρας. ΦΤΑΙΩ που 30 χρόνια έχω πληρώσει ένα σπίτι στα ενοίκια του καθενός σας. ΦΤΑΙΩ που αν και πτυχιούχος ΑΕΙ η γυναίκα μου λόγω μεταθέσεων δεν μπόρεσε να δουλέψει ποτέ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ από τα παιδιά μου που τα γύρισα σε όλη την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην έχουν παιδικούς φίλους. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ από τη σύζυγο μου και από τα παιδιά μου για τα αμέτρητα βράδια που ήταν μόνοι τους στο σπίτι εκτελώντας το καθήκον μου. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ από τα παιδιά μου που δεν άκουσα ποτέ ποίημα τους και που αρκετές φορές δεν ήμουν στα γενέθλια τους. Όμως παρά τις ...κακίες ορισμένων σχολιαστών του άρθρου ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ κι αν χρειαστεί θα προσφέρω και τη ζωή μου για την ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος20/9/11 07:55

    23:36 Χωρις να θελω να σε προσβαλω φιλε μου αλλα να ξερεις κατι σε τουτη την ζωη ο καθενας μας κανει τις επιλογες του!Εσυ διαλεξες αυτο το επαγγελμα δεν στο διαλεξαν δεν σε εστειλαν εκει με το ζορι!! Εσυ ταλαιπωρης την οικογενεια σου με τις επιλογες σου!! ολα αυτα τα φταιω που λες πααπανω εσυ τα διαλεξες!! Και παρολα αυτα λες και πιο κατω οτι δεν μετανιωνεις! Αν δεν μετανιωνεις φιλε μου τοτε γιατι ζητας συγνωμη απο την οικογενεια σου?Ολοι οι Ελληνες εχουν υπηρετησει τον στρατο και οταν ερθει αυτη η στιγμη ολοι μας θα δωσουμε το αιμα μας για την πατριδα..δεν εισαι ο μονος!Και να σου πω και το αλλο..τον καιρο εκεινο που διαλεξες αυτο το επαγγελμα υπηρχαν πολλες δουλειες να κανεις και να μην ξεσηκωνεις την οικογενεια σου! Αλλα ειπαμε εσυ δεν ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/9/11 08:00

    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 55 ΧΡΟΝΩΝ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ! ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/9/11 16:24

    Πολλοί στρατιωτικοί που βρίσκονται στη σύνταξη, εργάζονται (κοπρίζουν ή ότι άλλο θέλετε) από 15 - 17 χρονών και στην χειρότερη 18 - 19 χρονών. Μέχρι τα 55, πόσα χρόνια δουλεύουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *